- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.581
selammmmmm canlar ne yapıyorsunuz**********elifcik yokluğun belli oluyorrrrrrrr cicim
asembimde daha internet bağlatmadı heralde onuda özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
melisam niye ağlıyon yav o kadar ,yazık gözlerine .yazlık diziler başlar şimdi yazın dizi sezonunu hiç sevmiyommmmmmmm
selammmmmm canlar ne yapıyorsunuz**********elifcik yokluğun belli oluyorrrrrrrr cicim
asembimde daha internet bağlatmadı heralde onuda özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
melisam niye ağlıyon yav o kadar ,yazık gözlerine .yazlık diziler başlar şimdi yazın dizi sezonunu hiç sevmiyommmmmmmm
A.S CNMslmm kızlar ben geldimmmm
aman bosver böle en azından azcık içimi bosaltmak istiyorum o kadar üzülüyorum ki o kadar ama bu bebek olayımna. dizi bahane canım azcık duygusal bişi görüyüm bugünlerde baslıyom aglamaya öle.
yabu diziler ömrümü yidi vallahi aglıya aglıya mahvettiler beni sezon finalleri diye öyle vbir gecer zamankide kuzey güneyde ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzey cok acıklıydı ya salya sümük agladım vallahi. içim daraldı hele o kuzeyden sonra yavrum ya surat kıpkırmızı olmus nasılda aglıyo o maviş cok güzel gözlerinden nasılda damlalar akıyooooooooooooooo kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyerek dana gibi bögürüyo ay cok duygusaldı ya.
ayy az önce istifar ettimm miğdem çok kötüü hala ne yapcam bilmiyorum kızlarrslmm kızlar ben geldimmmm
kimsecikler kalmamis :|
aldırdım kocişe yarın yaparım. azalır iyice. aksam yapıstırırım bakalım. ama tanmm yumurtlama anımda esten ayrı olcam kıs işe yararmı bilmem. aman yaramasada belime iyi gelir
annen hnasıl oldu canım kusura bakma ya soramadım hiç bi dönem cok üzülüyodun ya hatırlatmak istemedim o günleri sana canım ondan sormadım yoksa aklımdaydıda diyodum dejavumun annesinin rahatsızlıgı vardı nasıl oldu acep konuyuda acamıyorum sana zati bebeye üzülüyoz bide onu hatırlatmayım sana diye. senin bu kahve gelen adetin demi canım adet zamenın yanı diger arada olan kanaman degil demi canım.:26::26:
iyi akşamlar kızlarrr
biz bugün yeniden çalışmalara başladık
vatana millete ugurlu olsun
işler cok yogun giremiyorum pek fazla
hafta sonunu iple cekiyorum
1 hafta yokum sonra izne cıkıyorum
tatile gitcez bi kaç gün sonra gezeriz bol bol..
ama resmen bu hafta gecmek bilmiyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?