- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.321
he allah razı olsunnn bebeğimm çok tuhf bn hala iinanamıyorum evet cnm azda olsa çıktı büyüyo teyzesii u miğde bulantılarıda geçse inan şuan mutfağa gidiip şeker bile alamaıyorum dolaptan onu geçti tuvalete bile gidemeiyorum çok üzülüyrum cnm alatamam
melisam
ben şimdi hastalanırsam ki öyle olcak...
kadına ilaç yaptırcam sonra tatile gitcez yaa bu ay bişey yapmam ama bu ay kesin süt buharını yapıcam ilişkiden önce
onu sende yap mutlaka
hadi bu ay aynı seyleri yapalım:) tabi o kadının ilacı dışında..
yakı yapıştırmak bende isterim bakiyim tatilden önce olursa yapıştırııım kesin..
bide incir yicem günde 2- tane canım...
doktora gitsemmi ay .. bilmiyorum klomenim var bi kaç tane günde 1 tane içiyim..
onları içiyim gitmiyim bu ay en iyisi..
bide branca var onu içiyim
hangisi tutarsaaa abooowwww
oyy kıyamam ben sana kızzz sen benden ağırsın ebn en azından yeeğimi dfalan yapıyorum mideme rağmen yiyebiliyorum snein kadar değilim ama yinede kötüyüm kendi çapımda yani kuzum rabbim tez zamanda inş geçirr bulantılrını folik asit alıyomusun dpoktorun ilaç falan verdimi başka balısı
melisam
ben şimdi hastalanırsam ki öyle olcak...
kadına ilaç yaptırcam sonra tatile gitcez yaa bu ay bişey yapmam ama bu ay kesin süt buharını yapıcam ilişkiden önce
onu sende yap mutlaka
hadi bu ay aynı seyleri yapalım:) tabi o kadının ilacı dışında..
yakı yapıştırmak bende isterim bakiyim tatilden önce olursa yapıştırııım kesin..
bide incir yicem günde 2- tane canım...
doktora gitsemmi ay .. bilmiyorum klomenim var bi kaç tane günde 1 tane içiyim..
onları içiyim gitmiyim bu ay en iyisi..
bide branca var onu içiyim
hangisi tutarsaaa abooowwww
hiç sorma cnm bırak yemek yapmayı mutfağa bile kokudn giremiyrum inş..balımm bnm folik asit verdi elevit verdi bide ikitane miğde bulantısını geçiren ilaç verdi onları kullanıyorumm
elisim benimde geliyo adet hissediyorum kasık agrısı arttı iyicene.
inş geçer en kısa zamanda gülüm yaaa demek elevtte verdi ha bana vermedi bak ama daha erken diyemi acep biliyonmu benim sıpa baya bir geç döllendi adetime 1 hafta kala sondk golu oldubakalım banada veririmi mide bulantısı iin ilaç gerçi midemden vermesede bu kırmızı yüzle vereceği kesin
inş geçer en kısa zamanda gülüm yaaa demek elevtte verdi ha bana vermedi bak ama daha erken diyemi acep biliyonmu benim sıpa baya bir geç döllendi adetime 1 hafta kala sondk golu oldubakalım banada veririmi mide bulantısı iin ilaç gerçi midemden vermesede bu kırmızı yüzle vereceği kesin
hayır hayır hayır gelmesin sık dişini kuzum gelmsein git yaa sonuçlrı alda gel artık beaa:18::18:
kısım bide folik asiti mutklaka yazdır ya sacmalamasın doktor folic asit bebegin omurga yapısını olusturucu etken bi ürünmüs. elevit folic asit oluyo demi.:26::26:
hamiş bayanlar haFTA DA Bİ ALIK YİYOSUNUZ demi canlar.
kuzum folik asiti iiyorum doktor sorduda var dedim kaç kutu ama eleviti vermedi bana çoğu kişi diyoda ondna dedim acaba erken diyemi vermedi bilmiyorum gülümmmkısım bide folik asiti mutklaka yazdır ya sacmalamasın doktor folic asit bebegin omurga yapısını olusturucu etken bi ürünmüs. elevit folic asit oluyo demi.:26::26:
normalde vermezler gülüm mide bulantısı için derlerki çekeiceksin ama bazı doktorlarda çok ağır vakalrda veriyo işte balımiş..balım bnm bilmiyorum ki balım veriri heralde görümcem vermez diyodu miğde bulantısı için ilaç ama verdi
daha var cay içiyorum gülüm. yok yok gelecekadet sancımaya basladı. yarın ilemedin obür gün gelir.
valla cnm elevit foic asit olmuyo heralde bana ayrı ayrı verdiler
alık ve balık ay b ye basmadan yazıyorum kactır ya
kuzum folik asiti iiyorum doktor sorduda var dedim kaç kutu ama eleviti vermedi bana çoğu kişi diyoda ondna dedim acaba erken diyemi vermedi bilmiyorum gülümmm
normalde vermezler gülüm mide bulantısı için derlerki çekeiceksin ama bazı doktorlarda çok ağır vakalrda veriyo işte balım
ohh iç bakalım çayı Allahtan çaydan tiksinmedim şimdilik melisam bir gidiyoki içim yanıyo resmen su içer gibi içiyorum birde dün fanta içtim çok çıkardım yaa eşime dedim al gel vallaha birtek onu istiyorum kız melisma ben hayatımda böyle bir fanta içemdim nasıl gitti anlatamam ama dahaiçmiycem istisnaydı mecbur kaldımdime yaa geliyomu gerçi sancılarda oluyo bendede olduda sen böyle diyincede bir korku alıyo içimi be güüm
kuzum folik asiti iiyorum doktor sorduda var dedim kaç kutu ama eleviti vermedi bana çoğu kişi diyoda ondna dedim acaba erken diyemi vermedi bilmiyorum gülümmm
normalde vermezler gülüm mide bulantısı için derlerki çekeiceksin ama bazı doktorlarda çok ağır vakalrda veriyo işte balım
ohh iç bakalım çayı Allahtan çaydan tiksinmedim şimdilik melisam bir gidiyoki içim yanıyo resmen su içer gibi içiyorum birde dün fanta içtim çok çıkardım yaa eşime dedim al gel vallaha birtek onu istiyorum kız melisma ben hayatımda böyle bir fanta içemdim nasıl gitti anlatamam ama dahaiçmiycem istisnaydı mecbur kaldımdime yaa geliyomu gerçi sancılarda oluyo bendede olduda sen böyle diyincede bir korku alıyo içimi be güüm
canım arada bi iç bişi olmaz ya abartmayın o kadar ne olur bak kahvede iç bi bardak bişi olmaz ya sakınan göze çöp batar sadece sigara alkol ve sert egzersizleri yasak edinin kendinize bide yükseklere uzanmaya tamam işte ya.ben giyiniyimde cıkayım kıslar burda olun ki yazayım dönüşte vallahi kimse olmazsa yazmam haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hadi öptüm sizi bye. dua edin bile demiyorum bu sefer.
doğrudur cnm..anladım
kevserim sen bu ramazanda oruç tutabilecekmisin balım nasıl yapıcaz bimiyorum bulantılarla birlikte :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?