- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.161
kısacam tabi sıpammmmmmmmmmmmmmmm ulen zaten kac ayın üzerine bu ondu dogru hareket et dikkat et kendine gülüm. ben en küçük bi kanda sende tutusuyosun. sen benim dedigimi yap bosver cok kilo almak istemiyosan az ve sık ye sadece bidilim kepek falan. bide esin gelince aksam 30 dakkalık yürüyüşlere cıkın ama sakin yürüyüşler egsersiz falan yapma gülüm tamammı bak.
ne deseniz haklısınız balım ama işte bilinçsizce yapmadım güya aklımca doktorda demişti diye alt tarafı zorlamadım ama ayakta kaldım sırıtmı gerdirdim gibi ondanmı oldu yerleşmemi anlamadım ama devamı gelmedi çok şükür daha yapmam balım kioyuda artık dert etmiyorum rabbim yeterki korusun bebeişimi veririm ne yapayım ki vericem gibide zaten öylesine midem fenaki akşamdan beri çıkara çıkara çldüm daha 10 dk öncesinde çıkardım birey yemedim daha fena bulanıyo gece namaza kalkıyorum bulanıyo hiç geçmiyo yüzümü görsen sanki duvarı boyamışşın gibi kıpkırmızı gülüm döktü hep iğne ucu gibi kızamık dökmüşüm gibiyim şuan
boynum kıldan inca gülüm dövün sesim çıkmazzz
vayy seni vayy bende seni tost bilirdim heee yeri get küstüm sana arkmdan iş çeviriyomuş hele bak heleeee
heee yavvv nenki bu kadar geiolar üzerime beni koru dejavumm bırakma bunnların eline hele melisamın wu sakın sakın başımda saç kalmaz hee deyimm
elisim kuzum bende vicdan azabı çektim kız vallaha bak ama ben kafadan iş yapmadım doktorum önermişti bana önceden hamile kaldığındada bu kitaptçıktan yapıcaksın demişti o nedenle yaptım yani yüklenmedim ama işte onunmu etkisi oldu yaptığım sadece omuzlarımı boynumu sırtımı gerdirmek çünkü hem skolyozum hemde boyuında düzleşme var kuzucum yapmazsam ağğırlaştığımda sırt ağrılarıma dayanamam ki
küstüm ben sana bi keremm ben arkandan iş çevirmiyom kiii seni sordu melisa bende dedim böyle oldu diye ne bikem böyle çemkireceğinii
ne deseniz haklısınız balım ama işte bilinçsizce yapmadım güya aklımca doktorda demişti diye alt tarafı zorlamadım ama ayakta kaldım sırıtmı gerdirdim gibi ondanmı oldu yerleşmemi anlamadım ama devamı gelmedi çok şükür daha yapmam balım kioyuda artık dert etmiyorum rabbim yeterki korusun bebeişimi veririm ne yapayım ki vericem gibide zaten öylesine midem fenaki akşamdan beri çıkara çıkara çldüm daha 10 dk öncesinde çıkardım birey yemedim daha fena bulanıyo gece namaza kalkıyorum bulanıyo hiç geçmiyo yüzümü görsen sanki duvarı boyamışşın gibi kıpkırmızı gülüm döktü hep iğne ucu gibi kızamık dökmüşüm gibiyim şuan
sorucam kuzum keisn sorucam çünkü çok feci yümü soymuşum gibi kırmızı eti çıkmış gibi yeminle yaaa ıyy deli oluyorum aynaya bakamöıyorum ovulasyonla ilgili ne sormuştun fıstıüğım görmedim baktımda tekrar sorabilirmisin kuzum:26:canım doktoruna gittiginde bulantı ilacı işte emi böle 24 saat bulantı cekilmez gülüm her cıkarmadada halsizlesirsin iyice canım. canım su ovulasyonu sormustum ona bi cevap ver bakıyım.:26::26:
oyy oyy oyy benim melek yüzlüm bana küsermiş hanimiş de hanimiş yirim seni kızzz ben sana şaka yaptım oyy oyy küsme bana emi meleğimküstüm ben sana bi keremm ben arkandan iş çevirmiyom kiii seni sordu melisa bende dedim böyle oldu diye ne bikem böyle çemkireceğinii
doğrudur canım..
asılnda boyun hareketleri bişey yapmaz ama işte sebep oluyo bazı seyler..
yavaş yavaş kuzumm...
bu tür kanamalar olabilir normal ama lütfen dikkat et hareketlerine en az bi 3 ay...
len utanmıyonmu dejavuma kısmana ne arkadan laf cevirme kısım aaaaaaaaaaaaaaaaaa hem suclu hem maassah cene pabuc kadaar
kızma len dejavuma hatta biz kısdıkca kıs seni savunup durdu cok kısmayın yüklenmeyin di,ye
sorucam kuzum keisn sorucam çünkü çok feci yümü soymuşum gibi kırmızı eti çıkmış gibi yeminle yaaa ıyy deli oluyorum aynaya bakamöıyorum ovulasyonla ilgili ne sormuştun fıstıüğım görmedim baktımda tekrar sorabilirmisin kuzum:26:
oyy oyy oyy benim melek yüzlüm bana küsermiş hanimiş de hanimiş yirim seni kızzz ben sana şaka yaptım oyy oyy küsme bana emi meleğim
yani boyun falan sorun olmada biraz sırtımı gerdirmemdemi oldu ne yaptı belkide alakası yok ama yok daha yapmam gülüm 3 ay özelilkle dediğin gibi dikkat edicem artık tedbirini alırım taktiri rabbime kalsın rabbime emanet işte ee sen ne yaptın test yaptınmı bu sabah balım:18:
elif bak bunu gör ama bi daha sormam
gülüm senin su siyah ovulasyon cıktıydı ya onu adet öncesimi yapmıstın adetin gecikmissşmiydi yoksa merak ettim gülüm
şimdi takvime baktımda 3 gün önce yapmışım perşembe günü pazar günüde adet tarihimmiş cumada kana gimiştim yani balım
tımam affettim senii ama sonna ben seni savundum üstüne gitmeyin bilerek yapmadı dedim di sor istersennn..
Kızlarrr eşimin iki akadaşı kız bunlar onun fakülteden ama merhabamız var kızlarla birriyle azcık daha fazla konuşmamız var uzun zamandır onunla da muabbetimiz olmadı neyse. Birii birkaç gün önce hamile görmüş rüyasında karnım burnımdaymış soruyormuş cinsiyeti kız diyormuşum, dünde öbür kız demiş hocam eşiniz hamile mi diye yoo demiş eşimde, rüyamda hamile gördüm eşinizi ben birkaç kişi daha gördüm öyle ya yeni hamileymişler yada oldular demiş. Birkaç gün arayla iki kişi görmüş böyle var mıdır bir hikmeti dersiniz. :26:
hee biliyorum kuzum gördüm ben şakasına takıldım balısı okudum okumazmıyım meleğim benim ee sen nasılsın gülüm yattınmı gece hemen
hee biliyorum kuzum gördüm ben şakasına takıldım balısı okudum okumazmıyım meleğim benim ee sen nasılsın gülüm yattınmı gece hemen
insallah gülüm bide iki kişi görüyo yani sen iyi calısta bu ay bekle sonra insallah olur canım.
neden sordunki balım senin oucanın açılmış yine o güne göre çokmu açık gülüm genelde adet günü koyulaşır derler oflununda tam günüde koyuydu aynı benmki gibi seninde birşey kalmadı yarına gidicekmisin doktoraa:26:tamam gülüm.
Kızlarrr eşimin iki akadaşı kız bunlar onun fakülteden ama merhabamız var kızlarla birriyle azcık daha fazla konuşmamız var uzun zamandır onunla da muabbetimiz olmadı neyse. Birii birkaç gün önce hamile görmüş rüyasında karnım burnımdaymış soruyormuş cinsiyeti kız diyormuşum, dünde öbür kız demiş hocam eşiniz hamile mi diye yoo demiş eşimde, rüyamda hamile gördüm eşinizi ben birkaç kişi daha gördüm öyle ya yeni hamileymişler yada oldular demiş. Birkaç gün arayla iki kişi görmüş böyle var mıdır bir hikmeti dersiniz. :26:
neden sordunki balım senin oucanın açılmış yine o güne göre çokmu açık gülüm genelde adet günü koyulaşır derler oflununda tam günüde koyuydu aynı benmki gibi seninde birşey kalmadı yarına gidicekmisin doktoraa:26:
canım benim hayırlara çıksın inş sende bende görmüştün yaaa vardır bir hayırlı anlamı inş gülüm inş rüyaları diğerlerindeki gibi çıkar sendede balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?