Kaldığımız Yerden Her Telden..

elifcik bebişine ve sana kocaman maşallah ama o siyah şey kese onun içindeki minicik bişi var o bebiş yirim kız ben onuuuuuuuuuuuu.

hoşgeldin gülüm nasılsın nerelerdesin görünmüyosun

eeeeeeeeeee iki hafta tatil yapınca yavrum işler yığılmış nefes alamıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .bu hafta yoğunum arada uğrarım

elifcik bebişine ve sana kocaman maşallah ama o siyah şey kese onun içindeki minicik bişi var o bebiş yirim kız ben onuuuuuuuuuuuu.
sağolasın gülüm Allah razı olsun evet minicik birşey var bişeye benzemiyo ama varım diyo şükürler olsun teyzesi
eeeeeeeeeee iki hafta tatil yapınca yavrum işler yığılmış nefes alamıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .bu hafta yoğunum arada uğrarım

hıım tabii yattın yattın işleri bıraktın demi şaka şaka gülüm annenler vardı tabi işlerin kaldı yaparsınız canın sağolsun da onlar olur meleğimmmm

hosgeldin canım. moon sen hayıt hapı kullanmısmıydın kıs. elif aynı soru sanada gecerli kullandın biliyorumda ya ben seyi unuttum adetin kacıncı günü baslanıyodu ve kac gün içiliyodu ya

ben hapını kullanmamıştım.
hayıtın kendisini kaynatıp içtim..
ama aynı adetin 2. veya 3. günü başlıyosun
yumurtlamaya yakın bırakıyosun

elifcim hadi gözün aydın tatlım..
maşallahh bebeişine
sağolasın oflum Allah razı olsun bitanem
selam kızlar naber
Elifim nasılsın nasıl gidiyor gebelik

hoşgeldin esram nerelerdesin kız merak ettim seni çoktandır yoksun iyimisin ben iyiim çok şükür aynı devam işte doktordan geldim bugün kuzum sorun yok şükürler olsun

maşallah sanada bebeğinede ölese kuşum, geçen hafta izindeydim bitanem, bebe çalışmalarına da 3 ay ara verdim, mola yapıyorum sonra doktor işlerine başlıcam işte aynı yani herşey

ben hapını kullanmamıştım.
hayıtın kendisini kaynatıp içtim..
ama aynı adetin 2. veya 3. günü başlıyosun
yumurtlamaya yakın bırakıyosun

tamam canım ya gecen aylarda kullanmıstım ama unuttum ya. gerciadetten sonra kocamla sadede 3 gün birlikte olacaz ya içsemmi acep gerek varmı yakı yapıstıracamda belime puffy heem yakı hem hayıtla hamile kalmıs ikisini bi deneyim dedim ama ne yapsamki ya 26sinda tatile cıkıyorum.yumurtlama günümdede kocadan ayrıyım bi baktım takvimede. belimde agrıyo hani belede iyi gelir yakı. üf kafam karıstı ya düşünemiyorum.:44::44::44:

maşallah sanada bebeğinede ölese kuşum, geçen hafta izindeydim bitanem, bebe çalışmalarına da 3 ay ara verdim, mola yapıyorum sonra doktor işlerine başlıcam işte aynı yani herşey

sağolasın balım tşk ediyorum demek izinliydin ohh ev keyfi yaptın haa iyi yapmışşın kafanı dağıtmış olucaksın en azından tatlım benim inş hakkında hayırlısı olsun

hoşbulduk kuşum, sen şu hayıtı kocadan ayrıda olsan iç, iyicene bir düzene soksun adetini rahmini hormonlarını, sonra kocaya kavuşunca rahmin tamamen hazır olur bebeğe inşallah. benim arkadaşım evlenmeden içmeye başladı 4 ay içti evlendiğinin ilk haftası gebe kaldı, pko vardı onda hemide

kızlar ben çıkıoyurm cumaya kadar yokum eltime gidiyorum şuanda doğum yapıyor çüğnkü gelimnce görüşürüz heopinizi öpüyorum Allaha emnaet olun dejavum gelincede söyleyin onuda öpüyorum sizi seviyorum görüşmek üzere

sağolasın balım tşk ediyorum demek izinliydin ohh ev keyfi yaptın haa iyi yapmışşın kafanı dağıtmış olucaksın en azından tatlım benim inş hakkında hayırlısı olsun

valla 2-3 haftadır kafam rahat ruhum rahat iyi oldu bu kara bana. yaa saçlarımı kestireyim diyorum bu sıcaklarda uzun saç mahvediyor beni ama nasıl bir model kestircem bilemedim yaaa

ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum baskada bişi demiyorum bi haftada he
ulen böle örnekelre varya var ya bip..................................
biz 1 sene geçti ugrasalı 3 senedir evliyim bi şi yok. neyse. peki hiç bırakmadanmı içiyim yoksam yumurtklama günlerimde bırakayımmı.

hosgeldin canım. moon sen hayıt hapı kullanmısmıydın kıs. elif aynı soru sanada gecerli kullandın biliyorumda ya ben seyi unuttum adetin kacıncı günü baslanıyodu ve kac gün içiliyodu ya

yavrum ben hayıt kullanmadım hiç , bilmiyorum.
selam kızlar naber
Elifim nasılsın nasıl gidiyor gebelik

a.s. nasılsın cnm.

yaa kuzum şimdi şöyle bu kızın adetleri düzensizmiş kendini bildi bileli, işte kadın doğumcuya gidiyor pko teşhisi konuyor çocuğun olmaz diyorlar o derece ileri sendrom.
neyse bu hayıt tohumunu duyuyor ama çayına başlıyor, evlenmeden önce 4-5- ay günde 2 fincan hayıt çayı içiyor.
düğün yaklaşınca korunmak için doktora gidiyor ama doğum kontrol hapına başlamak için geç kalıyor. eee düğünün bir hafta sonrasına da adet olacağı için doktor zaten kistlerin var adete de bir hafta var gebe kalamazsın bu süreçte mümkün değil adetlenin ce başla hapa diyor. bunlar korunmuyorlar ilk hafta. sonra bu adet oluyor ama az, doğum kontrol hapına başlıyor bir süre sonra mide bulantıları başlıyor patronu şüpheleniyor patronda kadın test alıyor iş yerinde yapıyorlar pozitif kız şoka giriyor sonra kocası ile hastaneye kan vermeye gidiyorlar doktorunu görüyor, söylüyor doktorda diyorki dur kan vermeden bir ultrasonla bakalım paşanın kesesini görüyor. böle hikaye yani

kuzucum hap içeceksen adetin 2. günü başla adet 10 gün kala bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…