Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifim ya ama böyle kasığımda hala hassaslk var sonra eşimde farketti göğüslerim dolgunlaştı falan yumurtlama habercisi mi acaba bilmiyrum ki bekleyip görücez..

evet geldim gülüm sorma vallaha yaa aslında sorun etmek değil ama işte grüğntü kirlği gibi oluyo ne bileyim zayıflıyodum yaa almak işte zor geliyodu ama artık sildim attım ben zayıfım kiloda umurumda değil heytt beee gülüm vallaha onesteep bielemde ben bu labolara güvenmiyorum bak o keisn yani

yaa ama bak sende gebelikte kopkoyu çıktı iş kız. Valla ben sitede araştırdım benim eski aldıklarımdan yok labolardan harici de hiç bilmediğim markalar yine labo alcam el mahkum galiba yoksa kesin one step alırdım..

Elifim ya ama böyle kasığımda hala hassaslk var sonra eşimde farketti göğüslerim dolgunlaştı falan yumurtlama habercisi mi acaba bilmiyrum ki bekleyip görücez..

olabülüğ meleğim kesinlikle olabiir bak be diyorum sana yarını görücez bugünde yap hatta resmini çek akşam msnden gösterirsin müsait olursa artık hergün maç varya bende geliyorum rahatça sende gelirsen en azından göstermk için bidenem

işte onuda benim mantığım almıyo kanda bile değerler ilişkiden 12 gün sonra çıkıyo onlar o kadarmı hassas hemen çıakrıverdi balım:44:

Tamamm çeker gösteririm sen yine 10 a doğru mu gelirsin balım. Bende yemek yapcam yicez ütüm var sen gelesiye bitirirm konuşuruz. ben yemeğe gidiyorum balımm..

Tamamm çeker gösteririm sen yine 10 a doğru mu gelirsin balım. Bende yemek yapcam yicez ütüm var sen gelesiye bitirirm konuşuruz. ben yemeğe gidiyorum balımm..

evet gülüm 10 doğru gelirim ama senin işlerin olursa bak ben engel olmayaım resmi gösterisin kapatırız meleğim tmm görüşürz afityet olsun bende gideyim yemeğimi koyayım bu arada kimse yokken öpüyıorum balısı

elisim nsılsın yaptınmı daha test hiç:18:

elf canım valla bu sabah yaptım gene.... 2. hayalet var yada yok .. ama bence yok çok iyi bakınca var gbii duruyo ama o kadar olur heralde...

bugün yeni aldıgım testler geldi akşaam gidince yapıcam yeniden..
ama bu ay bence yok.
cünkü benim aynı adet belirtilerim var...
gebelikle ilgili olmayan seyler var yani..

bu ay da bitti canım...
sonraki ay yeni umutlar artık...

bugünde hiç iyi değilm.. moralim cok bozuktu sabah kalktıgımda.. zaten bu da tuz biber oldu işte..

sanırım başım da agrıyoo
bi aglasam acılcam..
dün 2 tane bişi dediler canım sıkıldı .. ama şimdi anlatamıcam cok moralim bozuk...

bide akşam nöbetciydim işte.. o cok yogundu
cok sinirlerim ve moralim bozuk bugün..
dedim kocama akşama bi yerlere gidelm cok kötüyüm diyeee ama nereye gidersem gideyim düzelemicem aglamadan biliyorum...

canım benim ikinci çizgi hayalette olsa var dşyosun bence küçümsemek lazım ama çokda umut bağlamamak lazım yinede ne olur ne olmaz sen yap bakalım yeni aldığın testleri onlarda ne çıkıcak balım ne kaldıkki şurda adet belirtilerine birşey diymiycem bende yoğun hissederdim ve olurdum ama bu ayda hissettem bir kere dedim yok adet olucam ben anlarım dityye ama olmadı bu sefer olmadı işte hayırlısı balım benim sıkma o güzel canını sağlık olsun olmazsada biliyorum beklentiler çok zor bu günler nasıl geçicek diye düşünürken olmazsa diğer ayı düşündüğümğzde ne hissettiğimizi biz biliriz ama demekki hayırlısı değilmiş diyicez canın neden sıkkın moralin neden kötü kuzum anlatmak istermisin bana dinlerim ben kuzum

kim ne dedi kimler onlar gülüm anlatmak istersen bak dinlerim belki açılırsın istemezsende saygı duyarım balım ağlamak bazeb en iyi ilaç ama sen yinede ağlama bende üzülrüm balım lütfen derdin ne bilmiyorum ama hiç birşey senin o güzel tatlı canını sıkmaya değmez bitanem benim:26::26:

kimse kalmadı bende çıkıyorum sancım var belim fena yatıcam dejavum gelirsen haberin olsun emi öpüyorum ben seni meleğim gelirim bir ara iyi olusam görüşrüzzz

Elifim bana öm atmışsın bende yazdım ama gitmiyor sanarak 6-7 kez gönderdim gitmiş ama baya fazla gelmiştir sana geçen senin attığında 7 tane gelmişti.

Elifim bana öm atmışsın bende yazdım ama gitmiyor sanarak 6-7 kez gönderdim gitmiş ama baya fazla gelmiştir sana geçen senin attığında 7 tane gelmişti.

hadi yaaa ben 1 kere yazdım 7 keremi gelmişş vıyy vıyy dur bakem gelmişimi kutumda dolu değil ama anlamadımki :44::44:

canım yaa dur hemen ümidini kaybetme regli belirtileriyle gebelik çok uyar birbirine ben hayalet çizgi bilem göremedim.Ay kim üzedü benim kuşumu yaa.. Anlatmak istersen dinleriz canımm ne zaman analtmak istersen.Vallaal benden de o kadar moralim bozuk ama napalım iyi olmak zorundayız sende dik dur kimsenin lafına aldırma moralini bozma bende bir an sinirleniyrum sobnra salla gitsin napıyım diyorum ama bazen de mümkün olmuyor işte açılacaksan ağlatabii o da bir deşarj yöntemi bende de oluyor öyle anlar.. Gidin balım eşinle hava alın iyi gelir değişiklik öyle deme kafan boşalır biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…