- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.401
evet canım 1 yıla kadar yolu var doldurmadan olmuyo dmeiyo doktorlar çok şükür halime evet ben yine az çektim daha nice yıllar bekleyen var rabbim hepsine yaşatsın evlat sevgisini inş canım benim rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
arkadaşlar beyazgülüm yani elifim hamilemiiiiiiiiiii ne olur cevap yazın çoooooooooooookkkkkkkkk sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm
evet canım hamilee
sizdede buyuk heyecan var desene ben 5 ay onceden odasini esyalarini almistim ve hergun interntte okuyordum heele son aylar sabirsizlanmistim oda annesini uzmedi bir hafta erken dogdu. Nasibinde warmis yarabbim senide evlat sahibi yapti.
Benim gorumcem 7 yil istedi olmadi ama 7 yildan sonra simdi nur topu gibi iki evladi war sabir edin Allaaha isyan etmeyin Insallah olmayanlarada nasip eder yarabbimm.
evet balım öyle oldu üzüldüm baya rabbim başka ayırlıklar vermesin. eveteşlerimizle iyi olalım önemli olan bu yoksa dayanılcak gibi değil rabbim hepimizin evine huzur versin.
hee bende diyorumki neden gelmiyo en azından gelirdi aradada olsa balım nasılsın sorma bulantılar devam bugün daha az gibi ama dünden kalan yetti yüzüm fena benim kendimi bildim bileli böyle olur meleğim dünde 3 kere çıkarınca haliyle cilt dayanmadı çok hassas dokuncan çizik olur kızarır yani neyse çekicez artık ama hiç kolay değil bugünki gibi olsam amenna ama çok şükür rabbime yinede bakalım salı günü dotor ne diyicek işte bekliyorum sabırsızlıkla melisamında negatif çıktı canı yandı malesef ama mantıklı düündüğünde emiki kendini yoplıycak gelsin ebbekten konuşmayız diyorum ama tabi görmediği için birşey diyemiyorum
herkese hayırlı kandiller
arkadaşlar beyazgülüm yani elifim hamilemiiiiiiiiiii ne olur cevap yazın çoooooooooooookkkkkkkkk sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm
çok sevindim nazar değmesin inşallah oflum çok giremiyorum elifime söylermisin çok sevindim.annem ablam ve yeğenim istanbuldan geldiler vakit bulamıyorum girmeye sen ona iletirmisin.SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN HAYIRLI EVLAT HAYIRLI DOĞUM NASİP OLSUN
Kızlarr kandiliniz mübarek olsunn.Allah hayırlıara vesile etsin.. Dualarımız kabul olsunn. Hav açok sıcak ben dün gece geç saatlere kadar dolma sardı geç başladım zaten sarması pişmesi baya zaman aldı kayınvalidem istemişti hadi bugün zamanımı almasın dedim ama bugünde geç kalktım haliylr kahvaltı, pazar falan derken bu saat oldu. Daha iş yapıcam bu saatten sonra neyse hallederiz. Kuzenim var oğlu 7.5 aylık doğdu ciğer gelişimi falan hepsi tamamdı çok şükür ama kilosu sadece azdı 2 kilo olsun diye hastanede tuttular ama bir türlü çıkarmadılar enfeksiyon kapmış falan dediler arı odaya aldılar meğer bağırsaklarında sorun varmış 4 ay hastanede kaldı bağırsağında sinir mi yokmuş neymiş ama bir dr yok öle bişi demiş. Bir de göbek fıtığı ameliyatı oldu el kadarken daja kasık fıtığı ameliyatı olacak. Eve çıkardılar 1 ay oldu bağırsakları dışarıda şu an testler falan bekleniyor iyi sağlıklı ama yine de ameliyat gerekebilir bağırsaklarından çok şükür ciğerleir falan herşeyi gelişmişti. Bu mübarek günde dua edin kuzenime bebeğine ne olur o kız aylardır hastanelerde anlamadılar bir türlü geç farkedildi. Zor yaa çok zor mevlütte yaptı eve gelince öyle tatlı ki..
canım hoşgeldin..
evet hava çokk sıcakk...
kuzeninin bebeğine çok üzüldüm.
yavrum benim ya küçük yaşta neler yaşamış..
RABBİm şu mübarek gününün hürmetine ne kadar dert sıkıntı varsa RABBİm gidersinn.
bir an önce sağlığına kavuşsun inşallahhhhhhhh
canım hoşgeldin..
evet hava çokk sıcakk...
kuzeninin bebeğine çok üzüldüm.
yavrum benim ya küçük yaşta neler yaşamış..
RABBİm şu mübarek gününün hürmetine ne kadar dert sıkıntı varsa RABBİm gidersinn.
bir an önce sağlığına kavuşsun inşallahhhhhhhh
herkese slm kızlar nasılsınız giremedim bir türlü bugün herkesin kandili mübarek olsun inş tüm dularınız kabul olsun bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş sağlık huzur mutluluk versin bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
mirac kandılınız mubbaret olsunnn kızlar rabbımmm herkesın duasını kabul eder inşallahhh aminnnnnnnnnnnnn
Kızlarr kandiliniz mübarek olsunn.Allah hayırlıara vesile etsin.. Dualarımız kabul olsunn. Hav açok sıcak ben dün gece geç saatlere kadar dolma sardı geç başladım zaten sarması pişmesi baya zaman aldı kayınvalidem istemişti hadi bugün zamanımı almasın dedim ama bugünde geç kalktım haliylr kahvaltı, pazar falan derken bu saat oldu. Daha iş yapıcam bu saatten sonra neyse hallederiz. Kuzenim var oğlu 7.5 aylık doğdu ciğer gelişimi falan hepsi tamamdı çok şükür ama kilosu sadece azdı 2 kilo olsun diye hastanede tuttular ama bir türlü çıkarmadılar enfeksiyon kapmış falan dediler arı odaya aldılar meğer bağırsaklarında sorun varmış 4 ay hastanede kaldı bağırsağında sinir mi yokmuş neymiş ama bir dr yok öle bişi demiş. Bir de göbek fıtığı ameliyatı oldu el kadarken daja kasık fıtığı ameliyatı olacak. Eve çıkardılar 1 ay oldu bağırsakları dışarıda şu an testler falan bekleniyor iyi sağlıklı ama yine de ameliyat gerekebilir bağırsaklarından çok şükür ciğerleir falan herşeyi gelişmişti. Bu mübarek günde dua edin kuzenime bebeğine ne olur o kız aylardır hastanelerde anlamadılar bir türlü geç farkedildi. Zor yaa çok zor mevlütte yaptı eve gelince öyle tatlı ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?