- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.201
tmm canım bende çıkıcam duramıyorum inaki gelebilirsem gelirim arada sana afiyet olsun meleğim öpüyorum görüşürüzzKızlar hoca sabahtan yoktu şimdi geldi öğleden sonra odasında olur az yazarı odasından çıktıkça haberiniz olsun öpüyorum kocaman sizi canlarımmm inaşllah toplantısı falan olurrr odasında durmaz dicem de bakalım..
erken başlamış bulantılar ama olsun bu iyiye işaret, kusmaak iyimiş nette okumuştum bebişin sağlıklı olduğunu gösterir.bide beta hcg in şimdi yükseliyor oda mideni bulandırır.ilk 3 ay sıkıntı olcak sonra rahatlarsın.patates haşla ye iyi geliyor.bulantını keser.biraz.
elifim senden zeytinyapğlı dolma tarifi istedim ne koyuyorsun sen yazsanaaa..
ben bu sabah yine test yaptım malesef tek çizik...
bak hamilelik takvimimde ne yazıyoo
testlerde görebilirsiniz ama daha net olması için adetin gecmesini bekleyin diyee
daha da test yapmam
tmm canım bende çıkıcam duramıyorum inaki gelebilirsem gelirim arada sana afiyet olsun meleğim öpüyorum görüşürüzz
erkenmi bilmiyorum ama çok feci gülüm duramıyorum yatıcam şimdi patates iyi geliyosa hemen yapyımda belki düzeltir balım sağolsın kusuruma bakma çıkıyorum gerçekten duramıyorum öpüyorum canımıniçi görüşrüz
gülüm benim 4 gün geçtikten sonra çok çok açık çıkmıştı o nedenle bu kadar zmaan çıkıyosa belkide vardır balım beklemekten başka çaremiz yok inş vardır bitanem rsimlerinim koyabilme imkanın varsa değerlendiririz daha iyi
hoşgeldiniz :))) sayın 2 kişi :)))
tabi iyi gelir patates hemde mideni tutar cnm. neyse bende banyoya giricem sonra ofise geçicem bunaldım azcık rahatlıyım ya ..............
kavrulcaz bu yaz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rabbim kolaylık versin hepimize özellikle dışarda çalışanlanlar...............
hepiciğiniz öptüm by
hoşbulduk ama biz 3 kişiyiz bide kedişimiz varrrrrrrrr:)))) adetin geçmediyse test bir anlam ifade etmiyor kuzucuk bende 3 gün geçtiğinde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı testlere pek takılma.hatta adete bir gün kala yaptım gibelik testi çıkmamıştı çok üzülmüştüm ama rabbim 3 gün sonra yüzümü güldürdü sanada nasip etsin inşallah
ben bu sabah yine test yaptım malesef tek çizik...
bak hamilelik takvimimde ne yazıyoo
testlerde görebilirsiniz ama daha net olması için adetin gecmesini bekleyin diyee
daha da test yapmam
gülüm ben öncelikle 4-5 tane soğan koyuyorum sonra fıstığını kavuruyorum pirincini kuş üzümünü koyuyorum tuz vee tarçın bir çay kaşığı kadar dolu olmasın birde kesme şeker atıyorum içine öyle genelden su koyardım ama koymamaya başladım ç-ünkü yapraklar pişene kadar çok hamurlaışıyo sonrada srıyoum meleğim bu şekilde snein nasıl peki
selam kızlarrr nasılsınızzz
a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler kalmamıs ya işimi bitirdim ben hadi kıslar sizde hızlıcana yapoında gelin.
günaydınnn, daha ne kadar diyeceğiz regl geçmeden test yapmayın diye acaba ama dayanamıyorsun tabii..
bende hemen hemen öle yapıyorum karabiber yenibahar falan koymuyor musun canım.Tarçın koyuyordum ama fazlam ı kaçıyordu bilmem tadı acayip oluyordu acımsı. Daha az koymaya başladım ama kaynanamla konuştuk o tatllımsı sevmezmiş biraz tuzlumsu severmiş zeytinyağlıyıda tarçında sevmezmiş içinde birde indirirince yenibahar koyarlarmış. peki domates falan bişi koymuyorsun dimi.
merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sıcaklar mahvediyor işyerinde bir de öyle oturmaktan fenalık geliyor evde olsam duşa girerim, soğuk soğuk meyve yerim ama işte sen nasılsın bakalımm..
Gülümm sabah hoca yoktu öğlene yakın geldi yemeğe gitti gelir şimdi odasında olur o yüzden fazla yazamıyorum baklım arada o yokken yazarımm..
canım ben sana bi tarif veriyim bi öle dene bak. tencereye bol yag koy fıstıkları at once onları bi güzel kavur ama yakma ardından sogan iki sogan falan koy yemege koydugundan fazla olsun canım. sonra bir iki domates rendele. domatesten once bol nane at yaga ben bir bucuk tatlı kasıfgı koyarım nane. sonra domates (rendelenmiş) ve pirincini at domatesi az koyarsan suyuna bak ona göre cok az daha su ekle . kus üzümlerini at içine yarın limon. pişir canım. pirinc sert olsun yarı yarıya pişsin. bi tatlı kasıgı seker ve tuz . olduda bitti masallah.süper oluyo ole.
canım ben sana bişi demiyorumki calısan kadınsın minnos her an girilmiyo fırdsat buldukca bunu bilirim.
ben dolmada tarcını hiç sevmem naneli olcak bol super oluyo. tarcın acılastırır tadını henm sütlacmı canım bu ne tarcını.
elif nerde yaaaaaaaaaaaaaaaa baslıcam ütüsüne sıcakta ütümü yapılır.
Bende öyle yapıyorum ama karabiber de koyuyorum bir de kaynanamlar yenibaharda koyarmış indirince. Yapmayı biliyorum da içine neleri ne kadar katıyorsunuz bakayım dedim. Ben 600 gr yaprak aldım hem bize hem kaynanamlara sarıcam işte göz kararı koyarım artık prinxci falan kavururm bende azcık suyla bir taşım alırım..
hehh ben diyeyimde zaten moralin yerinde değil bana çatma nerde bu diyeee yanii şimcik misafirleri gelmiş aşağıya indi az daha rahatım.. ama her an gelebilirr.
ütü mü yapacaktı ki midem bulanıyor dedi yatacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?