- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.521
saolsun gelecek_se elis beni hiç yalnız bırakmadı moralim bozukken devamlı özelden mesajlastık onunla. hakikatli kısmıs ne diyeyim.
sağolsun melisam Allah razı olsun destek olması ne kadar güzel birşey bizlerde burdayız balım sadece elis değil ne zaman istersen dertleşirizde konuşuruzda msnni verisen ordandda ne zaman istersen görüşürüz daha öncede demiştim ben ihtiyacın olduğunda emin ol bende burdayım laf olsun diye demiyorum yani ben burdayım kuzum
biliyorum balım yaa işler bitmiyoki hiç malesef yormamaya bak gerçi annen glince baya dinlendirir seni en azından yemek derdin falan kalmaz inş bitanem kanamanmı geldi yine ne alaka yine neden geldi iyide çok erken adet olamaz yine ara kanamasımı hey yarabbim ne iş anlamıyorum bence bekleme git doktora gülüm en azından adetmi aramı onu anlar kuzucum olmazmı:26::26:
saolsun gelecek_se elis beni hiç yalnız bırakmadı moralim bozukken devamlı özelden mesajlastık onunla. hakikatli kısmıs ne diyeyim.
canım benim ekstra bi problemim yok bu bebek olayına canım cok sıkılıyo ve bu ayda farkında olmadan okadark kaptırmısımki kendimi ben kendim bilirim ne acı cektigimi. senden de acıkcası ben gisdiyorum bi süre dedigimde ertesi gün ve daha sonraki gün bi 5 dakikanı bana ayırıp özel mesaj atrmanı beklerdim ona alındım işte. ama senden bekliyodum bak altını ciziyorum. neyse dedim düşünememiş olabilir. sen topicte arada yazdın bana gel diye. neyse gereksiz bi kırılganlıktı bendeki seni suclamak için söylemiyorum sadece o bi ikigün içimden gecenleri sana dogrudan sölemek istedeim yargılamıyorum seni kısmıyorumda sadece geceksiz beklentiler içine girmisim o kadar kendime kızdım.
canım benim ekstra bi problemim yok bu bebek olayına canım cok sıkılıyo ve bu ayda farkında olmadan okadark kaptırmısımki kendimi ben kendim bilirim ne acı cektigimi. senden de acıkcası ben gisdiyorum bi süre dedigimde ertesi gün ve daha sonraki gün bi 5 dakikanı bana ayırıp özel mesaj atrmanı beklerdim ona alındım işte. ama senden bekliyodum bak altını ciziyorum. neyse dedim düşünememiş olabilir. sen topicte arada yazdın bana gel diye. neyse gereksiz bi kırılganlıktı bendeki seni suclamak için söylemiyorum sadece o bi ikigün içimden gecenleri sana dogrudan sölemek istedeim yargılamıyorum seni kısmıyorumda sadece geceksiz beklentiler içine girmisim o kadar kendime kızdım.
valla geçen reglimi haytırlayamadım geri sayfalara gittim yazıyorum ya buraya işte dün geldi 23. günmüş aslında 21-35 günler arası normal bir de ben o ilacın yarısını içmiştim dr etkisi sürer demişti ondan mı böyle geldi acaba ilacı bırakınca birkaç gün için geliyor ya tümünü içmişim gibi etki ettiyse diyorum. Ama çok az geliyor yaa bel ağrım falan yok karnımdaşişkinliğim falan vardı işte geldi. Artık bu geçsin bir daha ki reglim de giderim klomen isterim gittim işte bitanem birşeyin yok bekleyelim ağustosta klomene falan başlarız dedş ama ben öbür reglimde artık ne zaman olursam gidicem isticem bir iki ay onu kullanayım rahim filmi çektireyim ekimde kısmetse aşılama artık. Noralde benim aralar 8-.9. günlerde geliyordu balımm..
Sağsolsun canımm.Ama bizde varız bak burada özelden msnde ne zaman istersen konuşuruz bitanem merak etme sıkılmayız ben elifimin kafasını çok şişirdim valla sen benimkini ben seninkini şişiririz dururuz artıkın bebikletimiz olana dek sadece o değil ki hayatta başka sorunlarda var paylaştkça azalıyor bunlar..
iyi bakalım gülüm bekleyelim o zaman adetin gelsinde git bakalım ama bu kanmaların başlıca nedeni ben hep dedim stres diye emin ol sen farketmesende oluyo ama neyse hayırlısı artık inş hakkında hayırlısı olsun meleğeim evet melisam alınmış bana ama cuma gitti cumartesi yazmış görünce bende gelicek dedim hiç gelmeseydi ben durmaz yazardım beni en iyi sen bilirsin dejavum bilirm kırgınlık oluyo çünkü yakın görüyoruz birbirimizi zor zamanımızda da bekliğimiz olmayınca kırılıyoruz şuan öyle iyi anlıyorumki melisamı ama rabbim kalbimi biliyo her türlü yemini edebilrimki ben durmaz yazardım aklıma geldi ama geldiği için yazmadım birde hfta sonu gerçekten müsait olamadım giremidm biliyosunuz gülüm inş kırgınlığı şimdi geçmiştir :26:
kendi khalime bıraktın beni üstüne gelmek istemedin demi canım. tamam canım anladım ben seniayy birtanem benimmm yaaa alınmış mı benim güüm bize inan seni anlamaya çalıştık biz kendi haline bırakalım istedik. Öyle istiyorsa nasıl iyi olacaksa öyle olsun dedin ondan yanii.. Yoksa siz hepiniz benim için çok değerlisiniz. Neden olduğunu çok iyi biliyorsun bitanemm sen de buraya gelen herkes çok özel ama saygı duymak zorundaydık..
tamam canım ole diyosan öledir neden sana inanmayımki ben benim içimde hiç kötü fikir yoktur gülüm oturup öle fesat düşüncelere dalmam oöe düşünenlerede bu yasıma kadar hep kısmısımdır alındıysamda içimde hiç tutmam canım sölerim belki o günlerde belki sonradan ama mutlaka sölerim bunu. dogru diyosun kendimi özletmedimki özel mesajlar yagsın banabiliyorum canım nasıl kaptırdığını bende o yollardan geçtim gülüm inan anlıyorum bu zamanda destek beklemende normla bende o nedenlerle diğer topiğ uğramıyorum gayet net anlıyorum kırılmanı ama balım o gün yazdığığında bende çıktım hemen ertesi günüde giremedim kandildi hiç gitremedim akşama yakın girdim kyutladım çıktım ertesi günüde babalar günüydü yine akşama kadar giremedim dışarı çıktık derken geri kaldım gece girdiğimdede senin geldiğini görünce sevindim aklımdan geçmedi değil geçmese geçmedi derdim inan geçti ama geldiğini görünce tmm dedim gelicek bizsiz yapamaz yoksa ben öyle unutanlardan değilim sen ve herkes birisi gelmese hemen yazarım uzun zaman oldu diye sen geldiğin için bende yazmadım ki burda topiktede yazdım gel ben özlerim dedim bebekten konuşmayız dedim fıstığım o an kırılabilirsin anlarım gücenmemde ama beni tanıdıysan yalan söylemediğimi bahane etmediğimide bilirsin sen o günden sonra hiç girmeseydin eğer ben çoktan yazmış olurdum bendeki yerini biliyosun ama ertesi gün gelmiş oman beni sevindirdi durum bu canımıniçi şuan için o düşüncelerde olursan üzülürüm ama anlıktı geçti dersen anlarım çünkü dediğim gibi unutöuş olsam haklısın der özürdilerim bitanem beni yanlış anlamanı istemem yani asla çok üzülürüm kuzum
kendi khalime bıraktın beni üstüne gelmek istemedin demi canım. tamam canım anladım ben seniya su an hala cok duygusalım biraz abartıyorum herhalde kıslar . dün öglen bi pembe bişi geldi silerken aha dedim adet oldum sonra hiç bişi gelmedi yine umutladım cünkü bugünde atlatabilseydim hamile olma ihtimalim artıyodu. ama ne yazıkki gece iki gibi geldi batasıcalar .
tamam canım ole diyosan öledir neden sana inanmayımki ben benim içimde hiç kötü fikir yoktur gülüm oturup öle fesat düşüncelere dalmam oöe düşünenlerede bu yasıma kadar hep kısmısımdır alındıysamda içimde hiç tutmam canım sölerim belki o günlerde belki sonradan ama mutlaka sölerim bunu. dogru diyosun kendimi özletmedimki özel mesajlar yagsın bana
elisde bu ay aynı benim durumumdan dı ya hepmpkolu hem aynı dönem adet günlerimiz falan bana yoldaş oldu iyi oldu.
kendi khalime bıraktın beni üstüne gelmek istemedin demi canım. tamam canım anladım ben seniya su an hala cok duygusalım biraz abartıyorum herhalde kıslar . dün öglen bi pembe bişi geldi silerken aha dedim adet oldum sonra hiç bişi gelmedi yine umutladım cünkü bugünde atlatabilseydim hamile olma ihtimalim artıyodu. ama ne yazıkki gece iki gibi geldi batasıcalar .
tamam canım ole diyosan öledir neden sana inanmayımki ben benim içimde hiç kötü fikir yoktur gülüm oturup öle fesat düşüncelere dalmam oöe düşünenlerede bu yasıma kadar hep kısmısımdır alındıysamda içimde hiç tutmam canım sölerim belki o günlerde belki sonradan ama mutlaka sölerim bunu. dogru diyosun kendimi özletmedimki özel mesajlar yagsın bana
elisde bu ay aynı benim durumumdan dı ya hepmpkolu hem aynı dönem adet günlerimiz falan bana yoldaş oldu iyi oldu.
ben bi camasır asayım kıslar.
tmm canım git as da gel ben çıkıcam çünkü eltim doğum yapıyo şuan oraya gidicez cumaya adar ordayız olamıycam ben malesef bitanem:26:
aaa öyle mi demek doğuruyor artık Allah hayırlı dopum nasşp etsin eltine canım.. Tamam o zaman gelince görüşürüz. Ben akşamları yazamam artık annem gelecek ya gündüx burdayım ama. Demek sensiz geçireceğiz bu haftayı neyse sağlık olsun sen eltinin yanına git tabi gülüm... Görüşürüz öpüyorum bizim yerimizede kutla eltini.
gülüm benim iyi yapıyousun en doğrusu arkadan konuşmak yerine haklı haksız olsanda söylemen en doğrusu tabiki ama dediğim gibi yemin ederim şu mübarek üç aylarda gerçkten yazarım dedim aklımdavardı ama ertesi günü geldiğin için bende sevndim yoksa ben durmazdım gülüm kırılmalarını duygusallğını anlıyorum inan yemin ederimki kandile her namazda ve okuduğum kuranda ellerimi açıp sana dejavuma elise dua ettim kalbimde böyle bir yerdesiniz oturken eşime derim melisa böyle bekliyo dejavumun ovusu oda sağolsun dinler yüzümüzü görmüyoruz ama işlemişizki içimize her saniyede varsınız unutmak sana yazmamak yada ilgilenemmek mümküğnmü helekei bu insan sensin senin gibi çatlak arkidişimi ben unutrmuyum ilgilenmezmiyim bitanem benim bana kırılma bak istersen sen git bir kaç gün gelme bak bakalım yazıyomuyum yazmıyomuyum (NOT yazmıycam o keisnde )delü kız seni ben snei çok seviyorum ve inan abna desenki beni sürekli dinle hiç bıkmadan dinlerim öyleki şu pcde outurken sırf sen üst üste yazıyosun diye bekletmiyim diye aç kalıpda kalkmadığım oldu işim olduda seni bırakmamak için yapmadığım oldu Allah canımı alsınki bak yalan değil sen iste ben her zaman sneinleiyim hiç şüphen olmasın
canım tamam gecti gitti biliyorum ben seni fasla alınganlık yaptım ama hiç bişi kalmadı artık bende gercekten gecti gitti bak vallaha. üzülme sende bi dönem ole düşündügüm için yazdım keske yazmasaydım ya üzdüm seni ama yazmasaydım kendimi iki yüzlü hissedecektim bi denem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?