- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.561
kızlar ben çıkıoyurm cumaya kadar yokum eltime gidiyorum şuanda doğum yapıyor çüğnkü gelimnce görüşürüz heopinizi öpüyorum Allaha emnaet olun dejavum gelincede söyleyin onuda öpüyorum sizi seviyorum görüşmek üzere
yaa kuzum şimdi şöyle bu kızın adetleri düzensizmiş kendini bildi bileli, işte kadın doğumcuya gidiyor pko teşhisi konuyor çocuğun olmaz diyorlar o derece ileri sendrom.
neyse bu hayıt tohumunu duyuyor ama çayına başlıyor, evlenmeden önce 4-5- ay günde 2 fincan hayıt çayı içiyor.
düğün yaklaşınca korunmak için doktora gidiyor ama doğum kontrol hapına başlamak için geç kalıyor. eee düğünün bir hafta sonrasına da adet olacağı için doktor zaten kistlerin var adete de bir hafta var gebe kalamazsın bu süreçte mümkün değil adetlenin ce başla hapa diyor. bunlar korunmuyorlar ilk hafta. sonra bu adet oluyor ama az, doğum kontrol hapına başlıyor bir süre sonra mide bulantıları başlıyor patronu şüpheleniyor patronda kadın test alıyor iş yerinde yapıyorlar pozitif kız şoka giriyor sonra kocası ile hastaneye kan vermeye gidiyorlar doktorunu görüyor, söylüyor doktorda diyorki dur kan vermeden bir ultrasonla bakalım paşanın kesesini görüyor. böle hikaye yani
moonum canım iyiyim ben sen nasılsın bebiş nasıl
Canlarım günaydın Elifim yok tabii. Melisamm nasılsın balımm iyimisin atlattın mı valla kuzum bizim veletler bizi uğraştırıyorlar bir gelsin poposunu ısırcam bak görür o galiba aşılama olmadan da gelmeyecekler. Napalıkm canım nasıl olursa olsun yeter ki gelsinler dimii. Boşver şimdi bunlarıı.. Benim reglide anam geldi ama azıcık geldi yaa sürüntü gibim az az geliyor ilacın yarısını kullanıp regli olmuştum ya etkisi sürer demişti dr onun etkisi mi anlamadım vala gitmedim de doktora böyle acayip gelince öbür reglimde gidicem artık klomen falan versin sonrada aşılamaya geçerim.
Dün çok yoruldum annem geliyor suma günü. Eve gittim balkonun kalan camlarını sildim balkonu sildim düzenledim, yemek yaptım bugüne, mutfağı topladım,bulaşık makinesi boşalttım yerleştirdim. Son dağ gibi ütüm vardı onları yaptım saat bir buçuuktu yattım değil bilgisayara bakmak oturamadım bile popomun üstüne bir yemek yerklen oturdum gelince az haber baktım birde öyle bir geçer zamankinin sezon finali vardı son 10-15 dk sına baktım devam ettim ütüye öyle yani ama ayaklarımın altı acıdı valla meyve yedim gece gece uyudum. Bugünde iş çıkışı pazarımıza gidicem yaprak bulursam alıcam yarın dolma sarıcam. Bu akşamda işlerim var. Off öyle yanii.
günaydın canım. iyiyim gülüm cok yogun geldi dün benimde bugün azalma var aksama dogru bi banyoya girerim iyice azalır yarınada biter insallah yazında hiç cekinlmiyo orkid ya. aman işte yakı yapacam bu ay yarında hayıtı içeyim diyorum. sen niye hiç hayıt kullanmadın canım.
oh vallahi anacıgınmı geliyo yanına cok güzel ya ben cok uzagım anamdan izmirde. ya belki benimde yakıyla bebem gelir ya bak annemde yaktırmıs hemen gelmiş sonra annemdede babamdada ve bendede bel problemimiz var onlarda acıklık varda bende ne var bilmiyorum en küçük bi ters harekette tutulur belim kıcım dısarda öle dolanıtrımç. belki ise yara bu yakı ama belimi ovduracak birini bulabilsem bu işten anlayan.:26::26:
canım yap bence de yakı bu hiç zararı yok ki bel rahatsızlığı olanlar da kullanıyorlar. Hayıtta yap sen klomen şansını denedin. Ben klome alıca canım öbür reglimde bundna bişi anlamadım azcık geldi kahverengimsi geldi. Şimdi kullanmak istemiyorum. Annem çalışırken gelemiyordu ama artık çalışmıyor tedavi görüyor gelecek işte bir hafta kalır dr kontrolü oluyor iğnesi var ik haftalık alıyor iğnesini bir salı gitmiyor diğer salı gidiyor tahliller yapılıyor hep bu salı kontrole gitti öbür salı yok o arada gelecek işte iğnesini burda yaptırcaz. Belinde sorun varsa da bak yakı iyi gelir. Kusura bakma yalnız bıraktım ama yükseokul sekreterinin odasında klima yok öğleden sonra sıcak oluıyor diye hocanın karşısındaki bol odaya geldi orada klima var başka hoca vardı o dadan çıkına klima kaldı orada çalışıyor girip çıkarken pcimi görüyor ondan giremedim ballımm..
iyiyim cnm hoşbulduk dicem sende çıkmışsın.:) çok sıcak yavvvvvvvvvvvvvv yanıyozzzzzz biz .sen nasılsın tatlım.moonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin kusummmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?