Kaldığımız Yerden Her Telden..

Tabii ki canım ben annemi hergün ararım merak ederim yani kızsam da küs duramam merak ederim çümkü üzülmesini istemem bir kere de üzmemişimsir asla bunu hep söyler zaten bir kere kırmadım laf demedim diyemem ki. Aylarca görüşmemezlik yapamam öyle ölürüm kahrımdan birşey desem kavga çıksa inattır konuşmaz valla o yüzden alttan alıyorum haa zararlı değil mi evet bazen içine atmak zarar veriyor ama olsunn.. Boşverr gülüm konuşup dursunlar Allah'a havale et o görüyor yukarıda onlar söyledikçe sen Allah'ıma sığınıyorum diyeceksin onlar giriyorlar günaha.

evet birkaç damla gelmiş eşi aramış dr birkaç damlaysa gelmenize gerek yok artarsa gelin demşiş devamı da gelmedi zaten o egzersiz yapmaya kalkmış kilosunu taktı kafaya ondan oldu belki de ama akıllandı yapmıcak öe şeyler artık..

canım bence de yama reglin şaşmıyorsa ki ovulasyonda da az çok biliyorsun kaçıncı günler çizgi çıktığını ona göre halvet edersin hiç ovuyla uğraşma gün önceden gebelik ovu yapma belirti arama inan üzerine düştükçe de olmuyor psikolojik bana da dedi doktorum gez dolaş kafanı dağır tamamen psikolojik dedi bak bu ay kafam daha rahattı ve kanamam gelmedi akışına bırakıcaz artık ben yapmadım mı yaptım bir hafta önceden erken gebelik testleri neler neler elde değil belirti de arıyorsun ama minimuma indirmemiz lazım bunu.

ne aa ne zaman nerde görmedim ben??
evet olur o kadarcık kahverengi
kesin temizlik yada agır bi iş yapmıştır..

aaaaaaaaaaaa kızıyorum ama ne egzersisi ben ona o kadar git aksam üzeri hafif yürüyüşler yap diyorum o evinde sacma sapan sert egzersizlermi yapıyo e pes ne deyim. akıl akıl gel gö...... takıl derler. elif gecertirim kıs seni akılsız ab acım benim kafayımı yedin sen sana sadece egzersiz olarak 30 dakkalık normal bi yürüyüş serbest canım gerisi yasak. yürüyüşüde abartmadan normal hızla olcak. vallahi döverim kıs seni eliffffffffffffffffffff. zaten zor bebek sahibi oluyorum kendi kendine mahvetme be gülüm manytıklı hareket et lütfen.

kız hafif yapımş ama belki ondna olmamıştır doktora da sormuş yapabilirsin abartmadan demiş canımm ondan yapmış o da ama başka birşeyden olmuş olabilir yanii.. Cellallenme hemen arkadaşıma bir daha yapmayacak söz verdi sorun yok artık çok şükür. Mide bulantıları da devam ediyormuş zaten o akıntıdan sonra devam edince sevinmiş bile bebeğim sağlıklı diye..

ah canım o kadar zor durumdayız kiii
biz kırılmaya cok müsaitiz..
cevremizde kim olursa olsun bi yerden bi şekilde bize dokunacak cümleler cıkıyooo
Allah bize yardım etsin..
cok kötü bir yokluk
İnsanın elinin kolunun olmaması gibi bişey bu yaa.. bi azamız eksik gibi...
Ben bazen kendimi o kadar kötü hissediyorum kii en ufak bir imaya bile gelemem dünya başıma yıkılır..
dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere...
neyse zaman herşeyin ilacı canım..

al bende de o kadar bugünlerdeee biteeceeek Aglama neee oluuurrsuunn bu şarkı bize gelsin..

ah dejavum dogru diyosun cok cok haklısın .. lafının üzerine laf yok zaten hiç bi zaman
güzel seyler cabuk unutuluyo işte.. kötüleri de unutsak keşke...
canım benim bence bi kanalım da tıkalı gibi geliyo bana..
süt kaynatıp oturcaktım bu ay bi kısmet olmadı..
Bi daha ki ay hem klomen içicem
hem branca içicem hemde süt kaynatıp oturcam.. bide o koca karı ilacı yapıcam.. bakalım
gerci tatil gircek araya nası olcak bilmiyorum offf

dün olldu da geçti çok şükür canım birşey yok şimdi dinlenecek işte yormayacak kendini.

hey Allahım deli kız yaaaa
daha yeni hamile kalmış ne egzersizi.. gelsin bak nasıl kızcam ben onaa
neyse yatsın dinlesin bişey olmaz...

Evet canım bende annem - babam - kocam ve ablam a ne kadar öyle ufak tefek kızgınlıklar olsada küs duramıyoruz..
:)))

Allah ın bir lutfu işte..

lenn ne olıyy burda vallaha korktum giriş yapmaya bir an beni dövecek sandım melisammmmmmmmmmmhuu huuu geldim ama kızacaksan gidem bacım koktum kızzz:26::26:

ahahaha çok komiksin yaaaa akıl akıl gel takıl heeee
kız eliff valla sana inanamıyorum heee
ben hamileyken mutfak rafına bile uzanınca nasıl karnım acırdıı vijdan azabı cekerdim uzanıyorum diye..
senin yaptıgına bakkk

kızım hem branca hem klomen kullanma bence birinden bitini kullan biri bitkisel olsa da yüklenme bence canım daha ters etki yapabilir süt buharı olabilir bak onu bendce duydum yalı da olabilir yapıştırıp ilişki de bulunuyormuşsun.. Olsun tatil girsin kafan dağılır uzaklaşırsın biraz.

lenn ne olıyy burda vallaha korktum giriş yapmaya bir an beni dövecek sandım melisammmmmmmmmmmhuu huuu geldim ama kızacaksan gidem bacım koktum kızzz:26::26:

hehehe ben fitledim böyle böyle oldu diye sorunda melisam anaaam bir kızdı ki sorma gitsin bilsem demezd,m yanında olsan saç baş girişecekti bak vaallaa...

Tamam yüklenmeyin arkadaşıma ilk gebeliği olabilir böyle şeyler cahillik etmiş bir daha yapmayacak işte üzmeyin benim balımıııı bir daha yapmıcan dimi elifimm yoksa ben bile kurtaramam seni bunların ellerinden ki bende küserim sanaa..

yumoşlar çabuk büyüsün içicem valla

elisim kuzum bende vicdan azabı çektim kız vallaha bak ama ben kafadan iş yapmadım doktorum önermişti bana önceden hamile kaldığındada bu kitaptçıktan yapıcaksın demişti o nedenle yaptım yani yüklenmedim ama işte onunmu etkisi oldu yaptığım sadece omuzlarımı boynumu sırtımı gerdirmek çünkü hem skolyozum hemde boyuında düzleşme var kuzucum yapmazsam ağğırlaştığımda sırt ağrılarıma dayanamam ki

kısacam tabi sıpammmmmmmmmmmmmmmm ulen zaten kac ayın üzerine bu ondu dogru hareket et dikkat et kendine gülüm. ben en küçük bi kanda sende tutusuyosun. sen benim dedigimi yap bosver cok kilo almak istemiyosan az ve sık ye sadece bidilim kepek falan. bide esin gelince aksam 30 dakkalık yürüyüşlere cıkın ama sakin yürüyüşler egsersiz falan yapma gülüm tamammı bak.

elif neyse gülüm bu sana kulagına küpe olsun dikkat et emi gülüm. ya senin su son tarihe yazılan ovulasyonun var ya siyaha yakın olan onu ne zaman yapmıstın kıs adet günün gecmöişmiydi o zaman. benim son ovular berbat acayip moralim bozuldu kısım ya.

yeni üyeleri önce bi dövüyoruz bizz
hoşgeldin baabındaaaa
boynum kıldan inca gülüm dövün sesim çıkmazzz
vayy seni vayy bende seni tost bilirdim heee yeri get küstüm sana arkmdan iş çeviriyomuş hele bak heleeee

heee yavvv nenki bu kadar geiolar üzerime beni koru dejavumm bırakma bunnların eline hele melisamın wu sakın sakın başımda saç kalmaz hee deyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…