- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.121
elisssssssssssssssssssssssssssssssss
inşallah gelir kuzum .genelde erkek olunca sağ taraftan ağırılar vururmuş belki batıl ama birçok arkidişimde tutu.aaaa-aaaa nedeeen niye erkeeeekkk???
Canım bence bebiş değil yaaaa ama olsun napaılm..
sonraki ay yeni bişi denicem ya
gecikmese gene başım üstüne
takma kafana insanın kendi evladını çişi kakası gözüne gelmez rahat rahat temizlersin misal ben de eltim çocuğunn altını değiştirirken iğreniyordum ama evde pisim var onun kakişlerini temizlerken bile iğrenmem heleki çocuğumunki mis gelir banadün ablamın cocukları havuzda oynuyolar bende ayaklarımı soktum oynuyoduk..
annem o su çişlidir dedi ( kücük yegenim daha bezli) bende ıyyy midem bulandı şimdi dedim
ablamda kenardan sen bide alt temizlesen nolcak filan dedi
şimdi ne alaka kızlar yaaa
aynı sey mi Allah aşkına...
garip garip salakça böyle söylemler canımı sıkıyooo
sanki kimse alt değiştirmiyooo
nefret ediyorum böyle aptalca seylerden....
heralde değiştircem kendi cocugumun altını ki hiç bi zamanda ay ben yapamam edemem demiyorum yaparımda ederimde
ona ragmen böyle seyler söylemelerine deli oluyorum
bide bu beni deli etti...
niye maalesef diyon kızzz anlamadım beeeennnnsevinmedin mi??? gerci annenle en son tartışmışmıydınız neydi?
nasıl tepki vermek lazım onu bi bilsek soranlara..
ama ben artık söyledim cogu kişiye
sakla sakla içime ata ata maaf oldum
sorarlarsa eşime söyletcem tedavi görüyoruz desin .. bana söyletmesin.. kapansın çeneleri..
ama bitmez ki öyle demekle
su doktor iyi bu doktor iyi bak onunda şöyle olmuştu bunu yapın bilmem ne
insanların agzı torba değil ki büzesin...
ahh ahhh
bakalım hayırlısı gitmeseem olmazz gitseen bit türlüüüüü ooof offffff
hepimiz aynı durumdayız.. işte...
kıslar canlarım cok özledim sizi yav iki gündüğr giremiyoırum.dün sabah yanınızdan ayrılmıstım ya arkadasıma yardıma gitmöiştim evi boyanıyoda bebeside var oldugu gibi heryer heryerde . gitti,im biraz cocuugu tuttum oda bi odayyı bosalttı boyacıya hazır hale getirdi neyse aksdam üzeri dedim hadi gecelim yatacak yer yok olsa bile bebekle bnoyalı evde durulmaz aldım ikisini eve getirdim aksam ondan ugruyamamdım yoksam gelirdim mutlaka. aksam eside gelsdi yemekmiş caymıs kosturmaca gecti . bugünde biraz alısveriş yapalım dedi. ay aklı olan bugün evde kalmıstır o ne sıcak yandım ya beyaz tenliyim zaten kızardım iyice. geldim işte burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
elisim hayalet gölge bendede cıkıyo hı pembelik varsa inan ama siyahımsı gölge ise benimö öle oluyo lapuquiktye o yok demek oluyo. belli olmaz gülüm beklicez yapacak bişi yok test yapma bence adetin gecikmeden bosa moralini bozma canım.benimde cuma belli olcak. bakalım hayırlısı. ya bişi diyimmi deli gibi bebek istiyoruz ya hepimiz şu anki rahatlıgımızı mumla arıcaz yemein ederiz kaşınıyoruz resmen. iki gündür cocuk beni mahvetti ya arkadasıma bakıyorum hiç bi özel yaşamı kalmamış cok kötü yaaaaaaaaaaaa. gercektende cok kötü üzüldüm kıza cok kucaga alıstırmıs ne kabinde bi kıyafet denettiriyo ne tuvalete girrdittiriyo offffffffffffffffffffff.
elif dejavu sizler nasılsınız canlar.
arkadaslar bugün aksam yine ovulasyon yaptınm ve cok fazla acılmıs ikinci cizgi. bu ayın umudu yitti bende iyice. neyse yapacak bişi yok saglık olsun.
günaydın dejavum nasılsın canım.
yok başka birşeye maalesef demişim galibaa ama neye bende anlamadım ben sadece annemin bu hafta gelmesini istemedim çalışmalar oluyor çünkü o da gelemedi zaten onun haricinde gelmesini isterim tabi. Biraz düşünce farklılılarımız var tabii arada kızıyorum ama seviyorum da annem ne de olsa gelsin kalsın çok isterim. Bence de öyle desin eşin daha düşünmüyoruz dese inanmazlar eğer dr falan tavsiye etmeye kalkarlarsa da benim doktorum var sağolun derisn ya da eşin deer.Millet ne meraklı başkasını doğurtmaya anacım işleri güçleri kalmamış sanki onlara neyse...
Bizde seni özledik canımm ama tahmin ettim demiştin ya gidicem diyeee.. baya koturmacalı olmuş sende antreman yap işte bebek olunca hayatın öyle olacak ama herşeye değer yaaa bencee. Onun bir gülüşü her yorgunluğu unuttururr insana. Tabii şimdi böyle konuşuyoruz da o zaman ne olur bilmem ben heö çalışıcma hem çocuk zor olacak işimmm.. Yok anacımm dışarı çıkılmaz bu sıcaklarda daha sabahtan sıcak öğlen güneş tepeye çıktı mı daha da berbat aman aman akşamüzeri bile kötü dün iş çıkışı pazara gittik güneş tepemize çıktı iki dakikada. Kız o bebeğin herşeyi güzel insana kakası ne ki amaann.. Allah öyle bir duygu vermiş ki annelere hiç iğrenmezsin.. Kusacakta edecekte ohooo.. Biz iyiyiz canımm Elifimin dün damla şeklinde kahverengi kaıntısı geldi korktu ama devamı gelmedi çok şiükür. Bende de dün ovu daha koyu çıktı bugün en koyusunu bekliyorum yumurtlama oluyor yani şükürler oldun ama günlerdir kahverengi akıntım var az az haftasonu kağıda kan bile gördüm azıcık ama belkide yumurtlama olacağı iç.indi o bilmitorum yumurtlama kanaması olurmuş öyle ama akıntı anlamadım kanama gelecek dedim oralimi bozdum ama ovulasyonum koyulaştı işte öylee. Bu arada eşimin işyerinden iki kız ki merhabamız var sadece birkaç gün arayla benim hamile görmüşler. Biri kız görmüş soruyormuş böyle karnım burnuımdaymış kız olacak demişim falan hayırlar olsun inşalahh..
Canım dur bakalım yaa belki ovu göstermiyordur hemen moralini bozma bu ayda olmazsa hayırlısı diyeceğiz napalım bitanemm.. Hayırlı zamanda olsun İnşallah vardır bir günü mutlaka bak elifime hiç beklemediği anda ara dondurxam derken gebe kaldı bizimde var bir zamanımız elbet tevekkül edicez canımcığımm..
kıslar canlarım cok özledim sizi yav iki gündüğr giremiyoırum.dün sabah yanınızdan ayrılmıstım ya arkadasıma yardıma gitmöiştim evi boyanıyoda bebeside var oldugu gibi heryer heryerde . gitti,im biraz cocuugu tuttum oda bi odayyı bosalttı boyacıya hazır hale getirdi neyse aksdam üzeri dedim hadi gecelim yatacak yer yok olsa bile bebekle bnoyalı evde durulmaz aldım ikisini eve getirdim aksam ondan ugruyamamdım yoksam gelirdim mutlaka. aksam eside gelsdi yemekmiş caymıs kosturmaca gecti . bugünde biraz alısveriş yapalım dedi. ay aklı olan bugün evde kalmıstır o ne sıcak yandım ya beyaz tenliyim zaten kızardım iyice. geldim işte burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
elisim hayalet gölge bendede cıkıyo hı pembelik varsa inan ama siyahımsı gölge ise benimö öle oluyo lapuquiktye o yok demek oluyo. belli olmaz gülüm beklicez yapacak bişi yok test yapma bence adetin gecikmeden bosa moralini bozma canım.benimde cuma belli olcak. bakalım hayırlısı. ya bişi diyimmi deli gibi bebek istiyoruz ya hepimiz şu anki rahatlıgımızı mumla arıcaz yemein ederiz kaşınıyoruz resmen. iki gündür cocuk beni mahvetti ya arkadasıma bakıyorum hiç bi özel yaşamı kalmamış cok kötü yaaaaaaaaaaaa. gercektende cok kötü üzüldüm kıza cok kucaga alıstırmıs ne kabinde bi kıyafet denettiriyo ne tuvalete girrdittiriyo offffffffffffffffffffff.
elif dejavu sizler nasılsınız canlar.
canım orası olede işte bu son ayımdı klomenli bıktım artık içmicem onu adet olunca bişi kullanmıcam esimdende ayrı olcam zaten bi 20 gün falan. elifin ovyulasyonunu hatırlamıyomusun siyaha yakın cıkmıstı. bu kkdede bi kac kişi ovulasyon testini gebe oldugunu anlamak için kullanmıslar. kimi dogru cıkıyo diyo kimi sacmalamayın farklı seyler diyo. aman ne biliyim ya acayip moralim bozuldu dün esimin bi lafınada öle bi alındımki oturdum bi güzel agladım ama gecmedi lafı söyler söylemez farketti esim pot kırdıgını düşünmeden bişi söyledigini ya iş işten geçmişti hala içim acıyo özür diliye diliye bi oldu ama yatakta ona dönesim bile gelmedi cok kırıldım cok.
günaydın güzel hatunlarr.
Ay canım valla dün akşamı kocamla gezmeye gittik eve geldiğimizde 9 a geliyodu..
sonra yemek faslı ve ardından kocam rahat bırakmadııı
yatak odasında kalmışım en son bayılmışım valla yorgunluktan
uyumaktan şişmişim vallaaaa
Bu arada bu sabah gene test yaptım.. tek çizik...artık kırmızılarım gelir heralde bu kadar testin üstüne...
o bugünlerimi arıcak zaman hiç bi zzman gelmicek bence....:26::26:
iyi yapmışsın ne güzel böyle dostlukları görmek Allah hiç bozmasın Canım ...
Maddiyat önemli tabi yaşamak için ama inan böyle dostluklar paha biçilemez bir mutluluk..
günaydın güzel hatunlarr.
Ay canım valla dün akşamı kocamla gezmeye gittik eve geldiğimizde 9 a geliyodu..
sonra yemek faslı ve ardından kocam rahat bırakmadııı
yatak odasında kalmışım en son bayılmışım valla yorgunluktan
uyumaktan şişmişim vallaaaa
Bu arada bu sabah gene test yaptım.. tek çizik...artık kırmızılarım gelir heralde bu kadar testin üstüne...
yok başka birşeye maalesef demişim galibaa ama neye bende anlamadım ben sadece annemin bu hafta gelmesini istemedim çalışmalar oluyor çünkü o da gelemedi zaten onun haricinde gelmesini isterim tabi. Biraz düşünce farklılılarımız var tabii arada kızıyorum ama seviyorum da annem ne de olsa gelsin kalsın çok isterim. Bence de öyle desin eşin daha düşünmüyoruz dese inanmazlar eğer dr falan tavsiye etmeye kalkarlarsa da benim doktorum var sağolun derisn ya da eşin deer.Millet ne meraklı başkasını doğurtmaya anacım işleri güçleri kalmamış sanki onlara neyse...
Canım dur bakalım yaa belki ovu göstermiyordur hemen moralini bozma bu ayda olmazsa hayırlısı diyeceğiz napalım bitanemm.. Hayırlı zamanda olsun İnşallah vardır bir günü mutlaka bak elifime hiç beklemediği anda ara dondurxam derken gebe kaldı bizimde var bir zamanımız elbet tevekkül edicez canımcığımm..
canım bende bu sabah yaptım en küçük bi gölge yok yarın kana gitcem yineddee randevum var ama zerre kadar umut kalmadı bendede gülüm senin moralini düzeltmek saklabanlık yapmak isterdim ama bende aynı durumdayım moral sıfır yani için kan aglıyo resmen.
canım sabah niye yaptın o gebelik testi değil ki gebeliği tespit etmek için bile olsa yine ciş tutacaksın 4 saatte yapacaksın balım yoksa eğer öyle yoksa yoktur yanii. Zaten 4 saat cişte tutsan reglin gelecekse çizgi çıkmıyor yine de ama varsa ve çizgi çıkarsa yumurtlamada ki gibi vardır sen ovu yapar gibi yap canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?