- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.961
tabi aslında haklısın balım o zaman sık dişini ne diyeyim meleiğim Allah kolaylık versinee yemeğin ne bugüne bakem
hamileligimi ögendigim an bırakırım canım ama arada sarap içerim bak. kan yapar kırmısısından
ya bilmiyorum ki bak ben de tuvalet problemi yok kiminde genetik kabızlık oluyo elifte buna yatkınsa yememeli bence aman kendi karar verişr durumunu tartar ona göre yer yada yemez işte. gel askım sende gel aksam yemegine. ben içini bayagı fazla hazırladım kalanını buzluga attım elimin altında iyi olur zaten yaz günü bol limonlu süper gidiyo vallahi.
Eki Görüntüle 442116
canım ekledim ama cok belli olmuyo çıplak gözle daha net görünüyoo
ama bence hamilelikten değil
bu akşam yine yaptım yine aynısı cıktı.. yarın sabah bide ilk idararla yapıcam
testleri boşuan bitiyorum valla:)) olsa daha net cıkardı tabii
bunlar hayalet sayılmaz hehe
ama olsn var ya o da yeter hiç cıkmayaa da bilirdi...
bak indir pc ye öyle bak görürsünzaten bu testte bu kadar cıkıyo genelde ama hiç cıkmadıgı da oldu...
ama bence yok
benim gögüslerde hiç tık yok...
olsaydı büyümeleri gerekmiyo mu? senin nasıldı?
Kız daha nerdeyse 1 haftan var nasıl çıkacak daha net yaa olsaydı daha net çıkardı diyorsun 10 gün önceden zaten kanda çıkıyor ki o da belki bak Elifime kaç tane test yatı kana gittiğinde daha da silikti öğrendi falan sonra da koyulaştı. Dur bakalım bence çok güzel çizgin ben gördüm buradan oradan daha nettir hadi hayırlısı canım yaaa daha belirti de arama genelde regli gecikmesi ile başlar belirtiler kuzum..
Canlarım 4 ten sonra gelemedim sınavları vardı okulun bitti notları girmek bize düştü hem de kaç sınıf. Tabii yetiştiremedik hoca da diyor ki yarın sabah 10 a kadar yetişirse çıkın yoksa gitmeyin bitirin ya da eve götürün deli olduk valla öğrenci işlerinin işini biz yapıyoruz neyse tabii kalsak daha 2 saatlik iş var kadın otobüsle gidiyor biz bırakırdık ama çoluğu çocuğu var yanii dedik eve götürelim evden girelim paylaştık aldık flash belleğe geldim eve oturdum girdim eve işte getirdik yanii.. Deli olduk ama ya müdürlükte herkes vaktinde çktı etti biz kaldık öyleee.. Hoca bile çıktı yaa bir de formül biliyorsanız toplamlarını alın da sağlaması olsun da e yuıhh dedik yanii. Neyse yemek bile yemeden oturdum bitirdim notları öğrenciler not diye yeri göğü yıktı bugün geç kalmış ilk defa bu kadar bize patladı. Sanki bize neyse.. Sonra yemek yedim ahanda şimdi buraya yazıyorum ve yatıcam akşamımdan anladığım budur arkadaşlar dağ gibi ütümde duruyor yarına yemeğimi de yapamadım.. İyi geceler kadimm dostlarımm...
elibeses ay aman gelecekse kız kendini kandırma boşunaaa yok işte....:106:
aman dur sende belki var gec cıkcak...
olsaydı zaten cıkardı şekerimm
aman sende felaket tellalı..hem bi kerem çoğu kişide böyle sonradan cıkıyo nagişi hatırla.. taa 1 gün sonra cıkmıştı..
yok yok boşuna kendini kandırma...
daha dur bakalım bunun yarını vaar sonraki günü vaar sonraki günü vaar...:126:
hadi bakalım bekliyip görceezzz:125:
zaten memişlerde de tık yok... :130:
benim bezelyem vardı yedik canım.. Ovulasyonum yie aynı renk gerçi diğerine göre az silik gibydi durunca yine koyulaştı ama birşey dikkatimi çekti sende de öyle oldu mu bilmiyorum birkaç gün önce ilk başladığımda ilk çizgi daha silikti birz böyle ama şimdi o ilk herzaman çıkan çizgi daha koyu koyu inşallah öbürü de onun gib, koyulaşır bu labolarda bilmiyorum bende birden mi koyulaşıyor acaba.
Kız valla dövücem seni elime geçirirsem aklun varsa elime geçme yolcam saçını başını ay öğrenince bırakıcam diyor şarap içicem diyor ayy bana birşeyler oluyor yaa.. Kızım sen öğrendiğinde bebişin iki haftalık yolu almış olacak şimdiden bırak gözünü seveyim yaa kim demiş şarap kan yapar diye kandırma kendini içki hele hele yasakk aslaaa yanii bir damla bile gülüm allah korusun yaa.. Kan istiyorsan pekmez ye, kurutulmuş siyah üzüm ye mevsimi geecek siyah üzümün kendisini ye ama bana şarap sigara deme anacım deme yanii...
Canımcım ögrenince bırakırım ben her içen ole yapıyo iki haftalık içmeden bişi olmaz canım. Ben ciddiyim bak ha ögrenince asla içmem bana cok zor olur ama içmem. Sarap ıda arada yani hamilelik boyunca iki sefer birer kadeh içilembilir canım hiç bi zararı olmaz. Ablamın doktoruda demişti arada bi abartmamak sartıyla içebilirsin diye. Ablam yılbası için sormustuda ole demişti. Doktor alper mumcu .
Kız daha nerdeyse 1 haftan var nasıl çıkacak daha net yaa olsaydı daha net çıkardı diyorsun 10 gün önceden zaten kanda çıkıyor ki o da belki bak elifime kaç tane test yatı kana gittiğinde daha da silikti öğrendi falan sonra da koyulaştı. Dur bakalım bence çok güzel çizgin ben gördüm buradan oradan daha nettir hadi hayırlısı canım yaaa daha belirti de arama genelde regli gecikmesi ile başlar belirtiler kuzum..
canım adete kadar bekle bi tanem hiç belkli olmaz zaten dün bende sana imrendim test yaptım catlak garu seni 7 gün oncesinden babayı aldımk ama testlerde
cıkmamıs candan bide gelmemiş adetten umut kesilmez gülüm beklicez bende catlıyoprum var mı yokmu diye ama 15 inde giderim la ben doktora dayanamıyorum neyse cıksınki bende ona göre hareket edeyim.
günaydınnlar ben geldim nasılsınız elisisim çıkmadımı testte yaa resmi yokmu :18:
günaydınnlar ben geldim nasılsınız elisisim çıkmadımı testte yaa resmi yokmu :18:
yok yok
test bana cok güzel bembeyaz bir sayfa açtı hayatımdaaa
zaten belirtilerimde traşşşş
gögüslerde bişi yok..
bakalım daha önümüzde 5 gün var..
heheheh ahahaha muhahaha
amaan cansıkıntısı işte dürtüyo bişiilerrr
daha var kız suanda görünmez zaten kim dedi sana git test yap diyeeee zuahahah :118:
bak bende en azından yalancıda olsa cıktı heee ama o laboqikin marifetidir... başka marka olsa o kadar bile cıkmazdıııı kesinn
neysee daha 5 gün filan varr beklicez görceezzz
15 inde git sen canım ben gitmicem evde kendi çabalarımlan ögrencem been
günaydın bu arada
sen nasılsın???
sağolasın balım iyiyim midem kötü bugün daha belirgin bulanıyo 3 gündür belli ediyodu ama bugün fazla sanırım artık başlıyoruz mide bulantılarına :26:
elifim
oy kıyanmam basladımı mide bulantıları en cok sabah olurmus siyah zeytinat agzına gülüm o iyi bulantıyı alıtyo canım. cıkarttınmı sacdece hafiftenmi bulanıyo.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?