- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.001
elifim memiş dedim hala yazmadın yav. figenim sanada asılama nasıl oluyo dedim sende yazmadın
ay asılamama mı yaptırdın canım insallah tutmustur gülüm ya. ilk mi bu hangi hastanede yaoptırdın canım. bide asılama sırasında acı cekiliyomu bi anlatsan be gülüm. bende agustosta tüp yada asılama düşünüyorum bakalım. yalnıs tam anlamıyla asılama yı arastırmadım nasıl oluyo kısaca anlatabilirmisin gülüm.. cuma hayırlı gün giyolar güzel haberler almamıs lazım ya.
evet canım 4 hazıranda aşılama oldum daha ılk bu inş ıkıncılere gerek kalmaz
ben önce klomen kullandım yumurta takıbı oluyor sonra çatlama ignesi verdı
dr dedıgı saate vurunuyosun sonra dedıgı gunde eşinle beraber gıdıyosun
eşin test verıyor sonra eşinin testını bay uzun şırıngaya çekıyolar sonra
spekulumla acıyor içere boşaltıyor agrı falan olmuyo 5 dakıka
falan sürüyor 20 dakıka yatıyorsun
ben ankarada oturuyorum zakaı tahır burakta eğt hast. yaptırdım
kız melisam ben sana 2 kere memeileri yazdım sen nerenden okuyosun be gülümsana yazdım figeniimede yazdım okusana uleynnnn
figenim ben sanada yazdım gülüm diğer sayfada gördünmü melisa gibi görmediysen haber edeyim dedim bu kız yazmıyo dimeyin kızzz
saka saka görmüştümde sabrını deniyodum gülüm. alısverişe gitmicem bugün arkadasım aradı evine boya yaptırıyomusta bebesini tutmaya gidiyorum canım biraz yarıdımcı olurum kıza oda bosaltacak o bosaltır ben bebesini oyalarım odada.öptüm kıslar sii görüşmek üzere.
gördüm canım saol benımkıler yumşak canım sonramı sert olur acaba hayırlısı artıkım melis baya sabırsız catlıcak bu sıcakta napcan dışarıda bayılı kalırsın bır yerlerde ben dün çıktım eve zor attım kendımı
gördüm canım saol benımkıler yumşak canım sonramı sert olur acaba hayırlısı artıkım melis baya sabırsız catlıcak bu sıcakta napcan dışarıda bayılı kalırsın bır yerlerde ben dün çıktım eve zor attım kendımı[/QUay telefon geldi kısın evine gitcez mecburum cünkü önceden teklif etmiştim canım olsun ya bi 40 dakkalık yol zor ondan sonra evde durcaz bebe kucagımda. bekliyorum tel geldigi am cıkacam ha birden cıktı demeyin bak.
lennnnnnnnnnnnnnn yazın klen ben kahve içiyom elifin canına degsin oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gördüm canım saol benımkıler yumşak canım sonramı sert olur acaba hayırlısı artıkım melis baya sabırsız catlıcak bu sıcakta napcan dışarıda bayılı kalırsın bır yerlerde ben dün çıktım eve zor attım kendımı
bende cacık yiyorummmmmmmmmmm ne olcak nee yaniiii
ay cacıkmı igrençççççççççççççççççççççççççç. afiyet olsun balım kaymagım e bu saatte cacık yersen kısım öglene uyku bastıtır iyice
hee kızz sormaa dün akşamdan beri cacık yiyee yiye bir hal oldumm çok fenaaa canım çekiyooooo
memişlerime elektrkmi versem acep belki siser kesin hassaslasır da. muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
töbeeeeeeeeeeeeeeee dereotlumu yaptın.oda düşüge neden oluyo diye biliyorum.:26::26:
tel geldi bene cıkıyorum öpüldünüz seksi bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?