Kaldığımız Yerden Her Telden..

feriha BALKANLAR dizisinde oynayacakmış şimdi nette araştırdım gördüm.vahide gördümde fox ta klinik dizisinde oynayacakmış hayırısı artıkın
aman gülüm sanki umurlarındamı daha fazla para alıcak diye bıraktı diziyi izleyenler önemli değilki kim nerde isterse oyansın vallaha ama güzeldi feriha işte bitti artık benim için

malesef kuzum hande seksüydü canım kızada bir fizik var heleki çılgın dersanedki hjali o ne öyle geçen gördümde vallaha fıstık gibi gacı mübarek hem senin hürremin vardı bak doğru bakalım onda nasıl devam edecek yeni sezonda kavak yellerindeki aslı da katılacakmış yaa

ana aslı netcekmişki hürremde acüp merak ettim kuzum
gerçi yenı sezonda çağatayda olucak bakalım izletcekmi bize hürremi felen

bende diğer topiğe takılmıyom elif ve asemb nerde ben orda.benim eşimde handeden nefret ediyor ve çok itici buluyor
vallaha ben uzun zamandır uğramıyorum gülüm en son çıktığım işte dahada kimseden haberim yok bidenem benim benim eşimde aksine güzle buluyo handeyi gıcık ne oacak
ana aslı netcekmişki hürremde acüp merak ettim kuzum
gerçi yenı sezonda çağatayda olucak bakalım izletcekmi bize hürremi felen

hee bilemyiorum ki ne eecekde gelicekmiş diziye vallaha çağatay ne drse o kızım evin yeni erkeki geliyo ne sandın öyle o ne isterse onu izleyeceksiniz

oyy yirim seni beeeen bizimki hiç bi yorum yapmadı emme güzel diye düşünüyosa bana demesin yoksam yolarım onu

anacım yolsan neki adam güzel buluyo işte bende o deyince emirci davranıyoum ama oysaki hayranıda değilim yakışıklı ama bana göre pek ekiciliği yok nedense

hehe dogru dedin kuzumm paşamın keyfine göre takılcaz artık
o uyuycak biz uyuycaz o uyancak biz uyancaz
bu işler böyle napalım katlanıcaz gari

hehe dogru dedin kuzumm paşamın keyfine göre takılcaz artık
o uyuycak biz uyuycaz o uyancak biz uyancaz
bu işler böyle napalım katlanıcaz gari

ay şimdi heyecan bastı ama gülüm az kaldı bee geliyo dünyaya nasıl birşey kime benziyo yerim ben onu yaa sen doğuma girince bende burda 9 doğururum yaaa

anacım yolsan neki adam güzel buluyo işte bende o deyince emirci davranıyoum ama oysaki hayranıda değilim yakışıklı ama bana göre pek ekiciliği yok nedense

bana neee bulamaz güzel felennn oyarım o gözleriniiii
iyi yapaysun kuzum kısasa kısas
bence yakışıklı çocuk kuzumm eli yüzü düzgün Allah sahıbıne bağışlasın tabi

bana neee bulamaz güzel felennn oyarım o gözleriniiii
iyi yapaysun kuzum kısasa kısas
bence yakışıklı çocuk kuzumm eli yüzü düzgün Allah sahıbıne bağışlasın tabi

hee yakışıklıda içimden geçirmemki aa ne yakışıklı dersemde bilki gıcıklığa derim Allah sahibine bağışlasın gülüm gerçi sahipleride hep kendinden büyük öyle seviyomuş yaaa her güzelin kusuru olur derler bunudnda seçimleri kusurlu işte bulsana denk birini

ay şimdi heyecan bastı ama gülüm az kaldı bee geliyo dünyaya nasıl birşey kime benziyo yerim ben onu yaa sen doğuma girince bende burda 9 doğururum yaaa

sorma valla kuzumm vakit yaklaştıkça bide düşündükçe heyecan basıyo
rüyalarımda kimi zaman normal doguruyorum kimi zaman sezeryana giriyorum felen
çok merak ediyorum kime benzediğini nasıl bişey oldugunu
inşallahh sağsağlim gelir dunyaya balımm
ah benım can arkadaşımmm seni çoook seviyorum kuzumm

ben geldim kızlar yaa eşek pisimi götüremmeedim vete şu taşıma sepeti görünce kaç ıyor ya anlıyor gitceğini acelede işim vardı uğraşamadım yatağın altından çıkarmaya kaldı gene aşısı uyanık pisi siz ne yaptınız iyi muhabbet eetmişiniz okuyamadım heeeeeeeeeeeee

olsun kuzum ne güzel işte gelicek kolarına hayırlısı ile sakın korkup stres yapma emi bak dualrımız sneinle olucak merak etme bitanem sen bol bol dua et gir doğuma gerisini düşünme Allaha emanet gülüm bende snei çok seivyorum canımıniçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…