- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.881
ben geldim ve hoşbuldumm
dejavum tutuncu ve seksi cici kıs söle bakalım dün hangi filme gittin güzelmiydi canım.ç bende gitmek istiyorum bu hafta içi aksam.
LAN OGLUM CAYSIZ GÜN GECMEZ SACMALAMA İÇ HİÇ BİŞİ OLMAZ BİRAZ ACIK İÇ BEN ASLA CAYIMDAN VAZGECMEM KAHVEYİDE GÜNDE Bİ KUPA İÇ canım kahvede yararlı sonuçta.yok gülüm sorun değil merak etme sen yaz gerçekten canım eçkmiyoda ne olsa yerim modundayım can sıkıntısından kuzum ne yaptın çayı demledinme gelemde içek birlikte gerçi çayla kahveyi eşim yasakladı düşüğe neden oluyomuş netten baktıktaaaa
ben geldim ve hoşbuldumm
iyiyim canım siz nasılsınız bakalım keyifler nasıl
peşin peşin hoşbuldum diyosun yani ee hoşgeldin bari gülüüm nasılsın
LAN OGLUM CAYSIZ GÜN GECMEZ SACMALAMA İÇ HİÇ BİŞİ OLMAZ BİRAZ ACIK İÇ BEN ASLA CAYIMDAN VAZGECMEM KAHVEYİDE GÜNDE Bİ KUPA İÇ canım kahvede yararlı sonuçta.
hosgeldim tostosum benim
evet gülüm yaaa oda bana çiçek almıştı bende ona alayım dedim yalnız çıkamıyorumki alableyim ama sıl sürpriz doğum günü geliyo eşimin o zaman yapıcam babamlar burda olucak giderim pasta yaptıtrıım hediyesini alırım babamlarla akşam o gelmeden hazırlığımıyaparım gelincede dankkk doğum günün kutlu olsun heytt bee çok güzel olucak vallaha bakk dimek kendi elleriyle aldı seni kıramadı ama giyincede kıskançlığı tuttu demekki be gülüm ne yapsın adamyiyorummeleğim ama işte meyve yoğurt gibi eşim dün araşırdı netten işte 6 öğün yemem gerekmiş aa öğünlerde ceviz fındık incir gibi birde balığı duydu gideyim ben diyo karışık alayım git gel yee sabah yumurtamı koyduda gitti o derece geziyoruz aımbaşı oturduyo dinlendiriyyo sonra bir daha kalkıyoruz ne bileyim imdilik biraz bulanıyo ilerleyen günlerde artrmı artmazmı yaşayıp görücez canım benim vallaha ağladım ki nasıl demek sende barış mançoda ğladın ilahi meleğim yaa manyağız biz yaaa
6 öğün dediği işte 3 öğün yemek kalan diğer öğünlerde atıştırmalık şeyler. Aralara meyveni, kuruyemişini, sütünü koyacaksın zamanla alışırsın normal düzenin olur sütü akşam yatmaya yakında içebilirsin uykunu getirir hem gerçi sıcak süt getirir ama sende benim gibi sıcak süt içemezsin muz koy içine ohh süperr.. Babanlarda geliyormuşş valla süper olacak canım yaa..
hışbuldum aşkım çabuk gell :))LAN OGLUM CAYSIZ GÜN GECMEZ SACMALAMA İÇ HİÇ BİŞİ OLMAZ BİRAZ ACIK İÇ BEN ASLA CAYIMDAN VAZGECMEM KAHVEYİDE GÜNDE Bİ KUPA İÇ canım kahvede yararlı sonuçta.
hosgeldim tostosum benim
bizde iyiyiz vallaha çok şükür balısı sohbet hoş beş ediyoruz işte
hışbuldum aşkım çabuk gell :))
edin edin bende katıldım size.. birazdan göbüşümün resmini koycam
canım catlatma ignesini dünmü vuruldun sen yav ben onu anlamadım bana 13.gün vurdu tamam sonra. e bayagı gün geçti ignenin etkisi falan kalmazki gülüm teste yansımaz bence. sen ole degince igneyi yeni vuruldun üzerine test yaptın sandım. hadi insallah canım ya cok amacok sevinirim gelsin bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrr avucum kasını yo.
kıs cidden bi rsmini koy baklalım testine.bencer var kısım ya bu kadar erken ikinci cizgi belirmez yoksam.:26::26:
hee sorrımda işte ah sorabilsem melisam ne bilem o da halvetten ama işte açık açık da sormak insana biraz şey geliyoda mecbur sorulucak böyle olmaz yoksam adam boğaz köprüsüne kadar atacak kendini az kaldı
evet bu yönde sorulabilir gülüm aslında artık cesaretimi toplayıp sorucam başka yolu yok benim adam elden gitmeden sormak lazım
canım biraz oöce bende bi test yaptım ya biliyodum daha cok erken oldugunu bende ikinci hiç cıkmadı sadece gölgesi var acık pembe halan degil. sende bebiş var büyük ihtimalle canım. merakımdan yaptı yoksam bana daha bi hafta var seninki gibimi cıkacak diye testi test ettim
huu huuu kızlar ben geldim hade sizde gelin benim iler bitti feci açım yaa bu iştahm açıldıki benim ama tutuyorum kndimi çoğu zaman ama dün bugün biraz mide bulantılarım var vuruyo yani birde geçen cumartesi gecesi durduğum yerde ağladım ama nasıl sesli sesli eşim nasıl korktu ne oldu şimdi benmi birşey yaptım diye ne olıyy ki bana anlamadım:44::44:
maaşallah gülüme maaşallah kırkbinkere maaşlalah göbüşe bak yaaa kızzzz çok şekersin çok tatlısın maaşallah zayıfmışşın yaa güzel ykışmış benim 3 aylık olunca düşünemiyorum nasıl olurum
canım benim utandırıyorsun beni kız..biz prometheus diye bir filme gittik çok güzeldi bir grup kişi uzayda bir gezegene geliyorlar onları onların yarattığına inanıyorlar. Aslında başlarında olan yaşlı adam ölüme çare bulmak için getirtmiş onları oraya herkes öldü biliyor bir kişi dışında robot var bir tane bir o biliyor amacı ama meğer bu uzaylılar insanları hiç sevmiyor zaten bir tane kakmış yaşayan diğerleri ölmüş uzaylılardan bir de ölümcül yaratıklar var saldırıyorlar falan işte ama çok beğendik tavsiye ederim allien ve lostun yapuımcılarından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?