- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.941
kız elisim Allah senin iyiliğini versin arkadaşım önce tickeri yapotın şimdide hamilelik takvimini yerim seni kuzum inş rabnbim bu ayki beklentini umudunu boş çıkarmaz bu yaptıkların inş kalıcı olur bitanem snei umutandırmak istemem ama baya baya çizgi var orda hemde 6 gün önce eğerki iğneden değilse valah sen hamilesin gülüm öyle bir heyecan sardıki rabbim beklentimizi boş çıkarmasın inş müjdeli haberini alırız hayırlısı ile ama çizgi çok net gözüküyo uzaktan olmasına rağmen birde yakından görsem eminimki baya vardır benimde göğüslerim adetime 2 gün kala haifften başlamıştı o zamana kadar tık yoktu hemde hiç balısı ayy heyecanlandımki nasıl geçicek bu hafta bak sabahkinide koy olurmu gülüm hemen ben 10dan sonra giricem topiğe hemen bakarım fıstıkım:18::18::18:
elisim bunlarda en son geçen hafta yaptığım en koyuları işte gülümEki Görüntüle 442194 elisim bunlarda son yaptığımdan bir öncekilerr balısı
Eki Görüntüle 442158 Eki Görüntüle 442159 Eki Görüntüle 442160 Eki Görüntüle 442161 Eki Görüntüle 442162 Eki Görüntüle 442163 Eki Görüntüle 442164 Eki Görüntüle 442165 Eki Görüntüle 442166 Eki Görüntüle 442167 Eki Görüntüle 442168 Eki Görüntüle 442169 Eki Görüntüle 442170 Eki Görüntüle 442171 Eki Görüntüle 442172 Eki Görüntüle 442173 elisim bak bunlar benim en silikten git gide koyulaşan testlerim sondan başla bak gülüm seninkide aynı gibi en silik olanla hadi hayırlısı be canım benim
Eki Görüntüle 442204 Eki Görüntüle 442205 Eki Görüntüle 442206 Eki Görüntüle 442207 Eki Görüntüle 442208 Eki Görüntüle 442203 elisim bunlarda geçen hafta en son yaptıkalrım balım:26:
gülüm vallaha ben snei umutlandırmak istemem ama tek bir ihtimal var iğneden değilse hamilesin aksini düşünmek istemiyorum inş yanılmayızzbeenim adetten sonra yaptığım ilk testte 4. günümdü o koydukalrım var işte balım çok çok silikti hatta melisam dedi ki umutlanma diye eşimde gördü dediki 4 gün geçti bu kadarmı çıkar ama günler sonrasında yaptıklarım bile ancak biraz biraz koyulaşmıştı seninki 6 gün önce gayet iyi çıktı bence hatta yakınlaştırdım kaydettimde baktım uzaktanbbile belli yakınlaştırmayı bırkada vallaha heyecan bastı ama sonunu kötü düşününce seni umutlandırmak üzmek asla istemem ama bana var gibi geliyo hade hayırlısı be kuzucumyaa sizin yorumlarınız cok önemli benim için :))) cok mutlu oldum şimdiii
yoksa bile bata kadar ölüm gelmicek en azından mutlu mesut adet olabilirim hahahah
bende hani nerde çizgi var diceniz diye valla tedirgindim laboqik bi garip ama yaa 2 ay önce benim adet gecikince de yapmıştım gene aynı böyle hatta daha koyu cıkmıştı belkide düşük yaptım bilmiyorum söylemiştim...
oh ben gögüslere takmış haldeyim suanda :18::18: hamile olsam şişerlerdi diyorumm ondan inanmıyorum canımm
inşallah bata yakın şişerlerr bakalım yaaaa bu ay çok da şartlamıyorum napalım... kısmettt
ama Mutluyuummmm
yarın sabah ilk idrarımla yapcam canım onu koyarım kesin.. cıksada cıkmasada..
aa bunlar gebelik miii
ee benimki gibi nerdeyse...
cnım en silik olanı gölge gibi olanı 4. günüm geçtiğinde yapyığım biraz daha belirgin olanı novayla yaptım hatta dur koyayımelif canım bunlar gün gün dimi?
kaç gün kala yapmaya başladın canım sen ? bakiyim 6 gün kala hangisi :)) benimkiyle aynı mı heheh
işte budur yaaa
bunlar battan sonra mı canım?
gülüm vallaha ben snei umutlandırmak istemem ama tek bir ihtimal var iğneden değilse hamilesin aksini düşünmek istemiyorum inş yanılmayızzbeenim adetten sonra yaptığım ilk testte 4. günümdü o koydukalrım var işte balım çok çok silikti hatta melisam dedi ki umutlanma diye eşimde gördü dediki 4 gün geçti bu kadarmı çıkar ama günler sonrasında yaptıklarım bile ancak biraz biraz koyulaşmıştı seninki 6 gün önce gayet iyi çıktı bence hatta yakınlaştırdım kaydettimde baktım uzaktanbbile belli yakınlaştırmayı bırkada vallaha heyecan bastı ama sonunu kötü düşününce seni umutlandırmak üzmek asla istemem ama bana var gibi geliyo hade hayırlısı be kuzucum
evet gülüm gebelik testlerim adetten sonraki günlerimde olanlar sneinkiyle aynı diye koymak istedim fark yok denecek kadar az bana göre :18::18:
hımmm anladım şimdiiiii bakalım yaa söz konusu laboqik olunca insanın pek inanası gelmiyoo valla şikayet edicem şirketi ha sonundaaa sacma sapan çizgi cıkartıyooo
yok yok sonu kırmızı da olsa suanda çok iyiyim
hem adet olsamda sorun değil nasılsa yeni bişey denicem yaaa o bile heyecanlandırıyo beniii
hem subat ayında doğurmamış olurumne kadar yaza gelirse benim için o kadar iyi hehehe
Eki Görüntüle 442218 Eki Görüntüle 442219 Eki Görüntüle 442220 Eki Görüntüle 442221 Eki Görüntüle 442222 elisim buda adetimin 6. günüydü yine sabah yapmıştım birde akşamına yapmıştımmm ancomed markası
nerden aldın testi canım sen? ben gg den aldım laboquik i ama inan hiç inanmıyorum ona..
onestep almıştım o cok iyiydi..
şimdi netten bakıyorum başka marka alıp ondan yapıcam emin olmak için.. canım...
ben ilk tesim adı gelmedi aklıma ama dışı fıstık yeşiliydi ikincisi nova 3. ancomed 4. leride nimo diye testti ama ilki inanki gelmedi aklıma:26:
ben one step almıştım o cok süperdi ama ovulasyon lazım değil bana ondan onu alamıyorum
tek gebelik olarak da satılmıyoo
bende wondfo marka siparişini verdim şimdi heralde 3 gün içinde elimde olur ...
bakalım.. bata kadar elimde olur.. bende ikisiyle de test ederim artık
yoksa da artık sonraki aya devam test yapmaya :) varsa da testleri ona buna dagıtırım artık heheh
cok sagol canımm
ay saat cok gec oldu benm cıkmam lazım
cok öptüm
desteğin için cok sagol...
valla moralim yerinde yaaaa o bile yeterr...
yarın görüşrüzüü iyi geceleeerr
he bu arada ben bu ara gene garip rüyalar kabuslar görmeye başladım bişi beni sıkıyooo
sübyan olabilir eger hamileysem
hemen muskamı takıcam bugünden itibarenn...
sübyan bebeği boguyomuş canımm ..
kaçtım sabah görüşrüz
şimdi bile oluyo bebeğim korkma bebek yerleşiyor :))oflumm sende gebeliğinin ilk başlarıdnda kasık ve bel ağrın oldumu senin
ayy alıntı yapmıştım sildim oflucumm çok güzel çıkmış karnın ya maşallahh yakışmışş...
aman sende şimdiden büyütme gözünde senden çok daha fazla kiloyla hamile kalanlar var takmıyorlar da sen mi takıyorsun.. Bazıları dünyanın kilosuyla hamile kalıyor amann doğurunca tığ gibi olurum ben bir göbeğim var benim ne olacak canım diyorlar ama hamile kaldığı kilo zaten maşallahı var onlarda o güven varken senin bunu demen ilginç yanii.. Çevremde çok var öylelerinden tabii tabii diyorum.. Doğurur doğurmaz kilolardan kurtulma düşüncen olmasın bir kere gülüm onalrı hiç kafana takma lohusalıkta da yemen lazım emzirirsin verirsin kilo yürüyüş yaparsın bol bol ama diyet yapma hele 1 yaşına gelsin süt vermelerin azalsın ek gıdaya başlasın sende diyete başlarsın belki koşturmacadan diyete gerek bile kalmaz.
ayy sende benim gibi zayıfmışsın ama ben daha da zayıfım eşime diyorum basket toğu yutmuş gibi olurum ya da leblebi yutmuş solucan ama benden olsa olsa karpuz yutmuş solucasn olarrahaa en çok istediğim şey memuşların büyümesii valla hiç inmesinler benim doğumdan sonra falan hep öyle kalsınlar..
kız seni döverim evire çevire elimde kalırsın bakk ciddi söylüyorumm.. Sigara asla yok gebelikte ne yap et ilaç mı kullanırsın ne detek alırsın gebe kalmadan sigarayı bırakıyordun tek bir tane bile yok gülüm ben çok çektimm annem içmiş bana hamileyken ben 2 kilo doğdum çok hastalıklar geçirdim iştahsızdım. Kan iğneleri neler neler gülüm yazık etme kendine de bebeğine de bırak şu illeyi gebe kalmadan..
kızım muz dediysek 3-4 tane değil herhalde yarım kadar koysa olur hem muz bebeğe güzel kilo aldırır fazlası kabız yapar abartmamak lazım sadece.
ohhh ellerine sağlık bize de gönder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?