- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.521
kuzum topla kendini bak sinirler gerilmiş malesef olan olmuş bunu nasıl halledebiliriz diye düşünürken kayınvliden el ataması bana şunu düşündürdü bence bırak gelsin bilsin onun ailesi kızsınlar gerekeni yapsınlar aklı başına gelri belki birde böyle durumlarda sineye çekince mecburmuşuz gibi oluyo senin kocanın ileri dere kıskançlığı olmasa ben iyi süründürürüm her şeklde bin pişman ederim ama snein eşin bunlara açık değil gibi gülüm yaaa
elifim benki o kadar nazlı büyüdüm ki bir dediğim iki edilmemiştir.zaten babam eşime demişti uzak olduğu için kızımı sana verme taraftarı değilim ama kızım seni ç.ok seviyor biz seni sevdik sana güvendik ama kızımın bir gözyaşını bilir görürsem türkiyeyi teret demişti.onu her tartışmada babana sakın anlatma der.babam ve eşimin arası maşallah çok iyidr.annem buraya geldiğinde kendi annesınden çok daha iyi davrandı hemde 1 ay.annem diyorki kocan çok iyi babam diyor kocan çok iyi sakın üzme offfffffff.nasıl süründürecem bilmiyorum onu
ondan sonra da sen niye beni ailemle kötü yapıorsun diye başıma kalkmasın.sinirlenince bir hayvandan farksız valla.ayyyyyyyy o kadar kırgınım ki ona ifade edemıyorum gözümün önüne geldikçe ağlıyorum.sonrada bana diyorki sen benı tahrik ettin sinirli bir erkek tahrik edilirmi falan filan bende deımki erkekmişsin helal olsun..
iyide kuzum annen aradı sesimi anladı ben ahstayım dedim iananmadı dersin geldi gözümüde gördü benim ne dememe gerek varki yaptığın ortada konuşuyo ben sussamda deayrıca sinirli olması ona o hakkı vermiyo her karı koca arasında olur sorunlar ama işine geldiği gibi sinirliyim diyip çekilemz kenara o sinirliyse sende sinirlisin ozaman sende yap neden senin yaptığın tahrik oluyoda onun yaptığı ne oluyo sevdiğin için evlendin çekmek için değil ben gidersem de kimseye muhtaç olmam çalışırım hayatımı yaşarım böyle evliliği sürdüreceğime de haa yok bir daha olmayacaksa pişmansa ayağpını denk alır herşeyde sineye çekiir gülüm benim
kızlar özür dilerim sizleride derdimle sıktım bugün hakkınızı helal edin.akıntım da çok fazlalaştı ya anlamadım valla ama rengi çok koyu
ee daha ne bilyo zaten birşey diyiyimmioda farkında o nedenle huysuzlaşıyo biliyo onsuzda olabileceğini kuzumtabi canım benim işim mesleğim ve kariyerim var.bunu oda biliyor ve nişanlıyken gelipçalıştığım şirketi görmüştü deli oluyordu kıskançlığından
kızlar özür dilerim sizleride derdimle sıktım bugün hakkınızı helal edin.akıntım da çok fazlalaştı ya anlamadım valla ama rengi çok koyu
elfiiim kuzumm bu kocişleri ne yapmalı kaynar kazana atalımmı
atalım kuzum yandım anam dedikçede altına odun atalımşaka bir tarafa onlarda olmuyo bazen onlarsızda vallaha anlaması çok güç erekler çocuk gibiler terslenememize gelemezler kırarlar hakllar üzerler haklılar herşeyi bizden beklerler haklıda olsak lafa dayanamöazlar ben anlayamooyurum vallaha
öyle kuzum öyle bazen hatalar yapılabiliyo
bende yapıyorum o da yapıyo önemli olan telafi edilmesi
pişmanlığını belli edebilmesi yoksa hangi evlilikte sıkıntılar olmuyoki
bide evliliğin başlarında daha çok oluyo kavgalar
sonradan iki tarafda birbirine alışıyo evlilikler oturuyo
asembcim kazana yazık olur yaaaaaa. antalyayı biliyorsanız falezlerden atmak lazım kurtulma şansı 0....
ya rengi koyu sarımı desem kahverengimi desem anlamadım yaa.bir hafta önce karnım göğsüm çok kötüydü ama şimdi ise sadece belim kopmak üzere uzanamıyorum bile.iki defa birlikte olduk olmaz sanırım ya hamilelik.zaten ilişki sonrası doktora gittim lekelenmelerim hafif hafif var diye oda bana duphaston verdi perşembe bitti.az önce doktorumu aradım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olursun dedi.zaten bugün 35 gün oldu offf deli olacam ya herşey de benı buluyor sankiiii
evet gülüm haklısın hangi evlilikte olmuyo ki çok şükür daha kötüleri değil Allahım hepiize huzurlu evlilikler nasip etsin dediğin gibi başlarda zor oluyo yabancı oluyo severek bile olsa tuhaf oluyo insan sonra oturuyo yerine hakkımızda hayırlısı olsun
asembcim kazana yazık olur yaaaaaa. antalyayı biliyorsanız falezlerden atmak lazım kurtulma şansı 0....
ya rengi koyu sarımı desem kahverengimi desem anlamadım yaa.bir hafta önce karnım göğsüm çok kötüydü ama şimdi ise sadece belim kopmak üzere uzanamıyorum bile.iki defa birlikte olduk olmaz sanırım ya hamilelik.zaten ilişki sonrası doktora gittim lekelenmelerim hafif hafif var diye oda bana duphaston verdi perşembe bitti.az önce doktorumu aradım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olursun dedi.zaten bugün 35 gün oldu offf deli olacam ya herşey de benı buluyor sankiiii
amiiiiiiiiiin kuzuum benımmm
bende bi yandan aşkı memnuya bakıyorum seviyorum bu diziyi
aşk entrika ihanet ne ararsan var
hee yaa bende seviyorum ka kere izleidm ahala izliyorum eşim güler üzerime ezber etin diyeherşey var vallaha behlülde var ne olsun daha
valla o kadar sinirliyimki test mest umrumda bile değil hatta eşimi evire çrevire dövmek istiyorum pislik şeeeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?