Kaldığımız Yerden Her Telden..

yenibahar da koyuyon muuuu..

huu kızlar benimde işim vardı cıkmıştım..
şimdi daha yemek bile yemedim yemege cıkıyorum 1 - bilemediniz 1 bucuk saat sonra gelirim heralde..

görüşürüüüüzzz

kıs sen çişini yapıp beklemeye baslıyon ya o 4 saatte bişi içmiyomusun.:26::26::26:
ben hiç ole yapmadım simdiye kadar.

içiyorum canım bir küçük bardak daha çay içiyorum mesela ama daha çok suya ayırıyorum hakkımı malum sıcak az az su içiyorum ama fazal içmiyorum zaten 4 saatte baya tuvaletim geliyor o zaman hem garanti olması için minimum da tutmaya çalışıyorum sıvı alımını.

iyi dayanıyosun canım ben sadece bi kere dısardaydım tek kola içmiştim ve yarım litre su. onla 4 saat durmustum ya alışverişteydim onun dısında yaptıklarımda hep bi demlik cayı devirdim artı 2 litre falan su içtim ole yaotım ne yaoıyım ben sıvısız duramıyorum ya. ay sabahta 8 de kalktım nasıl agırlık cökti cayımı bitiryimde biraz uzanayım ya.

hayır canım dedim ya sadece bol nane tuz ve seker.

yok ben silik çıkar korkusuyla içemiyorum ya bir demlik çay ve 2 lt suyla koyu mu çıkıyrdu yine iyiymiş valla ben de bari yarım lt suyu bitireyim bugün yaa.. Ohh uzan bakalımm şimdi evde olmak vardıı

pikii kuş üzümü fıstık falan da koymuyor musunn..

koyuyorum canım onlarsız dolam düşünemiyorum bi paket fıstık ve üzüm. anlattım ya yapılısınnı gözünden kactı herhal. once fıstıkları kAVURARAK BASLIYORUM İÇ HAZIRLAMAYA BEN.
CANIM YA OVULASYON DEGİNCE. SİMDİ NORMALDE BEN 13. GÜN İGNEYİ VURULDIM DOKTOR ERTESİ GÜN BASLAR DEDİ NEYSE ONA GÖR E15. GÜN YAPTIM EN KOYU O ZAMAN OLMALIYDI KOYUDA CIKTI TAMAM. SONRA DEVAM ETTİM. AMA EN KOYU 19. GÜN CIKTI BENDE MİNNOSUM KAFAMI KARISTIRIYO BU DURUM HANİ İGNEDEN SONRA EN KOYU CIKMALI 19. GÜN DEGİL. O GÜNDEN SONRADA ACILDI İYİCE. AMA EN KOYU DEDİGİM GİBİ 19.GÜNDÜ.NEDEN ACABAKİNEEEEEEEEEEEEE:26::26::26:

ohaaaaaaaaaaa amma büyük olmus be ya.

tamam bende öyle yapıyorum sadece baharatlar konusunda ne koyayım diye dedim. Annemin yengemin ki gibi olsun diye.. ana sorayım dedim annem genelde etli yapar da zeytinyağlı o da pek bilmez yengem güzel yapar ama. Valla balım çatlatma iğnesini olmuşsun sonra dr dediği gibi 24-36 saate zaten çatlııyor acaba iğnenin etkisiyle mi öyle çıktı ki bilmiyrum ama ertesi günü de koyu çıktı dimi belkide başka yumurta daha vardı küçük o da büyüdü sonra o da çatladı kimbilir sen 19. günde yapsaydın halveti o zaman..

yaptım canım bayagı bi acıkmıstı hani gecen konusmustuk ya sen sromustun acılıp tekrar koyulaşan .oldumu diye. işte benim 19 unda en koyuydu ve tekrar acıldı 15 inden 19 una kadar acıldı .sagda bi yumurta büyümüş ve yine sagda ufak ufak yumurtalarım varmıs 13.gün baktıgında. solda bişi yokmus. dedigin mantıklı bi ara senle bunuda konusmustuk catlatmadan sonra yumurta büyürmü kıs demiştin bana ama belkide küçügün biri büyüdü ne bilim ben ya. neyse yarın dananın kuyrugu kopacak.

ay ben bugün catladım ya beni cok yanlız bıraktınız öglen uyuyamadım da zaten uzandım ama. ev cok sıcak ya işte klimalı durun oh ne güzel.
dejavum gecen aylardaki kaN tahlillerimde acayip heyecanlanırdım 1 saat gecmek bilmezdi bu ay var ya hiç ama hiç %1 bile bebek ihtimalini görmüyorum ondan yarın isteksiz isteksiz ve heyecansız gidecegim.

kızım sende biz varken gezersin biz yokken oturursun teersin işte delü bacum biz varken diyoruzki kal bizde yalnız kalıyoruz sen düşünüyonmu hee hee ben gelemeidm çünkü midem felakaet çıkara çıkara canım da çıktı vallaha yatıyodum biraz geçti işte yedim birşeyler ama bulantı var hiç halim yok eşim geldi tanııyamadı yüzümden o derece eskisi gibi geldiğimde duramıyorum halsizlik oluto melisam :26:

Melisamm sende biz varken yerinde dur şimdi de sen varsın biz yoktuk napalım yanii gülüm elifimin midesi bulanıyor, benim hoca içeride olunca yazamıorum dikkatini çekiyor klavye sesi falan öyl yanii fırsat bulduğum her anda gelmeye çalışıyrum ben bu saatte ütü yapıcma daha hem de dağ gibi ama çokta uykum var ne yazık ki ütü yapmak zorundayım aradan çıksın..

evet balım sıkmamak lazım rahat ol ,zamanı gelince kuzun da gelir bak elifimin yaptığı ovucanlar 100 buldu heralde , bebişi gelmedi gelmedi , aniden geliverdi kısmet ,bu mübarek günlerde gelir inşallah meleğin. benim zilli pisicikte bu ben doğurayım bunuda eşleştircem :) bir mürvetini görmek istiyorum

kızlarrrrrrrr annem gitti izmire kaldım gene yanlızzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlarrrrrrrr annem gitti izmire kaldım gene yanlızzzzzzzzzzzzzzzzz

Günaydın mooonnnn

Allah kavuştursun canımmm

kedişin çook güzeeeeeel bayıldııımmmm

hayırlı zamanda inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…