Kaldığımız Yerden Her Telden..

üf ya yine kimse yok elifi senn yyoklugun u cok hissediyorum canım cabuk gel ya sıkıldım iyice. dejavum zati calısıyo fırsat bulabildikce girebiliyo yapayalnız kaldım ya
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzz dırırırırırırırııııııııııııııııı dırırırıdırırırırırırırırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyuz ibodan alın size bi sarkı

yabu diziler ömrümü yidi vallahi aglıya aglıya mahvettiler beni sezon finalleri diye öyle vbir gecer zamankide kuzey güneyde ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzey cok acıklıydı ya salya sümük agladım vallahi. içim daraldı hele o kuzeyden sonra yavrum ya surat kıpkırmızı olmus nasılda aglıyo o maviş cok güzel gözlerinden nasılda damlalar akıyooooooooooooooo kardeşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyerek dana gibi bögürüyo ay cok duygusaldı ya.

selammmmmm canlar ne yapıyorsunuz**********elifcik yokluğun belli oluyorrrrrrrr cicim

asembimde daha internet bağlatmadı heralde onuda özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

melisam niye ağlıyon yav o kadar ,yazık gözlerine .yazlık diziler başlar şimdi yazın dizi sezonunu hiç sevmiyommmmmmmm

ay niye kıs su komik diziyi merak ediyorum izleyelimd ekafamıs dagıolsın. ne acayip bi o kadarda garip diyo ya. cok komige bensiyo o dizi.

aman bosver böle en azından azcık içimi bosaltmak istiyorum o kadar üzülüyorum ki o kadar ama bu bebek olayımna. dizi bahane canım azcık duygusal bişi görüyüm bugünlerde baslıyom aglamaya öle.

slmm kızlar ben geldimmmm
A.S CNM
aman bosver böle en azından azcık içimi bosaltmak istiyorum o kadar üzülüyorum ki o kadar ama bu bebek olayımna. dizi bahane canım azcık duygusal bişi görüyüm bugünlerde baslıyom aglamaya öle.

CNM benim kıyamam sana rabbim en kısa zamanda o göz yaşlarını sevinç gözyaşına dönüştürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum

dejavum nirdesin ? sivatandan haber var mı merak ettim arkidişi:26::26::26:

[video=youtube;drIqtSfUpr8]http://www.youtube.com/watch?v=drIqtSfUpr8[/video]

[video=youtube;I8JuAEQPqR8]http://www.youtube.com/watch?v=I8JuAEQPqR8[/video]

şşt burdamısın kızzz
ne oldu güney mi öldüü mü kiii

alüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü napiyonuz

günaydın arkadaslar masılsınız bakım. bi bakıyım dedim ama yine kimse yok. yakıyı yapıstırdım dün aksamm ya ilk bişi olmadı iyi rahatım dedim sonra bi basladı yanmaya var ya abooooooooooooo. hala belimde gece cok zor uyudum hiç sırtüstü yatamadım bastırdıkca yanması artıyodu sanki bi o yana bi bu yana habire dole döne uyumusum cok yorgun kalktım yav fazla dönmüşüm de.

kimsecikler kalmamis :|

canım benim işlerim yoğun giremedim bir arkadaşımız eltisi doğum yaptı oraya yanına gitti iştr zaten birkaç kişiyiz ama bekleriz burada o an olmasakta okur cevap yazarız tatlımm..

Tabii canım bele iyi gelir yakı belin iyi olursa helvetlerde iyi geçer dimi ama Allah ol dedikten sonra hiç belli olmaz hem. Bir ilişkiyle bile tutar balım.. Annem hala tedavi görüyor canım işten ayrıldı baya oldu her hafta iğne vuruluyor bir salı gitmiyıor öbür salı dr kontolüne gidiyor hep tahlillerle bakılıyor her salıda iğnesi var iki haftalık veriyor hep dr. Malesef yan etkileri var saçları çok dökülüyorumuş ama genelde iyi daha fazal etkiler bekleniyordu temmuzda 6 ay dolacak genel tahliller yapılacak tamam mı devam mı karar verilecek 6ay-1 sene tedavi. Zati bugün geliiyor annem salı günü dr gitti öbür salı gitmicek o arada çağırdım iğnesini ilaçlarını alcak yanına gelecek. Vala balım anlamadım ben çok az geldi birkaç gün sürdü tam kan gibi de değildi kahverengimsiydi ama silince kan gbiydi de anlamadım ilacın yarısını içip regl olmuştum ya onun etkiis sürermiş ondan mı acaba anlamadım öbür reglide gidicem dr. Bunda kafa karıştı benim.Zaten yoğunum dr gidemezdim. Öyle işte balımm beklemdeyim.

Merhaba canım çok giremiyorum kusura bakmayın işyerinde işler yoğun öğrencilerin son sınavları var falan bir sürü işler. Müd.yard yetmiyormuş gibi öğleden sonra da yüksekokul skreteri geliyor arka odaya klima var orada diye. Birde onun sekreterliğini yapıyoruz. Kendi sekreteri oturuyor odasında. İznimde yok ağustosta girdim işe ramazana denk geliyor hoş olsa da eşimin yaz okulu var kalan öğrencilere eylüle kadar ders verecek o da izin yapamıcak. 1 ay izni var onun hoca olduğu için ama olmayacak o da olsun beek olursa kullanırım rahatça kendi iznimden alırım diyor şimdiden. Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefr zamanı gelmiştir canım biz elimizden geleni yapalım gerisini Yaradana bırakalım o neylerse güzel eyler. Allah herzaman hayırlısını hayırlı zamanda versin hep böyle dua ediyorum. Ohh çık izne git tatilee herkes kaçıyor bir ben kaçamıyorum..

Canlarımm uykusuzluktan yıkılıyorumm.. Annem gelecek bugün tüm hafta temzilik alışverişle uğraştım geçen hafta işten gelince hep halvetler oldu diye işleri salmıştım bu haftaya kladı hep geç saatlerde yattım. camlarda son yağrmurlarda kirlenmişti her gün bir cam sildim balkonu geçen sene kapatttırdık pimapenleri camları falan bir akşamımı aldı geçen gün. Dün de gittim eve market falan yaptım yemek yedim. Barbunya yaptım, börek yaptım birde etli yaprak sardım bu arada evi süpürdüm sildim yine hemen toz oluyor mutfağımı sildim dolma pişti derken saat üçü geçiyordu yattığımda yediye yirmi kala da kalktım lavaboları yıkadım yine bir. Çamaşırları topladım katladım , bulaşık makinesini çalıştırdım giyindim işe geldim gözümden uyku akıyor bu hafta hiç doğru düzgün uyku uyumadım ama annem için değer çok özledim. Yrın da gezicez inşallah Bursa'ya falan gidicez. Ama 1 hafta rahatım annem yapar yemeklerimi.

Son düzenleme:
yaa anacım nerdesiniz len yoksam ben gittim diye küstünüzmü topike uleyn geldim hade gelin bakın bugün girebildiğim son günüm sonrasında yoğunum babamlar geliyo gelinde azıcık hasret giderlim hee kızlar

vallaha kimseler yok bende otur otur sıkıldım zati yorgunum aşırı derecede çıkıyorum kızlar girerim inş eşim erken gelecek yorgunuz yaaa uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…