Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet hem de ne zor yaa ama napıyım baş etmeye çalışıyorum. Sen doğumdan önce de yap doldur dolabı canım bittikçe yakınların da yapsınlar sana bu sıcaklarda da iyi süt içinde iyi yani. İnşallah canım yaa öyle ümit ettiğim içinde öyle hissediyor olabilirim tabii.

günaydın kızlar nerdesiniz bakemmmmmmmmmmmmmmmmm

tünaydın diyim barii ben ancak gelebildim nasılsın kuzum benimm..

slm kızlar nasılsınız neden kimse yok ya (fındıkkıranım ben)

nixk değişti demek sonunda değiştiricem diyordun hadi hayırlı olsun çok gelemiyorum ki balım izne çıkan birinin yerine bakıyorum sekreter içeride olunca yazamıyorum haftaya rahatım ama bek gel olur mu haftaya sık sık kaynatıeız sen nasılsın iyi misin biraz daha balımm eşinle olanları okudum canım sıkma canını.

slm ben geldim aslında vardımda giriş yapmamıştım işlerimi bitireyim oturursam kalkamam diye bitirdim geldim acıkmışımki atıştırıyorum dejavum nasılsın meleğimmm

iyiyim balım kaymağım dün çok sıcaktı ama bugün az daha serin gibi idare ediyoruz dün akşam oturdum msn açtım belki varsındır diye yoktun kapadım bende eve gittim yemek yaptım, çamaşır attım makineye ortalığı, mutfağı topladım, epilasyon yaptım bacaklarıma etek giyecektim ufaktan çıkmışlardı. Bu akşamda kaynanama gidicez yarın da eşimin arkadaşına bebek görmeye gidicez 3-6 aylık güzel kıyafet aradım alışveriş merkezinde kaç mağazada o aylıklar için hep zıbınlar tulumlar var yaa bişicik yok çarşıda da pazar günü kapalı dükkanlar. Bir elbise buldum aldım bir de üçlü şık mama önlüğü aldım içime sinmedi ama daha büyüsün güzel bişiler alırım hadii senin cinsiyette belli olsun artık yaa..

evet gülüm yaa çok sıcaktı dün vallaha yandık kavrulduk resmen ama bugün kapalı yağmurda yağdı bende fırsat bildim dedim işlerimi yapayım sriinken sıcaklarda hiç çekilmiyo terleye terleye yapmak dün akşam pek iyi değildim meleğim karnımı tutamıyodum resmen alt tarafta ağırlık varmış gibi düşecekmiş gibi ağrıdı uyumuşum eşim sağolsun kalktımki benim yıkadığım bulaşıkları yerlerine atmış akşam yediklerimizi yıkamış çöpü atmış hiç haberim olmadı uyandımki acıkmışım çorba içtim kendime geldim boğazımda şiş yaa limonlu çorba birde fanta çekiyo canım deli gibi böyle anam sorma bu bacakalr benide çileden çıkarıyo alınca fıstık gibi ama çıkamya başlayınca deli oluyorum dmek bebiş görmesine gidiceksin inş rabbim sanada nasip ederde görmeye gelirler temiz kalpli arkadaşım benim vallaha bugün 11 hafta diyo pek birşey kalmadı gibi ama ne kadar kalmadı desemde 1 ayı bulur muhtemelen ki cinsiyet belli olunca 3 ayrı doktora gidicem kesinmi diye bir doktora güvenemem ben 2si burda diğeri memleketimde gidicem uyuşacakmı diye:18:

waaaaaw herkes burdaymış
nasılsın canlarımmm
dejavum bilem burda yaşasııın

burdayız tabi dünürüm ama yeni geldik siteye girmiştimde ziyaretçi olarak işlerim vardı dedim bitsinde sonra yoksam kalıyo çeneye vurunca malumnasılsın bakem hoşgeldin gülüm benim

burdayız tabi dünürüm ama yeni geldik siteye girmiştimde ziyaretçi olarak işlerim vardı dedim bitsinde sonra yoksam kalıyo çeneye vurunca malumnasılsın bakem hoşgeldin gülüm benim

hoşbuldumm kuzumm hehe iyi yapmıssın kuzumm bencede oturunca kalıyo insan
bende bugun ev süpüreyim dedim ama çoook sıcak ev yahuu pofff
neyse oda oda süpürebildiğim kaa yaparım
istda yagmur var dimek bura yanıyo yaa keşke yagsada serinlese
çok şükür iyiyim dünürüüm gece uyuyamadıgım için öğlen 1 e kaa uyumusum valla
kocişde uyanmış kahvaltı hazırlamış benı bekliyodu

hee yaaa sıcak olunca hiç çekilmiyo malesef şu günler geçsede kış gelse üşüsek biraz vallaha hayatımda ilk defa sıcaklardan bu kadar bunaldığımı biliririm yaa camları açıyorum ama bu seferde bana iyi gelmiyo boynum tuutluyo zaten düzleşme sorunu var kan gitmiyo hareket etmeyince vallaha hakkımızda hayırlısı demek yine uyyamadın uynurmu ancım bende uyuamadım oda değiştirdik eşimle sonra uyumuşuz sabhada tv izlerken uyumuşum işte halimiz duman bu giidişle birde saçlar uzun boynum pişiyo kestiremiyorumda aksilik

slm kızlar ben geldim nizk değiştiremedim hesabımı yenıledim.dünden bir farkım yok hala aynı kocamdan nefret edıyorum dün hiç özür bile dilemedi.dışardan bişiler getirmişti içinde kıl çıktı kılda kaşşığa yapışınca bana dediki bu ne bende ne biliyim benım yaptığım yemekten değil dışardakınden çıktı dedim.fırlattı kaşığı masaya bir daha bana yemek falan yapma dedi vırvırvırvır konuştu durdu.kumandayı falan fırlattı koltuğun üstüne offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff deli olacam şeytan aklıma giriyor vallaaaaaa.hem suçlu hem güçlü bir akıl lütfen artık korkmaya başladım davranışlarından panik oluyorum onu görünce

ayyyy bu ne sıcak ya of arada esiyor allahtan.iyiyim cnm biraz pisime cnm sıkkın iğne vurdurdum diye küstü galiba kotuğun arkasından çıkmıo sıpasanki keyfimden vurduruyorum kaç dakkadır uğraşıyorum çıksın diye çıkmadı eşşek sıpasıyoruldum geldim bende ne yapayım unutunca çıkar :)

ayyyyyyyyyyy çok yoruldum bu kızla uğraşıyım derken ter içinde kaldım be pisin varmı derdin var

sen nasılsın cnm tatile az kalmış .

ee yuhh kuzum hem suçlu hem güçlü suçunu biliyo afdileyeceğine hala ne yapıyo derdi ne acaba ben anlam veremiyorum yaaa nedir yani söylesin de bari boşuna huzursuzluk çıkarmasın sende bilrsin en azından bu diye yaa

ee yuhh kuzum hem suçlu hem güçlü suçunu biliyo afdileyeceğine hala ne yapıyo derdi ne acaba ben anlam veremiyorum yaaa nedir yani söylesin de bari boşuna huzursuzluk çıkarmasın sende bilrsin en azından bu diye yaa

burdayım yafrum ne yapayım pisimle uğraşmaktan yoruldum dinlenmeye çekildim şimdik geldim.

alttan alma huyu yoktur kesınlıkle ve her seferinde ben sırnaşmışımdır büyümesin olay diye birazda hata yapmışım.bırak şimdi yanaşmayı onu görmek bile istemiyorum bu arada çok şükür adet oldum.nedense istemıyordum bu ay.ya çok farklı bir karakter ya tartılşır ama kesınlıkle cevap vermıyecem o nedese o olacak gelse dese gelecem git dese gidecem hep böyle alıştı sanırım.dedimya yapı itibari ile çok sakin biriydim ama bende kudurmaya başladım artık.tecrübeli arkadaşlar bi çözüm lütfen.konuşun demeyin çünkü anlamıyorrrrrrrrrr.demekki okumakla medeni olunmuyormuş.

cnm allah kimsenin evini huzurunu kaçırmasın inşallah düzelir , dur bakalım konuyu tam bilmiyorum ama evlilikte olur böyle şeyler inşalah hemen barışırsınız sanırım hata onda hatasını anlar biranönce
senin bu pisini ne yapmalı bak huysuza sen nasılda biliyo bee ee ne olcek peki

nazlı bu kız kime çekti bilmem ya:)))))) sıpa biraz uyusun çıkar gelir yanıma ne yapsın canı kıymetli teyzesi

aynen üle valla kuzum bende kışı geri istiyorum üşümek donmak istiyorum
normalde yazı severim ama hamişlikte hiiiiiiç sevmedim been
kuzum bence kestir gitsin ben kestirmiştim hemide baya kısalttıydım
çok iyi oldu sende kestir bence balımm hele bu sıcakta uzun saç hiiç çekilmez cnm kuzum

as. kuzum ya varya nediyimki hem suçlu hem güçlü bu ne yaa
valla sinir oldum hee yaptı bi hata özür diliycegıne olmadık yerde sana çatıyo hala
kuzum bak bence onla yatagını ayır sofranı ayır aynı odada bilem oturma bence
bu ne yaa kızdım iicene hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…