Kaldığımız Yerden Her Telden..

valla cnm ne yapcam bnde bilmiyorumm tutarmıyım tutamazmıyım bilmiyorum

ben baaanneme sordum da bulantıların olursa çıkarmak gibi tutmazsın ama normal olursa tutarsın dedide en iyisi doktora sormak bebek için zararı olurmu tüm gün aç kalmak ne bileyim bulantım olmazsa tutayım diyorum ama günlerde uzun dayanabilecekmiyiz bakalım hayırlsıı Allahtan ben tutmaya çalışıcam yinede gülüm

anladım cnm bnm dr falan sorarız bakalım dr nedcek bnde tutmak isterm ama bakalım

melisacık güzel haberlerle gel inşallah

elifim hayırdır kızçe eşyalarına bakıyonnnnnnnnnnnnn

Hosbulduk Tesekkur ederim

23 yasindayim 3 yillik evliyim. 1 Yasinda nur topu gibi bir oglum var. Ve yurtdisinda yasiyorum
Hayatim okul is ve evim arasinda geciyor cok kez yorumlari okuyodum ve sonunda bende uye oldum sizlerin araniza girmeye:)

Hosbulduk Tesekkur ederim

23 yasindayim 3 yillik evliyim. 1 Yasinda nur topu gibi bir oglum var. Ve yurtdisinda yasiyorum
Hayatim okul is ve evim arasinda geciyor cok kez yorumlari okuyodum ve sonunda bende uye oldum sizlerin araniza girmeye:)

Allah bağışlasın Allahım analı babalı büyütsün canım okul derken okumakmı öğretmenmi dışardanmı anlamadım ama aramıza hoşgeldin tekrardan

Tekrar hosbulduk cok tesekkurler:)

Walla bacim hala okuyorum burada okul oyle Turkiyedeki gibi cabuk bitmiyor ama cogu gitti azi kaldi bi 6 aydan sonra bende bitiricem insallah.

Tekrar hosbulduk cok tesekkurler:)

Walla bacim hala okuyorum burada okul oyle Turkiyedeki gibi cabuk bitmiyor ama cogu gitti azi kaldi bi 6 aydan sonra bende bitiricem insallah.

hıım inş hayırlısı olsun hakkında evle okul ve çocuk zor geliyodur Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…