- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.221
allah allah kıs bi ara ütü yazdıydı ondan cıkmıstır diye düşünmüştüm. neyse yanlıs zannetmişim demekki. kıs zeytinyaglıya karabiber konmaz ya sadece bahara nane konur minnosum acılı tatlılı eksili garip bişi cıkar ortaya. ben yarım limonuda suyuna sıkarım biraz suda zeytinyagda eklli tabi pişiririm dolmaları bi güzel.
Benim çayım geldi şimcik içeyim onu sonna son kez tuvalete gideyim 4 saat tutayım sonna akşa ovu yapcam dün baya koyulaştı bugün en koyuyu bekliyorum artık..
kıs sen çişini yapıp beklemeye baslıyon ya o 4 saatte bişi içmiyomusun.:26::26::26:
ben hiç ole yapmadım simdiye kadar.
içiyorum canım bir küçük bardak daha çay içiyorum mesela ama daha çok suya ayırıyorum hakkımı malum sıcak az az su içiyorum ama fazal içmiyorum zaten 4 saatte baya tuvaletim geliyor o zaman hem garanti olması için minimum da tutmaya çalışıyorum sıvı alımını.
yenibahar da koyuyon muuuu..
iyi dayanıyosun canım ben sadece bi kere dısardaydım tek kola içmiştim ve yarım litre su. onla 4 saat durmustum ya alışverişteydim onun dısında yaptıklarımda hep bi demlik cayı devirdim artı 2 litre falan su içtim ole yaotım ne yaoıyım ben sıvısız duramıyorum ya. ay sabahta 8 de kalktım nasıl agırlık cökti cayımı bitiryimde biraz uzanayım ya.
hayır canım dedim ya sadece bol nane tuz ve seker.
yok ben silik çıkar korkusuyla içemiyorum ya bir demlik çay ve 2 lt suyla koyu mu çıkıyrdu yine iyiymiş valla ben de bari yarım lt suyu bitireyim bugün yaa.. Ohh uzan bakalımm şimdi evde olmak vardıı
pikii kuş üzümü fıstık falan da koymuyor musunn..
[sıze=3]koyuyorum canım onlarsız dolam düşünemiyorum bi paket fıstık ve üzüm. Anlattım ya yapılısınnı gözünden kactı herhal. Once fıstıkları kavurarak baslıyorum iç hazırlamaya ben.
Canım ya ovulasyon degince. Simdi normalde ben 13. Gün igneyi vuruldım doktor ertesi gün baslar dedi neyse ona gör e15. Gün yaptım en koyu o zaman olmalıydı koyuda cıktı tamam. Sonra devam ettim. Ama en koyu 19. Gün cıktı bende minnosum kafamı karıstırıyo bu durum hani igneden sonra en koyu cıkmalı 19. Gün degil. O günden sonrada acıldı iyice. Ama en koyu dedigim gibi 19.gündü.neden acabakineeeeeeeeeeeee:26::26::26:[/sıze]
koyuyorum canım onlarsız dolam düşünemiyorum bi paket fıstık ve üzüm. anlattım ya yapılısınnı gözünden kactı herhal. once fıstıkları kAVURARAK BASLIYORUM İÇ HAZIRLAMAYA BEN.
CANIM YA OVULASYON DEGİNCE. SİMDİ NORMALDE BEN 13. GÜN İGNEYİ VURULDIM DOKTOR ERTESİ GÜN BASLAR DEDİ NEYSE ONA GÖR E15. GÜN YAPTIM EN KOYU O ZAMAN OLMALIYDI KOYUDA CIKTI TAMAM. SONRA DEVAM ETTİM. AMA EN KOYU 19. GÜN CIKTI BENDE MİNNOSUM KAFAMI KARISTIRIYO BU DURUM HANİ İGNEDEN SONRA EN KOYU CIKMALI 19. GÜN DEGİL. O GÜNDEN SONRADA ACILDI İYİCE. AMA EN KOYU DEDİGİM GİBİ 19.GÜNDÜ.NEDEN ACABAKİNEEEEEEEEEEEEE:26::26::26:
tamam bende öyle yapıyorum sadece baharatlar konusunda ne koyayım diye dedim. Annemin yengemin ki gibi olsun diye.. ana sorayım dedim annem genelde etli yapar da zeytinyağlı o da pek bilmez yengem güzel yapar ama. Valla balım çatlatma iğnesini olmuşsun sonra dr dediği gibi 24-36 saate zaten çatlııyor acaba iğnenin etkisiyle mi öyle çıktı ki bilmiyrum ama ertesi günü de koyu çıktı dimi belkide başka yumurta daha vardı küçük o da büyüdü sonra o da çatladı kimbilir sen 19. günde yapsaydın halveti o zaman..
ay ben bugün catladım ya beni cok yanlız bıraktınız öglen uyuyamadım da zaten uzandım ama. ev cok sıcak ya işte klimalı durun oh ne güzel.
dejavum gecen aylardaki kaN tahlillerimde acayip heyecanlanırdım 1 saat gecmek bilmezdi bu ay var ya hiç ama hiç %1 bile bebek ihtimalini görmüyorum ondan yarın isteksiz isteksiz ve heyecansız gidecegim.
evet yaaa deli olduk iyicene amaaan
rahat bırakmıyoruz sıkıyoruz kendimizi işte...
Tamam suandan itibaren kararımı aldım
Bakalım bence yüzüm gülmezde neyseee kendi halime bıraktım:))))
vay kedicik mi var oyy ne güzel:))
bizimde balıklarımız vaaarr , annesi diyi duruyo eşim deli ediyo beniii
kızlarrrrrrrr annem gitti izmire kaldım gene yanlızzzzzzzzzzzzzzzzz
evet balım sıkmamak lazım rahat ol ,zamanı gelince kuzun da gelir bak elifimin yaptığı ovucanlar 100 buldu heralde , bebişi gelmedi gelmedi , aniden geliverdi kısmet ,bu mübarek günlerde gelir inşallah meleğin.Eki Görüntüle 444841 benim zilli pisicikte bu ben doğurayım bunuda eşleştircem :) bir mürvetini görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?