- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.181
elif ask olsun ya küstüm ben sana simdide sıra bende
harbi ya okkumadınmı ovulasyonum cok acık cıktı cok moralim bozuk hiç moralimi düzeltmiyosun yaaaaaaaaaaaaaa. ulan bu topigin sebegi benmiyim azcıkte siz yapın beni eglendirin hep ben mi sizi eglendirecegim. aaaaaaaaaaaaaaaaaa harbi kötüyüm ya.
ben bir de bilen birine kahve falı baktırayım diyorum. Gerçi geen sene ekimdi baktırdım saçma sapan şeyler dedi hiçbir çıkmadı sadece ekimde gebelk için 8 ayın falan var demişti bakem tutacak mı bu aya denk geliyor.
neden sordunki balım senin oucanın açılmış yine o güne göre çokmu açık gülüm genelde adet günü koyulaşır derler oflununda tam günüde koyuydu aynı benmki gibi seninde birşey kalmadı yarına gidicekmisin doktoraa:26:
canım benim hayırlara çıksın inş sende bende görmüştün yaaa vardır bir hayırlı anlamı inş gülüm inş rüyaları diğerlerindeki gibi çıkar sendede balım
ivett hemen yattımm yığılı ütüm var artık bugün yapmam lazım,başka şeylerde yapmam lazım anlarsın işte daha ço işim var evde bugün yarın halledicem. Haftasonu da var bitiririm inşallahh.. Kaynanamda zeytinyağlı yaprak sarma istedi bu sefer yapamamıştım hatırlttı sağolsunndün bizim oradaki pazardan yaprak aldım cuma akşamı otururken onu sarıcam birde haftasonu el oyalamasın birde.
ohhh uykunu almışşındır balısı evet senin çok işin var anladım anladımmmmmmmmmmmmmaslında benimde ütülerim varda yavaştan yaparım artk ne yapayım yinemi istedi dolma e ben ne diyimki şimdi iş çıktı işinin arasında desene az sar bari meleğim yaa çok yapma
gülümmm sen kendin eğlencelisin zatennn hepte öyle olmalısın zamanını bekliyoe bebiş gelecek naz yapıyor annesine zamanını bekleyeceğiz napalım gülümm... Bak sen bence böyle moralin bozukken çık gez alışvriş yap kuaföre git kadınlara en iyi bunalr yarar bahanen de var nasıl olsaa gerçi senin bahaneye ihtiyacın yokk gezmek için amaaa
baktır gülüm bende bayılkırım kahve falı dinlemeye ay birini bulsamda bilen birini bende baktırsam.
ben bakyım istersen melisa hanım 3 vakitmi desem 3 günmü deem bir haber gelecek sana ya hamileisn yaa değilsin ama kesin sonucu bende bilmiyom vallahaa:26::26:temennimiz inş hayırısıyla bebek haberi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah canım genelde başkası görünce çıkar derler ama kısmet bakalımm beklemketen başka çere yok.. bana herkese olduğu gibi hiç o anı yaşayamaz mışım kanda gebelikte göremezmişim gibi gelityor yani hamile olma fikri şu an ütopik birşey benim için..
bilemedin gülüm %100 gebe degilim .
hadi öptüm sizi biraz temizlik yapayım.
a.slm hoşgeldin meleğim nasılsın
ya kızlar yarın hiç gitmesemmi kana bosa masraf ya bu ay eminim yok yani bosa olcak test. üf ya bunun yüzünden yazlıgada gitmem kaldı ayın sonuna. gitsem bile var ya en küçük ama en küçük bi ihtimal koymuyorum oncekilerde hep umutlanırdım yok bu ay hiç biişi yok . o ovcan tokat gibi carptı dün suratıam.
iyi tatlım asıl sen nasılsın nasıl oldun kuzu nasıl?: hava çok sıcak ya bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a.slm hoşgeldin meleğim nasılsın
kanmaa daha olmadı çok şükür gülüm ama midem çok fena sürekli bulanıyop çıkarıyorum onun dışında sıkıntım yok çok şükür balım evet çok sıcak vallaha pişiyoruz yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?