- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.541
hoşgeldin gülüm nasılsın nerelerdesin görünmüyosun
sağolasın gülüm Allah razı olsun evet minicik birşey var bişeye benzemiyo ama varım diyo şükürler olsun teyzesielifcik bebişine ve sana kocaman maşallah ama o siyah şey kese onun içindeki minicik bişi var o bebiş yirim kız ben onuuuuuuuuuuuu.
eeeeeeeeeee iki hafta tatil yapınca yavrum işler yığılmış nefes alamıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .bu hafta yoğunum arada uğrarım
hosgeldin canım. moon sen hayıt hapı kullanmısmıydın kıs. elif aynı soru sanada gecerli kullandın biliyorumda ya ben seyi unuttum adetin kacıncı günü baslanıyodu ve kac gün içiliyodu ya
sağolasın oflum Allah razı olsun bitanemelifcim hadi gözün aydın tatlım..
maşallahh bebeişine
selam kızlar naber
Elifim nasılsın nasıl gidiyor gebelik
sağolasın oflum Allah razı olsun bitanem
hoşgeldin esram nerelerdesin kız merak ettim seni çoktandır yoksun iyimisin ben iyiim çok şükür aynı devam işte doktordan geldim bugün kuzum sorun yok şükürler olsun
ben hapını kullanmamıştım.
hayıtın kendisini kaynatıp içtim..
ama aynı adetin 2. veya 3. günü başlıyosun
yumurtlamaya yakın bırakıyosun
selam kızlar naber
maşallah sanada bebeğinede ölese kuşum, geçen hafta izindeydim bitanem, bebe çalışmalarına da 3 ay ara verdim, mola yapıyorum sonra doktor işlerine başlıcam işte aynı yani herşey
hosgeldin cano.
sağolasın balım tşk ediyorum demek izinliydin ohh ev keyfi yaptın haa iyi yapmışşın kafanı dağıtmış olucaksın en azından tatlım benim inş hakkında hayırlısı olsun
hoşbulduk kuşum, sen şu hayıtı kocadan ayrıda olsan iç, iyicene bir düzene soksun adetini rahmini hormonlarını, sonra kocaya kavuşunca rahmin tamamen hazır olur bebeğe inşallah. benim arkadaşım evlenmeden içmeye başladı 4 ay içti evlendiğinin ilk haftası gebe kaldı, pko vardı onda hemide
hosgeldin canım. moon sen hayıt hapı kullanmısmıydın kıs. elif aynı soru sanada gecerli kullandın biliyorumda ya ben seyi unuttum adetin kacıncı günü baslanıyodu ve kac gün içiliyodu ya
selam kızlar naber
ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum baskada bişi demiyorum bi haftada he
ulen böle örnekelre varya var ya bip..................................
biz 1 sene geçti ugrasalı 3 senedir evliyim bi şi yok. neyse. peki hiç bırakmadanmı içiyim yoksam yumurtklama günlerimde bırakayımmı.
ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum baskada bişi demiyorum bi haftada he
ulen böle örnekelre varya var ya bip..................................
biz 1 sene geçti ugrasalı 3 senedir evliyim bi şi yok. neyse. peki hiç bırakmadanmı içiyim yoksam yumurtklama günlerimde bırakayımmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?