- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.041
İnşallah canım yaa gönülden dilediğini çok iyi biliyorum bitanemm benim.. Gelsin o bulantılara da razıyım. İnşallah yakışır ama ben baya baya karpuz yutmuş solucan olurum yuvarlarsın artık beni diyorum eşime. Evet 12 kilo ideal tabi ama sağlıklı olmak önemli olan canım sağlıkla tamamla da gerisini boşver.. bende ciş tutuyorum kaynanama dün gidemedik bugün gidicez. az su içiyorum napıyım. Baya tutucam bu sefer 5 saat falan.. Dün bir de az tuttum kaynanama gidicez diye 15.30 da girmiştim tuvalete gitmedik, eve geldim 19.00 sa yaptım ovuyu geç çıktım işten biraz. 3.5 saat tuttum e o saate göre sıvı alımı fazlaydı bakem bugün 5 saatte ne çıkacak.. Dün not girdik 4 te başladık bitmedi kaç sınıf var öğrenci işlerinin işini biz yaptık hca da diyor savah 10 a yetişirse eve gidebiliriniz ee yetişmez kii bizde böldük eve götürdük flash bellekte yazdıık evde birde onunla uğraştım evde iki saat not girdim.
hemde canı gönülden istiyorum meleğim inş tüm isteyenlere nasip olur yya sen zayıfsın çok güzel yakışır keşke bende zayıf olsaydın en azından bu kadar dert etmezdim aman neysede artık herşeyin hayırlısı bitanem 3.5 saatte az değil ama gülüm baya tutmuşşun ben sürekli 3 3.5 saat tutardım bugün iyi çıkar inş 5 saat baya fazla olucak bana hemen bildir sonucu emi canımıniçi eve iş götürdün yani ama iyi etmişiniz çünkü yoksa kalıcaktınız bugünde varmı yoksa iş güç bu arada annen ne zaman geliyo yarın çarşamba yaaa
yakışsın yakışmasın canımm valla yeter ki gelsin umrumda değil gerisi. Öyle az değil tabii ama 4 saatten aşağı yapmadım ben ama işte silik çıkıyor başta sonra 10 dk sonra falan koyulaşıyor tam bende onu baz alıyorum ancak rengi oturuyordur diye. Hiç olmazsa çizgi görüyorum bu kanama riskini azaltıyor geçen sefer kanama geldiğinde öncesindeki ovuda hiç çizgi çıkmamıştı anlamıştım kanama olacağını ben topiğe de eklerim balımm yapıncaa bakarsın.. Annem bu hafta gelmeyecek canım zaten memlekete gittiler haftasonu sünnet düğünü vardı yorulmuş bugünde iğnesi var ee dinlenir bir kii gün sonra haftaya salı dr kontrolü var zaten ne kadar kalacak gelse. O yüzden haftaya salı dr kontorlüne gitsin öyle gelecek canımm artık kontrolden sonra haftaiçi mi gelir haftasonu mu bilmiyorum ama iyi de oldu şimdilik işlerim rast gidiyor gibi balımm duanı eksik etme bitanemm..
evet canım gelsinde tek hayırlısı ile gülüm demekki daha yumurtlqama dönemin değlde o nednele kızarmadı tam olarak bekleyip görücez tmm sen akşam yapda koyarsın topiğe bende gelirim maç var yaa şimdi çıkıyorum eşim geleli baya oldu duşa girdi çıktı bende gideyim sofrayı hazırlamaya bitanem görüşrüz akşam bu arada annenin gelmemesi bencede iyi oldu senin mımırtlamamn bitsinde gelsin başıomızın üstüne yeri varr
evet balım 19. günde olabilir bugünden sonra iki gün daha şansım var. senin nasıldı ya labo ilk kez kullanıyorum ara kanamaladan fırsat olmadı yaa ancak işte yani biraz koyu görüp sonra mı en koyu oluyordu yoksa biraz silik olup birden mi koyulaşıyordu canım ay neyse artık bakıca bakalım kyulaşacaksa koyulaşacak zaten. Tamam balım gel valla ben bugün iş güç yapmıcam dinlenicem ama kaynanama gidicez gelcez yemek yicez ancak 9 gibi geebilirim yine. Bir de halvet var.. öptüm güzelimm...
selam canlar nasılsınızzzzzzzz ,allah muhabbetinizi arttırsın baya yazmışısınız:) bende bugün romatizma için dr gittim yarın sonuçları göstercem crp de hafif bir artış olmuş bakalım yarın dr ne dicek 0,8 olması gereken değerim 1,28 aşırı yüksek değil ama yine de biraz cnm sıkıldı neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi mühüm değil.
varmı güzel haberlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????????????
figencim nasılsın tatlım:))))))))) ne yaptınız bebiş olaylarını ben bayadır giremedim annemler geldi memleketten varmı güzel haberler
mrb canım degerın yuksek degıl onden bısey olmaz allahın ıznıyle benım degerımı duysan agzın acık kalacak sanırım benımkı 25 lerde rf ve sedım kaç çıkmış canım benım bugunlerde agrılarım azaldı sıcaklar yarıyormu ne yada bebişim geliyordur belkı
vavvvvvvvvvvvvvvvv maşallah çok sevindim rabbim inşallah yollamıştır meleğini .ağrıların diner inşallah rahat geçiyor benim seninde öyle olur inşallah.canım aşılama oldum ya cuma gununu beklıyorum sabırsızlıkla dr o zaman cagırdı test yapılacak 12. gunu oluyor asılamanın bellı olur sanırım
tatlım benim sedim hep yüksektir, çocukluktan beri yüksek yani şuan da yüksek 38 çıkmış rf 20 altı gözüküyor sınırın altında çıkmış ama. crp mi 25 senin tatlım acaba değerler farklı mı çünkü benim en aktifdönemimde 6 küsür çıkıyordu senin baya yüksek cnm yani 6 çıktığında ben afedersin çömelemiyordum bile çok ağrım oluyordu ağlıyordum ağrıdan .1,28 mg/dl olarak yazılmış bende senin sonundada 25 mg/dl mi yazıyr,sıcaklar azdırır kuzum biz soğuk seviyoruz:) töbe yarabbim. inşallah bebiş geliyordur
figencim nasılsın tatlım:))))))))) ne yaptınız bebiş olaylarını ben bayadır giremedim annemler geldi memleketten varmı güzel haberler
canım belkı referans aralıkları farklı oluyor hastaneden hastaneye degışıyor ondandır belkıde benım rf 110 falan sedım 70 lerde ama suan atakta benım hastalık ben agrılara alıştım her halde ondan hısstmıyorum sanırım
bu arada gözun aydın canım annenler uzakmı oturuyor sana bede 2 hafta önce gitmiştim annemlere ıyı moral oluyor insan özluyor tel konuşmak yetmıyor şimdiden özledım bır dahamı gıtsem ne kırazlarda oldu ne yemesı olurdun
cnm benim bencede farkılı heralde çünkü 25 bana çok geldi , sedimin yüksek atakta gibi gözüküyor şuan ,rabbim şifa versin sanada .ağrılara alışmak zor valla biz bebişe yoralım bebiş gelsin inşallah kadın doğumcun ne diyor bebiş ve ra için. ya şu bilim adamlarına sinir oluyorum yok insan klonlamaya çalışıyorlar yok koyun klonluyorlada bir ra tedavisi bulamıyorlar kesin çözüm yk ne gereksiz işler yapıyorlar.
haklısın canım boş işllerle ugrasıyorlar hastalıkların tedavılerını bulsalarya ama onlar bu hastalıga yakalansa o zaman anlarlar canım o agrıları çakmeyen bilmiyor çunku şaka yapıyoruz sanıyorlar kadın dogumcum bırşey demıyor dıger dr ıznı varmı dıye sordu diger dr da izni var zaten hayırlısı canım ben cıkıyorum canım görüşürüz yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?