Kaldığımız Yerden Her Telden..

gülümmm sen kendin eğlencelisin zatennn hepte öyle olmalısın zamanını bekliyoe bebiş gelecek naz yapıyor annesine zamanını bekleyeceğiz napalım gülümm... Bak sen bence böyle moralin bozukken çık gez alışvriş yap kuaföre git kadınlara en iyi bunalr yarar bahanen de var nasıl olsaa gerçi senin bahaneye ihtiyacın yokk gezmek için amaaa

baktır gülüm bende bayılkırım kahve falı dinlemeye ay birini bulsamda bilen birini bende baktırsam.

inşallah canım genelde başkası görünce çıkar derler ama kısmet bakalımm beklemketen başka çere yok.. bana herkese olduğu gibi hiç o anı yaşayamaz mışım kanda gebelikte göremezmişim gibi gelityor yani hamile olma fikri şu an ütopik birşey benim için..

ohhh uykunu almışşındır balısı evet senin çok işin var anladım anladımmmmmmmmmmmmmaslında benimde ütülerim varda yavaştan yaparım artk ne yapayım yinemi istedi dolma e ben ne diyimki şimdi iş çıktı işinin arasında desene az sar bari meleğim yaa çok yapma

valla bu zeytinyağlı olduğu için suyu olmaz diğerinde suyu da olması lazımdı ayrı ayrı sarmıştım bize de sarıcam sardıklarımdan onlarada götürücem işte geçen sefer etli yaptım bu sefer zeytinyağlı istedi.Ya bende bir tarif var ama tarçın var onda güzel olmuyor sen bir tarif ver bana bakıym nasıl yapıyorsun zeytinyağlı sarmayı içine neler koyuyorsun 600 gr aldım yaprak.

yok canım cıkmıcam bugün kaderime oturup aglıcam. bugünde zorluyorum kendimi eglenceli olmak için ama yok bugün ben karamsarım içim cok sıkkın. ben bi temizlik yapayım biraz.

baktır gülüm bende bayılkırım kahve falı dinlemeye ay birini bulsamda bilen birini bende baktırsam.

ben bakyım istersen melisa hanım 3 vakitmi desem 3 günmü deem bir haber gelecek sana ya hamileisn yaa değilsin ama kesin sonucu bende bilmiyom vallahaa:26::26:temennimiz inş hayırısıyla bebek haberi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bilemedin gülüm %100 gebe degilim .
hadi öptüm sizi biraz temizlik yapayım.

evet gülüm dedim yaa ben sende gömrdüm inandım yani inş seninde gerçek olur ama umutsuz olmak yok benimde öyle geliyodu bu kiloyu takıyorum yaa diyorum isterkenbilmiyomuydum biliyodum ama umutsuzluk vardı her ay bu sonla olucak gibi geliyodu yakın getiremiyodum ama oldu istemesi zor sahip olması zor ama bir gün o zorluklar biticek zamanı geldiğinde meleğim

ya kızlar yarın hiç gitmesemmi kana bosa masraf ya bu ay eminim yok yani bosa olcak test. üf ya bunun yüzünden yazlıgada gitmem kaldı ayın sonuna. gitsem bile var ya en küçük ama en küçük bi ihtimal koymuyorum oncekilerde hep umutlanırdım yok bu ay hiç biişi yok . o ovcan tokat gibi carptı dün suratıam.

bilemedin gülüm %100 gebe degilim .
hadi öptüm sizi biraz temizlik yapayım.

canın sağ olsun kuzucum bence testler4e güvenme benim diğer aydaki koyu çizgiyi görüpde erken adet olduğumu unutma gününe var bekle benmce varsada yoksada hayırlısı ne ise o olsun öpüyorum bende görüşürüz kolay gelsin

ben sana diyorumki boşa umutlanma şu testlere karşı benimde diğer ayda nasıl çıktı adet oldum hamileyim diye beklerken birde belirtiler hemen çıkmıyo kendimiz uyduruyoruz bak benim bu ayın 23 de 2 ay olucak hesaba göre ama geç döllenmeye karşı geç oldu ve belirtiler bak öğrendikten ne kadar sonra çıktı sabret balım sabret en azından kafanı yorma şu testlerle ne olur belkide var ama beliritn yok bidenem sıkma canını lütfen

iyi tatlım asıl sen nasılsın nasıl oldun kuzu nasıl?: hava çok sıcak ya bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kanmaa daha olmadı çok şükür gülüm ama midem çok fena sürekli bulanıyop çıkarıyorum onun dışında sıkıntım yok çok şükür balım evet çok sıcak vallaha pişiyoruz yaa:26:

Kızlar hoca sabahtan yoktu şimdi geldi öğleden sonra odasında olur az yazarı odasından çıktıkça haberiniz olsun öpüyorum kocaman sizi canlarımmm inaşllah toplantısı falan olurrr odasında durmaz dicem de bakalım..

a.slm hoşgeldin meleğim nasılsın

kanmaa daha olmadı çok şükür gülüm ama midem çok fena sürekli bulanıyop çıkarıyorum onun dışında sıkıntım yok çok şükür balım evet çok sıcak vallaha pişiyoruz yaa:26:

erken başlamış bulantılar ama olsun bu iyiye işaret, kusmaak iyimiş nette okumuştum bebişin sağlıklı olduğunu gösterir.bide beta hcg in şimdi yükseliyor oda mideni bulandırır.ilk 3 ay sıkıntı olcak sonra rahatlarsın.patates haşla ye iyi geliyor.bulantını keser.biraz.

elifim senden zeytinyapğlı dolma tarifi istedim ne koyuyorsun sen yazsanaaa..

ben bu sabah yine test yaptım malesef tek çizik...
bak hamilelik takvimimde ne yazıyoo
testlerde görebilirsiniz ama daha net olması için adetin gecmesini bekleyin diyee
daha da test yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…