Kaldığımız Yerden Her Telden..

a.slm hoşgeldin kzuzum ne yapalım pişiyoruz sıcaktan inş dahada kötüsü olmaz bugün feci bir sıcak var perde kımıldamıy malesef yok gitmiyoruz balım burdayız

iyi olmuş bu sıcakta çekilmezdi bebiş adına sevindim:))))))))))))))

bende sana kıyamam kuzumm soğuk yiyip içme emi balımm
ılık içmeye bak balımcımm
amiiiiiin kuzum göbek epey zorluyo valla
yatarken sağa sola dönmek eziyet oluyo

a.s kuzum napalım lak lak yapıyoruz
dimek aşısı var bugun pisinin çabucak git gel kuzumm
sorma dehşet sıcak yaa nolcak böle halimiz poffff

iyi olmuş bu sıcakta çekilmezdi bebiş adına sevindim:))))))))))))))
aynen bende sevindim açıkcası gözüm kesmiyodu bu sıcakda bu halde gitmeye ama eşime dayanamadım gülüm ben elimden geleni ettim içim rahat en azından eşimde biliyo benlikten çıktı gidememek hayırlısı böyleymiş balım

malesef işte soğuk buz gibi suları dikiyorum kafama balım sanırsamda o etki etti amann bakalım gülüm ben genelde kış soğukalrında asta olmam ama yaz sıcakalrında yatak döşek yatarım malesef tersim bu konuda

adetim 5 gün gecikti kullandığım DUPHASTON ilacının etkisi varmı acaba bilemedim ya.gerçi düşük sonrası sadece 2 defa birlikte olduk sadece okadar.kızlar eşimle dün çok kötü bir gün geçirdik çok kötü oldu derdimi anlatacak hiç kimse yok.anneme anlatsam kadıncağız perişan olur kalp hastası ablama anlatsam bana kıyamaz ve babama anlatır bilmiyorum yaaaaaaa.1,5 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu çok kötüyüm.

aman kuzum aman dikkat etmen lazım bak 3 ay dolmadı daha
ilaç işide zor olur oyuzden öyle soğuk suları dikmek yok emi balım benım
o daha kötü oluyo valla yazın hastalık hiç çekilmiyo Rabbim korusun
kışın gene evde yatarak geçiriliyoda yazın heryer cıvıl cıvılken hasta olmak çok gıcık oluyo

fındığım 5 gün mü geçri peki belirtielrin varmı kuzum test yapsana bence durma yap ilacın etkisi olurmu hiç bir fikrim yok ama meraklandım ayrıcas ne için sorun yaşadınız balım anlatmak istersen dinlerim ben balım

tamam balım söz vallaha içmem o kadar soğuk haklısın ilaç sıkıntısı var dikkat etmek lazımda işte sıcaktan gözüğmüz dönüyo vallaha ama dikkat edicem söz canım arkadaşlım beni sağolasın bidenem

he yavrum nor iç dış parazit vurulcak birde tetanozu var kuduzu var garibim ayvayı yedi:) mecburen vurdurmam lazım onun sağlığı için kıyamam bişi olursa ona çok seviyom çokkkkkkkkkkk tam zilli..

eneemm hepsini bugunmü olcak kuzumm :18:
tabi kuzum aşılar önemli hem onun için hem sizin için
vurulsun bakalım pisicik

sen nasılsın kuzumm fatihimiz nasıl

duphaston adet gecikmesi yapmaz bildiğim kadarıyla çünkü duphastonu bıraktıktan sonra 3 5 gün içinde adet olunması gerekir ki benim öyle oluyordu... (bak netten baktımda yorumları sasna yazıyorum balım)

herşeye hazırlıklı ol tatlım bebiş te olabilir.kötü bir gün derken tartıştıysan büyütmeyin cnm olur evlilikte rabbim bozmasın,herşey düzelir inşallah .

kızlar ben vete gidiyom gelince yazarım öptüm sizi

cnm benım o ilacı kullanmadıgım ıcın bilgim yok malesef
sıcaklarında etkisi olabılır gecikmede ama bellide olmaz yani test yapcakmısın peki

anlatmak istersen dinlerim kuzum elimizden geleni yaparız cnm
hiç olmadı derdini paylaşmış olursun rahatlarsın cnm
ailelere eşle ilgili çok anlatmamak gerek diye düşünüyorum
çünkü karı koca elbet iyi oluyo ama anne baba unutmuyo

tmm canım görüşürüz geldiğinde dikakt et öpüyorum

heh şimci anlaştık cnm dünürüm benımmm
gelinime iyi bakmassan çekerim kulaklarını

evet yaa bende farkettim bir dengesizlik var sitede birazdan bakım var derlerse şaşmam yani

anammmmmmmmmm emir böyük yerden ne yaparsın bea artıkın el mahkum şaka şaka gülüm bakarım sen damadıma bak asıl kuzucum benim

hehe tmm kuzumm ben damadına iyi bakcam sende gelinime böylece anlaşmış olduk balım :13::13:
bu arada kuzum senın cvplar benım yazdıklarımın üstünde çıkıyo
altta ararken senın cevabı bi bakıyorum üstte oluyo neyem böyle olduki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…