- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.441
kesinlikel haklısın melisam bende yapcam sabahtan beri tedeyim diye yappamadım şimdi kalkıcam sende git bitirince gelelim balım yksa kalıcak böyle kalması mümkün değil ben zaten topladım da sil süür olucak sadece gülüm
tamam canım hadi öptüm sen kendini cok yorma emi canım yavas yavas yap bak.
hıım anladım canım bende bekledim 1 saat baktım gelmedin kapattım işte hafta sonun baya yoğun geçmiş gülüm benimde aynen öyle geçti cumartesi kandildi ailelrle konuş bizimkilerle msnden görüş derken akşam oldu zaten geç kalkıyoruz ertesi günüde eşim gitmedi babalar günüydü yine ababları aradık bende eşime hediye paketi yaptım not yazdım hediyesi getirdim verdim baba bu benim ilk babbalar günüm ilk hediyem dedim unuturmuyum seni dedim sen benim varlığıumdan heberin yokken anneme benim adıma çiçek aldın ben hiç seni unutuurmuyum dedim yazdım işte birşeyler eşim duygulandı gözleri doldu şaşırdı hoşuna gitti sarıldı durup durup sarılıyo delisin sen diyo işte böyle akşamada gittik alışveriş yaptık geldik yemek ye bulaşk derken geldim seni bekleiedm kapattım şimdide işlerimi ypmaya gidiyorum sistemaçık gelirseniz bekleyin gelicem ok micanım gelemedim ben cuma gecesi oturdum dolma sardım yaa 11 de başkadım sarmaya baya da birşeydi ancak sar pişir soğusun da dolaba koyayım derken saat çok geç oldu c.tesi geç kalktım kahvaltı pazar merket gel yerleştir mutfağı topla derken hiç halim yoktu hiçbir iş yapmadım yemekten başka. Tüm işler pazara kaldı dün koltuğu sildim mutfak camlarını sildim eşimde yardım etti erişemedim yerlere ona doğalgaz borularını sildirdim tabi hep başında durarak zaten ona iş yaptırtmak daha da yoruyor beni anlatana kadar canım çıkıyor işe sil süpür yemek yap sonra babalar günü diye kaynanamlara gittik pasta aldıkta oturduk sonra kirazlar olmuş bir dolu onları topladık sadece aşağıdakileri toplamamız belki bir saatten fazla sürmüştür dallar aşağı inmiş hep eve geldi yenek yedik ütülerimden sadece nevresimleri ütüledim artık ayaklarım tutmuyordu yattım annemde gelecek ya bu hafta daha işim var camlarım yağmurlardan yine battı silinecek, kapılarım hemen toz oluvermiş camlar hep açık işe giderkende açıyorum onlar silinecek balkonum yine öyle çok iş var halledecem işte balım..
Bu arada kızlar yazmayı unuttum sivatanla konuştuk cuma günü telefonda sonuç çıkınca ara demiştim bende arayacaktım ama unutmuşum o aradı. Çok şükür sonuçlar temizmiş. Kızı bir de minibüsteyken aramışlar çıktı ama hastaneye gelmeniz lazım demişler bu kötü şeyler düşünmüş tabii demiş söyleyin ben çok merak ediyorum falan diye sonuç temiz demiş amniyoyu yapan dra gitmiş sorun yok herşey güzel demiş. Sadece akrabasındna kimdi briydi kan hastalığı varmış birde onu araştırıyorlarmış her ihtimale karşı ama amniyo temiz zaten ultrasonda da bir terslik görülmemiş normalde down falan olunca burun daha kısa falan oluyormuş ama öyle birşey de görülmemiş doktoru da o yüzden umutluydu. Çok rhatladım ilk defa rahat bir uyku uyudum dedi. Artık hazırlıklara başlıcam dedi. Ev bulmuş taşınacakmış neti varmış hazır evin zaten gelecek taşınınca İnşallah.. Bu arada kızı olacağını söylemiş miydim bilmiyorum..
bittimi kız işlerin
[video=youtube;c1EbpavOWCI]http://www.youtube.com/watch?v=c1EbpavOWCI[/video]
her zamanki gibi toz kaldı yine
senin bitmedimi daha süpürdüm sildim banyo yaptım geldim.
len bu videoları nasıl ekliyonuz ya bi anlat bende eklicem ya.
benim bitti gülüm bende en son banyomu yaptım geldim turşumu aldım oturdum kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum gzlerim açıluıyo yedikçe
gülüm resim eklediğin yer varya onun altında film şekli var insert video yazar üzerine gelince ona tıkla o açılan boşluğa yapıştır youtubeden açtığın sayfaı yapıştır ok le bu kadar balım
melisammm ne yapıyosun kız ben çıkıoyrum yoruldum belim ağrıdı uzanayaım azıcık yarına sabaha doktora gidicem geldiğimde girerim öpüyorum balısı görüşürüz
anaaaaaaaaaaaaaaa hala mtursumu yiyon kıs adet zamanları ole yerdin demi sen var anasına ya hala devam ha. beim de canım cekti kıs kıtır kıtır salataklık oh mis gibi benim kalmadıda tursum.
teldeidim uzun konustum kusura bakma beklettim cano. bu arada adet oluyorum akıntının rengi iyice degişmiş. neyse hayırlısı olsun ne yapıyım.
tamam canım bi deneyim.
cıkıyonmu a aaaaaaaaaaaaaaaa tamam canım sen işine bak ne doktoru kıs kadın dogumamı kontrol falanmı var ne için gidiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?