- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.901
:)))) evet 48le başladım canım hamişliğeee..
şimdiden 3-4 kilo aldım
memuşler de büyüdü baya yaa :26:
ay ne güzel koca memişlimi oldun simcik.
göstersem korkarsınızz
göbüşümü beğendin mi melisam
6 öğün dediği işte 3 öğün yemek kalan diğer öğünlerde atıştırmalık şeyler. Aralara meyveni, kuruyemişini, sütünü koyacaksın zamanla alışırsın normal düzenin olur sütü akşam yatmaya yakında içebilirsin uykunu getirir hem gerçi sıcak süt getirir ama sende benim gibi sıcak süt içemezsin muz koy içine ohh süperr.. Babanlarda geliyormuşş valla süper olacak canım yaa..
canım catlatma ignesinden sonra 11. günde yaptım testi işte...
ama bu labo quik hep silik bişi cıkartıyooo
ama bu defa hemen ve cok net cıktı
evet sor sorr zaten onun işi oo ne utancaan
sana şu günler birlikte olun diyo yaa
hım canım bende bariz pembe ama ben kırmızı olmadan inanmam bosverr.
bakalım zaten daha cok erken..
söz konusu laboquik olunca inanamıyo insan...
alla allaa neden agladın ki öyle..
canım olsun normal böyle seyler...
vallahaaa o gün öksüz çocukları gördüm haberlerde giydirmişlerr dayanamadımmm o gün hırçınlık oldu üzerimdecanım catlatma ignesinden sonra 11. günde yaptım testi işte...
ama bu labo quik hep silik bişi cıkartıyooo
ama bu defa hemen ve cok net cıktı
evet sor sorr zaten onun işi oo ne utancaan
sana şu günler birlikte olun diyo yaa
bu gazlaa ben doktoraa her bişeyi sorarımmm
hım canım bende bariz pembe ama ben kırmızı olmadan inanmam bosverr.
bakalım zaten daha cok erken..
söz konusu laboquik olunca inanamıyo insan...
alla allaa neden agladın ki öyle..
canım olsun normal böyle seyler...
şimdiden 3-4 kilo aldım
sigaramı ictim geldim be hamöiş kalınca bu sigaradan nasıl vazgececeksem imkansız gibigeliyo bana ya tutusuyo bi taraflarım düşününce.
sigarmıııı olmadı bırakmadınnnn mııı çok kızdımmmm şimcik sana
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben sana hec bırakacam demedişmki gülüm.
hamiş olunca zorunlu olarak bırakırım.
ben simdi zeytinyaglı dolma yapacam bi ocaga koyyumda geleyim kimse biyere ayrılmasın gebertirim bak 30 dakkatya gelirim canlar.
maaşallah gülüme maaşallah kırkbinkere maaşlalah göbüşe bak yaaa kızzzz çok şekersin çok tatlısın maaşallah zayıfmışşın yaa güzel ykışmış benim 3 aylık olunca düşünemiyorum nasıl olurum
şimdiden 3-4 kilo aldım
sigaramı ictim geldim be hamöiş kalınca bu sigaradan nasıl vazgececeksem imkansız gibigeliyo bana ya tutusuyo bi taraflarım düşününce.
muz lmaz len. sütyü ole sade sekersiz ve ılık içmen gerek gülüm. muz kabızlıga neden olur hamişlerde kabızlık sorunu cıkıyor ya mus iyice beter eder.
ben simdi zeytinyaglı dolma yapacam bi ocaga koyyumda geleyim kimse biyere ayrılmasın gebertirim bak 30 dakkatya gelirim canlar.
ayy alıntı yapmıştım sildim oflucumm çok güzel çıkmış karnın ya maşallahh yakışmışş...
aman sende şimdiden büyütme gözünde senden çok daha fazla kiloyla hamile kalanlar var takmıyorlar da sen mi takıyorsun.. Bazıları dünyanın kilosuyla hamile kalıyor amann doğurunca tığ gibi olurum ben bir göbeğim var benim ne olacak canım diyorlar ama hamile kaldığı kilo zaten maşallahı var onlarda o güven varken senin bunu demen ilginç yanii.. Çevremde çok var öylelerinden tabii tabii diyorum.. Doğurur doğurmaz kilolardan kurtulma düşüncen olmasın bir kere gülüm onalrı hiç kafana takma lohusalıkta da yemen lazım emzirirsin verirsin kilo yürüyüş yaparsın bol bol ama diyet yapma hele 1 yaşına gelsin süt vermelerin azalsın ek gıdaya başlasın sende diyete başlarsın belki koşturmacadan diyete gerek bile kalmaz.
ayy sende benim gibi zayıfmışsın ama ben daha da zayıfım eşime diyorum basket toğu yutmuş gibi olurum ya da leblebi yutmuş solucan ama benden olsa olsa karpuz yutmuş solucasn olarrahaa en çok istediğim şey memuşların büyümesii valla hiç inmesinler benim doğumdan sonra falan hep öyle kalsınlar..
kız seni döverim evire çevire elimde kalırsın bakk ciddi söylüyorumm.. Sigara asla yok gebelikte ne yap et ilaç mı kullanırsın ne detek alırsın gebe kalmadan sigarayı bırakıyordun tek bir tane bile yok gülüm ben çok çektimm annem içmiş bana hamileyken ben 2 kilo doğdum çok hastalıklar geçirdim iştahsızdım. Kan iğneleri neler neler gülüm yazık etme kendine de bebeğine de bırak şu illeyi gebe kalmadan..
kızım muz dediysek 3-4 tane değil herhalde yarım kadar koysa olur hem muz bebeğe güzel kilo aldırır fazlası kabız yapar abartmamak lazım sadece.
ohhh ellerine sağlık bize de gönder..
gülüm benim hamileleiğimi düşünmüyorum ki sonrasını düşünüyorum yaza denk geliyo ama emzirmesi falan filan haliyle veremiycem fdiye takıntı oluyo ama sallıyorum aman bebeğim sağlıkla gelsinde mecburen verizez sonrasında artık
verirsin gülüm bol bol emzir bol sıvı al o dönemde bebeğinle yürüyüşler yap emzirmelte kilo verdiyor hem anne olucna kız kilo da ne demek verilir kilo bebeğin sağlıklı olsun beslensin yeter kii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?