- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.021
dejavum canım sanırım benimki ilaçtandııı
bu sabah yaptım malesef tek çiziik 2.yoook gibi bişi yani yok diyebiliriz bence bunaaa
evet evet yok...
bu ayda böyle bitti hayırlı ugurlu olsun:)) kocakarının ellerine kaldık artık
canım işte malesef iş hayatı kimin kime gücü yeterse....
bi akşamında iş için gecti olsun sonra acısını cıkartırsın sende....
biz dün akşam elifle burda test düellosundaydık hahaha
ama malesef benim çabuk bitti beeee 2 testte yenildim
canımcım ögrenince bırakırım ben her içen ole yapıyo iki haftalık içmeden bişi olmaz canım. Ben ciddiyim bak ha ögrenince asla içmem bana cok zor olur ama içmem. Sarap ıda arada yani hamilelik boyunca iki sefer birer kadeh içilembilir canım hiç bi zararı olmaz. Ablamın doktoruda demişti arada bi abartmamak sartıyla içebilirsin diye. Ablam yılbası için sormustuda ole demişti.
tabiki de dısarı. muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. saka saka ama gülüm cıkarım az kaldı ya ev iyice üstüme üstüme geliyo kurup duruyorum azcık bisi olsa hemen ahanda belirti diyorum en azından kendimle bi kac saat ugrasmamıs olurum canım bana iyi gelir mecburu gidiş yani.
evet canım 4 hazıranda aşılama oldum daha ılk bu inş ıkıncılere gerek kalmaz
ben önce klomen kullandım yumurta takıbı oluyor sonra çatlama ignesi verdı
dr dedıgı saate vurunuyosun sonra dedıgı gunde eşinle beraber gıdıyosun
eşin test verıyor sonra eşinin testını bay uzun şırıngaya çekıyolar sonra
spekulumla acıyor içere boşaltıyor agrı falan olmuyo 5 dakıka
falan sürüyor 20 dakıka yatıyorsun
ben ankarada oturuyorum zakaı tahır burakta eğt hast. yaptırdım
saka saka görmüştümde sabrını deniyodum gülüm. alısverişe gitmicem bugün arkadasım aradı evine boya yaptırıyomusta bebesini tutmaya gidiyorum canım biraz yarıdımcı olurum kıza oda bosaltacak o bosaltır ben bebesini oyalarım odada.öptüm kıslar sii görüşmek üzere.
Kızlarr gelemedim sabah evde girdiğimiz notları tekrar kontrol ettik hoca buradaydı arka odamda toplantı vardı girip çıkıyor çıkınca da ekran tam karşısına geliyor ondan giremedim. Neyse bitirdik işlerimizi öğleden sonrada toplantı falan olsa da gelsemm.. Bu arada eşimin fakğltesinden bir arkadaş var selamlaşırız falan az muhabbetimiz vardır farklı fakültelerde olduğumuz için, beni rüyasında görmüş tostoparlak karnım varmış hamileymişim sormuş neyin olacak diye kızım olacak demişim. Eşime söylemişte birkaç gün olmuş, eşim unutmuş bana demeyi. Çok nadir böyle rüyalar görürüm demiş inşallah gerçek çıkar ama ben çok inanırım genelde başkası öyle görüyorsa çıkıyor kendimiz görünce pek çkmıyor ama. Hayırlara vesile olsun İnşallahh..
ben geldimmmm dejavummmmmmmmmmmm
Balım hoşgeldin yaa sabah gelemedimm hca vardı şimdi müdürlükte toplantıda neyse ki napyıon nasılsın güzelim bulantılar başlamış melisam demiş en iyisi tuzlu kraker canımm..
hayırlara vesile olsun inş meleğim yaa sen bende gördün o da sende görmüş seninki çıktı inş arkadaşınınkide çıkar be gülüm inşşş
hoşbuldum güllüm evet baktım yoktun geldin bir ara sanırım yemeğe çıktın özledim kız gün çinde görüşmeyince yani bitanem başladı 3 gündür hiften yokluyodu ama bugün baya keskin artık halsizlik yapıyo birde şikinlik var afedersin kabızlık oluyo vallaha ne olyo bana anlamıyorum
İnşallah canım hani çok sıkı fıkı olsak bebek isteğimi falan bilse bilinçaltı gördü dicem de yani selamlaşırız sadece işte eşimin oraya gittiğimde yemekte falan ancak eşim demiş işte böyle gördüm doğumu yakınmış kız olacağını söylüyordu dedi.
ee başlar tabii canım.. Hamilesin sonuçta bir de neden oluyor anlamıyorum diyorsun ilk ayalr böyle geçer laylaylom olmaz ama inşallah en azıyla atlatırsın vücut neyi istiyorsa o sinyali veriyor sana zaten o yüzden sana da ona uymak kalıyor halsizliğin varsa dinleneceksin balımm..
elifim bende enteresan şeyle oluyor ya anlamadım gitti. Şimdi eşimle biz evelki gün halvet ettik o gün duş aldım önce zaten pazar günüydü böyle bornoza kurulanırken kan bulaşmış birazcık ama ilişkide bişi olmadı yoktu kan falan dedim devamı gelecek heralde o akşamda bişi yoktu, dün akşamda özellikle afedersin taharetlenmeden önce kağıda sildim özellikle yine çok açık kırmızı kan gördüm. ama deve mı yok çok azıcık görüyorum. Gelen akıntı var böyle kahverengi ,kızlımsı kahverendi kanamaya çevirecek dedim kaç gündür ama yok dün azcık gelmiş çamaşırımıa kahverengi bugünde ped koydum ama emiyor ya akıntı mı emin olamadım kağıda siliyorum kahverengi sürütntü çıkıyor kağıda sadece kanama yok anlamadım yumurtlama kanamasdı falan olurmuş az bişi öle bişi mi acaba hiç olmazdı ki böyle.
Allah Allah ne oluyo ki kız yoksa acaba yerleşme kanamasımı meleğim senin kaçıncı günün şuan yumurtlama kanaması ne hiç duymadım ama lekelenme şeklindeyse yerleşme olabilirmi:18::18:
yok kıız daha denemeleri yeni yeni yapıyoruz başladım daha ovuda bile koyuyu görmedim ki önce yumurtlama olsun da hele bir. N yerleşmesi olacak daha 17. günüm bugün ya da 19.günde koyu çıakbilir yumurtlama olursa daha yeni olur ilaç kullandıım ay 32 günde olmuştum ama normalinde zaten 35 günde oluyorum daha yumurtlama günlerine ancak geliyorum kuşumm..
ayy inş balım bazen rüyalar gerçek oluyor bende olduğu gibi belkide od bir işarettir bilemeyiz hayırlısı olsun inş snein adet tarihinde belli değilki gün sayalım ama bekliyciz artıkın yaa hamilelikten oluyo biliyorum balım ama işte canım yandıkça ne oluyo bana neden oluyo niye böyle diye söyleniyorum eşimde diyo hamilesin hamileee
oda doğru siz çalışmalara geç başladınız yaa erkenden olsa belki tuttumu diyicemde o zaman ne alaka acaba kaanamlarının parçasımı birde açık diyosun vallaha anlam veremedim:44::44:
Hala alışamadın unutoyrsun bence bebeğin oluşuyor şu anda balımm normaldir korkulacak birşey yok yeter ki sen dinlen dikkat et kendine..
evet gülüm geç başladık yumurtlamda geç oluyor zaten diye valla ne olacak bilmiyorum. Daha ovu da koyu da göremedim ama şöyle oldu mu sende hani o hep çıkan ilk çizgi varya başta o da birazcık silikti şimdilerde o baya koyu öbür çizgide ilk bakışta baya silik ama biraz bekleyince daha koyu oluyor birden mi koyulaşıyordu senin de canım..
evet gülüm bazen unutuyorum birde ilk yaa tecrübesizlik oluyo korkuyo acabalar oluyo kafamda açıkçası taşıma korkusu iyimi sağlıklımı korkusu bana ağır geliyo çok şeyi takıyorum sonrabebğim için değer diyorum böyle olucağımı düşünmemiştim deli gibi isteyen ben acaba ona iyi anne olucakmıyım karnımdayken ona bakabilecekmiyim yumurtayı ağzına sütremeyen ben her sabah yumurta yiyorum haşlayıp sütümü içiyorum ne bieleyim ama inanki istemek sahip olmak kadar olmuyo yani öyle korklar oluyoki can var içimde onu korumak korumaya çalışmak yaa anlatamıyorum ama biran önce günler geçse doğsa alsam kucağıma şimdi ağlayasım geldi o derece duygularım alt üst bitanem demekki daha yumurtlaman gelmedi gülüö 19. güne kadar yolu var bende 1. çizgide sorun olmazdı ama 2. bekledikçe koyulşaırdı bendede olurdu yani kuruduköa neteişirdi meleğim
[
Canım akışına bırak inan anlıyorum seni bunları ben şimdiden düşünüyorum minyonum ya ben bir de. Allah'ın izniyle sağlıkla doğacak bebeğin canım benimm doğsun bak nasıl iyi anne olacaksın bu bizim içimizde var bu iç güdüyle bebek istiyoruz aynı şekilde otomatikman bebeğimize de bakacağız. Şaşacaksın valla çünkü herşeyi kendiliğinden yapacaksın.. Duygusal oacaksın tabii ama daha çok yeni ilerledikçe alışacaksın varlığına korkuların azalacak gün sayacaksın şimdi bu anın tadını çıkar unutma bu anı çok bekledin..
evet meleğim çok haklısın elinde olmuyo insanın korkular olabiliyo biliyorum geçicek ama işte bir anda isteidğin şeye kavuşmak değişik bir duydu inş darısı başınıza inş sende peşimden gelirsinde böyle mutluluığumuzu çifte yaşarız kuzucum sneinde mide bulantılarını paylaşırız ne bileyim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bitanem AMİN sen zayıfsın yaa çok yakışır bende kiloda var eski halimde değilim Allahtan boy varda çirkin kilo değil ama tabi olmaması iyi olurdu normali 12 kilo almak ideali dimi meleğim hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?