Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavum tutuncu ve seksi cici kıs söle bakalım dün hangi filme gittin güzelmiydi canım.ç bende gitmek istiyorum bu hafta içi aksam.

canım benim utandırıyorsun beni kız.. biz prometheus diye bir filme gittik çok güzeldi bir grup kişi uzayda bir gezegene geliyorlar onları onların yarattığına inanıyorlar. Aslında başlarında olan yaşlı adam ölüme çare bulmak için getirtmiş onları oraya herkes öldü biliyor bir kişi dışında robot var bir tane bir o biliyor amacı ama meğer bu uzaylılar insanları hiç sevmiyor zaten bir tane kakmış yaşayan diğerleri ölmüş uzaylılardan bir de ölümcül yaratıklar var saldırıyorlar falan işte ama çok beğendik tavsiye ederim allien ve lostun yapuımcılarından..

LAN OGLUM CAYSIZ GÜN GECMEZ SACMALAMA İÇ HİÇ BİŞİ OLMAZ BİRAZ ACIK İÇ BEN ASLA CAYIMDAN VAZGECMEM KAHVEYİDE GÜNDE Bİ KUPA İÇ canım kahvede yararlı sonuçta.
ben geldim ve hoşbuldumm

hosgeldim tostosum benim

LAN OGLUM CAYSIZ GÜN GECMEZ SACMALAMA İÇ HİÇ BİŞİ OLMAZ BİRAZ ACIK İÇ BEN ASLA CAYIMDAN VAZGECMEM KAHVEYİDE GÜNDE Bİ KUPA İÇ canım kahvede yararlı sonuçta.

hosgeldim tostosum benim

hee yawww bende onu diyorum onsuzda olmuyo çok zorlanıyorum inan kahve özellikle burumda tütüyo yine sabahları çayı içiyorumda ama kahveeee

NBR LEN
GARICIIM
:d
kızlar eşimin bana yazdığı şuan okeyden yazıyo lafa bakarmısınız ses etmedim eyi ettimmi

6 öğün dediği işte 3 öğün yemek kalan diğer öğünlerde atıştırmalık şeyler. Aralara meyveni, kuruyemişini, sütünü koyacaksın zamanla alışırsın normal düzenin olur sütü akşam yatmaya yakında içebilirsin uykunu getirir hem gerçi sıcak süt getirir ama sende benim gibi sıcak süt içemezsin muz koy içine ohh süperr.. Babanlarda geliyormuşş valla süper olacak canım yaa..

evet gülüm 3 ana 3 de ara öğün işte yaa başladıkdsa tabi yumurta süt fsalan alışık değilim inanki zorlanıyorum ama olsun yapıcak birşey yok kuzucum sütü hazır olunca sorun yokda inek sütü iyice sinir ediyo beni muzda koydum sevmedim kızz hiç vallaha babamlar gleiyo diye bir heyecanım varki anlatamam balım 13 günleri kkadlı nasipse inş artıkın bol bol hasret gdideririm yaa

hosgeldim tostosum benim
hışbuldum aşkım çabuk gell :))

bizde iyiyiz vallaha çok şükür balısı sohbet hoş beş ediyoruz işte

edin edin bende katıldım size.. birazdan göbüşümün resmini koycam

bu benim göbüşümmm :))
alıntı yapmayın da silerim kzularım

Eklentiler

• $Fotoğraf1108.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf1107.webp
    11 KB · Görüntüleme: 28
maaşallah gülüme maaşallah kırkbinkere maaşlalah göbüşe bak yaaa kızzzz çok şekersin çok tatlısın maaşallah zayıfmışşın yaa güzel ykışmış benim 3 aylık olunca düşünemiyorum nasıl olurum

canım catlatma ignesinden sonra 11. günde yaptım testi işte...

ama bu labo quik hep silik bişi cıkartıyooo
ama bu defa hemen ve cok net cıktı

evet sor sorr zaten onun işi oo ne utancaan
sana şu günler birlikte olun diyo yaa

hım canım bende bariz pembe ama ben kırmızı olmadan inanmam bosverr.
bakalım zaten daha cok erken..
söz konusu laboquik olunca inanamıyo insan...

alla allaa neden agladın ki öyle..
canım olsun normal böyle seyler...

:)))) evet 48le başladım canım hamişliğeee..
şimdiden 3-4 kilo aldım
memuşler de büyüdü baya yaa :26:

bende cok merak edişyoum o filmi, imbd puanı cok iyi o filmin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…