Kaldığımız Yerden Her Telden..

öyle kuzum densizler, hamile kalmadan öncede derlerdi sen çok kilo alırsın gebelikte :) balık etliydim ya hamile kalmadan önce şimdi şaşıyrlar

aman bosver sen onları be gülüm ne kadar az kilo o kadar rahat dogum demek ve okadar az kilo kalması demek sen bu sekilde devasm et milleti takma agzı olan konuşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyy

evet tatlım drlarda öyle diyor mühim olan bebeğin aldğı kilo diğerleri bize yadiğar kalcak

allah kolaylık versin kızlar birda aynı apartmanda otursam ne yapardım biz kafayı yerdik karı koca heraldedayanamazdık fenalar ya.

sen kulaklarını tıka balım boşver hiç duyma ne derlerse desinler sen sağlıklısın bebeğin sağplıklı çok şükür gerisine ancak densizce konuşmak düşer takma bile kafanı çekemiyolar fıstık gibisin gülüm güzelliğini çekemiyolar vallaha bak

hadi yaaa zararı ne kadar peki:26:

söle deyim varlıgı yetiyo beni sin,ir etmeye. aman bosver ya zamanında bişiler yapytı içim o kadar sogufduki ona kardssı agzıyla kus tutsa ona temkinli yaklasırım o derece.
12de benim kanın sonucu cıktı onceki aylar olsa hiç üşenmem hemen giderim hatt 11.30 da orda olup labaratuarcıları sıkıstırırım coıkmadımı daha diyw bak 1.30 dakka cıktı merak yok anam.
dejavu nerde yav.

kızlar ya siz şu hamilelik günlüğünü nasıl yapıtınız bnde yapmak istiyorum ama olmuyo:44:

canım kpntrol paneli varya ona tıkla aşağıya gel bebeğinizin doğum tarihini yaz diyo oraya bebeğinin doğacağı tarihi yaz ama önce son adet tarihinden hamileliğini hesapla çıkan tarihide oraya yaz aşağı gel değişiklikleri kaydet de oldu bitti bende zor yapmıştım ama oldu sonunda

evet insan kırılınca ne olsa içi doğrulmuyo maesef gülüm uzak olsunlar aman yaa netten öğrenemiyomusun gülüm özelemi gittinki sen:18:

kızlar ya siz şu hamilelik günlüğünü nasıl yapıtınız bnde yapmak istiyorum ama olmuyo:44:
cnm kontrol paneline gir orda çizelge bölümü var ordan yaparsın

sağol balım o senin güzelliğin öyle takmamak lazım ağzı olan konuşur çünkü önemli olan bebişin sağlığı geris boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cnm profiliniz güncelleştiriliyo dedii anam ne oluyo acepp anammm oldu tşkkler kızlarrrrr

Son düzenleme:
evet caım bosver ya teldede ögrenerimde işte 2.30da ögrenecem zaten zaten negatif ne acele edeyimki onun için.
kız öyle diye diye hamileyim diye gelecen bak delü kız seni rabbim gönlne göre versin inş bebeğim benim inanki kendiminmiş gibi bekliyorum şuan canımıniçi :18::18:
rabbime emanet olun gülüm kimseyi ilgilendirmez balım sen üzülme gerisi boş
cnm profiliniz güncelleştiriliyo dedii anam ne oluyo acepp anammm oldu tşkkler kızlarrrrr

hahh olmuş kevserim 9 hafta olmuş hee vay canına bee maaşallah gülüm bebeğini yirim seninn rabime emanet

evet balım saol cnm bnm bnde şaşıyorum büyoyo karnımda büyüyor gidiyon kız elifim gitmee

melisam
ben şimdi hastalanırsam ki öyle olcak...
kadına ilaç yaptırcam sonra tatile gitcez yaa bu ay bişey yapmam ama bu ay kesin süt buharını yapıcam ilişkiden önce
onu sende yap mutlaka
hadi bu ay aynı seyleri yapalım:) tabi o kadının ilacı dışında..

yakı yapıştırmak bende isterim bakiyim tatilden önce olursa yapıştırııım kesin..

bide incir yicem günde 2- tane canım...

doktora gitsemmi ay .. bilmiyorum klomenim var bi kaç tane günde 1 tane içiyim..

onları içiyim gitmiyim bu ay en iyisi..

bide branca var onu içiyim
hangisi tutarsaaa abooowwww

gitmiyorum balım burdayım bebekleirniz için didim bennasıl tuhaf birşey dimi içinde olması karnın çıktımı birazda olsa gülüm

he allah razı olsunnn bebeğimm çok tuhf bn hala iinanamıyorum evet cnm azda olsa çıktı büyüyo teyzesii u miğde bulantılarıda geçse inan şuan mutfağa gidiip şeker bile alamaıyorum dolaptan onu geçti tuvalete bile gidemeiyorum çok üzülüyrum cnm alatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…