- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.461
tmm kuzum bende çöıkıyorum yarın görüşürüz iyi geceler öpüyorum
hee tmm kuzumm yatsın uyusun çalışıyo erken kalkcak
iyi geceler dejavumm tatlı ruyalar kuzumm
yaa bana demedin sanırsdam pardon kuzum biraz canı sıkıldı şimdi ben çıkayım bağırdım eşimede ailesinede durumlar karıştı eşimi üzdüler sinirlerndim yarına anlatırım görüşürüz kusuruma bakma gülüm
tmm kuzum bende çöıkıyorum yarın görüşürüz iyi geceler öpüyorum
herkese slm ben geldim nasılsınız asemb balım nasılsın gülüm benim kusuruma bakma dün çıktım öyle erkencisin bugün dünürüm
a.s kuzumm hoşgeldin balımcım
ben ıyıyım çok şükür kuzum uykusuzum sadece okaa dun epey geç yattım sabahda erkenden kalktım
uykumu alamadım yanıönemli değil kuzum benım naptınız şimdi gitcekmisiniz düğüne :44:
hoşbuldum balım sıcaklardanmı yatamadın kıyamam sana ben yaa sıcakki hemde nasıl vallaha evin tüm camları çık banamısın demiyo vallaha zati boğazım şişmiş yutkunamıyorum açsak bir türlü açmasak bir türlü yok kuzum gitmiyoruz düğüne son karar bu burdayız yani balım
evet kuzumm sıcaklar uyutmuyo malesef 2 de yattım debelendım kalktım tkr banyosa ısladım kendımı soğuk bişeyler içtim
tkr yattım gene uyuyamadım gene kalktım oturdum biraz felen sonra gene ıslandım banyoda
ondan sonra uyumusum ama saat kaçtı kimbilir yazın cidden zor oluyo kuzumm
aman kuuzm dikkat et boğaz şişliğide kötü olur çabucakda geçmez
daha 3 ayında dolmadı ilaç konusuda sıkıntılı olur balım
dikkat etmen lazım kendıne cnm dünürümm
heh iyi kalın burda
evet kuzumm sıcaklar uyutmuyo malesef 2 de yattım debelendım kalktım tkr banyosa ısladım kendımı soğuk bişeyler içtim
tkr yattım gene uyuyamadım gene kalktım oturdum biraz felen sonra gene ıslandım banyoda
heh iyi kalın burda
heh iyi kalın burda
heh iyi kalın burda
tam yazdım net gitti kuzumm kusuruma bakma balımm
selam kızlar ne yapıyonuz bakem ben daha evdeyim kocişi bekliyom pisimi iğneye götürcem ordan ofise geçicemmmmm
sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok sıcakkkkkkkkkkkkkkk:) daha sıcak olmasın
elif düğüne gidiyonmu cnm ne yaptın
slmmmmmmm kızlar nasılsınız elifimmmm nasılsın nasıl gidiyorrr hamileleik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?