Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende aynen yüzmeyi bilmem maalesef ama çok güzel dalarım ve sudan da çıkmam. Napayım eşimin yaz okulu var kalan öğrencilere tatil yok ben çıksam ya avede oturucam ya anneme gidicem büyük ihtimal ee anneme gittikten sonra da tatile de gideriz dedik marmara tarafına avşaya gitmeyi düşünüyoruz zaten yakın az deniz havası alayım ya çok ihtiyacım varr. Valla aldım iki şort daha aldım bir brozlaştırıcı krem aldım falan öyle geldik işte.

ay cnmsın sen yaa sağol cnm kuzumm
tmm kuzum hadi sen gir duşuna ferahlarsın mis gibi
öptüm seni kocaman cnm arkadaşımm

ohh yaptım duşumu sonra kocişle dışarı çıktı alışverişimi yaptım geldim işte esmiyor anacım esmiyor yaa işyeri mis gibi valla yüksekokul sekreterinin odasında klima var ohh püfür püfür aynı odada gibiyiz arada bir kapı var o da hep açık esiyor ne güzel öğle tatilinden geliyorum adam gelmeden karşısına kuruluyorum valla.. zaten benim odama da geliyor sağolsun gelmiyor gibi olunca yada tarayıcının başında terlediysem esmiyor diyorsam yükseltiyor ayarını..

anladım canım ama ilk defa duyuyorum valla düğünün kız tarafında olduğunu ya erkek tarafında olur ya da kızla erkeğin oturacağı yerde olur bağmsız bir yerse herkes oraya gelir. O kadar yolu da gitmek kolay mı sıcakta in bin bir sürü iş yanii tabii kardeşi bulunması gerekebilir ama zor yanii senin de durumun belli. Dur bakalım belli değilmiş daha hiçbirşey.

iyi yapıyosun valla kuzum napcan bu sıcakda en güzeli deniz valla
yüzmekde şart değil zati o suya girip çıkmak yetiyo valla insana ohh mis gibi
bol bol şortun oldu kuzum değişik değişik giyersin gali
güneşte çok kalma ama çarpmasın benım tatlı arkidişime

sorma valla kuzum, gıdım esmiyo bugun off çok felaket bu gecede uykusuz bi gece olcak
klima süper bişey valla en azından işyerinde rahatsın kuzum

vay vay vayyyyy kimleri goruyorum asemb, dejavu-one nabersiniz yaaa...
ztar hoşgelin kuzum

valllalah balım normlde erkek tarafınfdda olurda bizim ki kız taraına uydu bizi salalamadı işte ne yaparsın

vay vay vayyyyy kimleri goruyorum asemb, dejavu-one nabersiniz yaaa...

aa canım se buralara uğrar mıydın kaçak arkadaşım.. nasılsın bakem hamile misin kız aşkolsun insan haber verir...

valla öyle aynen yok annem dikkat eder çarpılmam heralde ama kızarıyorum ya yenge gibi ilk günler beyaz tenliyim de sevmiyorum o halimi sonmrada soyuluyorum buğsay tenliler, esmerler gibi yanamıyorum maalesef son günler bronzlaştırıcıya yükleniyorum.

beyaz olunca zor oluyo kuzum ben esmerimde bana bişey olmuyo
ama kociş beyaz tenli onun zor oluyo baya
tatile gidince onla ugraşıyorum paso yatamıyo felen acısından

olurmu heç bizsiz gerçi işin yüzü başkada neyseeeeeeeeeeeee

salla gitsin kuzumm siz elinizden geleni yapmaya çalıştınız gerisi onların bilceği iş
bende acıktımda bi ekmek arası yaptırttım kocişe hüplettim şimdi
boğazım feci açıldı valla

salla gitsin kuzumm siz elinizden geleni yapmaya çalıştınız gerisi onların bilceği iş
bende acıktımda bi ekmek arası yaptırttım kocişe hüplettim şimdi
boğazım feci açıldı valla

sallıyorum şimdilikde bakalım eşim annesini arıyo şimdi son drum için ara demişti anası ohhh afiyet olsun canım ne yedin ekmek arası ketçap mayonez ne güzel gder haaa

sallıyorum şimdilikde bakalım eşim annesini arıyo şimdi son drum için ara demişti anası ohhh afiyet olsun canım ne yedin ekmek arası ketçap mayonez ne güzel gder haaa

eneem demek arıyo heyecanlı bekleyiş hbr et bize emi kuzum
sülesem canın çeker belki kuzum diyimmi bilemedim balım :44:

hee sorma heyacanlı bekleyiz başladı eltimle konuşuyo şuan çekmez çekmez merak etme gülüm süle

hee konussun bakalım
içimin süzme peyniri oluyo ya ondan sürdük ekmeğe
onu yidim kuzum bide erik hoşafım vardı ondan içtim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…