Kaldığımız Yerden Her Telden..

vallaha gülüm gidip geliyorum iiyorum dayanamıyorum sen nasıl duruyosun birde çalışıyosun bırak ovuyu movuyu iç gitsin beaaaa:26::26:

vallaha gülüm gidip geliyorum iiyorum dayanamıyorum sen nasıl duruyosun birde çalışıyosun bırak ovuyu movuyu iç gitsin beaaaa:26::26:

ama gülüm kanamalardan sonra ilk ovulasyonum yani koyu çıkacak mı yumurtlama var mı varsa ne zaman olacak bu ay bşr öğreneyim de daha yapmam öbür aylarda. En azından bir fikrim olur bir buçuk ay ilaç kullandım şimdi ne zaman regl olcam bilemiyorum yumurtlama da hesaplayamıyorum çocuk için halvet olunca da stres oluyor. Bilelim ona göre fazladan olmasın yaa en fazla bir iki gün sonrasına da yaparım bırakırım zorunlu halvetleri bir daha ki ay bilirim az çok.

tabi aslında haklısın balım o zaman sık dişini ne diyeyim meleiğim Allah kolaylık versinee yemeğin ne bugüne bakem

hamileligimi ögendigim an bırakırım canım ama arada sarap içerim bak. kan yapar kırmısısından
ya bilmiyorum ki bak ben de tuvalet problemi yok kiminde genetik kabızlık oluyo elifte buna yatkınsa yememeli bence aman kendi karar verişr durumunu tartar ona göre yer yada yemez işte. gel askım sende gel aksam yemegine. ben içini bayagı fazla hazırladım kalanını buzluga attım elimin altında iyi olur zaten yaz günü bol limonlu süper gidiyo vallahi.

canım sen yinede dikkat et bak kilolu kaldın gebe fazla alma biraz ucundan rejim yap ekmegi cok az ye birer dilim kepek cavdar tam bugday ye.dogumada rahat girersin az kilolu kıs sen normalmi istiyon sezeryanmı gerci basbakanımız bu konudada agzımıza mıcıyo ya . ne oldu son durum ne bilmiyorum yasaklandımı ki:26::26:

ah canım yaaa tabi insan duygulanıyor
bende anne babaların böyle sefil - çaresiz durumda olmalarına dayanamıyorum...

gülüm ekmek yemiyorum zaten inaanki tatlı ağzıma vurmuyorum hiç canım eçkmiyo çöümnkü yağlıda yemiyorum içeçek meyve falançok tüketiyorum mümkün mertebe dikkat ediyorum ama bu ileleyen zamanda nasıl olur bilemmiycem artıkın balısı benim eşim geldi banyoya giri ben bir sırtıuna vurayım keseleyim de gelirim

geldim melisam ne ediyon kuzum ben çıkıyorum yemeği hazıredeyimde yiyelim acıktım eşimde acıkmıştır öpüyorum kuzucum yarına görüşürüz artık işimde yok rahatım 10 gibi gelirim sabaha nasipse balısı görüşürüzk

sigaramı ictim geldim be hamöiş kalınca bu sigaradan nasıl vazgececeksem imkansız gibigeliyo bana ya tutusuyo bi taraflarım düşününce.
canım allah içine bir tiksinme verir inşallahhh
kayınvalidem 2 cocuguna hamileyken tiksinmiş ama benim kocama hamileyklen canı resmen sigara cekmiş...
değişik işte...

ben simdi zeytinyaglı dolma yapacam bi ocaga koyyumda geleyim kimse biyere ayrılmasın gebertirim bak 30 dakkatya gelirim canlar.

zeytinyaglı yimemem amaaan basma da fistaaan giyemem amaaaaannn
[video=youtube;bIlw-Sqq1i8]http://www.youtube.com/watch?v=bIlw-Sqq1i8[/video]

canım boşver ovuyu flian aman..gün aşırı devammm

elisim caım resmini koyamazmısın tyestinin cok merak ettim canım ya.

şşşt kızlaaaarrrr
canım akşama gene yapıcam test bakalım ikisinide koyarımmmm

elisim ben 9 kadar burdayım bekliyorum mutlaka koy emi resimleri heyecanla bekliyorummm balısı:18::18::18:

canım ekledim ama cok belli olmuyo çıplak gözle daha net görünüyoo
ama bence hamilelikten değil
bu akşam yine yaptım yine aynısı cıktı.. yarın sabah bide ilk idararla yapıcam
testleri boşuan bitiyorum valla:)) olsa daha net cıkardı tabii
bunlar hayalet sayılmaz hehe
ama olsn var ya o da yeter hiç cıkmayaa da bilirdi...

bak indir pc ye öyle bak görürsün zaten bu testte bu kadar cıkıyo genelde ama hiç cıkmadıgı da oldu...
ama bence yok
benim gögüslerde hiç tık yok...
olsaydı büyümeleri gerekmiyo mu? senin nasıldı?

kız elisim Allah senin iyiliğini versin arkadaşım önce tickeri yapotın şimdide hamilelik takvimini yerim seni kuzum inş rabnbim bu ayki beklentini umudunu boş çıkarmaz bu yaptıkların inş kalıcı olur bitanem snei umutandırmak istemem ama baya baya çizgi var orda hemde 6 gün önce eğerki iğneden değilse valah sen hamilesin gülüm öyle bir heyecan sardıki rabbim beklentimizi boş çıkarmasın inş müjdeli haberini alırız hayırlısı ile ama çizgi çok net gözüküyo uzaktan olmasına rağmen birde yakından görsem eminimki baya vardır benimde göğüslerim adetime 2 gün kala haifften başlamıştı o zamana kadar tık yoktu hemde hiç balısı ayy heyecanlandımki nasıl geçicek bu hafta bak sabahkinide koy olurmu gülüm hemen ben 10dan sonra giricem topiğe hemen bakarım fıstıkım:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…