- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.281
hee bilmiyorum vallaha ilk defa duydum yeminle :26::26::26:
rütbe derken nereye taşınacaksanızı eşin ne iş yapıyoduki gülüm
cnm rutubet yazcaktım yanlış yazdım eşim elektirik teknisyeni kocaeli darıcada yaşıyorum gebze ye taşınmayı dşünüyoz
hee bende biran asker subay falanmı didim kuzum çokmu oluyo daha yeni taşındınız ama yine iş çıkıcak sana bu hainle desene:26:
hee bende biran asker subay falanmı didim kuzum çokmu oluyo daha yeni taşındınız ama yine iş çıkıcak sana bu hainle desene:26:
yok be gülüm cnm çok olmasada beni o kokusu öldürüyoo hiç sorma gülüm napalım hem de kaynanamlardan uzak olcaz iyi olcak bnm için
kıs kocaeliden sonra gebzede canım sıkılır hem fabrikalaras cok yakın oluyo havası beter olmasın iyice. ben 86 dan beri gölcükte oturuyodum 2009 a kadar.
AMİN cnm amin. güzel demi teyzesi kızım çok sıpadır oooooooo stresimi o alıyor zaten o olmasa ne yapardım bilmiyorum.her eve lazımGünaydın mooonnnn
Allah kavuştursun canımmm
kedişin çook güzeeeeeel bayıldııımmmm
hayırlı zamanda inşallah canımmm
ay alıstırıp gidiyolar kalana olan oluyo demi canım ev bombos gibidir şimdi. allah kavustursun canım.
zaten o konuyu düündüğüm için iyi olur diyorum bende balım ne kadar uzak o kadar huzur boşver hayırlısı olsun hakkında inş
evet balım bakalım herşeyi zaman göstercek inşşş hakkızmızda hayırlısı olur
doğru söylüyosun da cnm bilmiyorum neyaparız zaman ne göstercekkk
AMİN cnm amin. güzel demi teyzesi kızım çok sıpadır oooooooo stresimi o alıyor zaten o olmasa ne yapardım bilmiyorum.her eve lazım
amin.aynen cnm dün baya üzüldüm ağladım hattaiki ay sonra gelcek ama insana koyuyor ya zor oluyor. elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı hiç bir iş yaptırmadı desem yeridir.
tabikide uzaklas kaynanadan ah bide ben uzaklasabilsem iyi olcek.
ne kadar yakınlıktasın melisam
he birde dün bebek görmeye gittik diyorlar senin göbeğin niye küçük , işte doğuran hatun diyor benim daha büyüktü falan filan,gebelik çok yakışmış diyorlar ardından ya milletin gözümü kör anlamıyorum ki yolda arabalar duruyor yol veriyor hamileyim diye , akrabalar beni sinir ediyorki kaldıki zaten 5 -6 kilo aldım yani
he birde dün bebek görmeye gittik diyorlar senin göbeğin niye küçük , işte doğuran hatun diyor benim daha büyüktü falan filan,gebelik çok yakışmış diyorlar ardından ya milletin gözümü kör anlamıyorum ki yolda arabalar duruyor yol veriyor hamileyim diye , akrabalar beni sinir ediyorki kaldıki zaten 5 -6 kilo aldım yani
yok yavrum kaynanam nerdeyse 7 aylık hamişim kapımı çalıp bi ihtiyacın varmı demedi üstüne arayıp tam akşam yemeği zamanı gelirlerki hizmet edeyim onlara diyekıs anneleri öle oluyo be gülüm cok ince düşünceli oluyolar onun yerine kaynanan gelseydi belki iş yapardı ama ucundan tutuarak işte kalleş kaynanalar kaynanalara ölümmmmmmmmmmmtöbeeeeeeeeeeee
moonum kuzum annenler gitti diyemi ağpladın oy kıymam ben sana Allah kavuştursun gülüm bilirim çok zor oluyo benimde babamlar gelicek gelmelerinden çok gitmelerini düşünüyorum inan Allah sabır versin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?