- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.481
valla bana da kız geçiyor nedense hala konduramıyorum erkeği.
aman sağlıklı olsun da.
ben eşimi kız olursa daha çok sevinir diyordum.
doktor erkeğe benzetti deyince telde kıyametler koptu..
canım oğlummm canım paşamm benim heytt beee kurban olrum ben onaa...
erkek adamaın erkek oülu olur diye bağırmaya başladı
ya bu erkekler cok fena lar yaaaaaaaaaa son ana kadar cinsiyet farketmez derler erkegi ögrenincede havalara ucarlar neyse sanki. soyları yürücek ya. ben zaten su ysaıma kadar sadece iki erkek tanıodım kıs cocuk isteyen
amin canım amin cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin istemezmiyim balım hadi koy bakayım yeğenemie kurban olurum onuyaradanaaynen canım mucize gibi bişeyy :)
RABBİm isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
isterseniz size bebeğimin resmini gösterebilirimmm
benimde midem tatlı görünce bile bulanıyo görmek istemiyorum.
bol bol turşu yiyorum
amin canım amin cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin istemezmiyim balım hadi koy bakayım yeğenemie kurban olurum onuyaradana
al bendednde o kadar canım bird ebenim bulantılar yüzünden içim yanıyo sürekli içecek içiyorum böyle vişne suyu çekiyo ama zararlı yaa engelde olamıyorum :26:
katkı maddeli diye içme diyolar balım ama içiyorum vallaha çaydan da tiksindim içemiyorum o da olmayınca olmuyo işte içiyorum vallaha
vişne suyu niye zararlı olsun kuşum iç bol bol.
ben çok içerim vişne suyu.
kan yapıyo hem vişne suyu :)
ben cıkıyorum biraz uzanacam kasıklarım agrıyo. oflum bebişine benden kocaman maassalllllllllllllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhh gülüm.
ben cıkıyorum biraz uzanacam kasıklarım agrıyo. oflum bebişine benden kocaman maassalllllllllllllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhh gülüm.
ofluuum maaşallah nasılda belli yüzü kurban olurum onu verene ben maaşallah balısı rabbim sağlıkla kucağına almayı naisp etsin anasına babasına hayırlı evlat olsun inş kuzum benim
canım o zaman hiçbişey yemememiz lazım
Teşekkürler teyzesi :)
İnşallah bebeğim seninde resimlerini bekliyoruz artıkkk yarın :)
inş gülüm bende yarın koyarım artık kuzum gideyim göreyim bakalım ne durumda ne yapıyo kıymetlim
inşallah bebeğim benimde net gitti.
sen çıkcaktın ben sana mani oldum gülüm git dinlen istersen sen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?