Kaldığımız Yerden Her Telden..

valla o kadar sinirliyimki test mest umrumda bile değil hatta eşimi evire çrevire dövmek istiyorum pislik şeeeyyy
hımm o zaman bekliycez gülüm ama sonucu haber et bize mutlaka emi ayrıca sinir olmakda haklısın gülüm istersen al gel topluca işkence edelim kıyamam ben sana kuzum sakin ol geçerelbet yeterki tekrarlanmasın bir daha balısı
dimek behlül var hee kocişin duymasın kuzummm
bende izlemiştim ama yine izliyorum valla sarıyo genede

hee duysunda ben yağuşuklu diye demedim o olmasa diiznin anlamı yok yaa o açıdan ben kimseyi sevmiyorum arkadaşım ben kocamı seviyorum toparlayak demi dünürüm

hehe iyi toparladın dünürüm behlül bitti ferihaya zapladım
halbuki onuda izlemiştim ya bide önümüzdeki sezon feriha olmıycakmıs
acep nasıl olcak dizi kötüye gitmez inş

hehe iyi toparladın dünürüm behlül bitti ferihaya zapladım
halbuki onuda izlemiştim ya bide önümüzdeki sezon feriha olmıycakmıs
acep nasıl olcak dizi kötüye gitmez inş

hee bende ferihacıyım o başlayınca behlüün papucu dama atıyorum :))))) yaa sorma feriha olmadan ne anlamı varsa dizinin baş karakteri bari bitirselerdi diziyi anlamsızlık işte hep öyle olur yaa baş karakterler çıkar daha ne anlamı varsa işte

ferihacımı yoksam emircimi
aynen öyle valla kuzumm önce annesi gitti kadıncagız hadi sebebi vardı
peşinede feriha sankim izlenmez gibi geliyo ama bi bakcez bakalım
bencede keşke bu sezon bitseydi daha iyi olurdu
bazı diziler uzatılınca cılkı çıkıyo bakalım bu nasıl olcak :44:

hıım ben çağataycıyım ama damadım olanından yaneee:))))))yani dizi tadında bırakılack bence ki son bölümde annesi gelecekdti gelmedide neden öldü kim öldürdü belli değil saçmaladı ben izlermiyim bakalım soğudum bu bölümleri çok güzeldi handeninde strada başlıyo özgür çevikle saçalrını siyaha boyautmış giyme şekli basit nerde handeyle alakası onu izlerim ama güzlee benziyo kuzum

hıım ben çağataycıyım ama damadım olanından yaneee:))))))yani dizi tadında bırakılack bence ki son bölümde annesi gelecekdti gelmedide neden öldü kim öldürdü belli değil saçmaladı ben izlermiyim bakalım soğudum bu bölümleri çok güzeldi handeninde strada başlıyo özgür çevikle saçalrını siyaha boyautmış giyme şekli basit nerde handeyle alakası onu izlerim ama güzlee benziyo kuzum

aynen bende ferihacıyım feriha çıkıyo anası çıkıyor ve handeeeeeeeee çıkıyor.hande starda yeni dizide fragman çıktı bile

aynen bende ferihacıyım feriha çıkıyo anası çıkıyor ve handeeeeeeeee çıkıyor.hande starda yeni dizide fragman çıktı bile

evet gülüm starda başlıyo o güzle benziyo izlerim bende onu bakalım hangi güne koyalr perşembe olursa ç.ok zor vadi yüzünden mümkün değilde bakıcığiz artıkınnnnnnn

feriha BALKANLAR dizisinde oynayacakmış şimdi nette araştırdım gördüm.vahide gördümde fox ta klinik dizisinde oynayacakmış hayırısı artıkın

hehe yirim ben seniii
haklısın kuzum son bölümde epey saçmaladılar
hee gördüm onu bende olmadı ona bakarız
evet evet çok fark var ferihadaki hande seksüydü burdaki masum bi kız

burda farklı bi tipte hande bakalım nasıl bi dizi
gerçi yeni sezonda benım hürremim var o bana yiter
çok seviyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…