- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.301
aramızda sadece 3 kat var be gülüm. aynı apartman ne yazıkki. biz evlenmeden aldılar bu evi kira vermiyelim diye 3 senedir burdayız bakalım.
aramızda sadece 3 kat var be gülüm. aynı apartman ne yazıkki. biz evlenmeden aldılar bu evi kira vermiyelim diye 3 senedir burdayız bakalım.
o milletin ben varyaa gerizekalılar yaayeminle biliyolar görüyolar çatladıklarından öyle diyolar gülüm sen bakma ıonlara salla gitsin senin sağlığın yerindemi huzurun mutluluğun varmı at gitsin onları meleğim takma sakın kafanı densiz onlar valklaha bak densizz
aman bosver sen onları be gülüm ne kadar az kilo o kadar rahat dogum demek ve okadar az kilo kalması demek sen bu sekilde devasm et milleti takma agzı olan konuşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyy
öyle kuzum densizler, hamile kalmadan öncede derlerdi sen çok kilo alırsın gebelikte :) balık etliydim ya hamile kalmadan önce şimdi şaşıyrlar
evet tatlım drlarda öyle diyor mühim olan bebeğin aldğı kilo diğerleri bize yadiğar kalcak
hadi yaaa zararı ne kadar peki:26:
allah kolaylık versin kızlar birda aynı apartmanda otursam ne yapardım biz kafayı yerdik karı koca heraldedayanamazdık fenalar ya.
kızlar ya siz şu hamilelik günlüğünü nasıl yapıtınız bnde yapmak istiyorum ama olmuyo:44:
söle deyim varlıgı yetiyo beni sin,ir etmeye. aman bosver ya zamanında bişiler yapytı içim o kadar sogufduki ona kardssı agzıyla kus tutsa ona temkinli yaklasırım o derece.
12de benim kanın sonucu cıktı onceki aylar olsa hiç üşenmem hemen giderim hatt 11.30 da orda olup labaratuarcıları sıkıstırırım coıkmadımı daha diyw bak 1.30 dakka cıktı merak yok anam.
dejavu nerde yav.
evet insan kırılınca ne olsa içi doğrulmuyo maesef gülüm uzak olsunlar aman yaa netten öğrenemiyomusun gülüm özelemi gittinki sen:18:
cnm kontrol paneline gir orda çizelge bölümü var ordan yaparsınkızlar ya siz şu hamilelik günlüğünü nasıl yapıtınız bnde yapmak istiyorum ama olmuyo:44:
sen kulaklarını tıka balım boşver hiç duyma ne derlerse desinler sen sağlıklısın bebeğin sağplıklı çok şükür gerisine ancak densizce konuşmak düşer takma bile kafanı çekemiyolar fıstık gibisin gülüm güzelliğini çekemiyolar vallaha bak
canım kpntrol paneli varya ona tıkla aşağıya gel bebeğinizin doğum tarihini yaz diyo oraya bebeğinin doğacağı tarihi yaz ama önce son adet tarihinden hamileliğini hesapla çıkan tarihide oraya yaz aşağı gel değişiklikleri kaydet de oldu bitti bende zor yapmıştım ama oldu sonunda
ya napalım cnmyapcak bişey yok saol cnm bnm bzde taşıncaz bı gidişte zaten bakalım
kız öyle diye diye hamileyim diye gelecen bak delü kız seni rabbim gönlne göre versin inş bebeğim benim inanki kendiminmiş gibi bekliyorum şuan canımıniçi :18::18:evet caım bosver ya teldede ögrenerimde işte 2.30da ögrenecem zaten zaten negatif ne acele edeyimki onun için.
rabbime emanet olun gülüm kimseyi ilgilendirmez balım sen üzülme gerisi boşcnm kontrol paneline gir orda çizelge bölümü var ordan yaparsın
sağol balım o senin güzelliğin öyle takmamak lazım ağzı olan konuşur çünkü önemli olan bebişin sağlığı geris boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm profiliniz güncelleştiriliyo dedii anam ne oluyo acepp anammm oldu tşkkler kızlarrrrr
kız öyle diye diye hamileyim diye gelecen bak delü kız seni rabbim gönlne göre versin inş bebeğim benim inanki kendiminmiş gibi bekliyorum şuan canımıniçi :18::18:
rabbime emanet olun gülüm kimseyi ilgilendirmez balım sen üzülme gerisi boş
hahh olmuş kevserim 9 hafta olmuş hee vay canına bee maaşallah gülüm bebeğini yirim seninn rabime emanet
gurban oldugum hamiş olsam ovu koyu cıkardı en son yaptıgım cok acıktı. kasık agrım var bebem. sadece gögüslerde tık yok tyani koltıuk altı kısmına sogru hafif bi hassasiyet o kadar bende adet olcak bunlar benim belirtilerim cünkü. aman neyse 3 gibi belli olcek işte. gelince hemen yazarım buralarda olun sonra dimeyin bana haberide bebek isyteyeblerde verdi falan diye.
kız su yakıyı denesekmi ben agustosta deniyebilirim ama.
evet balım saol cnm bnm bnde şaşıyorum büyoyo karnımda büyüyor gidiyon kız elifim gitmee
gitmiyorum balım burdayım bebekleirniz için didim bennasıl tuhaf birşey dimi içinde olması karnın çıktımı birazda olsa gülüm
evet caım bosver ya teldede ögrenerimde işte 2.30da ögrenecem zaten zaten negatif ne acele edeyimki onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?