Kaldığımız Yerden Her Telden..

ondan sonra da sen niye beni ailemle kötü yapıorsun diye başıma kalkmasın.sinirlenince bir hayvandan farksız valla.ayyyyyyyy o kadar kırgınım ki ona ifade edemıyorum gözümün önüne geldikçe ağlıyorum.sonrada bana diyorki sen benı tahrik ettin sinirli bir erkek tahrik edilirmi falan filan bende deımki erkekmişsin helal olsun..

inanki çok iyi anlıyrum seni gülüm nazlı büyümek nasıl birşey çok iyi biirim ama baban arkanda bunu eşin biliyo bir anlık yapmış hatasınıda farkında kuzum bak ailende nasıl iyi davranmış bu çok önemli ailelere karşı bunu herkes yapamaz inan bana onun için karıkoca arasına olur böyle şeyler bence konuş kocanal deki benim arkam var babama desem mahveder demiyosam sanmaki sustum kabul ettim birdaha yaparsan giderim ruhun duymaz sneide silerim affetmiycemde seni de ne bileyim nelere karşı olur nasılsır sen daha iyi bilirsin eşini gülüm :44:

iyide kuzum annen aradı sesimi anladı ben ahstayım dedim iananmadı dersin geldi gözümüde gördü benim ne dememe gerek varki yaptığın ortada konuşuyo ben sussamda deayrıca sinirli olması ona o hakkı vermiyo her karı koca arasında olur sorunlar ama işine geldiği gibi sinirliyim diyip çekilemz kenara o sinirliyse sende sinirlisin ozaman sende yap neden senin yaptığın tahrik oluyoda onun yaptığı ne oluyo sevdiğin için evlendin çekmek için değil ben gidersem de kimseye muhtaç olmam çalışırım hayatımı yaşarım böyle evliliği sürdüreceğime de haa yok bir daha olmayacaksa pişmansa ayağpını denk alır herşeyde sineye çekiir gülüm benim

fındığım siz eşinle severek evlendiniz çok güzel rahat bir eviniz evliliğiniz hayatınız var balısı seni nasıl seviyo nasıl titriyodu insanların bir eşref birde .. bilirsin eşinin ters zamanına gelmiş aslında eni düşünmüş ama kaş yaparken göz çıkarmış malesef sen bence daha falza üzülme bitanem geçer bu sıkıntılar önemli olan bir daha olamammaası bunun için önlemini almalsıın kuzucum

tabi canım benim işim mesleğim ve kariyerim var.bunu oda biliyor ve nişanlıyken gelipçalıştığım şirketi görmüştü deli oluyordu kıskançlığından

kızlar özür dilerim sizleride derdimle sıktım bugün hakkınızı helal edin.akıntım da çok fazlalaştı ya anlamadım valla ama rengi çok koyu

kızlar özür dilerim sizleride derdimle sıktım bugün hakkınızı helal edin.akıntım da çok fazlalaştı ya anlamadım valla ama rengi çok koyu

estagfurullah cnm benım olurmu hiç öyle şey herzaman burdayız
kimi zaman güzel hbrler paylaşıoruz kimi zamanda sıkıntılarımızı
sadece güzel şeyleri paylaşırsak bu arkadaşlık olmaz zaten
sıkıntını anlattın bizde elimizden geldiğince bişeyler dedik
tabiki karar senin ama bence evini bırakma
yüzverme ona bikaç gün sonrasında düzelir zaten

rengi çok koyu derken kahverengi felenmi cnm

:18::18:
tabi canım benim işim mesleğim ve kariyerim var.bunu oda biliyor ve nişanlıyken gelipçalıştığım şirketi görmüştü deli oluyordu kıskançlığından
ee daha ne bilyo zaten birşey diyiyimmioda farkında o nedenle huysuzlaşıyo biliyo onsuzda olabileceğini kuzum

gülüm deme öyle balsısı ne özürü biz her zmana varız sen anlatmak istediğin sürece dinleriz sıkıntı etme sen rahatladıysan ne mutlu bize kuzum tek sıkıntıınız geçsin sen üzülmede gerisi boş bitanem ayrıca akıntında beni satrmadı bence hemen bir test yqp ne dersin kuzum:18:

elfiiim kuzumm bu kocişleri ne yapmalı kaynar kazana atalımmı

atalım kuzum yandım anam dedikçede altına odun atalımşaka bir tarafa onlarda olmuyo bazen onlarsızda vallaha anlaması çok güç erekler çocuk gibiler terslenememize gelemezler kırarlar hakllar üzerler haklılar herşeyi bizden beklerler haklıda olsak lafa dayanamöazlar ben anlayamooyurum vallaha

öyle kuzum öyle bazen hatalar yapılabiliyo
bende yapıyorum o da yapıyo önemli olan telafi edilmesi
pişmanlığını belli edebilmesi yoksa hangi evlilikte sıkıntılar olmuyoki
bide evliliğin başlarında daha çok oluyo kavgalar
sonradan iki tarafda birbirine alışıyo evlilikler oturuyo

asembcim kazana yazık olur yaaaaaa. antalyayı biliyorsanız falezlerden atmak lazım kurtulma şansı 0....
ya rengi koyu sarımı desem kahverengimi desem anlamadım yaa.bir hafta önce karnım göğsüm çok kötüydü ama şimdi ise sadece belim kopmak üzere uzanamıyorum bile.iki defa birlikte olduk olmaz sanırım ya hamilelik.zaten ilişki sonrası doktora gittim lekelenmelerim hafif hafif var diye oda bana duphaston verdi perşembe bitti.az önce doktorumu aradım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olursun dedi.zaten bugün 35 gün oldu offf deli olacam ya herşey de benı buluyor sankiiii

evet gülüm haklısın hangi evlilikte olmuyo ki çok şükür daha kötüleri değil Allahım hepiize huzurlu evlilikler nasip etsin dediğin gibi başlarda zor oluyo yabancı oluyo severek bile olsa tuhaf oluyo insan sonra oturuyo yerine hakkımızda hayırlısı olsun

hehe tmm kuzum sen iste falezlerden atarız
cnm bu durumda bebiş olmaz gibi geliyo banada yani iki defalık ilişkiyle
ama bazılarıda böyle hamiş kalıyo biz umutlanmayalım
ama yınede bi test yapsak enazından acabalardan kurtulmus oluruz
bide belkim bu stres felen adet olcagın içinde olabılır cnm

amiiiiiiiiiin kuzuum benımmm
bende bi yandan aşkı memnuya bakıyorum seviyorum bu diziyi
aşk entrika ihanet ne ararsan var

kız Allah snei ne yapmasın hiç ordan atılırmı o kadfarda değil kıyamazyız beee fındığım kazan iyi bence kazan süper yakmak lazım arada her anlamda bende okudumda fındığım ilaç bittikten sonra 10 süresi oluyomuş ama bilemedimki gülüm bel ağrısı akıntı işaret ama adette olabilir için rahat etsin be güülüm bir test yap diyelimki 10 gün sürecek daha 5 günün var o zamana kadar acablarlamı geçireceksin en azından var yok deriz ki varsada çıkar muhtemelen:18:

amiiiiiiiiiin kuzuum benımmm
bende bi yandan aşkı memnuya bakıyorum seviyorum bu diziyi
aşk entrika ihanet ne ararsan var

hee yaa bende seviyorum ka kere izleidm ahala izliyorum eşim güler üzerime ezber etin diye herşey var vallaha behlülde var ne olsun daha

hee yaa bende seviyorum ka kere izleidm ahala izliyorum eşim güler üzerime ezber etin diye herşey var vallaha behlülde var ne olsun daha

dimek behlül var hee kocişin duymasın kuzummm
bende izlemiştim ama yine izliyorum valla sarıyo genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…