- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.581
hee yakışıklıda içimden geçirmemki aa ne yakışıklı dersemde bilki gıcıklığa derim Allah sahibine bağışlasın gülüm gerçi sahipleride hep kendinden büyük öyle seviyomuş yaaa her güzelin kusuru olur derler bunudnda seçimleri kusurlu işte bulsana denk birini
ben geldim kızlar yaa eşek pisimi götüremmeedim vete şu taşıma sepeti görünce kaç ıyor ya anlıyor gitceğini acelede işim vardı uğraşamadım yatağın altından çıkarmaya kaldı gene aşısı uyanık pisi siz ne yaptınız iyi muhabbet eetmişiniz okuyamadım heeeeeeeeeeeee
ben geldim kızlar yaa eşek pisimi götüremmeedim vete şu taşıma sepeti görünce kaç ıyor ya anlıyor gitceğini acelede işim vardı uğraşamadım yatağın altından çıkarmaya kaldı gene aşısı uyanık pisi siz ne yaptınız iyi muhabbet eetmişiniz okuyamadım heeeeeeeeeeeee
olsun kuzum ne güzel işte gelicek kolarına hayırlısı ile sakın korkup stres yapma emi bak dualrımız sneinle olucak merak etme bitanem sen bol bol dua et gir doğuma gerisini düşünme Allaha emanet gülüm bende snei çok seivyorum canımıniçi
amin cümlemizden kuzum sen sıkıntı etme biz heop varız emi balısıAllah razı olsun cnm kuzummm benimmm
iyiki burası var ve iyiki sizler varsınız canlarım benımm
amin cümlemizden kuzum sen sıkıntı etme biz heop varız emi balısı
alemsin sen yaa nirdende bulursun sen bubları yaaa
kızlar ben çıkıyorum biraz uzanayım belim koptu vallaha sonrada yemek işine bakrım ne yapıcaksam bu saatten sonra artık yarına gelirim yada akşam uğrayabilirsem uğrarım hepinizi öpüyorum canlarım görüşürüz
kızlar biraz kaçmam lazım girerim yine herşey için sağolun
ya kızlar götüremedim işte eşşek sıpası anladı tabi biliyor başına gelceğii :))) neyse yarına artık
oohhhhhhhhhhh allah muhabetimizi arttırsın inşallahhh
bende mama hazırladım pişiyor tatlım afiyet olsun sana
hoşgeldin cnmm nasılsın
bebişmi geldi cnmm çok sevindimm
Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
ztar hoşgelin kuzum
valllalah balım normlde erkek tarafınfdda olurda bizim ki kız taraına uydu bizi salalamadı işte ne yaparsın
aa canım se buralara uğrar mıydın kaçak arkadaşım.. nasılsın bakem hamile misin kız aşkolsun insan haber verir...
valla öyle aynen yok annem dikkat eder çarpılmam heralde ama kızarıyorum ya yenge gibi ilk günler beyaz tenliyim de sevmiyorum o halimi sonmrada soyuluyorum buğsay tenliler, esmerler gibi yanamıyorum maalesef son günler bronzlaştırıcıya yükleniyorum.
hosbulduk bacilar
anam ben sizi nerde bulacagimi ne bileyim.. dun topikcanlari gecerkene denk geldi.. sosirdim
evet kizlar hamilelik var insaallah da ultrasona girmedik daha 25 inde insaallah.. dua edin
selaM KIZLAR nasılsınız bn giremiyorum bayadır ben çok iyiyim bu gn eşimle zeka testine gittik kan verdik bebiğimizi gördük kalp attşlartını dinleddikk..dr suyum iyimiş bebeğim çok sağlıklı gözüküyo dedi bebeğimiz uyuyodu bi asra harketlendi tkrr uyudu 2.hafta sonra tekrar gitcez test sonucunu almaya vede kontrole..ultrasonda görmeyince bebeğimi özlüyorummmm Emir Bebek Nazar Nazar
kızlar yazdıklarımızı silebiliyormuyuz burdan bilgisi olan söykeyebilirmi acaba
az kalmış usg ye kalp atışı felen herbişeyciğini görürsün bebişinin
biz burdayız kuzum herzamani bekleriz seni
usg ye girdikten sonra hbr et bize emi
dualarımız senin cnm
gelirim tabisi neden gelmeyim hakikaten geyik topiki olmus burasi.. zaten geyige ihtiyacim var psikolojik olaraktan..
iste az kaldi da bana sor canimcim.. insaallah hersey guzel olur.. haber ederimm
a.s cnm hoşgeldinmaşallah bebişine cnmm
sonucunda iyi çıkıcak Allahın izniyle sen içini ferah tut kuzum
özlenmezmi daha şimdiden özletiyolar kendılerini
he bu arada cinsiyet için bişey demedimi dr
benım 12.haftada belli olmustu
hiç bilmiyorum cnm ama sanırsam silinmiyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?