- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.381
canım nasıl bisene olmadı 1 sene iki aydır ugrasıyorum ben. neyse ya kıslar ben bira zcıkıyorum olabildigincede kk e cok az gelecem artık hepinizi seviyorum ve öpüyorum uzaklasıyım biraz düşüncelerden ve dogal olarak düşünceleri iyice tetikleyen burdan. tek sey konusuyorum o da bebek yani. geyik sayfası degil bu ne zamandır söylücem olmuyo dogal olarak hepimiz bebek isteyenler grubundaydık ve hala bebek istedigimiz için bebek muhabbeti oluyo baskada bişi olmuyo. tetiklemesin artık düşüncelerimi zaten aklımdan cıkmıyo bu sorun. arada gelirim kıslar öptüm hepinizi kendinize cok iyi bakın ve dostca kalın banada kızmayın lütfen.
İYİ yaptın cnm rabbim oğluna vesana güzel ömürler versinl
.
Amin canim ben her zaman derim Allah herkesin gonlune gore wersin benimde oyle. Cok sukurde oyle oldu.
benim ilk dogumum sonlara yaklastikca korkuyordum nasil bri sanci beni bekliyor neler olucak diye ve cok sukur guzel gecti cok zor bir dogum gecmirmedim kimilerine gore cok iyi sayilir toplam su patlamasi ve bebek 5 saat surdu. Sancim basladigi andan itibaren hic bagirmadim ama aglamis olabilirimonun disinda bir tek Allaha sigindim bir tek onun adini zikrettim ve buyuk bir guc aldim annem bile saskinlikla bana bakiyordu dogumda ve bukadar guclu olacagimi tahmin edememisti sonunda toplam 3 ikinmayla oglumu kucagima aldim. ve o an bir dua ettim DEDIMKI: YARRABBIM SENKI ANNE OLMAK ISTEYEN BUTUN KADINLARA BU DUYGUYU TATTIR ANNE OLMAK KADAR GUZEL BIR SEY YOKKMUS gercekten.
melisakaktu: kotu bir haber almissin uzulme Allahtan umudunu kesme o en iyisini biliyordur ona sigin butun temiz kalbinle insallah sanada nasip eder Allah gonlune gore wersin.
Hepizimin her daim yardimcisi olsun.
ne güzel canım rabbim herkese o duyguyu yaşatasın bir avazda kurtarsın inş öyle yada byle bir şekilde doğum olucak yeterki bebeğimiz sağlıkla gelsin darısı bizim başlarımıza artık gülüm tşk ediyorum cevapların için sen tecrübelisin sonuçta birşey olduğunda sorarım sana olurmu balım
Tabi canim her zaman sorabilirsin. Herzamanda cevaplarim .
Amin Allah canim sende saglicakla alirsin yavrunu kucagina.
Senin ikinci evladin dimi?
amin canım saüğolsın benim daha 1. kuzum 3. yıla girdik evneleli 1.5 yıldırda istedikk olmadı nasip bu zamanaymış şte hayılrısı bu zamanmış kuzum
Ay deliricğim yaa gelemedim bir türlü. Tam yazıcam çağırıyrlar müdürlükte bir bayan izinli ona yardım ettim tam geldim bu sefer yükskokul sekreteri sigaraya incekmiş oaraya baktım kaç kere yazdım çıktım..
Melisamm tabii ki istediin yerde yazabilirsin özgürsün ben aman başka yerde görmeyeyim, bir yere gitme falan demem başkaları gibi.. Ama bizi ihmal etme tabii zaten öle bişi yapmazsında. Testin negatif çıkmış ümitliydim senden üzüldüm gerçekten. Klomen kullanma bence de. Akışına bırak dr da kızma bana da rahat ol kafaya takma olur dedi mesela bekle biraz daha sonra aşılamaya gidersin balımm sağlık olsun napalımm..
Moonum annenler dönmüşler sen de üzülmüşsün haliyle. Tabii alıştın onca gün ama yine gelirler canım napalım eşlerimizle iyi olalımda onlarda bunu isterler. Odanın falan resimlerini bekliyorum..
Elifim mide bulantılarım aynen devam demek bugün azmış neyseki de yüzün niyee öle oldu be balımm. Olsun artık hamilesin kimse yadırgamaz ay ne derlerse desinler canımm geçer merak etme hem sıcak, hem gebelik kolay değil yakın zamanda geçer inşallah riskli dönemleri atlatta balımm..
Kevserim sende bulantılardan çekiyorsun senin durum daha da kötü bir ara evine giremiyordum yemek yapamıyorsun ama sabret geçecek canımm ilk ayları atşat hele bir hepiniz rahatlaacaksınz inşallahh...
Ay deliricğim yaa gelemedim bir türlü. Tam yazıcam çağırıyrlar müdürlükte bir bayan izinli ona yardım ettim tam geldim bu sefer yükskokul sekreteri sigaraya incekmiş oaraya baktım kaç kere yazdım çıktım..
Melisamm tabii ki istediin yerde yazabilirsin özgürsün ben aman başka yerde görmeyeyim, bir yere gitme falan demem başkaları gibi.. Ama bizi ihmal etme tabii zaten öle bişi yapmazsında. Testin negatif çıkmış ümitliydim senden üzüldüm gerçekten. Klomen kullanma bence de. Akışına bırak dr da kızma bana da rahat ol kafaya takma olur dedi mesela bekle biraz daha sonra aşılamaya gidersin balımm sağlık olsun napalımm..
Moonum annenler dönmüşler sen de üzülmüşsün haliyle. Tabii alıştın onca gün ama yine gelirler canım napalım eşlerimizle iyi olalımda onlarda bunu isterler. Odanın falan resimlerini bekliyorum..
Elifim mide bulantılarım aynen devam demek bugün azmış neyseki de yüzün niyee öle oldu be balımm. Olsun artık hamilesin kimse yadırgamaz ay ne derlerse desinler canımm geçer merak etme hem sıcak, hem gebelik kolay değil yakın zamanda geçer inşallah riskli dönemleri atlatta balımm..
Kevserim sende bulantılardan çekiyorsun senin durum daha da kötü bir ara evine giremiyordum yemek yapamıyorsun ama sabret geçecek canımm ilk ayları atşat hele bir hepiniz rahatlaacaksınz inşallahh...
sizdede buyuk heyecan var desene ben 5 ay onceden odasini esyalarini almistim ve hergun interntte okuyordum heele son aylar sabirsizlanmistim oda annesini uzmedi bir hafta erken dogdu. Nasibinde warmis yarabbim senide evlat sahibi yapti.
Benim gorumcem 7 yil istedi olmadi ama 7 yildan sonra simdi nur topu gibi iki evladi war sabir edin Allaaha isyan etmeyin Insallah olmayanlarada nasip eder yarabbimm.
sorma gülüm hemde nasıl içim içime sığmıyo çok bekledik zaman zaman canımız yandı tabi uutlandık testlerde çıktı kanda çıkmadı hamileyim sandık eşimle sarıldık sevindik ağladık olmadı neyaptıysak ama eşim sayesinde bende isyankar olmadım olsun dedim zamanı var dediim benim amcamında 10 yıldan sonra oldu 3 tane peşpeşe demekki nasibimizde varsa oluyo dedik eşim kesinlikle tedaviyi kabul etmedi olucak dedi senin inancın yokmu ne diyosun bekle ben o yollara başvurmam dedi benide teselli etti çok şükür bende rabbime sığındım dualrımı ettim ve oldu dilerim Allahtan bekleyen isteyen herkese nasip eder herksein evladını bağışlar sağlıkla kucağına almayı nasip eder kuzum benimn AMİN
canım tanıştığıma mennun oldum ben çıkıyprum şimdi eşim gelicek yemek hazırlığı ben sürekli buralardayım gelirsen bekelrim her zaman olurmu kendine iyi bak öpüyorum görüşürüz Allaha emanet ol kuzum
Amin canim amin. ben izne geldigimde doktora gittim ve sordum bir insanin cocogu olmasi hemen mumkunmu bana verdigi cevap 1 yil icinde olmasi % 20 olasilik demisti ama benim 1 ay icinde oldu. bu kisiden kisiye degisiyor herkesin kisiligi nasil ayni degilse buda oyle birsey ama cok sukur gene sen cok beklememissin cok daha yipranan insanlar war.
Allah kimsenin ocagini cocuksuz birakmazin
canım özürdilerim şehir yazmöışım yanlışlıkla oldu kusuruma bakma görüşrüz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?