Kaldığımız Yerden Her Telden..

heee başladı melisam yaaa sorma çıkarma yok ama an meselesi gibi kahvaltı sırasında çok kötü bulandı bıraktım çıkarmamak için yedim zeytinide o mu tuttu yoksa bilemedimki gülüm benim:26:

canım bak zeytinle tuzlu krakerler falan iyi tutuyo ama cubuk kraker ole peynirli falan degil sade tuzlu olanlar.
ama en iyi siyah zeytin bi lokma ekmege koy ye bulandıkca canım tutar o.

canım bak zeytinle tuzlu krakerler falan iyi tutuyo ama cubuk kraker ole peynirli falan degil sade tuzlu olanlar.
ama en iyi siyah zeytin bi lokma ekmege koy ye bulandıkca canım tutar o.

sağolasın melisam yaaa tmm öyle yaparım krakerde var çizi var ama hiiç isteiğime gelmiyo cazip gelmiyo ama bulandıça atıcam ağzıma balısı sağolsın sen nasılsın bakem ağrıyomu kasığın hala

öyle siddetli agrılar geçti canım dün bi temizlik yaparken az bişi agrıdı gecti sonra. ama gecen ayda böyle agrılarım oldugu için aldanmıyorum bunlara. bakalım canım 3 gün sonra akmı karamı cıkar ortaya.ama bu ay meraktan catlıyorum resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

elifim hamişligini ögrenmeden önce gögüslerde dolgunlıuk falan oldumu canım. tamamen ogrendiktwwen sonramı sişti memişlerin.koyulastımı kıs ucları.:26::26:

günler geçmek bilmez biliyorum o 3 gün 30 gün gibi oluyo vallaha sen şimdi kendini dışarılara atarsın geçsin diye ben bilyom beaaa

evet baya iyiyydii
olaydı iyiyidi ama olmadı saglık olsun gülümmmm

canını sıkma be amaaan alıştık bizz
hemdiyorum yaa yeni bişey denicem için cok üzülmüyorum
bi amacım olmasaysı üzülürdüm belkii
hem ilk kullanımda olması mucize olurduu
eee mucizeler de hemen bizi bulmuca için.....

GÜLÜM GEL 15 İNDE SENDE GİT LEN catlatdasım benim regldasım bebemmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallhai gel aynoı gün kan verek kıs action olur bak hani kaderdasımmmmmmmmmmmmmmmmmm

hahahah valla sen ben iyi bulduk birbirimizi haha
yok kız ben gitmicem 2 ay gittim kocam valla keser beniii
bat gecsin ondansonra hatta 2-3 gün gecin anca öyle kana giderim..
ki o zaman idrarda varsa cıkar yoksada cıkar...
bu ay gitmem artıkkk her ay kana gidiyom

sağolasın balım iyiyim midem kötü bugün daha belirgin bulanıyo 3 gündür belli ediyodu ama bugün fazla sanırım artık başlıyoruz mide bulantılarına :26:

olsun olsun iyidir
hiç belirti olmasa hamişliğini anlayamazsın
azıcık nazlancan olcak o kadar

benim hiç bulanmamıştı yaaa aksine kendimi öyle iyi hissediyordum kiiiii
ters giden bişiler oldugu kesinmiş demekkiii hahah
bak sen normal olansınnn

mrb kızlar

canım bende cuma günü gidecem dr aşılamanın sonucu bellı olacak bakalım inş mutlu haberlerle döneriz

elifim hamişligini ögrenmeden önce gögüslerde dolgunlıuk falan oldumu canım. tamamen ogrendiktwwen sonramı sişti memişlerin.koyulastımı kıs ucları.:26::26:

gülüm benim adetime 2 gün kala biraz hassaslaşma oldu ama günüm geçtikten sonra fazlalaştı yaa hatırlarsanız ben hiç bir belirtim yok diyodum ne adet ne ne birşey arada adet sanıcım oldu şiddetli adet olucam dediğim sonrasında göğüslerimde başladı ama çok sonra uçları adetten önce biraz koyulaştı gibi mama şimdi tamamamen açıldı melisam ama taş gibiler üzerine yatamıyorum birde damarlar çok daha fazla çıktılar

melisacım bak memişler şöyle oluyoo
benim adete yakın büyürler ama sert olmuyorlar yumuşakk
hamileyken semsert ve büyük oluyolar..
bi bak bakalım nasıl seninkiler??

mrb kızlar

canım bende cuma günü gidecem dr aşılamanın sonucu bellı olacak bakalım inş mutlu haberlerle döneriz

ay asılamama mı yaptırdın canım insallah tutmustur gülüm ya. ilk mi bu hangi hastanede yaoptırdın canım. bide asılama sırasında acı cekiliyomu bi anlatsan be gülüm. bende agustosta tüp yada asılama düşünüyorum bakalım. yalnıs tam anlamıyla asılama yı arastırmadım nasıl oluyo kısaca anlatabilirmisin gülüm.. cuma hayırlı gün giyolar güzel haberler almamıs lazım ya.

ay tam ben soracaktım kıs

elif benım memişlerin ucları sızlıyor dokununca ama 3-4 önce çok fazla agrıyordun simdi sadece şişlik var senın belirtilere uyuyormu canım

elifim memiş dedim hani. kıs cumöa günü yasin okucanmı yine benim içinde oku bi denem sonucu almadan oku emi gülüm. sabahtan basla sen. ben bilmiyorum okumayı ondan sana dedim.

öyle deme be gülüm mucize bu olurmu olur ama ben dedim iğneden değilse diye demekki onunmu etkisi anlamadım sağlık olsun tabi o ayrı ama işte insan nasıl bekliyo rabbim inş hakkımızda hayırlısını nasip eder bitanem evet bulantı olmasada hamile gibi hissetmiyorum kendimi eşimede diyorum sanırım bizimki artık hopp uleynn ben burdayım diyo biz unuttukça kendini hatırlatıyo
he ya bugün kacarım diyodum heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeytttttt ulen acılın magazalar beni bekliyor melisa geldi.
ben didim ben bilmezmiyim yaa gidemezsin bu hafta yasak sana ben seni öyle affettim yoksam küserim bak ya ben yaa dışarısı tercihini yap melisa hanım
mrb kızlar

mrb canım hoşgeldin hadi hayırlısı büyük gün geliyo demekki haa mübarek cuma gnü yüzü suyu hürmetine inş hayırlı haberler alıorız kuzum:18::18:

demek tazş gibi ha. senin koca iyice zor tutuyodur kendini la. gönül yazarım benim tas bebem seksi garuı.

tabiki de dısarı. muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. saka saka ama gülüm cıkarım az kaldı ya ev iyice üstüme üstüme geliyo kurup duruyorum azcık bisi olsa hemen ahanda belirti diyorum en azından kendimle bi kac saat ugrasmamıs olurum canım bana iyi gelir mecburu gidiş yani.

ay tam ben soracaktım kıs

elif benım memişlerin ucları sızlıyor dokununca ama 3-4 önce çok fazla agrıyordun simdi sadece şişlik var senın belirtilere uyuyormu canım
figenim benim adetime kadar birşey yoktu 2 gün önce falandı işte biraz başladı belli etmeye günlerim geçtikçede çıktı arttı hatta eşime dedimki sanki uçlarına kamyonu bağlamışlar çekiyolar o derece halada öyle böyle ani karıncalanma sızlama aı olurdu halla devam tabi kuzucum ama o 2 güne kadar göğüslerimde tık yoktu hiç hmde ama adet sancıları vurmuştı bir kaçkere gülümm
elifim memiş dedim hani. kıs cumöa günü yasin okucanmı yine benim içinde oku bi denem sonucu almadan oku emi gülüm. sabahtan basla sen. ben bilmiyorum okumayı ondan sana dedim.

kuzum ben sana yazdım yaaa görmedinmi memeişlerle ilgili aDETİME 2 GÜN KALA BAŞLAMIŞTI ONDAN ÖNCE TIK YOKTU AMA SONRASINA BAŞLADI BÖYLE KARINCALANMA ACI ANİ SIZLAMA GİBİ SONRA SOMNNRA ARTTI BALISI TMM BALIM OKURUM PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLARIM YASİNE ÇÜNKÜ PERŞEMBE AKŞAMINDAN CUMA ÖĞLEN NAMZANIA KADAR BİR VAKİT VARMIŞ EDİLERN HER DUA KABUL EDİLİYOMUŞ KİMSE HANGİ VAKİT BİLMİYO AMA BEN PERŞEMBEDE OKURUM CUMADA NAMAZDAN ÖNCE OKURUM SNEİN İÇİN FİGENİM İÇİN DEJAVUM VE ELİBESESİM İÇİN DUA EDİCEM SÖZ VERİYORUM HAYIRLISI OLSUN İNŞ CANLARIM

demek tazş gibi ha. senin koca iyice zor tutuyodur kendini la. gönül yazarım benim tas bebem seksi garuı.
delüsün sen yahu ama haklısında vallaha bak sanki estetik yaptırmışım gibi dikelrdiler taş gibi oldular şimdi elbise iyiyorum mini göğüslerden düğmeli açtılmış dün 3 tanesi birden eğildim öpmeye lenn diyo çek şu bicişlerini valllhaa kötü olacak git uzun giy diyo bilerekm yapuıyosun diyo gülüyorum ki nasıl ama sonrada üzüldüm gel len dedim birşey olmaz dedim ama cıksss olmadı olmaz didi

heee tmm len tmm ben beklerdimki gitmtm demeni şaka şaka git gülüm gez kafanı ağıt canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…