Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım aşılama oldum ya cuma gununu beklıyorum sabırsızlıkla dr o zaman cagırdı test yapılacak 12. gunu oluyor asılamanın bellı olur sanırım

İnşallah bebeğin seninledir canım hayırlı haberler ver bizee. zamanda geçmez sana şimdi..

Merhaba arkidişlerr.. Yine işteyim off sıcaklarda arttı ve acayip uykum var. Kafamı koyar koymaz uyuyorum ama yok alamıyorum uykumu haftasonu da uyku yok. İnşşatlar başkadı çevremizde erkenden kalkıyoruz. Dün kaynanama gittik gelin diyor buraya haftasonu uyuyun yukarıda kocaman oda var diyor. Ama ben rahat edemem ki orası öyle sessiz ki ormanlık alan da yapıldı orada evler dubleks üst katta bir oda boş zaten. Tam uyumaık belli olmaz kaçabiliriz oraya. haftaiçi sorun değil işe geliyoruz da haftasonu zor oluyor ama evde de işlerim var gidemem oraya annem gelecek haftaya.

bende iyidim düne kadar ama bu sabah canım sıkkın meleğim yaaa 1 damla çamur gibi leke geldi canım sıkıldı devamı gelirse doktora gidicem acaba neden olduki korkuyorum şimdi:18::18:
allah iyilik versin dr git cnm , allah bebişini ve seni korsun kendini yorma yat dinlen bol bol hergün temizlik yapma haftada bir yeterli kendini parçalama iş yapıcam diye .ilk 3 ay tehlikeli hep en çok dikkat etmen gereken dönem ,ama endişelenme benden tavsiye hemen dr git bi baksın ona göre önlemini alırsınız tatlım.yerleşme kanamasıda olabilir bilemeyiz gitki için rahat etsin.

selam kızlarr ben geldimm..bebeğimiz iki aylık oldu ve pazrtesi gitttik dr.kalp atışlarını duyduk çok güzel duygu normal hamilelik dedi..kalp atışları çok güzel dedi %80 düşük ihtimali yok dedii pzrteesi bir sürü test yaptılr yarın sonuçlarını almaya gitcez..siz nasılsınz

amin bitanem Allah razı olsun cümlemize sağlık huzur versin canım benim dikkat ediyorum ama ev sonuçta arada iş güç oluyo ama benim işden değil dünkü egzersizimden oldu sanırım dikkatlide yaptım ama başkaa birşey gelimiyo aklıma çünkü gerçekten dikkatliyim kalkarken bile dikkat ederim ama

kevserim nasılsın gittinmi pazartesi kalp atışlrını duymaya nasılmış mercimeğimiz bakem

herkese günaydınn kızlar nasılsınız

Günaydon tatlım daha iyiyim benn sayendee

bende iyidim düne kadar ama bu sabah canım sıkkın meleğim yaaa 1 damla çamur gibi leke geldi canım sıkıldı devamı gelirse doktora gidicem acaba neden olduki korkuyorum şimdi:18::18:

canım benim hemen moraliniz bozma artarsa devam ederse doktoruna git canım baksın bakalım ilaç verir risk varsa eğer. Yorma kendini ne olur bitanemm amann...

oyy oyy kalp atışları da duyuldu demek maşallahhh çok iyi canım.. Test sonuçlarında güzel çıkar İnşallahhh...

egzersiz faln yok dur daha yeni yerleşiyor bebek. Boşver evii alla alla yaaa bırakk yat dinlenn gülüm doktora da sor bakalım tel aç istersen gel derse gidersin balımmm..

kevserim nasılsın gittinmi pazartesi kalp atışlrını duymaya nasılmış mercimeğimiz bakem

evet elifim gittikk eşimle beraber eşim ilk defa gördü bebeği ultrasonda bakılırken kalp atışları herşey gayet güzel dedi ve 16 temmuz da zeka testi yapıcak dr...sen nasılsın bizim bebeğimiz nasılmışş sen nasılsnn

yerim ben seni meleğim iyisen ne mutlu bana balım benim gülüm devamı yok sadece küçük 1 damla ötesi yok eşimi aradım dedim doktorla konuşacak bekliyorum gel derse gidicem yoksa hani devamını derse bekliycem artık ev işi falan önemsiz balım yeminle dinlenerek yapıyorum sabah 8 de başlıyorum öğlen 2 ye bitiyo hep dineniyorum ama dün egzersiz yaptım akıl işte ağrılara engel olsun şimdiden diye zormlamadım güya ama sırt germe falan demekki etkisimi oldu ne yaptı aman yapmam daha ne 3 ay nede sonrası doktorum demişti bana çok önceden o açıdan içim rahat yaptım ama yok daha yapmam vallaha

ohh ohh çok şükür gülüm çok sevindim benimde dün gece geldin aklıma dedim geti pazartesiyi bu kız gelmedi haber etmedi sorunmu var diye eşini içeri alıyolarmı devletemi gidiyosun özelemi sen kuzum bizde iyiiz çok şükür bugün bir damla leke geldi o korkuttu birde midem bulantıları başladı işte senin varmı bbulantıların gülüm

canım benim dert ortağımsın kadim dostumsun biliyorsun dimi.. Canım o egzersizler neden olmamış olabilir ama yine de dikkat etmektefayda var nedensizde olabiliyor böyle şeyler konuşun dr ile bakalım gelin derse gidersiniz balımm içiniz rahat eder hemm Allah korusun bebişimizi.

biliyorum canım benim biliyorum sende benim canımsın meleğimsin ben her zaman yanındayım sende bunu biliyosun dimi gülüm benim bilemiyorum olamayabilirde tabi meleğim ama acabamı ondanmı diyorum işte gecede biraz sancım oldu durduk yerdemi oldu en iyisi doktordan duymak bitanem

Doğru diyorsun dr söylemeden hep kuşku olacak içinde gerçi devamı gelmemiş yerleşirkende normal olabilir bunlar. Amann dikkat sen btanemm. Ben de dr ile konuşucam hala silik çizgi görüyorum yumurtlama olmuyor belki ve kızıl kahve ekıntı geliyor hala sürüntü şeklinde çamaşırımı lekeliyor pede de geliyor ne tam akıntı ne kan acayip bişi böyle. Söyleyeyim de bu reglimden sonra klomen versin bana yumurta takibimde yapılsın ovuya gerek kalmaz o zaman hem.

evet canım eşim konuşmuş bir damlaysa bekleyin demiş devamı gelirse gelin demiş bakalımşimdi takipte olucam canım benim inş gerisi gelmez daha senden hala geliyomu o leke balım bencede en iyisini yaparsın kuzucum sor bakalım ne diyecek gerçi senin daha asıl günün yarın ben yarını bekliyorum bakalım eminim koyulaşacaktır çünkü yumrtlaman daha gelmediki meleğimmm

iyi o zaman sevindim bekleyin dediyse canımm sende dikkat et sürekli takipte ol gerçi dememe gerek yok öyle olacaksındır zaten içini ferh tut birşey olmaz Allah'ın izniyle. evet geliyor kaç gündür canım ya anlamadım ki evet bende yarını bekliyorum ama biraz olsun koyllaşma olurdu yok birden koyulaşır belki.

evet balım olurum olmazmıyım bu bana bir işaret oldu vallaha bak ciddiye almadım kiloyu taktım kafama ama yok artık akıllandım geröetekn bebeğim iyi olsun gerisi ımırımda bile değğil gülüm benimde açık olurdu haif koyulşırdı birden olurdu hemen olanda oldu adım adım koyulaşanda o yüzden ben bekle derim bugünde yarında diğer gündede yap bak farkı görücez inşşş Allahın izniyle gülümmm

ee dedim ben sana böyle gelirsin sözüme bebeğin gelecek tatlım onun için herşeye değer kiloymuş falan hepsi verilir yeter ki sağlıkla gelsin bebeğin bitanemm.. valla benim one steptede az silik olurdu öbür gün koyu olurdu şaşırırdım hatta bunda da mı böyle olacak acaba bilmem ki dünde silikyi bekletmedim atmışım bakamadım son haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…