Kaldığımız Yerden Her Telden..

ayyyyyy asembcim ya googleden her telden yazınca benim yazdıklaeım çıkıyor hemen sinir oldum ya.peki nickimi değiştirebilirmiyim

enee nasılda farkettin kuzumm nick değişiyo ama inanki onuda bilmiyorum ben
dejavum bilir aslında ona sormak lazım kuzumm
hem bu nickinle seni bilen biri varmı kuzumm
bişey olurmuki

bi sıkıntınmı var cnm geyiğe ihtiyacım var demişsinde
olcak güzel cnm benım neyem olmasın sen gönlünü ferah tut
benim bebişim çok iyi de moralli ol hep

ya canim sklyrm cok.. eski depresyonumdan kalan artiklar hamilelik hormonuyla gun yuzune cikti sanirim.. ara sira kafayi siyiriyorum..

ya canim sklyrm cok.. eski depresyonumdan kalan artiklar hamilelik hormonuyla gun yuzune cikti sanirim.. ara sira kafayi siyiriyorum..

kuzum eskileri hiiiç aklına getirme bile
bak biliyosundur bende bi düşük yaşamıştım
ama bu hamileliğimde hiç onu dusunmedim
bu bebişim iyi olcak dedim hep sende öyle düşün cnm benım
inanki sen nekadar iyi düşünürsen herşey okadar yolunda gidiyo
oyuzden boşa sıkma emi canını bak bebişin seninle biricik annesiyle
inşallahda hiç bırakmıycak seni

dua ediyorum canim insaallah guzel olacak hersey..

senin iki hamileleigin arasinda ne kadar var

dua ediyorum canim insaallah guzel olacak hersey..

senin iki hamileleigin arasinda ne kadar var

amiiiin cnm benım
benim düşük ocak ayındaydı ikinci hamişlik kasım ayında yanı 11 ay felen varmış kuzum
ama ben hususi korundum çünkü baya sarsılmıştım oyuzden uzunca bi bebek felen istememiştim
sonra bi istek geldi ve ilk çalışmayı kasımda yapmıstık ve Rabbim yüzümü güldürdü bebişim geldi

dogru bak hatirladim simdi sen tekrar deyince.. bende cok sarsildim canim.. ama benimki soyle olmustu.. ben evlenio buraya geldikten sonra cok zorlanmistim.. 3 bucuk sene falan dusun.. bir de ustune dusuk olunca ben bir psikolojik patlama donemi gecirmistim.. ama sadece 4 defa adet gordum ve beni yeni bir bebegin iyi edecegini dusundum Allahin izniyle.. bakalim..Rabbim yuzumuzu guldurecek insaallah..

kolay değilki kuzum yaşayan bilir yani evet bide sen yurtdışına gelin gitmiştin
bende gurbetteyim ama senınki gibi değil tabiki
ailem çevrem ist da ben ankaradayım şimdi tabi senınkıyle kıyaslanamaz bile
hem evlilik hem yabancı yer yabancı insanlar kolay değil kuzum
ama şimdi yavruşun seninle o sana çok iyi gelicek Allahın izniyle

insaallah canim insaallah ne diyim..

Kızlar geçmişe az baktım gündüz yazarken sekreter geldi odasına kapattım mecburen hepsine de bakamadım.

Elifim gitmemişsiniz iyi olmuş anlattıklarından sonra bence hiç haketmemişlerdi zaten. Biraz anlayış göstersin onlar da. Aldığın cicileri de başka yerde giyersin canımıniçi.

Fındıkımm canımm eşin için ne desem bilemiyorm. Bir anlık öfke olsa gerek ama hiçbir neden bunu haklı gösteremez. Bende söküp atma tabii ama güleryüzde göster hemen demiyorum burnu sürtsün azıcık. Ailenin arkasında olduğunu bilmesi çok iyi. Otur konuş söyle bir daha aynı şekilde olursa hiç bakmadan gideceğini söyle bilsin.Seni kaybetmekten korkuyorsa zaten br daha yapamaz pişmanmış zaten ama yaşayan bilir elbet kimbilir nasıl acıtmıştır içini.. Off bu erkekler biraz düşünceli olup bir hareket yapmadan önce dursalar sakinleşseler de hem bayanları hem kendilerini üzmeseler ama gözünün içine bakan biriymiş normalde de daha önce olmuş olsa agresif, sinirli olsa hiç bakma bırak arkası gelir derdim ama bu seferlik affet ama gözdağı vermeyi de unutma balımm..

Asembim moonum siz nasılsınız. Ztarım sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor ayy valla sevindim bak yaaa Allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin balımm..

hosbulduk bacilar

anam ben sizi nerde bulacagimi ne bileyim.. dun topikcanlari gecerkene denk geldi.. sosirdim

evet kizlar hamilelik var insaallah da ultrasona girmedik daha 25 inde insaallah.. dua edin
rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah::::)))

moooooooon napıyon orda bakemmm

cnm ya çok yoğundum yazamadım kusura bakma ::)))))))) cnm cım görüşürüz sonra tatlım.

Kızlarr işim yoktu aslında tüm gün oturdum ama sekreter odada olduğu için gelemedim bir ara topalntıya gitti o arada da benim işim çıktı tam bitti oturdum az geçmişe baktım zaman kaybetmiyim hepsini okumayayım yazayım dedim yine geldi öyle kaldı şimdi eve geldim yemek yedim oturdum valla daha yarına yemek yapıcam, bacaklarıma epilasyon yapıcam. Haftaya rahatım kızlar yüksekokul sekreteri izne çıkıyor çünkü rahatça yazıcam süperrr olacak hepinizi burada istiyorum ona göre.Bu arada iznimi de aldım çok şükür akşam söyledim sadece yerine baktığım yardımcısının ne zaman geleceğini sordu 30 temmuzda burada olacak dedim ben 1 ağustosta çıkıcam dedim tamam dedi hiç ikiletmedi sağolsun ay dilimi ısırayım aramızda bir iyi ki. Klima var odasında geçen hafta takıldı ama benim odaya da öğleden sonra öle güne vuruyor ki güneşilkler fayda etmiyor geliyor mu soğuk dedi yok dedim hiç gelmiyor, hemen soğuğu arttırdı gel buraya serinle dedi hem serinledim az oturdum hem iznimi söyledim hem de müzik dinliyordu az müzik dinledim..

ben iyiyim kuzum çok şükür mutfak epey bi dağılmış ve batmıştı
şimcik orayı cifledim geldim pc başına bide erik hoşafım bitmişti kızılcık hoşafı yaptım
çok iyi oluyo yazın hoşaf kola vs asitli içceğime böyle sağlıklı içmiş oluyorum
hem insan kendı yapınca temizcecik oluyo
sen nasılsın peki kuzumm

rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah::::)))

cnm ya çok yoğundum yazamadım kusura bakma ::)))))))) cnm cım görüşürüz sonra tatlım.

olsun kuzucum önemli değil cnm benım müsait vakitde görüşürük bol bol

ohh iyi izin işinide halletmişsin gönül rahatlıgıyla hazırlıklarını tmmlarsın kuzum
dimek haftaya rahatsın ozamana görüşürük rahatcana

ya mutfaklarda hemen batıyor sorma valla bemim tezgah beyaz üzerinde ayna parçacıkları var, yerler beyaz fayans siliyıorum güzel çamaşır sularıyla ama yemek yaparken bişi dökülüyor, leke oluyor hadii yine sil bir de sıcak ya eşim bişi yok mis gibi diyor yok ayaklarım yapılıyor benim diyorum yine siliyorum. Bence de iyi ediyosun canım gazosun kolanın hiçbir yarar yok zaten içmemende lazım iç hoşafları bol bol doğumu da kolaylaştırır doğumdan sonra da iç süt yapar hoşaf canım Ebru Şallı demişti hoşaf çok içilmeliymiş. iyiyim balım herkes gibi sıcaklarla başım dertte kanmıyorum suya artık karnım şişiyor ama susuyorum napıyım artık midem bulanıyor. Yemeği koydum pişiyor rpilasyon yapıcam serinliği bekledim kuzum..

evet ya söyledim zaten cuma günü izine ayrılacak bu hafta demem lazımdı sağolsun ikiletmedi ben fazladan açıklama yaptım yanii. Ama görüyor işte her yere etişmeye çalıştım yetiştim de yanımdaki bayan sınav haftası gitti tek başıma idare ettim,kendi sekreteri gitti elimden geleni yapıyorum, en son çıkanlardan briyim daha napıyım o yüzden hiç diretmedi canım. Valla kütüphaneye zor bırakacak gibi beni aralıkta ama doğum izninden dönünce bayan bana yer kalamayacak orada o yüzden inerim herhalde aman rahat ederim o zaman belki bebiş gelirse hamileliğim aşağıda daha rahat olur canım. Belim çok ağrıyor heralde regl gelecek aman gelsin bu aralar ki tatile gitmeden çalışma zamanını ucundan yakalıyım ya 29. günüm bugün 30. gün de yarın olursam 15. gün yumurtlama olur ucu uucna yakalarım çalışma yaoar giderim ayım boşa gitmez diyorum ama kısmet bakalım elbet gelecek içime doğuyor az kaldı Elif'te de böyle hissetmiştim geldi bebeği.

fayans açık renk olunca cidden çok zor oluyo
sürekli temizlemek gerekiyo
evet kuzum duymustum hoşafın süt yaptıgını
ben şimdiden başladım inşallah bol olur sütüm
kolay gelsin kuzucum iyi yapmıssın serinliği beklemekle bu sıcakta epilasyon felen hiiiç çekilmiyo
ay hadi inşallah gelir adetin hemencik
içine doğan oluyo demekki kuzumm bak elifde tutmuş inşallah kendin içinde içine doğan olur kuzumm
tez zamanda gelir bebişin sana

günaydın kızlar nerdesiniz bakemmmmmmmmmmmmmmmmm

slm ben geldim aslında vardımda giriş yapmamıştım işlerimi bitireyim oturursam kalkamam diye bitirdim geldim acıkmışımki atıştırıyorum dejavum nasılsın meleğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…