Kaldığımız Yerden Her Telden..

bu dejavumda yok hala gelmedi aaaa ne oluyoki böyle gelirdi dejavum arada olsada neden gelmediki:26:

:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa melisam ama hadi yazsana yaa beklliyorum heyecanla ne oldu ne çıktı gülüm

gittim sonucu almaya ve dedigim gibi negatif ne olur ne olmaz solda olusmustur belki diye ultrasonlada baktırdım hiç yumurta yok. neyse geldim kıslar. dedim doktors bırakıyorum ben klomeni asılama yaparız sonra diye. doktora sordum 3 seferdir yumurtam güzel büyüdü catlatma ignesiyle hallettik ilişki günlerinde hep yaptık neden olmuyo hala diye spermiogram testi iyi cıktı rahim filmi tewmiz cıktı daha ne etkwen olabilir dedim oda eliyle yukarıyı gösteriyo o bilir diyo. sanki ben bilmiyorum allahın bildigine uyuz sen önce bi bilimsel yaklassana soruma gerizekalı allahın sofisi. sonradanda belki rahmin spermleri kabul etmiyo dedi. vajina mikroplara karsı bi savunmaya gecermiş ya spermnleride mikrop gibi görebiliyo olabilir dei. bi tet verdi hem esime hem bana yaılması gereken ya yaptırmayı hiç düşünmüyorum bıktım iyice.

canım benim üzülme sinirlenme anlıyorum çok kötü bir durum insanın ne çektiğini biliyorum ama gerçkten rabbim demekki daha nasip etmedi zamanı gelmedi bak ben geçen sene bu zamanlar diyodumki olursa ramazanda nasıl tutucam diye koskaca bir yılı geçirdim ve bu sene oldu demekki nasip kısmet bu zamanaymış sakın isyan etme yıprandın biliyorum ama senin daha 1 yılın dolmamaışki bekle bak olucak ne olur üzülme bıktımda deme sen taile gitmeyecekmisin git gez kafanı dağğıt balısı akışına bırak bakalım ne olucak canımıniçi

Hosbulduk Tesekkur ederim

23 yasindayim 3 yillik evliyim. 1 Yasinda nur topu gibi bir oglum var. Ve yurtdisinda yasiyorum
Hayatim okul is ve evim arasinda geciyor cok kez yorumlari okuyodum ve sonunda bende uye oldum sizlerin araniza girmeye:)
İYİ yaptın cnm rabbim oğluna vesana güzel ömürler versinl

melisam üzülme cnm sakın allahtan umut kesilmez sen rabbime sığın gelicek meleğin. bizim bir tanıdığını rahmi yok ya doğuştan ömür boyu çocuğu olmayacak halimize şükür edelim kuzum. isyan yok üzülmek yok her kadın bu yollardan geçti şıp diye hamiş kalmadıki kimse rabbim sana evladını hemen göndersin inşallah dua edicez hep birlikte oldumu sakın üzülme.

Canim benim dogumum normal dogum oldu. Zaten burada mecbur kalmadikca olum riski olmadikca sezaryan yapilmiyor. cok sukur benim hersey yolunda gecti de normal dogum yaptim. sen nasil yapmayi dusunuyorsun>?

ohh çok şükür canım bende normal istiyorum ama tabi rabbim ne gösterir bir engel olurmu bileiyorum o yüzden Allahım hayıorlısı ne ise onu nasip etsin ama gönlüm asla sezeryandan yana değil açıkçası inş rabbim gönlüme göre hayırlı olanı nasip eder canım zor oldumu peki ben bu doğumdan acaip tırsıyorumda kuzum:18::18::18::18:

evet moonum haklı neler var neler biliyorum her ay bu hüsranı yaşamak insanı bitiriyo ama canım sakin ol ve isyan etme rabbime sığınki duların kabul etsin bak kandil gecesi yarın bol bol dua et herşey rabbimden kuzum yeterki hayırlısnı nasip etsin ben aylarca neler çektim biliyosun sıkma o güzel canını ne olur :26:

canım nasıl bisene olmadı 1 sene iki aydır ugrasıyorum ben. neyse ya kıslar ben bira zcıkıyorum olabildigincede kk e cok az gelecem artık hepinizi seviyorum ve öpüyorum uzaklasıyım biraz düşüncelerden ve dogal olarak düşünceleri iyice tetikleyen burdan. tek sey konusuyorum o da bebek yani. geyik sayfası degil bu ne zamandır söylücem olmuyo dogal olarak hepimiz bebek isteyenler grubundaydık ve hala bebek istedigimiz için bebek muhabbeti oluyo baskada bişi olmuyo. tetiklemesin artık düşüncelerimi zaten aklımdan cıkmıyo bu sorun. arada gelirim kıslar öptüm hepinizi kendinize cok iyi bakın ve dostca kalın banada kızmayın lütfen.

Amin canim ben her zaman derim Allah herkesin gonlune gore wersin benimde oyle. Cok sukurde oyle oldu.
benim ilk dogumum sonlara yaklastikca korkuyordum nasil bri sanci beni bekliyor neler olucak diye ve cok sukur guzel gecti cok zor bir dogum gecmirmedim kimilerine gore cok iyi sayilir toplam su patlamasi ve bebek 5 saat surdu. Sancim basladigi andan itibaren hic bagirmadim ama aglamis olabilirim onun disinda bir tek Allaha sigindim bir tek onun adini zikrettim ve buyuk bir guc aldim annem bile saskinlikla bana bakiyordu dogumda ve bukadar guclu olacagimi tahmin edememisti sonunda toplam 3 ikinmayla oglumu kucagima aldim. ve o an bir dua ettim DEDIMKI: YARRABBIM SENKI ANNE OLMAK ISTEYEN BUTUN KADINLARA BU DUYGUYU TATTIR ANNE OLMAK KADAR GUZEL BIR SEY YOKKMUS gercekten.

melisakaktu: kotu bir haber almissin uzulme Allahtan umudunu kesme o en iyisini biliyordur ona sigin butun temiz kalbinle insallah sanada nasip eder Allah gonlune gore wersin.

Hepizimin her daim yardimcisi olsun.

Hosbulduk Tesekkur ederim

23 yasindayim 3 yillik evliyim. 1 Yasinda nur topu gibi bir oglum var. Ve yurtdisinda yasiyorum
Hayatim okul is ve evim arasinda geciyor cok kez yorumlari okuyodum ve sonunda bende uye oldum sizlerin araniza girmeye:)

hoşgeldin ırmaknehir..
Allah bagışlasın
valla bizde burda yırtıyoruz bi taraflarımızı cocuk diye ama
Allah verince olcak tabiii
biz elimizden geleni yapıyoruz.....
hangi ülkedesin sen?

ne güzel erken evlenip bide ogluş yapmışsın oh senden iyisi şamda kayısııı vallaaaa

canım en iyisi aşılama artık bundan sonra...
hem önce bi testini yaptır canım bak adam en azından ilgilenmiş test yapmıştır.
hem dediği doğru..
benim bi tanıdım var o hamile kalıyo ama rahminde mi artık neyse bi mikrop varmış o zehirliyip bebekleri öldürüyomuş bak onu tespit etmişler.

gerci biz hiç hamile kalamıyoruz ya o da ayrı...

bugün kocam evlatlık alırız dedi
al kendim büyütürsün dedim
yada evlatlıkla ugraşma direk başka karı alırsın dedim...
sonra hemen şebeklik yapıyoo yok ben karımdan memnunum filan diye
böyle seylere hiçgelemiyorumm..
insanın kendini eksik hissetmesi cok kötü bişey yaaa

Allah isteyince veriyor gerci ben dusunmuyordum bi anlik bosluguma geldi ve bir ay tatilde ilac icmememle oldu geri geldigimde doktoruma gittim ve ilaclara basliyacagimi soyledim her ihtimale karsi test yapti we ogun hami oldugumu ogrendim ve icimi inanilmaz bir sevinc sardi simdi yavruma baktikca iyikide birakmisim diyorum.
ben Hollandada yasiyorum

Allah tum isteyenlere Anne olmayi nasip eder insallah (aminnnnn)

Not: ama cocugum olmasaydi evlatlik almayi dusunurdum okadar sevgiye muhtac cocuk varki

hakılısın canım
her yol bebege cıkıyo ister istemez......

melisam senin gibi hayat dolu bir güzele yakıştıramadım bu karamsarlığı sen gel biz söz koonuşmayız bebiş mebiş oldumu yavrum her telden yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.kızdım sanaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…