Kaldığımız Yerden Her Telden..

selam arkadaslar nasılsınız bakıyım
ben iyiyim işte ne olsun üzüldükce kocamda cok üzülüyo üzüntümü bile adam gibi yasıyamıyorum yani bende neseli gözükmeye zorluyorum kendimi. adam cagız zaten ders calısıyo sınavı var bide bunu takmasın kafasına. adeti bekliyorum bugün yarın gelir diyorum ama memişlerde en küçük hassasiyet yok sadece damarlar arttı her ay kahverengi kısımda damar cıkarken simdi beyaz yerlkerindede hafif hafif damarlar var . ümidim tamamen bitmedi yani adet gelenekadar bakalım. yin eüzülecem ama olsun elimde degil işte . kendinizie ityi bakın ara ara gelecem kıslar.hepinizi öpüyorum

ay üzüldüm kuzum bebişe sağlık şifa nasip etsin rabbim hemen toparlar kendini inşallah.rabbim annesinede kolaylık versin.

Aminn canım...

herkese güzel pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 446356

çok güzel ya daha öncede görmüştüm..

Canım bak kendin diyorsun ben üzülünce eşim de üzülüyor diye. Elimizden gelen birşey yok Allah'tan dilemekten başka bak reglinde gelmemiş daha Eliften pay biç yanii reglisi kaç gün geçti gitti de daha ancak değeri yükseliyordu yavaş yavaş hemen umutsuzluğua düşme hem aşılama da düşünüyorsun o yüzden şimdi rahat olmaya bak erkekte çok bir sorun yoksa aşılama tutuyor genelde birinci olmasa da ikincisi kadının zaten yumurtaları uyarıyorlar yine iğnelerle. Hepimizin olacak İnşallah balımm bende bazen isyan ediyorum kızıyorum üzlüyorum ama sonrada tevekkül ediyorum hepimizin bir zamanı var elbet ne zaman gelmek istersen o zaman gel canım madem üzülüyorsun bebekten de konuşmayız canım yeter ki senin kafan dağılsın burada.

slm ben geldim kızlar nasılsınız 2 gündür giremiyorum adam akıllı yaa fırsatım olmuyo bulantımdan hele yiyorum çıakrıyorum derken geçiyo günler dejavummm ben geldim sende gelirsen görüşürüz meleğim

a.slm canım nerdesin sen gelmiyorum dedin ama bu şekilde olmaz biz seni özlüyoruz sensiz burası olmaz bak gel sen bşz bebekten konuşmıycaz görbak yeterki canın sıkılmasın kafana takma melisam gerçekten takmakla oluyomu olmuyo bak eşinide üzüyosun sınavlara giricekmiş üstelik bence ne sen o tatlı canını üz nede eşlinin kuzum ben dün hepiniznize dua ettim her namazda kandilde yasin okudum dua ettim inş rabbim gönlünüze göre nasip eder gülüm benim AMİNNNNN

a.slm canım nerdesin sen gelmiyorum dedin ama bu şekilde olmaz biz seni özlüyoruz sensiz burası olmaz bak gel sen bşz bebekten konuşmıycaz görbak yeterki canın sıkılmasın kafana takma melisam gerçekten takmakla oluyomu olmuyo bak eşinide üzüyosun sınavlara giricekmiş üstelik bence ne sen o tatlı canını üz nede eşlinin kuzum ben dün hepiniznize dua ettim her namazda kandilde yasin okudum dua ettim inş rabbim gönlünüze göre nasip eder gülüm benim AMİNNNNN

canım gelemedim ben cuma gecesi oturdum dolma sardım yaa 11 de başkadım sarmaya baya da birşeydi ancak sar pişir soğusun da dolaba koyayım derken saat çok geç oldu c.tesi geç kalktım kahvaltı pazar merket gel yerleştir mutfağı topla derken hiç halim yoktu hiçbir iş yapmadım yemekten başka. Tüm işler pazara kaldı dün koltuğu sildim mutfak camlarını sildim eşimde yardım etti erişemedim yerlere ona doğalgaz borularını sildirdim tabi hep başında durarak zaten ona iş yaptırtmak daha da yoruyor beni anlatana kadar canım çıkıyor işe sil süpür yemek yap sonra babalar günü diye kaynanamlara gittik pasta aldıkta oturduk sonra kirazlar olmuş bir dolu onları topladık sadece aşağıdakileri toplamamız belki bir saatten fazla sürmüştür dallar aşağı inmiş hep eve geldi yenek yedik ütülerimden sadece nevresimleri ütüledim artık ayaklarım tutmuyordu yattım annemde gelecek ya bu hafta daha işim var camlarım yağmurlardan yine battı silinecek, kapılarım hemen toz oluvermiş camlar hep açık işe giderkende açıyorum onlar silinecek balkonum yine öyle çok iş var halledecem işte balım..

Son düzenleme:
Bu arada kızlar yazmayı unuttum sivatanla konuştuk cuma günü telefonda sonuç çıkınca ara demiştim bende arayacaktım ama unutmuşum o aradı. Çok şükür sonuçlar temizmiş. Kızı bir de minibüsteyken aramışlar çıktı ama hastaneye gelmeniz lazım demişler bu kötü şeyler düşünmüş tabii demiş söyleyin ben çok merak ediyorum falan diye sonuç temiz demiş amniyoyu yapan dra gitmiş sorun yok herşey güzel demiş. Sadece akrabasındna kimdi briydi kan hastalığı varmış birde onu araştırıyorlarmış her ihtimale karşı ama amniyo temiz zaten ultrasonda da bir terslik görülmemiş normalde down falan olunca burun daha kısa falan oluyormuş ama öyle birşey de görülmemiş doktoru da o yüzden umutluydu. Çok rhatladım ilk defa rahat bir uyku uyudum dedi. Artık hazırlıklara başlıcam dedi. Ev bulmuş taşınacakmış neti varmış hazır evin zaten gelecek taşınınca İnşallah.. Bu arada kızı olacağını söylemiş miydim bilmiyorum..

canım ben size nasıl degim bebekten konusmuyalım diye dayanamayıp yine konu acarız< onuda bırak herkez dikkat etsse bile ben konusurum len tutamamki kendimi
ben hiç gelmicem demedimki gülüm biraz daha az geleyim dedim ama yaopamıcam sizden ayrı zor oluyo
neyse burdayım işte. senin bulantılar ne alemde calnım. bende adet bekliyorum bugün üm ve yarınımda var iki gün daha gelmemzse umutlamnacam.
belki seninki gibi gec döllenme olmustur canım keske ole olsa ya.son zzmanlarda hep sunun hayalini kuruyorum. yazlıga gidiyoruz ablma ve yigenimle anneme biz geldik 4 kişi olarak diyorum once anlamıyo sonra dank ediyo söle kafasını kaldırıp imali bakıyo bana. gözümün önünde hep bu sahne var canım.

canım benim konuşmamak tabiki pekde mümkün değil bir şekilde konu oluyo bu bende olmasada diğerlerinden olmadı başkalarından mesela olur yani bilioyrum çok zor ama gitmek de kolay değil bende denemiştim gidememiştim ilk zamanlar konuşmasakda sonrasıunda laf döndü dolaştı geldi hayatıomız bebek üzerine olunca istrer istemez sözüde oluyo fıstığım demek adetin gelmedi kız melisam snein erken olurdu bir kaç gün sanki benmi yanlış hatırladım yine ay inş gelmez belirtilerin varmı peki gülüm inş hayallerin gerçek olur palnalrın gerçek olur bidenem vallaha ben dua ettim sanada hepinizede Allahım kabul eder inş gülüm gönlüne göre olur inş

insallahcanım bende kandilde dua ettim 40 keere dua okudum kabul olursa insallah. canım benim sadece gecen ay iki gün önce gelmisti adetim. bu ayda 18inde gelir diyodum bugün 18 i bakalım yarında gelmezse umutlamnacam gelebilirde ama bazı belirtiler var ya kestiremiyorumki. belim inceden afrıyo bugün. gögüs ucların hassas olacam buyük ihtimalle. ya adetide geç ben bi hapı bitirdim doktor dediki bitince üç gün içinde olur adetin diye. bugün biteli ikinci gün bakalım canım. senin adetinin geceli kacıncı gün anlasılmıstı canım hamişligin.:26::26::44::44:

hayırlısı olsun hakkında canım benim inş artık bekleidğin gelir seni daha fazla üzmeden çok istiyorum yeminle bak sizleride görmek haberinizi almak bitanem bekliyip görücez bugün krıtik gün desene inş gelmez kırmızılar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim 7. günümde gitmiştim kana gülüm 4 gün geçtiğinde ilk test yaptım çok çok açık gölge vardı açık pembe sonra 2 sonra tekrar yaptım koyulaştı ertesi gün derken 7. gün kana gittim onda bile hala 60. 52 çıkmnıştı yeni yükseliyodu o kadar geç döllenmeydi balım

of ya temilkik yapmam lazım yine bu pazartesiler hiç olmasa haftadan pazarttesiyi cıkartsak olmamı yaaaaaaaaaa

kesinlikel haklısın melisam bende yapcam sabahtan beri tedeyim diye yappamadım şimdi kalkıcam sende git bitirince gelelim balım yksa kalıcak böyle kalması mümkün değil ben zaten topladım da sil süür olucak sadece gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…