- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.501
günaydın arkıdesler nasılsınız.
günaydın ben geldim
günaydın arkıdesler nasılsınız.
şükür kavuşturana kaç günün üzerine denk geldik bee meleğim günaydın nasılsın bitanem benimGünaydınn canlarımm nasılsınızzz...
günaydın melisam iyiyiz çok şükürdoktordan geldim işte sen nasılsın balısı
neler yaptınız doktor neler söyledi canım anlat bakım sabah gitmen iyi olmus günese kalmamıs oldun.
Canlarım sizi ihnal ettim biliyorum ama dün yüksekokul sekreteri orada klima var diye geldi arka odama çıkarken odadan pcimi görüyor giremedim okudum ama yazdıklarınızı ara ara. Kendi sekreteri oturdu yerinde ben bir de onun sekreterliğini yaptım. Beraber çalıştığımız bayanda kayboluyor ortadan sürekli. Neyse feci yoğun bir gündü ama atlattım bugün kendi odasına gitti neyse ki. Hoca da toplantıda fırsat bulmuşken yazayım dedim. Dün bir de eve gittim temizlik yaptım oturma odamın camlarını, balkonun camlarını pimapenlerini sildim mutfağı topladım, küveti ovdum duvarları fayansları yukarılarıda eşim halletti ütü de yapacaktım ama eşim yaptırtmadı yoruldum diye aç gündür duruyor ütüler balkonun daha işi var hava kararınca devam edemedim oranuın ışığında da sorun var kaldı biraz. Öyle işte. Bu hafta annem gelecek büyük ihtimal perşembe ya da cuma.
Eki Görüntüle 447342 Eki Görüntüle 447343 Eki Görüntüle 447344 Eki Görüntüle 447345 teyzoşlarım beni görebiliyomusunuz bakem
Eki Görüntüle 447342 Eki Görüntüle 447343 Eki Görüntüle 447344 Eki Görüntüle 447345 teyzoşlarım beni görebiliyomusunuz bakem
evet gülüm iyi oldu şimdi bile berbt bir hava var öldüm resmen gittik herşey normal kalp atışları normal sıkıntı yok çok şükür teyzesi 1 ay sonraya gel dedi işte bulantı için ilaç verdi bu kadar gülüm
maassallah canım
koyu renkli bi yuvarlak gibi bişi bebişz demi canım.
canım benim ne yapacaksın iş işte imkanın olduğunda yaazıyosun olmadığındada kimse sana kızmıyo küsmüyo bitanem sen dert etme sakın demek annen geliyo bu hafta benimde babamlar geliyo pazar çıkıcaklar pazartesi burdalar nasipse gülüm heyecanla bekliyorum işte ama sen baya baya işler yapmışın yorulmuşuıun ne diyeyim ben sana şimdi hee
Ayyy sen doktora gidecektin dimi.. Maşallahh canım bebeğine bak ne kadat net gözüküyor kesen çok iyi. Kalp atışlarını da duymuşsun şükürler olsun ohhh artık rahatladın mı bakemm...
Napıyım gülüm geçen hafta biliyorsun hiç iş yapacak modda değildim yoksa bitecekti ne güzel yavaş yavaş cuma geceside dolma sardım c.tesi halsizdim pazar günü de yapabildiğimi yaptım kaldı hep işler bugünde baya işim var yetiştircem ama. Gülüm dün kanamam geldi ama böyle çok az az geliyor ve baya kahverengimsiz tuvalet kağıdına silince ancak kan gibi. Normal reglim mi acaba biliyorsun ilacı yarım da olsa içtim ben kanama gekince bıraktım gerisini içmemiştim onun etkisiyle mi erken oldum acaba 23. gün falandı dün. Ama ovu nasıl koyu çıktı gerçi çok koğkoyu görmedim o sana gösterdiğimin ertesi günü kopkoyu olmadı baya silikti. dr gitsem mi kararsız kaldım en iyisi öbür regliyi bekliyim de öle klomen isteyeyim kafam karıştı benim..
yok canım bi topic acmıs orda o adet olmus gitmiş ebe gibi birine beline kasıgına bişiler yaptırmıs koca karı ilacı yaptıracam diyodfu ya onu yaptırmıs bekliyo .
kızlar elibesesden haber varmı gelmiyo bayadır sesi çıkmıyo merak ettim batı geçti ne yaptı :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?