Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya bu erkekler cok fena lar yaaaaaaaaaa son ana kadar cinsiyet farketmez derler erkegi ögrenincede havalara ucarlar neyse sanki. soyları yürücek ya. ben zaten su ysaıma kadar sadece iki erkek tanıodım kıs cocuk isteyen

aynen canım mucize gibi bişeyy :)
RABBİm isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
isterseniz size bebeğimin resmini gösterebilirimmm
amin canım amin cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin istemezmiyim balım hadi koy bakayım yeğenemie kurban olurum onuyaradana
benimde midem tatlı görünce bile bulanıyo görmek istemiyorum.
bol bol turşu yiyorum

al bendednde o kadar canım bird ebenim bulantılar yüzünden içim yanıyo sürekli içecek içiyorum böyle vişne suyu çekiyo ama zararlı yaa engelde olamıyorum :26:

vişne suyu niye zararlı olsun kuşum iç bol bol.
ben çok içerim vişne suyu.
kan yapıyo hem vişne suyu :)

bu benim aşkımmmmmmmmm
resmi silcem kızlar o yüzden alıntı yapmayın :)
bebeğime de maşallah deyin

Son düzenleme:
vişne suyu niye zararlı olsun kuşum iç bol bol.
ben çok içerim vişne suyu.
kan yapıyo hem vişne suyu :)

katkı maddeli diye içme diyolar balım ama içiyorum vallaha çaydan da tiksindim içemiyorum o da olmayınca olmuyo işte içiyorum vallaha

ofluuum maaşallah nasılda belli yüzü kurban olurum onu verene ben maaşallah balısı rabbim sağlıkla kucağına almayı naisp etsin anasına babasına hayırlı evlat olsun inş kuzum benim

ofluuum maaşallah nasılda belli yüzü kurban olurum onu verene ben maaşallah balısı rabbim sağlıkla kucağına almayı naisp etsin anasına babasına hayırlı evlat olsun inş kuzum benim

Teşekkürler teyzesi :)
İnşallah bebeğim seninde resimlerini bekliyoruz artıkkk yarın :)

inşallah bebeğim benimde net gitti.
sen çıkcaktın ben sana mani oldum gülüm git dinlen istersen sen:26:

hımm anladım gülüm ben çıkayım sana ayıp olmazsa balım iş yaptım yaa yoruldum birazda midem baskı yapıyo biraz uanayım gülüm yarın görüşürüz emi kuzucum kendine iyi bak Allaha emanet olun öpüyorum senide paşamıda

Kızlarr nasılsınız canlarım gelmiyorum diye alınmayınn.. Şansa bakın yüksekokul skreteri arka odama geldi klima var o odada diye biraz burada takılacak odasından çıkarken pcimi görüyor ondan giremiyorum oadınsan çıktıkça baktım ama yazamadım.. Oflumm maşallah bebişinee canım.. Melisamm üzme kendini bitanem biz ayrılamayız minimuma indiririz bebe konuşmalarını. Elifim yorma kendini salın dinlen çok okuyamadım gözüm iliştikçe baktım ve bende de haberler kötü kanamam geliyor yine galiba çok kahverengi ama kanamaya çevirir baya gelmiş kahverengi akıntım bu ay hep vardı sonra beyaza döndü şimdi baya gelmiş. Zaten ovuda kopkoyu ikiçizgi görmedim 2. çizgi öbürkülerine göre baya koyulaşmıştı bir gün sonra en koyu beklerken baya silikti anlamıştım ama kondurmadım işte.Hayırlısı olsun ne diyim halsizlik baş ağrısı var zaten üstümde dökülüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…