Kaldığımız Yerden Her Telden..

bu arada size haber vereyim ben dayanamadım doktora gittim
bebeğim göstermedi ama doktor gördüğüm kadarıyla erkek dedi

hoşbuldukkkkkk canlarım...
ben iyiyim siz nasılsınızzz......
ben geldim nereye gidiyosunuz yaa
bende iyiyim çok şükür mide bulantılarıyla cebelleşiyorum oflum vallaha iş yaptım yoruldum azıcık uzanayım demiştim balım ama iki laf edelimde çıkarım kuzum
bu arada size haber vereyim ben dayanamadım doktora gittim
bebeğim göstermedi ama doktor gördüğüm kadarıyla erkek dedi

dayanamadın dimek sabırsız gacı seni erkek dedi ama göstermyince kız derler oflum erkekler 3.5 ayında belli olurmuş ama göstermeyince kız derler ki benim kardeşimde öyle oldu 8 ayına kadar göstermedi hayırlısı olsun ama gülüm sağlıklı hayırlı evlat olsun da tek kız erkek fark etmez bir daha ne amaa gidiceksin bakalım gözümüz aydın desekmi tebrik etsekmi kesin sonucumu beklesek gülüm:44:

evet ben ck becerikli hatunumda bi bebeyi beceremedim yav:44::44::44: adet oldum.

deli kız keşke o bizim elimizde olsa ve bu akdar kolay olsa rabbim nasip edecek ben bunu bilir bunu söylerim zamanı gelen yaşıyo bir takım şeylerde sebebi oluyo yeterki sabredebilelim fıstıkım benim üzülme sıkmada canını olucak bekliycez ve sonunda olucak bak gör

oyy oyy midesi de bulanırmışşş kıyamam sana benn..
bulansın bulansın bebek iyi demekki :)
yarın gitcen demek doktora hadi hayırlı haberlerle gelcen inşş..
ben evet dayanamadım gittim resmen ayak ayak üstüne atmışşş kapatmış genital bölgesini.
doktor al bak dedi seninki göstermiyo..
o an gözümün önünden gitmiyo parmaklarına kadar gördümm
sonra doktor dedi git meyve suyu iç 10 dk sonra tekrar bakalm.
içtim geldim bu sefer de hepten oturdu poposunun üstüne göstermedi.
doktor öksür biraz dedi.
aradan gördüğüm kadarıyla erkeğe benzettim ben dedi...
çok harika bişeydi yazarken bile ağlayasım geliyo
devlete var kontrolüm ayın 4ünde zeka testi yapılcak ayın 15inde de özele var kontrolüm bebeğim

kim dedi onu kıs yok yav senin kısın olacak bilen yanlış demiş sana
oy pipili ha olsun bacım saglıklı olsun yiter sen ne bekliyoddun ve eşin esler genelde erkeki duyunca sevinirler ölemi oldu sizdede.

valla bana da kız geçiyor nedense hala konduramıyorum erkeği.
aman sağlıklı olsun da.
ben eşimi kız olursa daha çok sevinir diyordum.
doktor erkeğe benzetti deyince telde kıyametler koptu..
canım oğlummm canım paşamm benim heytt beee kurban olrum ben onaa...
erkek adamaın erkek oülu olur diye bağırmaya başladı

hee sormaa be gülüm bulanıyoki hemde nasılçıar çıkara halim kalmıyo öyle olunca iyimiş diyolar haklısın balım hayırlısı inş sorun çıkmaz her kontrolde korkuyoum bildiğin gibi değil bir terslik olurmu diyeeAllahıma emanet bebeklerimiz kuzum yerim ben onun pozunu bacaklarını afacana bak sen birde poposunun üzerine oturuyo haa yaramaz maaşallah ona maaşallah gülümkız erkek farketmiyo balım sağlıklı olsunda tek o zaman gitmene daha iyi belli olur zaten inş zeka testide hayırlısıyla çıkıcak sakın stres etme balım duygulanmakda çok haklısın mucizevi birşey bu rabbim herrkese nasip etsin oflum herkese yaşatsın bu duyguyu inş AMİNNN

aynen canım mucize gibi bişeyy :)
RABBİm isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
isterseniz size bebeğimin resmini gösterebilirimmm

hee bak benimkide öyle diyor erkek adamın erkek oğlu olur diyo alttan alattan gülüyo ailerlerinde hiç kız yok yaa abilerininkide erkek bizimkide erkek diyo sonra diyoki senin canın hi
ç tatlı istemiyomu hakkı meselesi aksine kız gerçektende tatlı ağzıma bile sürmüyorum gülüm hep ekşi acı istiyo canım

benimde midem tatlı görünce bile bulanıyo görmek istemiyorum.
bol bol turşu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…