- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.081
ee dedim ben sana böyle gelirsin sözüme bebeğin gelecek tatlım onun için herşeye değer kiloymuş falan hepsi verilir yeter ki sağlıkla gelsin bebeğin bitanemm.. valla benim one steptede az silik olurdu öbür gün koyu olurdu şaşırırdım hatta bunda da mı böyle olacak acaba bilmem ki dünde silikyi bekletmedim atmışım bakamadım son haline.
evet geldim gülüm sorma vallaha yaa aslında sorun etmek değil ama işte grüğntü kirlği gibi oluyo ne bileyim zayıflıyodum yaa almak işte zor geliyodu ama artık sildim attım ben zayıfım kiloda umurumda değil heytt beee gülüm vallaha onesteep bielemde ben bu labolara güvenmiyorum bak o keisn yani
Elifim ya ama böyle kasığımda hala hassaslk var sonra eşimde farketti göğüslerim dolgunlaştı falan yumurtlama habercisi mi acaba bilmiyrum ki bekleyip görücez..
yaa ama bak sende gebelikte kopkoyu çıktı iş kız. Valla ben sitede araştırdım benim eski aldıklarımdan yok labolardan harici de hiç bilmediğim markalar yine labo alcam el mahkum galiba yoksa kesin one step alırdım..
olabülüğ meleğim kesinlikle olabiir bak be diyorum sana yarını görücez bugünde yap hatta resmini çek akşam msnden gösterirsin müsait olursa artık hergün maç varya bende geliyorum rahatça sende gelirsen en azından göstermk için bidenem
Tamamm çeker gösteririm sen yine 10 a doğru mu gelirsin balım. Bende yemek yapcam yicez ütüm var sen gelesiye bitirirm konuşuruz. ben yemeğe gidiyorum balımm..
elisim nsılsın yaptınmı daha test hiç:18:
elf canım valla bu sabah yaptım gene.... 2. hayalet var yada yok .. ama bence yok çok iyi bakınca var gbii duruyo ama o kadar olur heralde...
bugün yeni aldıgım testler geldi akşaam gidince yapıcam yeniden..
ama bu ay bence yok.
cünkü benim aynı adet belirtilerim var...
gebelikle ilgili olmayan seyler var yani..
bu ay da bitti canım...
sonraki ay yeni umutlar artık...
bugünde hiç iyi değilm.. moralim cok bozuktu sabah kalktıgımda.. zaten bu da tuz biber oldu işte..
sanırım başım da agrıyoo
bi aglasam acılcam..
dün 2 tane bişi dediler canım sıkıldı .. ama şimdi anlatamıcam cok moralim bozuk...
bide akşam nöbetciydim işte.. o cok yogundu
cok sinirlerim ve moralim bozuk bugün..
dedim kocama akşama bi yerlere gidelm cok kötüyüm diyeee ama nereye gidersem gideyim düzelemicem aglamadan biliyorum...
Elifim bana öm atmışsın bende yazdım ama gitmiyor sanarak 6-7 kez gönderdim gitmiş ama baya fazla gelmiştir sana geçen senin attığında 7 tane gelmişti.
elf canım valla bu sabah yaptım gene.... 2. hayalet var yada yok .. ama bence yok çok iyi bakınca var gbii duruyo ama o kadar olur heralde...
bugün yeni aldıgım testler geldi akşaam gidince yapıcam yeniden..
ama bu ay bence yok.
cünkü benim aynı adet belirtilerim var...
gebelikle ilgili olmayan seyler var yani..
bu ay da bitti canım...
sonraki ay yeni umutlar artık...
bugünde hiç iyi değilm.. moralim cok bozuktu sabah kalktıgımda.. zaten bu da tuz biber oldu işte..
sanırım başım da agrıyoo
bi aglasam acılcam..
dün 2 tane bişi dediler canım sıkıldı .. ama şimdi anlatamıcam cok moralim bozuk...
bide akşam nöbetciydim işte.. o cok yogundu
cok sinirlerim ve moralim bozuk bugün..
dedim kocama akşama bi yerlere gidelm cok kötüyüm diyeee ama nereye gidersem gideyim düzelemicem aglamadan biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?