Kaldığımız Yerden Her Telden..

"
Aminnn hadi mutfaga yemegini hazirla kocani bekletme:) optum

evet canım hamilee

çok sevindim nazar değmesin inşallah oflum çok giremiyorum elifime söylermisin çok sevindim.annem ablam ve yeğenim istanbuldan geldiler vakit bulamıyorum girmeye sen ona iletirmisin.SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN HAYIRLI EVLAT HAYIRLI DOĞUM NASİP OLSUN

Canım demek evladın var Allah bağışlasın tatlım.. Tabii kıi herşey nasip kısmet bizde bekliyoruz.

evet balım öyle oldu üzüldüm baya rabbim başka ayırlıklar vermesin. eveteşlerimizle iyi olalım önemli olan bu yoksa dayanılcak gibi değil rabbim hepimizin evine huzur versin.

Tabii ki Allah ağzımızın tadını bozmasın ailelerimiz bizim mutluluğumuzla mutlu olurlar.

Valla sorma herkes çağırdı yaa öğkedne önce yüksekokul sekreterinin sekreteti erken çıkacakmış az çarşıya gidecekmiş oraya baktım, öğleden sonra müdürlüğe yardım ettim falan sigaraya da indikçe hep baktım odalara amann hiç oturamadım. Canımm sıcaklarda etkili oluyor tabi vücudun reaksiyonudur da ayrıca bebeğin sağlıklı olsun da geçer canım İnşallahh.. Bende birşey diyemiyorum melisa için sadece bu mübarek günde dua edebilirim kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın tatlımm..

Kandiliniz mübarek olsun canım moonum nasılsınn..

herkese hayırlı kandiller

Hayırlı kandiller cümlemize canımm..

arkadaşlar beyazgülüm yani elifim hamilemiiiiiiiiiii ne olur cevap yazın çoooooooooooookkkkkkkkk sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm

evet canım hamile çok şükür salı günü gidince inşalah kalp atılını duyar.

Gözün aydın canım ailenle vakit geçir tabii..

Son düzenleme:
Kızlarr kandiliniz mübarek olsunn.Allah hayırlıara vesile etsin.. Dualarımız kabul olsunn. Hav açok sıcak ben dün gece geç saatlere kadar dolma sardı geç başladım zaten sarması pişmesi baya zaman aldı kayınvalidem istemişti hadi bugün zamanımı almasın dedim ama bugünde geç kalktım haliylr kahvaltı, pazar falan derken bu saat oldu. Daha iş yapıcam bu saatten sonra neyse hallederiz. Kuzenim var oğlu 7.5 aylık doğdu ciğer gelişimi falan hepsi tamamdı çok şükür ama kilosu sadece azdı 2 kilo olsun diye hastanede tuttular ama bir türlü çıkarmadılar enfeksiyon kapmış falan dediler arı odaya aldılar meğer bağırsaklarında sorun varmış 4 ay hastanede kaldı bağırsağında sinir mi yokmuş neymiş ama bir dr yok öle bişi demiş. Bir de göbek fıtığı ameliyatı oldu el kadarken daja kasık fıtığı ameliyatı olacak. Eve çıkardılar 1 ay oldu bağırsakları dışarıda şu an testler falan bekleniyor iyi sağlıklı ama yine de ameliyat gerekebilir bağırsaklarından çok şükür ciğerleir falan herşeyi gelişmişti. Bu mübarek günde dua edin kuzenime bebeğine ne olur o kız aylardır hastanelerde anlamadılar bir türlü geç farkedildi. Zor yaa çok zor mevlütte yaptı eve gelince öyle tatlı ki..

canım hoşgeldin..
evet hava çokk sıcakk...
kuzeninin bebeğine çok üzüldüm.
yavrum benim ya küçük yaşta neler yaşamış..
RABBİm şu mübarek gününün hürmetine ne kadar dert sıkıntı varsa RABBİm gidersinn.
bir an önce sağlığına kavuşsun inşallahhhhhhhh

Canım özel mesaj kutun dolmuş ordan gönderemedim, bir daha nete girip girmeyeceğimde belli olmadığı için buradan yazıyım dedim :)

Evet hamd olsunki düzelme şansı var :) İnşallah bende hayırlısı ile 3-4 ay sonra hamile kalırım dua et banada olurmu oflum :)

Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasib etsinde, kız erkek hiiiç farketmez öyle değilmi :) İnşallah eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli, size itaat eden, vatanına milletine karşı hayırlı bir evlat olur, inşallah Rabbime layık bir kul, Peygamberimize layık bir ümmet olur yavrun Rabbim başımızı öne eğdirmeyecek evladlar nasib etsin (amiin)

yaaa sorma 1 ay kadar oldu eve getirdiler iyi ama bağırdakları dışarıda torba gibi birşeye yapıyor tuvaletini zaten kuzenime eğitimini vermiş doktorlar değiştiriyorum altını öyle benden başkası yapamıtor diyor daha kasık fıtığı ameliyatı var bağısaklarından olacak mı belli değil 4-5 aydır daha ancak normal doğum kilosuna geldi bebecik. Ama resimlerinden de baya sağlıklı görünüyordu kuzenimim hastanelerde başkalarıınn evinde kalmaktan sütü kesildi mama ile besleniyor ama çok güzel yiyormuş öyle işte 7.5 aylık doğdu ama ciğer gelişimi,organları herşeyi tammış çok şükür..

herkese slm kızlar nasılsınız giremedim bir türlü bugün herkesin kandili mübarek olsun inş tüm dularınız kabul olsun bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş sağlık huzur mutluluk versin bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

mirac kandılınız mubbaret olsunnn kızlar rabbımmm herkesın duasını kabul eder inşallahhh aminnnnnnnnnnnnn

Aminn canım. İnşallah herkesin duası kabul olur.. Sen nasılsın iyisindir umarım ben bugün pek giremem ancak akşam bakarım canım eğer yine maç varsa akşam msne gel bitanem.. Ben de dün pek iş yapmadım cuma gecesi dolma sardım yaa dün de helsizdim çok sıcaktı falan az iş yaptım bugün şansıma hava serin annemde gelecek haftaya o yüzden biraz iş yapayım çok iş var evde. Yemeğimi yapayım babalar günü bugün kaynanamlara gidcez pasta alıcaz. Ayrıca kiraz ağacı var dolmış kirazla busene maşallah dallar almıyor ağaca çıkıp kiraz toplucam ee tabii bir toplıcam beş yicemm

mirac kandılınız mubbaret olsunnn kızlar rabbımmm herkesın duasını kabul eder inşallahhh aminnnnnnnnnnnnn

Seninde mübarek olsun tatlımm İnşallah sağ salim al bebeğini kucağına Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bitanemm..

ay üzüldüm kuzum bebişe sağlık şifa nasip etsin rabbim hemen toparlar kendini inşallah.rabbim annesinede kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…