Kaldığımız Yerden Her Telden..

günaydın şekerim allah kolaylık versin .

elifim naber ya özlettin kendini babanlar geliyomuş sevindim alışınca zor oluyr gittilermi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa iyicene hasret gider oldumu bebiş nasıl iyimisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz . akrabanız doğurdumu onun bebişi nasıl?

iyiyim balım bende özledim sizleri gülüm yaaa gittim geldim vallaha bebişimiz oldu çok şükür oğlumuz oldu normalle bekledik 2 gün suni sancı verdiiler olmadı sonra tam açıldı derken beebeğin kafası yukardaymış sezeryana aldılar 2 gece yanında kaldım maaşallah oğluşumuza çok tatlı çok uslu ama yoruldumki oturduğum yerde uyukluyorum artık balısı sizler ne yaptınız ne eettiniz nasılsınız babamlarda geliyo çok şükür ama dediğin gibi gelmeerinden çok gitmeleri şimdiden koyuyor vallaha hayırlısı Allahtan bee gülüm

yaa bu ne yaa bir gittim geldim bir Allahın kulu olmazmı yahu nerdeiniz hala ses yok soluk yok dejavum melisam huu huu nerdesiniz Allah aşkına yaaa

benimde yarın şeker yüklemem var kuzum , maşallah bebişe uslu olması iyi.bende iyiyim çalışıyom çok tatil yapınca işler birikti onlarla uğraşıyorum havada pek sıcak bunalıyoz bebemle:) ya gelmeleri güzelde gitmeleri koyuyor insanaaaaaaaaaaaaaaaaaa gene yanlız kaldım diye baya ağlamıştım onlar gidince. şimdi gene işler bana kaldı

hıım deme şeker yüklemen var var inşşş iyi çıkar meleğim beim sonucu haber et emi haklısın sıcaklar mahvediyor bende gelene adar ne çektim hemen duşa girdm bakalım gelmeleri kalmaları toplam 12 gün çok az bir süre ama olsun hiç yoktan iyidir balısı Allahım başımızdan eksik etmesin onları AMİNNNNNNNNN

aminnnnnnnnnnnnnn kuzum. herkes yerinde sağ olsun. şeker yüklememiz var teyzoş bakalım inşallah temiz çıkar yazarım nasıl oldu bitti diye .sen kendini kaybetme iş yapıcam yemek yapıcam diye hamilesin bebişe ve kendine çok dikkat et oldumuuuuuuuuuuu.

yaa bu ne yaa bir gittim geldim bir Allahın kulu olmazmı yahu nerdeiniz hala ses yok soluk yok dejavum melisam huu huu nerdesiniz Allah aşkına yaaa

burdayım banane gitmeseydin sende cıkcıkcık töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsın gülüm cok özledim kıs seni yapayanlız kaldım burda dejavumunda işi vardı bende dayanamadım dısarı cıktım bugün ya AKLI olan evde dursun bu sıcakta .
vantilatörü actım karsısına gectim ötümü basımı serinletiyorum şimcik.

anam by yakı ne biçim bişi mis ya sıvcakta iyice kasındırdı bi kasınıyo bi batıyo. anam hemen gece olsun halvet olsunda cıkartacam hemen ya kısın iy olurda sıcak sıcak yazın hiç cekilmiyo.

sıkıldım beee sabahtan beri yalnız beklemekten aradada yemeklerimi yaptım kaç gündür sulu yemek girmedi karnımıza lokanta o bu katı yedik çorb İÇTİK AMA FAYDASIZ YANİ BENDE ÖZLEDİM KIZZ SORMA VALLAHA GELDİM AMA BU HAFTALARDA GELEMİYCEM PAZAR GÜNÜ BABAMLAR GELİCEK PAZARTESİ SABAHA BURDLAR NASİPSE İNŞ arada girerim yazarım ama kalamam yani zati evdededurmayız bu mideyle bu sıcaklarda nasıl olacak onuda bilmiyorum hiç yaa

amin gülüm inş sorun çıkmıycak bak gör kendini strese sokma sakın meleğim emi vallaha yorucak birşey şimdilik yok taze taze yapıcam yemeklerimi mantı yapıcam ilk güe işte o biraz oyalar elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çbuk yoruluyorum kuzum

canım yarın sabahta gel ya.

elifim pazar kavusuyyyon he baban karısıylamı gelsek kardesimde gelcek he ilk defa görcem onu ay ne heyecanlı bi durum kıs hem heyecanlı hem garip amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin bebenden bi yas büyük olcak teyzesimi dayısımısydı.
insallah kendinşi cok yormadım valla sana bi cakarım bak bebene dikkat et emi. gellen seni bi öpeem

bişi olmaz canım cıkarsınız araba varmı altınızda varsa onla rahat olur sen zaten gebe bebek zaten minnacık ole hergün gezemezsiniz gün asırı falan cıkarsınız bölece havalarda cok bunaltmaz sizi canım. kıs ben yakı yapıstırdım belime öle hamile kalan cok mus bide bunu deneyimdedim.:26::26::26:

canımıniçi eşim yarın izinli geç kalkarız ben erken kalkarsam damlarım ama sonrasında dolma sarıcam falan öyle kalamam bitanem inanki bende isterim özleidm ama durumlar ve zaman çok kısıtklı benim için
hee melisam kavuşuyorum çok şükür Allahın izniyle inş sadece abbamla kardeşim geliyo ufaklar gelmiyo yola dayanamaz diye getirmiyo babam sonrasında ben gidicem inş ramazan sonrasında inş arabamız varda onuda getirmiyo burdan kiralyacak babam gemeye çıktıkça Allahtan arabamaız olucak yoksa gündüz çıkmam asla gülüm benim

bebişim minnacık teyzesi ama beni çok yoruyo mdem felaket birde yoruldum yaa oğluşumuz oldu maaşallah 4 kilo doğtu tosuncuk bir paşamız var nasıl sevdim nasıl sevdim ama çok zor o doğumu dikileri kanları gördüm yaa rangim falan kaçtı korkuyodum iyice tırstım be melisam nee halt edicem inanki bilmiyorum içimde sakaması mümkün olsa saklarım yani

delü içinde saklayıp kurutacanmı bebeni töbe. keske girmeseydin sen ya hamileleri böle seylerden uzak tutarmıs dogduktan sonra gideydim sevmeye yanında kalmaya. bak gözün korktu. bişi olmaz sezaryan olursun korkarsan mis gibi.

elifim inşalalh kuzum bakalım yarın görcez hayırlısı. he mantı hiç yorucu değildikkat et kendine çokta gezme yarım saaten fazla yürümemen lazım yürceksen dinlenceksin. ona göre

aferin bak ögrenmişsin alıntıyla yazmayı. ben becremiyom diyodun ya iyi olmus helal sana kıs yürü len kim tutar seni. ya ben cıkmak zorundayım yemek yapacam moonum hosgeldin gülüm nasılsın. kıslar öptüm sizi yarın sabah gelmeye calısın emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…