- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.141
Canım bizde babamla pek anlaşamayız ama birimize bişey olsa canımız yanar .. Et tırnaktan ayrılmaz yinede.. kızsak da etsekde ne onlar bizi atar ne biz onları...
Bakalım Ne olcak orada.. yazcak cok sey olur kesin.. O muhabbet kesin olcak ve ben eminim karın agrısından uyuyamıcam kabus olcak bak size diyim..
Melisa ovuda cıkması lazım canım hamişliktee cünkü benim cıkmıştı..
amaaaaaaan boşver yaaaaaa
elife ne oldu ya kahverengi kanamasımı gelmiş cok az ama demi bekli yerleşme falandır yav. neyse iyice dinlense bari . üzüldüm simdi ama yok ya bi damla filansa bişi olmaz am yinede doktora gitmeyi ihmal etmese bari.:44::44:
canım sabah yaptıgım gebelik testiydi ilk idrarla yapptım belki bi gölge cıkar diye ya yok yok işte ya. sinir oluyorum vallahi bundan sonra ne yumurtlamamın hesap derdine düşecem nede baska bişiyin bıktım ya cok yıprandım artık. gercekten umurumda degil artık lanet olsun ya olmassada olmasın ne yapayım. zaten memedede en küçük bi siskinlik hassasiyet var hiç bişi yok işte.
elife ne oldu ya kahverengi kanamasımı gelmiş cok az ama demi bekli yerleşme falandır yav. neyse iyice dinlense bari . üzüldüm simdi ama yok ya bi damla filansa bişi olmaz am yinede doktora gitmeyi ihmal etmese bari.:44::44:
ne aa ne zaman nerde görmedim ben??
evet olur o kadarcık kahverengi
kesin temizlik yada agır bi iş yapmıştır..
Tabii ki canım ben annemi hergün ararım merak ederim yani kızsam da küs duramam merak ederim çümkü üzülmesini istemem bir kere de üzmemişimsir asla bunu hep söyler zaten bir kere kırmadım laf demedim diyemem ki. Aylarca görüşmemezlik yapamam öyle ölürüm kahrımdan birşey desem kavga çıksa inattır konuşmaz valla o yüzden alttan alıyorum haa zararlı değil mi evet bazen içine atmak zarar veriyor ama olsunn.. Boşverr gülüm konuşup dursunlar Allah'a havale et o görüyor yukarıda onlar söyledikçe sen Allah'ıma sığınıyorum diyeceksin onlar giriyorlar günaha.
evet birkaç damla gelmiş eşi aramış dr birkaç damlaysa gelmenize gerek yok artarsa gelin demşiş devamı da gelmedi zaten o egzersiz yapmaya kalkmış kilosunu taktı kafaya ondan oldu belki de ama akıllandı yapmıcak öe şeyler artık..
aaaaaaaaaaaa kızıyorum ama ne egzersisi ben ona o kadar git aksam üzeri hafif yürüyüşler yap diyorum o evinde sacma sapan sert egzersizlermi yapıyo e pes ne deyim. akıl akıl gel gö...... takıl derler. elif gecertirim kıs seni akılsız ab acım benim kafayımı yedin sen sana sadece egzersiz olarak 30 dakkalık normal bi yürüyüş serbest canım gerisi yasak. yürüyüşüde abartmadan normal hızla olcak.vallahi döverim kıs seni eliffffffffffffffffffff. zaten zor bebek sahibi oluyorum kendi kendine mahvetme be gülüm manytıklı hareket et lütfen.
ah canım o kadar zor durumdayız kiiicanım orası olede işte bu son ayımdı klomenli bıktım artık içmicem onu adet olunca bişi kullanmıcam esimdende ayrı olcam zaten bi 20 gün falan. elifin ovyulasyonunu hatırlamıyomusun siyaha yakın cıkmıstı. bu kkdede bi kac kişi ovulasyon testini gebe oldugunu anlamak için kullanmıslar. kimi dogru cıkıyo diyo kimi sacmalamayın farklı seyler diyo. aman ne biliyim ya acayip moralim bozuldu dün esimin bi lafınada öle bi alındımki oturdum bi güzel agladım ama gecmedi lafı söyler söylemez farketti esim pot kırdıgını düşünmeden bişi söyledigini ya iş işten geçmişti hala içim acıyo özür diliye diliye bi oldu ama yatakta ona dönesim bile gelmedi cok kırıldım cok.
canım bende bu sabah yaptım en küçük bi gölge yok yarın kana gitcem yineddee randevum var ama zerre kadar umut kalmadı bendede gülüm senin moralini düzeltmek saklabanlık yapmak isterdim ama bende aynı durumdayım moral sıfır yani için kan aglıyo resmen.
canım neden öyle diyorsun ki sen bir kez gebe kaldın ben onu da yaşayamadım olacak elbett merak etme kimlerin kimlerin oluyor sorunun yumurta tembelliğiyse o iş çözülür canım ilaçla geliştirilir çatlatılır sorun değil bunlar güzelimm her yol denenir yeter ki bebiş geldin sen eşine sıkı sıkı sarıl bak gezmişniz falan bunlarında kıymetini bil Allah aratmasın bu günlerimizi canım.İsyan ettiğimiz şeyleri mula aramayalım sonra sağlığımuz mutluluğumuz yerinde olsun da zamanı gelince gepsi olacak ne arkadaşlarım vardı benim arttık bitti umudum yk derken gebe kaldılar balım..
dün olldu da geçti çok şükür canım birşey yok şimdi dinlenecek işte yormayacak kendini.
Tabii ki canım ben annemi hergün ararım merak ederim yani kızsam da küs duramam merak ederim çümkü üzülmesini istemem bir kere de üzmemişimsir asla bunu hep söyler zaten bir kere kırmadım laf demedim diyemem ki. Aylarca görüşmemezlik yapamam öyle ölürüm kahrımdan birşey desem kavga çıksa inattır konuşmaz valla o yüzden alttan alıyorum haa zararlı değil mi evet bazen içine atmak zarar veriyor ama olsunn.. Boşverr gülüm konuşup dursunlar Allah'a havale et o görüyor yukarıda onlar söyledikçe sen Allah'ıma sığınıyorum diyeceksin onlar giriyorlar günaha.
evet birkaç damla gelmiş eşi aramış dr birkaç damlaysa gelmenize gerek yok artarsa gelin demşiş devamı da gelmedi zaten o egzersiz yapmaya kalkmış kilosunu taktı kafaya ondan oldu belki de ama akıllandı yapmıcak öe şeyler artık..
aaaaaaaaaaaa kızıyorum ama ne egzersisi ben ona o kadar git aksam üzeri hafif yürüyüşler yap diyorum o evinde sacma sapan sert egzersizlermi yapıyo e pes ne deyim. akıl akıl gel gö...... takıl derler. elif gecertirim kıs seni akılsız ab acım benim kafayımı yedin sen sana sadece egzersiz olarak 30 dakkalık normal bi yürüyüş serbest canım gerisi yasak. yürüyüşüde abartmadan normal hızla olcak.vallahi döverim kıs seni eliffffffffffffffffffff. zaten zor bebek sahibi oluyorum kendi kendine mahvetme be gülüm manytıklı hareket et lütfen.
slm ben yeni üyetim kabul edermisiniz acüp benmide aranızaaa
ah canım o kadar zor durumdayız kiii
biz kırılmaya cok müsaitiz..
cevremizde kim olursa olsun bi yerden bi şekilde bize dokunacak cümleler cıkıyooo
Allah bize yardım etsin..
cok kötü bir yokluk
İnsanın elinin kolunun olmaması gibi bişey bu yaa.. bi azamız eksik gibi...
Ben bazen kendimi o kadar kötü hissediyorum kii en ufak bir imaya bile gelemem dünya başıma yıkılır..
dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere...
neyse zaman herşeyin ilacı canım..
al bende de o kadarbugünlerdeee biteeceeek Aglama neee oluuurrsuunn bu şarkı bize gelsin..
ah dejavum dogru diyosun cok cok haklısın .. lafının üzerine laf yok zaten hiç bi zaman
güzel seyler cabuk unutuluyo işte.. kötüleri de unutsak keşke...
canım benim bence bi kanalım da tıkalı gibi geliyo bana..
süt kaynatıp oturcaktım bu ay bi kısmet olmadı..
Bi daha ki ay hem klomen içicem
hem branca içicem hemde süt kaynatıp oturcam.. bide o koca karı ilacı yapıcam.. bakalım
gerci tatil gircek araya nası olcak bilmiyorum offf
lenn ne olıyy burda vallaha korktum giriş yapmaya bir an beni dövecek sandım melisammmmmmmmmmmhuu huuu geldim ama kızacaksan gidem bacım koktum kızzz:26::26:
kızım hem branca hem klomen kullanma bence birinden bitini kullan biri bitkisel olsa da yüklenme bence canım daha ters etki yapabilir süt buharı olabilir bak onu bendce duydum yalı da olabilir yapıştırıp ilişki de bulunuyormuşsun.. Olsun tatil girsin kafan dağılır uzaklaşırsın biraz.
hehehe ben fitledim böyle böyle oldu diye sorunda melisam anaaam bir kızdı ki sorma gitsin bilsem demezd,m yanında olsan saç baş girişecekti bak vaallaa...
yumoşlar çabuk büyüsün içicem valla
ahahaha çok komiksin yaaaa akıl akıl gel takıl heeee
kız eliff valla sana inanamıyorum heee
ben hamileyken mutfak rafına bile uzanınca nasıl karnım acırdıı vijdan azabı cekerdim uzanıyorum diye..
senin yaptıgına bakkk
lenn ne olıyy burda vallaha korktum giriş yapmaya bir an beni dövecek sandım melisammmmmmmmmmmhuu huuu geldim ama kızacaksan gidem bacım koktum kızzz:26::26:
boynum kıldan inca gülüm dövün sesim çıkmazzzyeni üyeleri önce bi dövüyoruz bizz
hoşgeldin baabındaaaa
vayy seni vayy bende seni tost bilirdim heee yeri get küstüm sana arkmdan iş çeviriyomuş hele bak heleeeekızım hem branca hem klomen kullanma bence birinden bitini kullan biri bitkisel olsa da yüklenme bence canım daha ters etki yapabilir süt buharı olabilir bak onu bendce duydum yalı da olabilir yapıştırıp ilişki de bulunuyormuşsun.. Olsun tatil girsin kafan dağılır uzaklaşırsın biraz.
hehehe ben fitledim böyle böyle oldu diye sorunda melisam anaaam bir kızdı ki sorma gitsin bilsem demezd,m yanında olsan saç baş girişecekti bak vaallaa...
Tamam yüklenmeyin arkadaşıma ilk gebeliği olabilir böyle şeyler cahillik etmiş bir daha yapmayacak işte üzmeyin benim balımıııı bir daha yapmıcan dimi elifimm yoksa ben bile kurtaramam seni bunların ellerinden ki bende küserim sanaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?