Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar dün sabah kahvaltı yüzünden başlayan tartışmamız eşim dışarı çıkp eve gelmesiyle devasm etti.ben yapı olarak ta çok sakın ve tartışmayı asla sevmeyen büyütmeryen biriyim.ikimizde kahvaltı yapmadık ve ben kahvaltı masasını topladım sonra eşim geldi bir kaç saat sonra dolaba baktı ve sen bişeyler yemedınmı dedi bende yok canım istemıyor dedim.kafasını salladı.sonra ben kola içmwk istedim ve dolaptan çıkardım oda bana engel oldu içemezsin dedi senmi karışacaksın dedım ne içeceğime peki bundan sonra bişi içmem dedim ve çok kötü bağırdı ben senın sağlığın için diyorum aç karına içilmez falan filan.sonra bende sinir anında dedimki ne o vurmayı düşünğyırsun ne bu ya dedim.bana bir takat attı ve sesimi çıkarmadım ama hi,ç konuşamadım akşlama misafirlerimiz geldi mangal yaptık ama benı görmeniz lazımdı kaskatı kesildim ya.şuan da gözümde kapkara olmuş ondan nefret edıyorum ve onu bırakmayı bile düşünüyorum böyle biri değildi şoooookk oldum yaaaa.bu saate kadar ne o aradı nede ben zaten konuşmayı düşünmüyorum.

fndfrkfnd cnmm aklım sende kaldıi anlat hele sıkıntını cnm
içini dök rahatlarsın

fındığım gönderdiğim sayfaya bakıyo sanırım kuzum anlatmak isterse dinleriz seve seve mındığım duydunmu kuzum biz burdayız yani sen istersen eğer dinleriz bitanem

fndfrkfnd cnmm aklım sende kaldıi anlat hele sıkıntını cnm
içini dök rahatlarsın

kuzum en başta şunu söyliyim ikinizde biraz canınız sıkkınmış yok yerden çıkmış kavga ama sonu kötü olmuş seni düşünmüş ama neden böyle birşey yapmış anlamadım sana titreyen deli gibi seven adam yaa bu neden yapmış olabilirki aklım almıyo ama çok büyük hata etmiş asla yapamamsı gerekeni yapmış bilmesem eşini neyse ama nasıl bu duruma geldniz siz kuzum yaa seni düşünmüş içirmemiş ne güzel ama neden sonu öyle olmuş ne diyeceğimi bilemiyorum ama biraz sıkıntılı bir durum fındığım

veeeee ben hala ağlıyorum ama onun yanında hiç ağlamadım hatta gece baktı sigaram yok gitti bana sigara alıp geldi hiç yüzüne bakmadım ve uyumaya çalıştım.onun uğruna istanbulu kariyerımı ailemi arkadaşlarımnı bırakıp buralara geldim ama nasıl olurda bana bunu yapar yaaaaaaaa

ahhh ahh nekadar basit şeylerden nekadar büyük olaylar çıkıyo
altıüstü kahvaltı yani
cnm malesef bazen kendımız bazende eşlerimiz olmadık şeylerden olay çıkarıyoruz
tokat olayını demiyorum tabi o çok kötü bişey insanın gücüne çok gidiyo
bide o olayın peşine misafir ağırlamak zorunda kalmıssın
peki o tokatdan sonra hiçmi özür dilemedi bide gece yatarken ayrımı yattınız
sabaha kadr hiç yanaşmadımı sana

gülüm snein o kadar iyi giden bir evliliğin vardıki eşinin ailesiylede iyidin sen hani onlarmı birşey yaptı diyicemde sanmıyorum neden böyle birşey oldu biranlık refkleks dityyivcem ama hiç birşey böyle birşeyin açıklaması olamaz çok büyük hata yapmış ve aramamış daha hem suçlu hemde aramıyo hemen ailene deme kuzum siz karkocasınız neticede bir açıklama yapsın derdi neymiş sana bakkaya kıuyamazken nasıl yapmış bir konuşmak gerek sonrasına karar versen daha iyi değilmi bitanem

yok canım ona demiştimki eğer birgün bana tokat atarsan asla yanıma yanaşma.gece yatağın ucuna yattım yavaş yavaş yanasır oldu ama ben kalktım ve sigara içtim gece durmadan mırıldanıyordu özür falan diliyordu uykusunda.ama onu asla affetmem o pislikki üztüme titrer bırakmaz evde iş yapayım o derece yani.biliyorum kızlar hiç sizin başınıza geldimi ne yapmam lazım bilmiyorum.babam duysa anında uçağa atlar gelır ama sonu ne olur bilmiyorum söylemesem alışkanlık yaparsa bilmiyoruuuuuuuuummmm.ona nişanlılık dönemınde demiştimki birgün bana el kaldırırsan ssenı bırakıp giderim dün bana diyorki bu evden gidersen hayatla ilişkinbi keserim.seni sedece ben sevebilirim.kimse sana bakamaz birde çok kıskanç ya.kendisi biraz çirkin ama ben çok dikkat çeken biriyım ya bu hep sorun oluyor yaa.sizden başka kimseye anlatamıyorum oooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cnm benımm bu tokat olayı cidden insanın çok gücüne giden bi olay
yanı o sevdiğin adam o seni seven adam sana gün geliyo tokat atıyo
hemde bi hiç ugruna kaldıki bunun hiçbişekilde mazereti yok
ama olan oluyo malesef önemli olan bundan sonra sana bunu unutturabılmesi
elbet unutmıycaksın ama en azından o bunun için mücadele vericek
bazı durumlarda malesef unutmasakda unutmuş gibi yapmak zorunda kalıyoruz
yoksa her kavgada ayrılmak boşanmak çözüm değil

gülüm tokat atması çok ayıp ve hata ama bubun yüüzndende ayrılmak ne derece ddoğru bilinmez hatasını anlaması çok güzel birşey ama iş bundan sonrası ona ders vermek bunuda en güzel sen yapabilirsin snein eşinin kıskançlığı biraz aşırı dozda hayatla ilişkini bititririm demesi falan neticede sen keyfiyete gitmiyosun haklı sebeplerin var istemiyosa snei kaybetmeyi ona göre adımını atacak haddini bilecek ona o hakkı kimse vermiyo sevgi kıskançlık çok güzel ama yerinde benimde eşim kıskanç ve inan çok kavgalrımız oldu böyle birşeye kalkışmadı çok şükür ama snein eşinde biraz falza kaybetme korkusuda eklenince bence biraz yoldan çıkıyo bence sen buna dur de ne birdaha buna kalkışsın nede seni birdaha üzsün sen neler yaşadın kolaymı durduk yerde ne oluyo bu böyle aslında gözünü korkutmak lazım ama işte gidicem diye tehdit etsende bu sefer onun tehdştlerş var görüyoruz kıskançlık yüzünden erkekler neler yapıyolar o yüzden inanki çok yorum yapamıyorum fındığımmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyy elifim kayınbabam ve kaynım bi duysun varya mahfederler eşimi beni çok sevıyorlar aile oarak.dün bana vurduktan sonra gözlerinde biriken yaşları farkettim ve hemen öbür odaya gitti sanırım duvara yumruk attı.misafirler burdayken ben sadece yemek masasında tabağımdakı bir parçayla oyalanırken benım tabağıma bişiler koydu ters ters baktım saonra geri çekildi.hem suçlu hemde benden bir adım beklıyor ama benimde yüreğim körerdiii.1,5 yıldır yüzüme bakmaya kıyamazdı bende biraz tahrik ettim ama yinede yapmaması lazımdı.öfke kontrolsüzlüğü var

cnm ben ilk evlendiğim zamanlarda olmustu tokatını yedim yani
ama ben saçma sapan bişey yapmıştım bi kavgada sinirle saçma sapan bişey yapmıştım
ve o da bana tokat atmıştı neye ugradıgımı şaşırmıstım ve baya zırlamıştım saymıştım sövmüştüm
evden gitmeye kalkmıştım hemde gecenin bi vakti olmustu bu kavga
tabi bisürü özürler yalvarmalar yakarmalar bende senin gibi affetsem yine olurmu dıye dusunmustum
ama affetmesem nolcaktı annemin evine döncektim ee sonra sonra nolcaktı mutlu olcakmıydım
ya çok karışık duygular içinde oluyo insan ama ben unutmuş gibi yapmayı tercih etmiştim
bundanda pişman olmadım çünkü bidaha olmadı bu olay 3 yıllık evliyiz bu olay ilk yılda olmustu
ve benım salaklıgımdan olmustu yanı hakkettim demek istemiyorum ama sıkıntı bendeydi yani
bence sende süründür ama affet sonunda yanı ailenden kimseye deme
aranızda kalsın bu olay eğer birdaha tkrlarsa bunu ozaman denersin ailene gitmeyi

işte onlarıda bildiğim için gülüm sorun onlardan kaynklanmazdiyorum hani bazı kayınvalidelr dolduruyo yaa o misal ama seninki değil işte yaa eşin kıskanç gülüm fazlasıyla bak haklı değil diyoerum ya hiç bir gerekçesi yok ama bir anlık yapmış belli yoksa o şekilde olmazdı eşin pişman olmuş ama gururundand adım atamıyo beyfendi sende atma ama ailenede duyurma kendin hallet güzel bir evliliğin var netiede arada huzursuzluklar oluyo malsef bende kaç kere ağladım evi terketmeye kalktım eşim tutu tokat olmadı ama ben biraz lafa gelemem nazlı büyüdüğümden ailesi karışırdı ve ağır gelitridi neden çekeyimki sizi derdim gitmek isterdim durdurdu hep şimdi sneinki daha farklı ama bunu ona anlat pişman ettir ve birdaha asla cesaret edemesin bunun içinde ne yapmak lazım şimdi yaptığında ters tepipte sorun çıkasın gülüm en iyisi konuşmak adam akıllı sende topla kendini evlilik gülüm herşeyi yaşıyoruz kendi babamızın evinde el bebek gül bebek yaşarız el neticede ama sen şimdi ayrılsan ne olucak Allah çıkan kızı baba evine düürmesin inanki ararsın evini hiç kolay değil bu konuda halledilmeyecek konu değil kimseyede duyurma bitanem o anlar gelir bak geldiğindede sen gerekeni yap kuzum

kızlar biraz rahatlar gibi oldum sanki ama süründürsem bile oda yanaşmaz çok gururlu ve inatçıdır normalde bundan bir kaç ay önce
sadece kalbimi kırmasına rağmen akşam eve papatyalarla gelmişti bende saftirik hemen afetmiştim ama bu defa ondan iğrenıyorum nefret edıyorum hatta eve gelmesini bile istemıyorum.bide sanki ben ona vurmuşumda bana surat yapıor.kaynanam aradı az önce kzıım sesın kötü yoksa kocan bişimi dedi sana dedi bende yok anne üşütmüşüm biraz dedim oda bu havadamı dedi.yemedi yaniii çıkıp buraya gelirse şaşırmam yaniiii

kızlar biraz rahatlar gibi oldum sanki ama süründürsem bile oda yanaşmaz çok gururlu ve inatçıdır normalde bundan bir kaç ay önce
sadece kalbimi kırmasına rağmen akşam eve papatyalarla gelmişti bende saftirik hemen afetmiştim ama bu defa ondan iğrenıyorum nefret edıyorum hatta eve gelmesini bile istemıyorum.bide sanki ben ona vurmuşumda bana surat yapıor.kaynanam aradı az önce kzıım sesın kötü yoksa kocan bişimi dedi sana dedi bende yok anne üşütmüşüm biraz dedim oda bu havadamı dedi.yemedi yaniii çıkıp buraya gelirse şaşırmam yaniiii

kuzum topla kendini bak sinirler gerilmiş malesef olan olmuş bunu nasıl halledebiliriz diye düşünürken kayınvliden el ataması bana şunu düşündürdü bence bırak gelsin bilsin onun ailesi kızsınlar gerekeni yapsınlar aklı başına gelri belki birde böyle durumlarda sineye çekince mecburmuşuz gibi oluyo senin kocanın ileri dere kıskançlığı olmasa ben iyi süründürürüm her şeklde bin pişman ederim ama snein eşin bunlara açık değil gibi gülüm yaaa

elifim benki o kadar nazlı büyüdüm ki bir dediğim iki edilmemiştir.zaten babam eşime demişti uzak olduğu için kızımı sana verme taraftarı değilim ama kızım seni ç.ok seviyor biz seni sevdik sana güvendik ama kızımın bir gözyaşını bilir görürsem türkiyeyi teret demişti.onu her tartışmada babana sakın anlatma der.babam ve eşimin arası maşallah çok iyidr.annem buraya geldiğinde kendi annesınden çok daha iyi davrandı hemde 1 ay.annem diyorki kocan çok iyi babam diyor kocan çok iyi sakın üzme offfffffff.nasıl süründürecem bilmiyorum onu

cnm ister yanaşsın ister yanaşmasın böyle bi hata yaptıktan sonra bide sen onun gururunu felen çekicek değilsin
bu durumda hemen affedilmez cunku basit bi kavga değil yanı işin içinde tokat var
ve cidden çok incitici bişey aslında kaynananın sözünü dinliyo eşin
gelmesi iyi olur ama onuda dinlemiyosa faydasıda olmaz
bence sen konusma soguk dur bi müddet onun yanaşması lazım yani
bide bu durumda sen yanaşcak değilsinki
ama kendi ailene kesinlikle anlatma cnm elbet çözümlenicek bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…