Kaldığımız Yerden Her Telden..

tamam canım hadi öptüm sen kendini cok yorma emi canım yavas yavas yap bak.

hıım anladım canım bende bekledim 1 saat baktım gelmedin kapattım işte hafta sonun baya yoğun geçmiş gülüm benimde aynen öyle geçti cumartesi kandildi ailelrle konuş bizimkilerle msnden görüş derken akşam oldu zaten geç kalkıyoruz ertesi günüde eşim gitmedi babalar günüydü yine ababları aradık bende eşime hediye paketi yaptım not yazdım hediyesi getirdim verdim baba bu benim ilk babbalar günüm ilk hediyem dedim unuturmuyum seni dedim sen benim varlığıumdan heberin yokken anneme benim adıma çiçek aldın ben hiç seni unutuurmuyum dedim yazdım işte birşeyler eşim duygulandı gözleri doldu şaşırdı hoşuna gitti sarıldı durup durup sarılıyo delisin sen diyo işte böyle akşamada gittik alışveriş yaptık geldik yemek ye bulaşk derken geldim seni bekleiedm kapattım şimdide işlerimi ypmaya gidiyorum sistemaçık gelirseniz bekleyin gelicem ok mi

ohh ohhh çok şükür çok sevindim demekki temiz çıktı hadi gözümüz aydın olsun meleğim inanki çok sevindim büyük geçmiş olsun hepimize o zaman gelir en kısa zamanda netidse varsa döner aramıza hasret gideririz artık bolcadan meleğim

melisammm ne yapıyosun kız ben çıkıoyrum yoruldum belim ağrıdı uzanayaım azıcık yarına sabaha doktora gidicem geldiğimde girerim öpüyorum balısı görüşürüz

benim bitti gülüm bende en son banyomu yaptım geldim turşumu aldım oturdum kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum gzlerim açıluıyo yedikçe

anaaaaaaaaaaaaaaa hala mtursumu yiyon kıs adet zamanları ole yerdin demi sen var anasına ya hala devam ha. beim de canım cekti kıs kıtır kıtır salataklık oh mis gibi benim kalmadıda tursum.
teldeidim uzun konustum kusura bakma beklettim cano. bu arada adet oluyorum akıntının rengi iyice degişmiş. neyse hayırlısı olsun ne yapıyım.

tamam canım bi deneyim.

melisammm ne yapıyosun kız ben çıkıoyrum yoruldum belim ağrıdı uzanayaım azıcık yarına sabaha doktora gidicem geldiğimde girerim öpüyorum balısı görüşürüz

cıkıyonmu a aaaaaaaaaaaaaaaa tamam canım sen işine bak ne doktoru kıs kadın dogumamı kontrol falanmı var ne için gidiyosun.

hee sorma vallaha hala devam ediyorum delisiyim resmen karışık benimki önemli değil balım hep ben telde olucak değilim yaaademek adet oluyosun haaa canın sağolsun be gülüm üzülme sakın olurmu bekliycez canım benim olucak ve bu günlere gülücez kuzucum

cıkıyonmu a aaaaaaaaaaaaaaaa tamam canım sen işine bak ne doktoru kıs kadın dogumamı kontrol falanmı var ne için gidiyosun.

evet gülüm çıkayım belim kopuyo sankii uzanıcam biraz yarın kontrolüm varya balım bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyiz teyzesi gelince girerim öpüyorum bidenem görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…