Kaldığımız Yerden Her Telden..

yaa sizin yorumlarınız cok önemli benim için :))) cok mutlu oldum şimdiii
yoksa bile bata kadar ölüm gelmicek en azından mutlu mesut adet olabilirim hahahah

bende hani nerde çizgi var diceniz diye valla tedirgindim laboqik bi garip ama yaa 2 ay önce benim adet gecikince de yapmıştım gene aynı böyle hatta daha koyu cıkmıştı belkide düşük yaptım bilmiyorum söylemiştim...

oh ben gögüslere takmış haldeyim suanda :18::18: hamile olsam şişerlerdi diyorumm ondan inanmıyorum canımm
inşallah bata yakın şişerlerr bakalım yaaaa bu ay çok da şartlamıyorum napalım... kısmettt
ama Mutluyuummmm

yarın sabah ilk idrarımla yapcam canım onu koyarım kesin.. cıksada cıkmasada..

elif canım bunlar gün gün dimi?
kaç gün kala yapmaya başladın canım sen ? bakiyim 6 gün kala hangisi :)) benimkiyle aynı mı heheh

gülüm vallaha ben snei umutlandırmak istemem ama tek bir ihtimal var iğneden değilse hamilesin aksini düşünmek istemiyorum inş yanılmayızzbeenim adetten sonra yaptığım ilk testte 4. günümdü o koydukalrım var işte balım çok çok silikti hatta melisam dedi ki umutlanma diye eşimde gördü dediki 4 gün geçti bu kadarmı çıkar ama günler sonrasında yaptıklarım bile ancak biraz biraz koyulaşmıştı seninki 6 gün önce gayet iyi çıktı bence hatta yakınlaştırdım kaydettimde baktım uzaktanbbile belli yakınlaştırmayı bırkada vallaha heyecan bastı ama sonunu kötü düşününce seni umutlandırmak üzmek asla istemem ama bana var gibi geliyo hade hayırlısı be kuzucum
aa bunlar gebelik miii
ee benimki gibi nerdeyse...

evet gülüm gebelik testlerim adetten sonraki günlerimde olanlar sneinkiyle aynı diye koymak istedim fark yok denecek kadar az bana göre :18::18:

şşşt canım hadi cıkıcam kızz banyo yapcam saclarımı örcem tek tek kıvırcık yapmak için
ne güzel kıvırcık şimdi fatmagülün gibi ama cok terledim valla.....

sabah olsa da test yapsammm

elif canım bunlar gün gün dimi?
kaç gün kala yapmaya başladın canım sen ? bakiyim 6 gün kala hangisi :)) benimkiyle aynı mı heheh
cnım en silik olanı gölge gibi olanı 4. günüm geçtiğinde yapyığım biraz daha belirgin olanı novayla yaptım hatta dur koyayım bunlar nova balım 6. günümde yaptım diğerleride ondan sonraki zamanlardı işte
işte budur yaaa
bunlar battan sonra mı canım?

eevet balım en son geçen yani 1 haziranda yaptığım testler bunlar gülüm

hımmm anladım şimdiiiii bakalım yaa söz konusu laboqik olunca insanın pek inanası gelmiyoo valla şikayet edicem şirketi ha sonundaaa sacma sapan çizgi cıkartıyooo

yok yok sonu kırmızı da olsa suanda çok iyiyim
hem adet olsamda sorun değil nasılsa yeni bişey denicem yaaa o bile heyecanlandırıyo beniii
hem subat ayında doğurmamış olurum ne kadar yaza gelirse benim için o kadar iyi hehehe

şşşt canım hadi cıkıcam kızz banyo yapcam saclarımı örcem tek tek kıvırcık yapmak için
ne güzel kıvırcık şimdi fatmagülün gibi ama cok terledim valla.....

sabah olsa da test yapsammm

elisim buda adetimin 6. günüydü yine sabah yapmıştım birde akşamına yapmıştımmm ancomed markası

hee anladım hayıorlısı Allahtan artık kuzucum evet aslında şikayet etmek lazım hata payı yok diyolar ama aslında çok gülüm bekliycez artık başka çaresi yok ben testlerimi koydumki sen karşılaştır diye iğne ihtimalini çıkarırsak bebek gözüyle bakarız artık inş hayırlsıı ise gülüm

elisim bunlarda işte sanırım adtimin 8. günümüydü ne kandan sonramıydı vallaha aklım karıştı unuttum vallaha bende bekleyelim görelim bitanem inş hayrılı haberklerini alırız sen sabaha testi yap koy hemen ben gelicem 10 da balısı

ben ilk tesim adı gelmedi aklıma ama dışı fıstık yeşiliydi ikincisi nova 3. ancomed 4. leride nimo diye testti ama ilki inanki gelmedi aklıma:26:

ben ilk tesim adı gelmedi aklıma ama dışı fıstık yeşiliydi ikincisi nova 3. ancomed 4. leride nimo diye testti ama ilki inanki gelmedi aklıma:26:

ben one step almıştım o cok süperdi ama ovulasyon lazım değil bana ondan onu alamıyorum
tek gebelik olarak da satılmıyoo
bende wondfo marka siparişini verdim şimdi heralde 3 gün içinde elimde olur ...

bakalım.. bata kadar elimde olur.. bende ikisiyle de test ederim artık
yoksa da artık sonraki aya devam test yapmaya :) varsa da testleri ona buna dagıtırım artık heheh

cok sagol canımm
ay saat cok gec oldu benm cıkmam lazım
cok öptüm
desteğin için cok sagol...

valla moralim yerinde yaaaa o bile yeterr...

yarın görüşrüzüü iyi geceleeerr

he bu arada ben bu ara gene garip rüyalar kabuslar görmeye başladım bişi beni sıkıyooo
sübyan olabilir eger hamileysem
hemen muskamı takıcam bugünden itibarenn...
sübyan bebeği boguyomuş canımm ..

kaçtım sabah görüşrüz

bende onestep almıştım ama hamile olmamaa rağmen çıkmıştı geçtiğimiz aylarda hatta ofludada öylre oldu hamileyim dedi ama adet oldu 4 test yaptı 4 dede çıktı gülüm ben güvenilir değil diye biliyorum ama güvenilir istiyosan bence nova al hayatım tmm bende çıkıyorum vallaha sırf snei merk ettimde girim ölüyorum uykusuzluktan ne demek kuzum eğerki destek olabildiysem ne mutlu bana Allaha emanet ol yarın görüşürüz iyi geceler

oflumm sende gebeliğinin ilk başlarıdnda kasık ve bel ağrın oldumu senin
şimdi bile oluyo bebeğim korkma bebek yerleşiyor :))

sağol dejavummm basketbol topu yutmuş gibi olcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…