Kaldığımız Yerden Her Telden..

geldim gülüm amanında elifim yalnız kalmış kıyamam heç
süpürdüm sildim gelkdim daha yemek ve toz işim var ya bıktım ve yıldım inanın ya.

hee yalnız kaldım vallaha neyseki geldiniz yahuuu kız sorma vallaha yaa hergün kalk sil süpür yaptığın gibide kalmıyoki dönüyorum arkamaı hiç yapılmamış gibi deli ediyo benii melisam sen daha ovucan yaptınmı:26:

canım ya moralim bozuk bana ovucan deme dün 4 saat tuttun ysaptım acılmıs rengi bi öncekine göre yine acıkldı yani anlamadım gitti ya bu ayıda boş gectik ne yapalım. biraz öncede gebelik yaptım biliyorum daha cok erken ama elise özendim oda negatif sadece gölgesi gözüküyo.

lan nereye gittin ya
cevap verdim kacmıssın senin burda durup bana moral vermen gerekiyo hadi bekliyorum

ya ben gecen hafta sadee bi kere sildim evi acayip kirlenmiş ya. bacım ben normalde pazartesi ve persembe süpürüp silerim tamam işte yetiyo. ama hergün balkon yıkarım banyoyu da gün asırı ciflerim.

hadi kıslar ya cok yavassınız yav hadi dejavu işte müsait olamoyo elifim sana ne oluyo kıs yazsana azcık seri gitsin sohbetttttttttt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi yaa silikleştimi ben demiştim şu lanet testlere güvenmemek lazım yeminle yaaa benim canım çok yandı adetimden 6 gün önce yaptım silik çıktı geçtiğimiz aylarda gtgide koyulaştı tmm dedim adetimden bir gün önce yaptım silik çıktı nasıl canım yandı melisam anlatamam ve 2 saat sonrada adet oldum lanet testler bu ayda koyu çıkmıştı yaa siyaha yakın yani bebeğğin daha yeni olma zamanı döllenme aşamasında düşün ne alkaa ne kadar sonra çıktı hamile olduğum anlamıyorum anlayamıyorum anormallik kimde diye gebelik testine aldanma erken daha benim kaç gün sonra çıktı biliyosun 1 hafta öncesinden mümkün değil çıkmaz balısı bekle ama umutlanmada yanii inş vardır kuşum yaa:18:

lan nereye gittin ya
cevap verdim kacmıssın senin burda durup bana moral vermen gerekiyo hadi bekliyorum
uleyn burdayım len nedir senden çektiğim delü karu yahu yazıyorum yaa senin kadar hızlı değilim ne edek yani
ya ben gecen hafta sadee bi kere sildim evi acayip kirlenmiş ya. bacım ben normalde pazartesi ve persembe süpürüp silerim tamam işte yetiyo. ama hergün balkon yıkarım banyoyu da gün asırı ciflerim.
bende bir kere yaptım geçen hafta aynı bende pazartesi yaparım hafta sonundan çıktık diye birde perşembe yaaprım ki hafta sonuna hazırlık cumada temiz otururum ite boyle yane
hadi kıslar ya cok yavassınız yav hadi dejavu işte müsait olamoyo elifim sana ne oluyo kıs yazsana azcık seri gitsin sohbetttttttttt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen manyeksin biliyosun demi delü arkidişim ln yazıyorum da ne istiyon karnımı doyuyorum bir taraftan açım len aç

iyi etmişsin gülüm güzel zamana denk geldi senin gebelik sana da eşin çiçek almıştı içine doğmuş demekki. Kendisi aldı eteği güzelim beraber beğendik hem güzel oldu yakıştı giyersin diyor giyince de kıskanıyor anlamadım ben bu işi ya neyse ama iyi oldu be özlemişim etek giymeyi kıştan kurtulduk sonunda. Bakımlı da olmak lazım benimki yalancı pedikür oldu bakma acele tarafından.

Önemli değil canımm sen beni biliyorsun ben seni ama öyle canını sıkan birşey olduğunda gel paylaş burada ortak oluruz dinleriz sende rahatlarsın anlatınca ben alınmadım ama şaşırdım noliiyi bu kıza gelemediğimiz zamanlar hep olur hiç böyle yapmazdı diye düşündüm varmış sebebi işte. Bende öyle herşeyi analtmayı sevmem sürekli sürekli eşimden evdeki huzursuzluktan şu şöyle oldu bu böyle yaptı her dk ailevi şeyler anlatılmaz tabii ki ama ne zaman anlatırsan içini dökmek istersen de dinleriz biliyorsunn.. Valla cnm işte hiç belli olmaz ne olacağı sen çalışmalara devam et ne zaman tuıtar belli olmaz kısmet bu işler.. Valla ego tavan yaptı p.tesi günlerni sevmiyorum doğal olarak bari süsleneyimde keyfim yerine gelsin dedim ama çok başım ağrıyor kuşum yaa..

ben su an hiçte cici bı kıs degilim len. ben lanlı lunlu konusan kaba saba ama bi o kadar eglenceli bi cici kısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ulen cekmi.şsin altına turuncu etegi beyaz bluzu tabi cic olursun sen.

bakma sen bende gerektiğinde baya kaba olabiliyormum özellikle eşimle kavgalarımızda, arabanın önüne atlayan yola bakma zahmetinde bulunmatan kulağında kulaklık karşıdan karşıya geçen varlıklara karşı antipatim var camı açıp bağırıyorum hele bağırasım geldiyse iyi oluyor valla.

benim yumurta gelişmeme, tembellik durumu yok zaten ara kanama olmadığı sürece yumurtam gelişiyor. Şu an silik görüyorum ama daha öncekilere göre biraxcık daha koyu bundan sonra koyu çıkar artık 4-5 gün sonra en koyuuy görürüm diye bekliyorum. Sıkıcı oluyor evet malesef bizim bu hafta çıok sıkıcı olacak.

canımm seni ümitlendirmek istemem ama 17 sinde bekliyorsan zaten 1 hafta ancak var iğnenin etkisi geçer be canım son bir haftada artk tabii olabilir de ama yine de umudun olsun hiç olmazsa gebelikte nedeni ne olursa olsun çizgi görmüşsün ben hiç göremedim göremedimm

ye canımm atıştırmalıklar ye kuruyemiş, meyve, yoğurt ihmal etme bunları. Olur artık mide bulantılları da kişiye göre değişir az da olabilir çokta inşallah fazla olmaz ay canım duygusal mı oldun sen ben zaten duygusalım gebelikte ne olurum bilmem benzemez kimse sana yarışması vardı barış mançoyu takliet ediyorlardı ama öyle güzel olmuş ki saçlarııyla sesiyle ben başadım hüngür hüngür ağlamaya ama nasıl eşimde şaşırdı..

canım umutlanmamak eldemi ya her ay ıumutlanıyoruz bi sekilde işte.
ya tamam da testler bende hiç simdiye kadar yanlış cıkmadı bi bu ay bi ara acıkdı sonraki gün yine koyulastı bu ay sapıttı bitek. evet senin koyu testini hatırlıyorum cok güzeldi ya resmen siyahtı. canım o an test bagırdı hamilesin diye ya sen anlamadın. saftirik o testte o an kopkoyu cıkması normal cünkü yumurtan döllenmiş demekç bebegin tamamen olusmasını beklemez bence mantıken.
cok garip sag kasıgım agrıdı dün gece yazmıstım dejavuya ya okusdunmu bilmiyorum canım. topuguma kadar gerildim resmen. normalde adet xzamanı bacaklarım agrır benim ya bu cok daha siddetliydi. bi ara acaba yerlesiyomu yennimi dölleniyo düye düşünmeden edemedim.

hava carpmıs olabilir canım yada klima yada nazar diyelim. canım bi agrı kesici minoset falan alsan.bende göremedim ikinci cizgiyi ya.cıldırıyorum vallahi.

evet gülüm yaaa oda bana çiçek almıştı bende ona alayım dedim yalnız çıkamıyorumki alableyim ama sıl sürpriz doğum günü geliyo eşimin o zaman yapıcam babamlar burda olucak giderim pasta yaptıtrıım hediyesini alırım babamlarla akşam o gelmeden hazırlığımıyaparım gelincede dankkk doğum günün kutlu olsun heytt bee çok güzel olucak vallaha bakk dimek kendi elleriyle aldı seni kıramadı ama giyincede kıskançlığı tuttu demekki be gülüm ne yapsın adam yiyorummeleğim ama işte meyve yoğurt gibi eşim dün araşırdı netten işte 6 öğün yemem gerekmiş aa öğünlerde ceviz fındık incir gibi birde balığı duydu gideyim ben diyo karışık alayım git gel yee sabah yumurtamı koyduda gitti o derece geziyoruz aımbaşı oturduyo dinlendiriyyo sonra bir daha kalkıyoruz ne bileyim imdilik biraz bulanıyo ilerleyen günlerde artrmı artmazmı yaşayıp görücez canım benim vallaha ağladım ki nasıl demek sende barış mançoda ğladın ilahi meleğim yaa manyağız biz yaaa

evet anlıyorum kuzucum umutlanmamak mümkün değil bütün umumudumuz onlara bağlı malesef ama işte sonundada nasıl canımız yanıyo biz biliyoruz vallaha bende senden yana umutlanmadım değil acabamı dedim koyulaştı diye hatta hafta sonun eşime diyorum dur bakayım melisamın ne oldu ovvucanı diye bakıyo yüzüme siz halamı onlardan medet umuyosunuz diyo bana yaa mantıken öyle ama işte dölllenmiş olması hemen teste yansıyomu onu bilemiyorum kanda bile çıkması 12 gün geçmesi gerekiyoki ilişki sonrasında belli olsun bilemiyorum ben ona yormuyorum ve öçok sinir oluyorum inan melisam ama sneiin içiin konuşmak daha erken bben testleri sallamadığım için yine beklemeyi tercih ediyoreum açıkçası evet okdum sağ kasığın topuğuma kadar demişşin bebekle alakası varmıdır bilemiyorum ama benim o döölenneme esnasında hatırladığım kadarıyla benlimdeki ağrıdan aşka birşey hatırlamıyorum en yoğunu bel ağrısıydı meleğim inanki her ay kendime kasık sancılarıyla belirti üretirdim ilk defa bu ay rahattım ağrılarımı hiç takmadım sildiim süpürdüm kapılar bacalar herşey anlatamam yani ama emindimki bebek yok kanda çıkmadı diye demekki kafada bitiyo dedim beklemek çok kötü o günler geçmyo gözünde büyüyo ama taşşınma esnasında uçtu gitti emin ol keşke onca sen ay hep bu son aydaki gibi olsaymısışm yani kendime eziyet etmişim bitirmişim resmen yanarımda o günlerime yanarım be gülüm

canım ya bazen yazdıktan sonra yemekleri göndere bastıktan sonra aklıma geliyo ulen diyorum kendimme kıza zorla aş erdirecem diye kısıyorum kendime.

yok gülüm sorun değil merak etme sen yaz gerçekten canım eçkmiyoda ne olsa yerim modundayım can sıkıntısından kuzum ne yaptın çayı demledinme gelemde içek birlikte gerçi çayla kahveyi eşim yasakladı düşüğe neden oluyomuş netten baktıktaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…