- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.101
dejavum melek yüzlüm ben ıkıyorum geldin diye bekliyim dedim ama çıkmışşın sende müsait değilsin anladım balım yağım görüürz ben azıcık uzanayaım öpüyorummmmmmmmm
ses bir iki :) dejavum nasılsın
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
elifcik gittinmi dr haberr ver oldumu?
selamm nasılsın balımmm annenler yanında mı halaa..
canım eşi aramış doktoru az geldiyse gelme gerek yok demiş damla şeklindeyse eğer artarsa o zaman gelirsin demiş canım öyle beklemede yani ama devamı gelmez yaa..
dejavum annemler daha burda evde işleri var ,ben hastaneye gittim romatizma için dün kan vermiştim sonuçları gösterdim iyi çok az crp yükselmiş ama önemli değil dedi,annemler yarın gece gidiyorlar allah nasip ederse inşallah doğuma 10 gün kala gene gelcekler.
elife kızdım egzersizz yapmış beli zorlaadıysa ondan olmuştur .ne gerek var ilk 3 ay dikkat etcek büyük ihtimal yerleşiyor bebek ondan olmuş olabilir rabbim korusun.dikkat etcek kendisine ve bebişine
odamız hazır balım sadece halı ve avize alıcam onlarıda halledeyim çekicem fotosunu.ooo seninde annen gelsin ne güzelolur.bende romatait artrit var 2 yıl önce strese bağlı olarak çıktı aniden tatlım.1,5 yıl tedavi gördüm sonra bebiş için kestik ra tedvisini zaten gebelikte hastalık aktif olmuyor.o yüzden rahat saayılırım cnm rabbim herkese şifa versin.iyi sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına canım romatizman mı var senin canım zor oluyordur o zaman. Ohh ne güzel annenler halletti işleri canım ya iyi oldu valla odasını falan seçtiniz mi ne zaman gelecek çekip gösterirsin tamamlanınca. Benimde annem çalışmıyor artık gelir hamilelikte doğumda iyi olur.. Evet bende kızdım o kadar diyoruz dikkat et diye kilosuna takmış ne gerek var bebeği iyi olsunda verilir o kilolar anacımm.. Neyse akıllandı yapmıcak bir daha, bir daha da yaşamaz böyle şeyler inşallah..
Kızlarrr ses ver,n bakeem moonumm, elibesimmm
kızlaar okudum yazdıklarınızıda bi türlü cevap vermedim ayyyy
iş yerinde olunca iş cıkıyo arada :) ( arada yanlız )
neyse şimdi biraz daha iyiyim baKİYİm akşama napıcaz...
bu arada kasıklarda belde agrı başladı....
sag da da agrı başladı Bak Allah ın işine....
ooooo erkek bebiş geliyor ozamannnnnnnnnnnnnnn:16
hadi işallah bebiştir
odamız hazır balım sadece halı ve avize alıcam onlarıda halledeyim çekicem fotosunu.ooo seninde annen gelsin ne güzelolur.bende romatait artrit var 2 yıl önce strese bağlı olarak çıktı aniden tatlım.1,5 yıl tedavi gördüm sonra bebiş için kestik ra tedvisini zaten gebelikte hastalık aktif olmuyor.o yüzden rahat saayılırım cnm rabbim herkese şifa versin.
kızlaar okudum yazdıklarınızıda bi türlü cevap vermedim ayyyy
iş yerinde olunca iş cıkıyo arada :) ( arada yanlız )
neyse şimdi biraz daha iyiyim baKİYİm akşama napıcaz...
bu arada kasıklarda belde agrı başladı....
sag da da agrı başladı Bak Allah ın işine....
evet kafam dağılacak benimde iyi olacak gerçi haftaiçi yalnız bırakıcaz ama akşamları görüşürüz annem yemeklerimi de yapar 1 hafta 10 gün rahat ederimm. Ohh oda hazır avize halı da alınır canım nasıl birşey aldın merak ettim valla büyüyen beşik mi aldın sticer falan yaacak mısın duvarlara.. İyi bari gebeyken aktif olmuyoraa canım işte ne olursa stresten olyor ama yine de stres yapmaktan geri kalmıyoruz işte.
işyerinde olunca öyleo oluyor valla çoğu zaman bende okuyorum ama yazamıyorum. Canım üzme tatlı canını boşverr olur böyle şeyler hayatta biliyorum zor sorunlar olunca takmamak ama daha az önemsemeye çalış bitanem..Ayy inşallah vardır bitanemm yaaa..
dejavu eliff kızlar siz ne güzel dostsunuz..
insan en yakın kan bagı olan can dediği insanlar bile birbirine bu kadar destek olamıyo malesef....
ablam beni cok kırıyo farkında değil!!!!
annen geliyo galiba
oohh ne güzel valla :))
haklısın takmamam lazım
ama böyle kalabaılk ortama girince illa bu tür muhabbetler oluyooo
ve ben ondan sonra eve gelince maaf oluyorumm hep böyle heep
şimdi tatile gidicez hep eşimin tarafı olucak
illa böyle muhabetler olucak şimdiden sıkıntısı bastı benii...
gitmek istemiyorummmm desemmi eşime...
bu arada benim kırmızılar bugün yarın gelir:)))))
hissediyoruuuuummm
ahh canım neden en yakınlarımız kırarlar hep bizi. Farkında olmadan diye birşey yok. İnsanların anlayışlı olması lazım, söylemeden önce düşünmesi gerekir alınır mı diye çocuk meselesi mi canımm.. İnan kendi annem bile ee ypmıyor musunuz, niyetiniz yok mu daha diyor sorunun var mı nedir diye soran yok söylesem de ne derdin var sanki de sorunun var diyorlar anlamıyorlar balmm..söylesen bir türlü söylemesen başka türlü.Bizi bizden başka kimse anlayamaz tatlım.. Ne demek her zaman kader ortağıyız tatlımm sanalda da olsa inan canı gönülden yanında olmak isterim bunu bil..
evet maaleseff. benimde teyzemin gelini doğuracak tüm aile orada olur bayramda bekleniyor br de tan toplanma zamanı zaten gitmesek olmaz biliyorum şimdiden dönecek muhabbetleri çevremden napyım kısmet deyip geçiyorum herşeyin hayırlısı hadi erkek tarafını anlarım söylerler sorarlar katlanırsın ama kendi ailenden olınca daha beter oluyor onlarda anlmıyosa kim anlayacak diyorsun. Bence yine de git canım bu sefer arkandan diyecekler özellikle gelmedikaçıyor diye senin başın dik olsun kimseden korkma Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin de geç tatlımm ne düşünürlerse günahları boynuna..
deme öylee demee hemen hayırlısı olsun balımm amainşallah gelcek bebeğinn öyle yada böyle hepimizin gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?