Kaldığımız Yerden Her Telden..

oyy kıyamam ben sana kızzz sen benden ağırsın ebn en azından yeeğimi dfalan yapıyorum mideme rağmen yiyebiliyorum snein kadar değilim ama yinede kötüyüm kendi çapımda yani kuzum rabbim tez zamanda inş geçirr bulantılrını folik asit alıyomusun dpoktorun ilaç falan verdimi başka balısı

glum klomeni günde bikeremi içiyosun ne işe yarıyo bi tane la. ben günde 4 tane iki kutu bitiriyorum anca büyüyo yumuslar. simdi canım ben bu ay yakıyı yakmayım cünküm adetten hemen sonra kusadasında olcam bi ay kocadan ayrı kalcam ilşki yok yani. temmuzun sonu gibi gelcekm işte bi ay degilde 25 gün falan kalcam . agustosta yakıyı ve sütü yapıyım bari klomen almıcam . klomenle işim tamamen bitti artık benim asılamaya karar verirsem ondan önce bi içerim tamam tiksindim o ilaçtan ya. ekimden beri devamlı alıyorum kıs. canımın içi esinle tatile gidersen girtmeden yapo işte tatilde kafan rahatlar esininde öle bol ilşki olur o sırada tutar be gülüm. bence bak bunu iyi düşün. ablamında benim gibi pronblemi var pkolu sendede varmı bilmiyorum ama yani yumurtlama tembelligi canım neyse önce zar zor birinciye hamile kaldı sonra bu senede ikizlere hamile kalmıstı yaz aylarında tatildelerdi tutmus dogru düzgünde ay içinde ilşki olmamıs bi tatilde yaptıklarıyla işte.

hiç sorma cnm bırak yemek yapmayı mutfağa bile kokudn giremiyrum inş..balımm bnm folik asit verdi elevit verdi bide ikitane miğde bulantısını geçiren ilaç verdi onları kullanıyorumm

elisim benimde geliyo adet hissediyorum kasık agrısı arttı iyicene.

hiç sorma cnm bırak yemek yapmayı mutfağa bile kokudn giremiyrum inş..balımm bnm folik asit verdi elevit verdi bide ikitane miğde bulantısını geçiren ilaç verdi onları kullanıyorumm

inş geçer en kısa zamanda gülüm yaaa demek elevtte verdi ha bana vermedi bak ama daha erken diyemi acep biliyonmu benim sıpa baya bir geç döllendi adetime 1 hafta kala sondk golu oldu bakalım banada veririmi mide bulantısı iin ilaç gerçi midemden vermesede bu kırmızı yüzle vereceği kesin

kısım bide folik asiti mutklaka yazdır ya sacmalamasın doktor folic asit bebegin omurga yapısını olusturucu etken bi ürünmüs. elevit folic asit oluyo demi.:26::26:

iş..balım bnm bilmiyorum ki balım veriri heralde görümcem vermez diyodu miğde bulantısı için ilaç ama verdi

kısım bide folik asiti mutklaka yazdır ya sacmalamasın doktor folic asit bebegin omurga yapısını olusturucu etken bi ürünmüs. elevit folic asit oluyo demi.:26::26:
kuzum folik asiti iiyorum doktor sorduda var dedim kaç kutu ama eleviti vermedi bana çoğu kişi diyoda ondna dedim acaba erken diyemi vermedi bilmiyorum gülümmm
iş..balım bnm bilmiyorum ki balım veriri heralde görümcem vermez diyodu miğde bulantısı için ilaç ama verdi
normalde vermezler gülüm mide bulantısı için derlerki çekeiceksin ama bazı doktorlarda çok ağır vakalrda veriyo işte balım
daha var cay içiyorum gülüm. yok yok gelecekadet sancımaya basladı. yarın ilemedin obür gün gelir.

ohh iç bakalım çayı Allahtan çaydan tiksinmedim şimdilik melisam bir gidiyoki içim yanıyo resmen su içer gibi içiyorum birde dün fanta içtim çok çıkardım yaa eşime dedim al gel vallaha birtek onu istiyorum kız melisma ben hayatımda böyle bir fanta içemdim nasıl gitti anlatamam ama dahaiçmiycem istisnaydı mecbur kaldım dime yaa geliyomu gerçi sancılarda oluyo bendede olduda sen böyle diyincede bir korku alıyo içimi be güüm

doğrudur cnm..anladım

canım arada bi iç bişi olmaz ya abartmayın o kadar ne olur bak kahvede iç bi bardak bişi olmaz ya sakınan göze çöp batar sadece sigara alkol ve sert egzersizleri yasak edinin kendinize bide yükseklere uzanmaya tamam işte ya.ben giyiniyimde cıkayım kıslar burda olun ki yazayım dönüşte vallahi kimse olmazsa yazmam haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hadi öptüm sizi bye. dua edin bile demiyorum bu sefer.

güüm çayı içiyorum yapıcak birşeyim yok tiksinmem olmadığuı sürece bırakamam yni ama kahveyi mümkün mertebebiçmemeye çalışıuorum ki bu bulantıyla canım çekmiyo bile bitanem hayırlarla git hayırlarla gel ben burdayım bekliycem Allaha emanet ol canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…