- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.441
asembbbbbbb nirdesin kuzucum yaa
hee bende diyorum nirde bu kızz anlatırım balısı yaa msnden olmazmı sinirden gülüyorum deli gibiyim hunim eksik bir tek
burdayım kuzucum çıktın sandım senii
gel hele bakem nedir bu karışık durumlar anlat hele kuzum
ohh ne güzel kuzumm valla özendim deniz kum güneş ohh mis gibi valla
keyfini çıkar kuzum eşin olmasada gayet güzel geçer valla
bende tam bi deniz kurduyumdur ama bu sene kaldı malesef
seneye artık çağatayla birlikte inşallah
alışverişi bile bi başka oluyo tatilin al kuzum gönlüne göre ne varsa
ohh mis gibi valla
ay cnmsın sen yaa sağol cnm kuzumm
tmm kuzum hadi sen gir duşuna ferahlarsın mis gibi
öptüm seni kocaman cnm arkadaşımm
malesef gülüm yaa normalde hafta sonun benim sakin geçerde dün biraz durumlar karışıktı bugün dahada karışık anam hiç keyfim yok diyicemde aslında neyse sözün gelişi işte otobüsle gidicez balım uçak yok oraya eşimin memelkei değil gelin hanımın tarafında oluyo düğün orayada uçak yok malesef midem bulanmasa sorun yokda bu sıcaklarda çok zor bugün gititk kendime birşetyler aldım kot pantolaon üzerinede tunik aldım uygun çanta derken geldik ne olsun gitmiyoruz düğüne işler karıştı sevgili kayınvalidceğim sayesinde son durum nedir gidiyomuyuz gitmiyomuyuz bende bilmiyorum balısı
vay vay vayyyyy kimleri goruyorum asemb, dejavu-one nabersiniz yaaa...
bende aynen yüzmeyi bilmem maalesef ama çok güzel dalarım ve sudan da çıkmam. Napayım eşimin yaz okulu var kalan öğrencilere tatil yok ben çıksam ya avede oturucam ya anneme gidicem büyük ihtimal ee anneme gittikten sonra da tatile de gideriz dedik marmara tarafına avşaya gitmeyi düşünüyoruz zaten yakın az deniz havası alayım ya çok ihtiyacım varr. Valla aldım iki şort daha aldım bir brozlaştırıcı krem aldım falan öyle geldik işte.
ohh yaptım duşumu sonra kocişle dışarı çıktı alışverişimi yaptım geldim işte esmiyor anacım esmiyor yaa işyeri mis gibi valla yüksekokul sekreterinin odasında klima var ohh püfür püfür aynı odada gibiyiz arada bir kapı var o da hep açık esiyor ne güzel öğle tatilinden geliyorum adam gelmeden karşısına kuruluyorum valla..zaten benim odama da geliyor sağolsun gelmiyor gibi olunca yada tarayıcının başında terlediysem esmiyor diyorsam yükseltiyor ayarını..
ztar hoşgelin kuzumvay vay vayyyyy kimleri goruyorum asemb, dejavu-one nabersiniz yaaa...
bende aynen yüzmeyi bilmem maalesef ama çok güzel dalarım ve sudan da çıkmam. Napayım eşimin yaz okulu var kalan öğrencilere tatil yok ben çıksam ya avede oturucam ya anneme gidicem büyük ihtimal ee anneme gittikten sonra da tatile de gideriz dedik marmara tarafına avşaya gitmeyi düşünüyoruz zaten yakın az deniz havası alayım ya çok ihtiyacım varr. Valla aldım iki şort daha aldım bir brozlaştırıcı krem aldım falan öyle geldik işte.
ohh yaptım duşumu sonra kocişle dışarı çıktı alışverişimi yaptım geldim işte esmiyor anacım esmiyor yaa işyeri mis gibi valla yüksekokul sekreterinin odasında klima var ohh püfür püfür aynı odada gibiyiz arada bir kapı var o da hep açık esiyor ne güzel öğle tatilinden geliyorum adam gelmeden karşısına kuruluyorum valla..zaten benim odama da geliyor sağolsun gelmiyor gibi olunca yada tarayıcının başında terlediysem esmiyor diyorsam yükseltiyor ayarını..
anladım canım ama ilk defa duyuyorum valla düğünün kız tarafında olduğunu ya erkek tarafında olur ya da kızla erkeğin oturacağı yerde olur bağmsız bir yerse herkes oraya gelir. O kadar yolu da gitmek kolay mı sıcakta in bin bir sürü iş yanii tabii kardeşi bulunması gerekebilir ama zor yanii senin de durumun belli. Dur bakalım belli değilmiş daha hiçbirşey.
vay vay vayyyyy kimleri goruyorum asemb, dejavu-one nabersiniz yaaa...
iyi yapıyosun valla kuzum napcan bu sıcakda en güzeli deniz valla
yüzmekde şart değil zati o suya girip çıkmak yetiyo valla insana ohh mis gibi
bol bol şortun oldu kuzum değişik değişik giyersin gali
güneşte çok kalma ama çarpmasın benım tatlı arkidişime
sorma valla kuzum, gıdım esmiyo bugun off çok felaket bu gecede uykusuz bi gece olcak
klima süper bişey valla en azından işyerinde rahatsın kuzum
onlar yapsın düğünleri amaan sende evceğizinde keyfine bakarsın balım kaymagım
aa canım se buralara uğrar mıydın kaçak arkadaşım.. nasılsın bakem hamile misin kız aşkolsun insan haber verir...
valla öyle aynen yok annem dikkat eder çarpılmam heralde ama kızarıyorum ya yenge gibi ilk günler beyaz tenliyim de sevmiyorum o halimi sonmrada soyuluyorum buğsay tenliler, esmerler gibi yanamıyorum maalesef son günler bronzlaştırıcıya yükleniyorum.
olurmu heç bizsiz gerçi işin yüzü başkada neyseeeeeeeeeeeee
salla gitsin kuzumm siz elinizden geleni yapmaya çalıştınız gerisi onların bilceği iş
bende acıktımda bi ekmek arası yaptırttım kocişe hüplettim şimdi
boğazım feci açıldı valla
sallıyorum şimdilikde bakalım eşim annesini arıyo şimdi son drum için ara demişti anası ohhh afiyet olsun canım ne yedin ekmek arası ketçap mayonez ne güzel gder haaa
hee sorma heyacanlı bekleyiz başladı eltimle konuşuyo şuan çekmez çekmez merak etme gülüm süle
eneem demek arıyo heyecanlı bekleyiş hbr et bize emi kuzum
sülesem canın çeker belki kuzum diyimmi bilemedim balım :44:
dejavumm nere gittin kuzumm
dejavum gitti yatmaya balısı kalkacak yaa sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?