- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.921
Ayy ovulasyon yapıcam diyee bu sıcakta su içemiyorumm yudum yudum az az içiyorum ölüm gibi yaa... Daha ben bu ay koyu çizgiyi göreyim bir daha ki ay yapamam ovu falan bu sıcaklarda nasıl 4 saat az su içeyim ki ben bu aya göre tahmini yaparız artık napalımm..
vallaha gülüm gidip geliyorum iiyorum dayanamıyorum sen nasıl duruyosun birde çalışıyosun bırak ovuyu movuyu iç gitsin beaaaa:26::26:
ama gülüm kanamalardan sonra ilk ovulasyonum yani koyu çıkacak mı yumurtlama var mı varsa ne zaman olacak bu ay bşr öğreneyim de daha yapmam öbür aylarda. En azından bir fikrim olur bir buçuk ay ilaç kullandım şimdi ne zaman regl olcam bilemiyorum yumurtlama da hesaplayamıyorum çocuk için halvet olunca da stres oluyor. Bilelim ona göre fazladan olmasın yaa en fazla bir iki gün sonrasına da yaparım bırakırım zorunlu halvetleri bir daha ki ay bilirim az çok.
30 dkk mı ooooooooooo çok zaman bee mnelisam bir şartla beklerim dpolmalardan verirsen
gel birlikte yiyelim canım sölemesi ayıp zeytinyaglı dolmayı süper yaparım herkez cok begenir.
ayy alıntı yapmıştım sildim oflucumm çok güzel çıkmış karnın ya maşallahh yakışmışş...
aman sende şimdiden büyütme gözünde senden çok daha fazla kiloyla hamile kalanlar var takmıyorlar da sen mi takıyorsun.. Bazıları dünyanın kilosuyla hamile kalıyor amann doğurunca tığ gibi olurum ben bir göbeğim var benim ne olacak canım diyorlar ama hamile kaldığı kilo zaten maşallahı var onlarda o güven varken senin bunu demen ilginç yanii.. Çevremde çok var öylelerinden tabii tabii diyorum.. Doğurur doğurmaz kilolardan kurtulma düşüncen olmasın bir kere gülüm onalrı hiç kafana takma lohusalıkta da yemen lazım emzirirsin verirsin kilo yürüyüş yaparsın bol bol ama diyet yapma hele 1 yaşına gelsin süt vermelerin azalsın ek gıdaya başlasın sende diyete başlarsın belki koşturmacadan diyete gerek bile kalmaz.
ayy sende benim gibi zayıfmışsın ama ben daha da zayıfım eşime diyorum basket toğu yutmuş gibi olurum ya da leblebi yutmuş solucan ama benden olsa olsa karpuz yutmuş solucasn olarrahaa en çok istediğim şey memuşların büyümesii valla hiç inmesinler benim doğumdan sonra falan hep öyle kalsınlar..
kız seni döverim evire çevire elimde kalırsın bakk ciddi söylüyorumm.. Sigara asla yok gebelikte ne yap et ilaç mı kullanırsın ne detek alırsın gebe kalmadan sigarayı bırakıyordun tek bir tane bile yok gülüm ben çok çektimm annem içmiş bana hamileyken ben 2 kilo doğdum çok hastalıklar geçirdim iştahsızdım. Kan iğneleri neler neler gülüm yazık etme kendine de bebeğine de bırak şu illeyi gebe kalmadan..
kızım muz dediysek 3-4 tane değil herhalde yarım kadar koysa olur hem muz bebeğe güzel kilo aldırır fazlası kabız yapar abartmamak lazım sadece.
ohhh ellerine sağlık bize de gönder..
gülüm benim hamileleiğimi düşünmüyorum ki sonrasını düşünüyorum yaza denk geliyo ama emzirmesi falan filan haliyle veremiycem fdiye takıntı oluyo ama sallıyorum aman bebeğim sağlıkla gelsinde mecburen verizez sonrasında artık
vallahaaa o gün öksüz çocukları gördüm haberlerde giydirmişlerr dayanamadımmm o gün hırçınlık oldu üzerimde
maaşallahhhh gülümeee balım iyiki zayıfsın bk bu kilo işi bana çok ağır oluyo geliyoo banaaa
canım sen yinede dikkat et bak kilolu kaldın gebe fazla alma biraz ucundan rejim yap ekmegi cok az ye birer dilim kepek cavdar tam bugday ye.dogumada rahat girersin az kilolu kıs sen normalmi istiyon sezeryanmı gerci basbakanımız bu konudada agzımıza mıcıyo ya . ne oldu son durum ne bilmiyorum yasaklandımı ki:26::26:
ah canım yaaa tabi insan duygulanıyor
bende anne babaların böyle sefil - çaresiz durumda olmalarına dayanamıyorum...
canım allah içine bir tiksinme verir inşallahhhsigaramı ictim geldim be hamöiş kalınca bu sigaradan nasıl vazgececeksem imkansız gibigeliyo bana ya tutusuyo bi taraflarım düşününce.
ben simdi zeytinyaglı dolma yapacam bi ocaga koyyumda geleyim kimse biyere ayrılmasın gebertirim bak 30 dakkatya gelirim canlar.
Ayy ovulasyon yapıcam diyee bu sıcakta su içemiyorumm yudum yudum az az içiyorum ölüm gibi yaa... Daha ben bu ay koyu çizgiyi göreyim bir daha ki ay yapamam ovu falan bu sıcaklarda nasıl 4 saat az su içeyim ki ben bu aya göre tahmini yaparız artık napalımm..
elisim caım resmini koyamazmısın tyestinin cok merak ettim canım ya.
canım allah içine bir tiksinme verir inşallahhh
kayınvalidem 2 cocuguna hamileyken tiksinmiş ama benim kocama hamileyklen canı resmen sigara cekmiş...
değişik işte...
zeytinyaglı yimemem amaaan basma da fistaaan giyemem amaaaaannn
[video=youtube;bIlw-Sqq1i8]http://www.youtube.com/watch?v=bIlw-Sqq1i8[/video]
canım boşver ovuyu flian aman..gün aşırı devammm
şşşt kızlaaaarrrr
canım akşama gene yapıcam test bakalım ikisinide koyarımmmm
Eki Görüntüle 442116
canım ekledim ama cok belli olmuyo çıplak gözle daha net görünüyoo
ama bence hamilelikten değil
bu akşam yine yaptım yine aynısı cıktı.. yarın sabah bide ilk idararla yapıcam
testleri boşuan bitiyorum valla:)) olsa daha net cıkardı tabii
bunlar hayalet sayılmaz hehe
ama olsn var ya o da yeter hiç cıkmayaa da bilirdi...
bak indir pc ye öyle bak görürsünzaten bu testte bu kadar cıkıyo genelde ama hiç cıkmadıgı da oldu...
ama bence yok
benim gögüslerde hiç tık yok...
olsaydı büyümeleri gerekmiyo mu? senin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?