Kaldığımız Yerden Her Telden..

kız çalışıyom yaaa
ondan gec yazdım kusura bakma

sen nee ediyonn ne zaman gidiyon testeee
sabahtan gitseydin cabuk cıkardı sonuçç

off cok heyecanliiii

elüfüüm günaydınn
melisa digeri topie kaçmış yakaladım onuu
kan vermiş hiç söylemiyoo
bugünde biz onu dövelim hadiiii

günaydın gülümmmm hadi yaaa ben diyorum ki bu kız kaçak hep kaçıyo bir yerlere hadi dövelim ben hazırım hemncik oklavmı alıp geleyimmmmdimek yaptırmış neden söylemiyoki süpürüüüüzzzzz müü yapcekmiş gacı hayırlı sonuç olur inşallahhhhhhhhhhhh balım sen nasılsın test yapmamaışşın daha iyi yapmışın daha gülüm

evet canım yapmadım yaa aman bosver zaten kırmızı belirtilerim varr ki...
bak suraya yazıyomm
cumartesi sabah bilemedin pazar sabah gelirler....

bizi burda göremeyince gitti heralll

elüfüüm günaydınn
melisa digeri topie kaçmış yakaladım onuu
kan vermiş hiç söylemiyoo
bugünde biz onu dövelim hadiiii

lan dün beni üçünüzde anlasmıs gibi sey gibi bıraktınız ısrarla sabahtan aksama kadar bekledim sizi ne haber vercem sizi töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben cıkıyomusumda yalnız kalıyomussunuz bi kere ben cıksam bile 3,4 kişi oluyo burda hi,ç ayak yapmöayın bana. evet sabah ac karnına kanı verdim. gülüm sana yazdım bayagı bekledim cevap gelmeyince bende cıktım öbür tarafa ne yapayım . benden günah gitti ben yazcaktım ama o kadar laf attım cevap gelmedi. bende dedim aman görür nede olsa yazarım bende diye.

bundan sonra böle kısım bakcam kimse yokmu hemen kaccam ne beklicem sizi dünü bi umnutuyumda. ulan 3 ünüzündemi işi vardı ay nı gün be yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum baskada bişi dimiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm. hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet canım yapmadım yaa aman bosver zaten kırmızı belirtilerim varr ki...
bak suraya yazıyomm
cumartesi sabah bilemedin pazar sabah gelirler....

bizi burda göremeyince gitti heralll
aslında yapmdığın iyi işte hayalet çizgi bilmem ne akllımız karışıyo ne ise belli olucak zaten ama inş kırmıar gelmez inş hayırlı müjdeli haberler verirsin bize bedenem yaaa:26:

uleynnn canın dayak istiyor senin hade ordan 3 kişiymiş ben yalnız kaldığım zamanda oluyo hem 3 kişi olsakda ne güzelki gitmeni istemiyorum kal istiyorum delü arkidişim sen anlamıyosun değerini bak ben sana deyomm ayrıca dün gerçtekten hiç halim yoktu melisam şaka bir tarafa iyi değilim bakma bugün biraz gözüm açık bulantı varda çıkarma yok cidden yüzüme botoks yaptırmışım gibi üst cildimi soymuşumda altı kalmış gibi bak o yüzden gelemedim yani aklım kalsada gelemedim gülüm yoksa ayrı kaldığım varmı benim burdan bunca zamandır ee kanı verdin demek kaçta çıkacak hade de vallaha yazıktır -hamile bayeni çatlatmak günahıtr bacım günah hadi bekiliyorum de görüm:18:

sahka bi yana elifim hopsgeldin ben senden önce gelmiştim cünküm. nasılsın canım mide bulantı ları devammı totossssssssss. kanı verdim ama ögleden sonra gitcem sonuc almaya babayı alıp gelcem totoya baka baka geri döncem yine zerre umut yok inan. ömcekilerde hemen kutlamayı sdüşünürdüm aksam giüsel yemekler sarap falan romantik bi an ama yok bacım simdi sonucu almaya üşemniyorum o derece vallahi.

aaaaaaaa vallaha görmedim yaaaa
nere yazdın suya mı yazdınn

:)) temem sen kaç biz seni buluruz nasılsa ajanlarımız var bizimmm
kaçta cıkcak sonuç???

hoşbuldum melisam sağolsın gülüm sende hoşgeldin aynıyım balım yaa midem fena iğrenç durumdayım resmen halim bu bak kocam sabah giderken al yanaklım dedi öptü gitti delü işte seni hiç böyle görmemiştim diyo sanki ben kendimi gördümde böyle bugün biraz daha iyi ama bulantı var hala işte dün gelemeidm kusuruma bakma bidenem gerçkten halim yoktu yattım kaldım öyle sakın umutsuz olma gülüm canın sağolsun kaç ay umut ettinde ne oldu oldumu belkide umutsuzluğunda olur çıkar bu sefer bellimi olur her zman dediğim igib hayırlısı ise inş güzel haberlerle gelirsin bitanem ama sakın üzülme o tatlı canını üzme olurmu zamanı değilmiş diyicez üzülmek sana hiç yakışmıyo be balısı

biiyorum gülüm dedin ya bulantım cok fenaydı uzandım diye ben dalga geçiyorum kızdırmaya calısıyorum sizi. ya insanlşarın işi vardsa yapar tabi 24 saat burda duracak degilizki gülüm. kal diyosun ama bi önceden ben planladıysam arkadasaımı aradıysam gitmek zorunda kalıyorum canım ha bazende harbiden duvalar üzerime geliyo nefes alamıyorum ya ben senin gibi o kadar evde durmayı sevmiyorum hele yaz günü kanın cıvıl cıvıl oluyo hadi kıs baglıyo insanı ama bahar ve yazın bol bol cıkarım dısarılara. karsılastıkcada konusuruz ben kimseyi yargılamam kimse ben cıkana kadar yanımda durup yazmak zorunda degil.canım 12 gibi cıkacakmıs ama ben bi 3 e dogru gidecem sonucu alıp doktora cıkcam. yine cumaya gidecekmiş benim uyuz doktor 2.30 gibi giderim diyorum.

aaaaaaaa vallaha görmedim yaaaa
nere yazdın suya mı yazdınn

:)) temem sen kaç biz seni buluruz nasılsa ajanlarımız var bizimmm
kaçta cıkcak sonuç???

he suya yazdım uyuz gacı bak bakalım sen günaydın diye giris yapmıssın bugüne sonra moona yazmıssın sonrasında kim yazmış sana. suya degil canım havaya yazdım görmedinmi cidden töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay sanki burda gizleyip öbür tarafta acılmıs gibi hissettirdiniz beni ya simdi alındım işteç. öbür topige girdim burda kimse yoktu cünkü ama sende gelmişsin beni gördühgüne göre oraya girmek yasakmı len iki yerede gircem artık. yalnız kalmamıs olcam. jaleda nasılsın dedi bende demi kan sonucu bekliyorum. elisssssssssssssssssssssss diye bagırdım ama görmedin bi he deseydin hemen dicewktim kan verdim kalk sende ver diye .
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende şaka yapıyorum gülüm tabiki kimseleri yargılamak gibi hakkımız yok ben seni de diğerlerini yakın bildiğimden gıcıklık ypıyorum yoksa kim nereye isterse isteiği gibi gidebilir ben dün hastaydım gelemdim senin planın olur elibeses ve dejavum çalışıyo olamıyo yani herkese saygımız var balım ne sen alın neden başkası burda yaparken kimsenin zoruna gitmesin yani yaptığımız sadece şaka bidnem hıım daha varmış hemen sonucu gel bize söyleemi kuzum merakta bırakma yani :18::18:

kıs sen bi acil doktora gitsene gülüm ya bak hamilelikte bazen cilt bi hastalıga kapılırmıs ala ala olurmus cilt dökülürmüş sen ondan olmayasın. bi gitti o seni yönlendirir cildiyeye.:2::2:

kıs sen bi acil doktora gitsene gülüm ya bak hamilelikte bazen cilt bi hastalıga kapılırmıs ala ala olurmus cilt dökülürmüş sen ondan olmayasın. bi gitti o seni yönlendirir cildiyeye.:2::2:

gülüm ben kendimi bildim bileli öyledir kçıkarınca zorlanmadan dolayı döker cildim bu sefer de üst üste 3 kere çıakrınca fazla döktü işte ama yinede sorucam doktora yapıcak birşeyi olmaz sanmam çünkü deri altından oluyo yani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…