- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.261
bak elis abana diyo ya o hala o topicte yasııyo dur bide ben yakalayım onu gel kıs deyim.
ohh ohh çok şükür gülüm çok sevindim benimde dün gece geldin aklıma dedim geti pazartesiyi bu kız gelmedi haber etmedi sorunmu var diye eşini içeri alıyolarmı devletemi gidiyosun özelemi sen kuzum bizde iyiiz çok şükür bugün bir damla leke geldi o korkuttu birde midem bulantıları başladı işte senin varmı bbulantıların gülüm
hee git yakala deki dayak sırası sendeymiş haaa
ulkan o kadar yazdım görmedi bide mesaj attım mesajına bak dedim ya görcekmi bilmem köpüm gözüm benim.
kevsercik hosgeldin canıoi.
hoşgeldin kevserim yaa küçükle ilgisi yok benim gittiğim yerde çünkü 2 şer kişi aldıkları için diğer bayanlardan dolayı almıyolar devlette haksızlık aslında babalarında görmedsi hakkı ama malesef işte saçmalıklar başka birşey değil off gülüm benimde bulantılarım başladı ama çok fenayım yani çıkaa çıkara bitiyorum remen yüzüm gözüm döktü hep o derece sen yine iyi annendesin benim kimsemde yok mecburen kalıcam gerçi evle sorunum yokda kokualr oluyo vuruyom eşimin ellerinin burnuma vururdum koklardım şimdi kokusu değişik midmei bulandıryo malesef öyle iştecnm bnm devlete itmiyoruz özele gidiyozda dr.ultrasonla baktığı yer küçüktü giremiyodu şimdi dr.değiştirdik bu dr. daha iyi cnm miğde bulantıları başlamaz olurmu evime giremiyorum bana hep kokuyo gibi geliyo hep annemlerde kalıyodum şimdi dr.ilaç verdide onu kullanıyorum gelçi bazn gene farket etmiyo istifar ediyorumm
ulkan o kadar yazdım görmedi bide mesaj attım mesajına bak dedim ya görcekmi bilmem köpüm gözüm benim.
kevsercik hosgeldin canıoi.
doğru söylüyosun cnm bnm bnde aynıyım içtiğim suyu bile çıkartıığım zaman oluyo eşim normalde sigaraı bırakalı çok oldu..üzüntüden bana yardım edemiyo ya kustuğum zaman diyo çaresiz kalıyorum seni öle görmeye dayanamıyorum geçen gün sigara içmiş çk üzüldümm..dedim geçicek cnm yapck bişşeyy yokhoşgeldin kevserim yaa küçükle ilgisi yok benim gittiğim yerde çünkü 2 şer kişi aldıkları için diğer bayanlardan dolayı almıyolar devlette haksızlık aslında babalarında görmedsi hakkı ama malesef işte saçmalıklar başka birşey değil off gülüm benimde bulantılarım başladı ama çok fenayım yani çıkaa çıkara bitiyorum remen yüzüm gözüm döktü hep o derece sen yine iyi annendesin benim kimsemde yok mecburen kalıcam gerçi evle sorunum yokda kokualr oluyo vuruyom eşimin ellerinin burnuma vururdum koklardım şimdi kokusu değişik midmei bulandıryo malesef öyle işte
hee dimek görmedi o zaman ceza verek gelisn diğer yopike get diye
ay deli oldum hala görmedi ya bu kıs bana gelince körüm göz oluyo ya vallahi hayalket gibi hissettiriyo beni.ben bi camasıre asayım da gelem.
doğru söylüyosun cnm bnm bnde aynıyım içtiğim suyu bile çıkartıığım zaman oluyo eşim normalde sigaraı bırakalı çok oldu..üzüntüden bana yardım edemiyo ya kustuğum zaman diyo çaresiz kalıyorum seni öle görmeye dayanamıyorum geçen gün sigara içmiş çk üzüldümm..dedim geçicek cnm yapck bişşeyy yok
he suya yazdım uyuz gacı bak bakalım sen günaydın diye giris yapmıssın bugüne sonra moona yazmıssın sonrasında kim yazmış sana. suya degil canım havaya yazdım görmedinmi cidden töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay sanki burda gizleyip öbür tarafta acılmıs gibi hissettirdiniz beni ya simdi alındım işteç. öbür topige girdim burda kimse yoktu cünkü ama sende gelmişsin beni gördühgüne göre oraya girmek yasakmı len iki yerede gircem artık. yalnız kalmamıs olcam. jaleda nasılsın dedi bende demi kan sonucu bekliyorum. elisssssssssssssssssssssss diye bagırdım ama görmedin bi he deseydin hemen dicewktim kan verdim kalk sende ver diye .
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
melisaa benimkırmızılar geliyooo benceee hissediyorummm
kız sen valla hamileysen hiç şaşırmam hee
ben bunca belirti yaşarken sende tık yok bacıııımmmm
ben geziyom kızım o topik senin bu topik benim:)))
gurban oldugum hamiş olsam ovu koyu cıkardı en son yaptıgım cok acıktı. kasık agrım var bebem. sadece gögüslerde tık yok tyani koltıuk altı kısmına sogru hafif bi hassasiyet o kadar bende adet olcak bunlar benim belirtilerim cünkü. aman neyse 3 gibi belli olcek işte. gelince hemen yazarım buralarda olun sonra dimeyin bana haberide bebek isyteyeblerde verdi falan diye.
kız su yakıyı denesekmi ben agustosta deniyebilirim ama.
vallaha keşke üzülmekle geçicek olsa balım ama malesef çok fena yaaa şuanda koku gelyo dışardan yemek soğan kavurmuşlar yemile nimetede denmez neyse yaaa şu günleri bir atlatsak hayırlıısı ile çok zor vallaha bak
cnm bnde aynı durumdayım şimdi bizim yatak odası kokmuyo tek bana orda oturuyoum salona gitsem mutfağa gitsem kokudan rahatsız olup çıkartıyorum tuvalete bile gidemiyorummm atlasak şu günleri bi hayırlısıyla
yakı ne bee:44:
vallaha gülüm geçicek geçmesinede hayırlısıyla en hafifinden geçiirebilsek böyle olmaz yani ben bu yüzle nasıl gidicem salı günü doktora bilemiyroum inanki yüzüme bakılmıyo hani çıkarma olmasa bulantıya yine razıyım yani yüzümden dolayı
hee bilmiyorum vallaha ilk defa duydum yeminle :26::26::26:lan duymadınmı hec . yakı bi bezden ilaclı yara bandı gibi ama bi en genizliginde bişi. bel problemi olan insanlar tabi onceden ilaç lar kasgevsetici haplar yokken onu alırlar yapıstırtırlarmıs bi iki gün beklenirmiş bel ısınır ve agrı azalır yada gecer. küçügümmmmmmmmmmmmmmmm sen nerden bilcen tabi dagha yasın kac gülüm.
aynen balım ya zaten oturduğumz evdende taaşıncaz rütübetden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?