- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.641
waaaaaw herkes burdaymış
nasılsın canlarımmm
dejavum bilem burda yaşasııın
evet gülüm yaa çok sıcaktı dün vallaha yandık kavrulduk resmen ama bugün kapalı yağmurda yağdı bende fırsat bildim dedim işlerimi yapayım sriinken sıcaklarda hiç çekilmiyo terleye terleye yapmak dün akşam pek iyi değildim meleğim karnımı tutamıyodum resmen alt tarafta ağırlık varmış gibi düşecekmiş gibi ağrıdı uyumuşum eşim sağolsun kalktımki benim yıkadığım bulaşıkları yerlerine atmış akşam yediklerimizi yıkamış çöpü atmış hiç haberim olmadı uyandımki acıkmışım çorba içtim kendime geldim boğazımda şiş yaa limonlu çorba birde fanta çekiyo canım deli gibi böyle anam sorma bu bacakalr benide çileden çıkarıyo alınca fıstık gibi ama çıkamya başlayınca deli oluyorum dmek bebiş görmesine gidiceksin inş rabbim sanada nasip ederde görmeye gelirler temiz kalpli arkadaşım benim vallaha bugün 11 hafta diyo pek birşey kalmadı gibi ama ne kadar kalmadı desemde 1 ayı bulur muhtemelen ki cinsiyet belli olunca 3 ayrı doktora gidicem kesinmi diye bir doktora güvenemem ben 2si burda diğeri memleketimde gidicem uyuşacakmı diye:18:
slm kızlar ben geldim nizk değiştiremedim hesabımı yenıledim.dünden bir farkım yok hala aynı kocamdan nefret edıyorum dün hiç özür bile dilemedi.dışardan bişiler getirmişti içinde kıl çıktı kılda kaşşığa yapışınca bana dediki bu ne bende ne biliyim benım yaptığım yemekten değil dışardakınden çıktı dedim.fırlattı kaşığı masaya bir daha bana yemek falan yapma dedi vırvırvırvır konuştu durdu.kumandayı falan fırlattı koltuğun üstüne offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff deli olacam şeytan aklıma giriyor vallaaaaaa.hem suçlu hem güçlü bir akıl lütfen artık korkmaya başladım davranışlarından panik oluyorum onu görünce
cnm allah kimsenin evini huzurunu kaçırmasın inşallah düzelir , dur bakalım konuyu tam bilmiyorum ama evlilikte olur böyle şeyler inşalah hemen barışırsınız sanırım hata onda hatasını anlar biranönce
nazlı bu kız kime çekti bilmem ya:)))))) sıpa biraz uyusun çıkar gelir yanıma ne yapsın canı kıymetli teyzesi
ivet şimdilik burdayım ama asıl haftaya burada olicğim çünkü tek olucam ohh.. O zaman nasıl kaynatcaz bakın görün.
ah canım ya üşüttün sen belli ki ama düzelmişsin çok şükür yine de cereyanda kalma fazla çok çok soğuk sular içme balım hele duş alınca rüzgarda hiç oturma eşinde az yardım etsin tabii olsun okadar ileriki aylarda daha da ihtiyacın olacak. İnşallah olsun da bana da gelsinler tabii. Valla hemen çıkıyor canım 4 haftaya kadar etkili diyor ama yok daha hızlı çıkıyor işte. Bende serinliği bekledim gece yaptım. Git balım baktır tabii ama daha tam alışverişler başlamaz masraf yapıp fazladan para verme dr emin olmazsa öbür kontrolde öğrenirsin ama tabii bu heyecan başka birşey.
ne yapmak istiyor neden böyle davranıyor yaa dün yazdıklarını okudum hepsine cevap yazamadım tek tek eve gidince genel yazdım. Özür dilemesi, gönlünü alması gerekirken yaptığına bak yaa sende yapma ona yemek kendine kadar yap ye canımm.. ya da git annene sen kafanı dinle de sırf gözünü korkutmak için yani sürekli deil ama kesin akıllanması lazım burnunun sürtmesi lazım öyle davrandıkça sen alttan alma sakın yaptığının cezasını çekmeli.
asemb hanım litfen doğuma :))))))) napiyon şekerim.
ivet şimdilik burdayım ama asıl haftaya burada olicğim çünkü tek olucam ohh.. O zaman nasıl kaynatcaz bakın görün.
sorma sorma nazlı ki hemde nasıl biliyo canının kıymetini ee biliyoki sende sevyosun işte nazı geçiyo kuzumcnm allah kimsenin evini huzurunu kaçırmasın inşallah düzelir , dur bakalım konuyu tam bilmiyorum ama evlilikte olur böyle şeyler inşalah hemen barışırsınız sanırım hata onda hatasını anlar biranönce
nazlı bu kız kime çekti bilmem ya:)))))) sıpa biraz uyusun çıkar gelir yanıma ne yapsın canı kıymetli teyzesi
aynen üle valla kuzum bende kışı geri istiyorum üşümek donmak istiyorum
normalde yazı severim ama hamişlikte hiiiiiiç sevmedim been
kuzum bence kestir gitsin ben kestirmiştim hemide baya kısalttıydım
çok iyi oldu sende kestir bence balımm hele bu sıcakta uzun saç hiiç çekilmez cnm kuzum
as. kuzum ya varya nediyimki hem suçlu hem güçlü bu ne yaa
valla sinir oldum hee yaptı bi hata özür diliycegıne olmadık yerde sana çatıyo hala
kuzum bak bence onla yatagını ayır sofranı ayır aynı odada bilem oturma bence
bu ne yaa kızdım iicene hee
sorma sorma nazlı ki hemde nasıl biliyo canının kıymetini ee biliyoki sende sevyosun işte nazı geçiyo kuzum
evet bu sene hiçbirimiz sevmedik yazı vallaha gülüm ben birkere duydumki birisi kestirmiş ve bebeği ölmüş bendede batıl inançlar vardır denk gelincede pişşemde el sürmem yani fısıtğım ne yapayım çekicez ama baya uzun belime vuruyo topluyorum ama nafile
ah canım ya üşüttün sen belli ki ama düzelmişsin çok şükür yine de cereyanda kalma fazla çok çok soğuk sular içme balım hele duş alınca rüzgarda hiç oturma eşinde az yardım etsin tabii olsun okadar ileriki aylarda daha da ihtiyacın olacak. İnşallah olsun da bana da gelsinler tabii. Valla hemen çıkıyor canım 4 haftaya kadar etkili diyor ama yok daha hızlı çıkıyor işte. Bende serinliği bekledim gece yaptım. Git balım baktır tabii ama daha tam alışverişler başlamaz masraf yapıp fazladan para verme dr emin olmazsa öbür kontrolde öğrenirsin ama tabii bu heyecan başka birşey.
ne yapmak istiyor neden böyle davranıyor yaa dün yazdıklarını okudum hepsine cevap yazamadım tek tek eve gidince genel yazdım. Özür dilemesi, gönlünü alması gerekirken yaptığına bak yaa sende yapma ona yemek kendine kadar yap ye canımm.. ya da git annene sen kafanı dinle de sırf gözünü korkutmak için yani sürekli deil ama kesin akıllanması lazım burnunun sürtmesi lazım öyle davrandıkça sen alttan alma sakın yaptığının cezasını çekmeli.
Allah korusun kuzumm annemde kestirme demişti bana böyle böyle derler felen diyede
ben uymadım valla kuzum dayanamazdım kafayı yerdim yoksa
iyikide kestirmişim diyorum yanı epeyce rahat ettim yanı
vee kızlar ben eşimden çok korkmaya başladım bi bağırır vallahi sesim çıkmaz çıt diyemem ama o herşeyi söyler.döver diye korkuyorum valla.geçen gün tokat atan kimbilir neler yapar.korkumuda belli ediyorum sanırım ne yapayım bellı etmeden duramıyorum.elim ayağım titriyor.ben bekarken bizim evde yükses sesle konuşşmak bile yasaktı.bu yüzden hiç alışık değilim.rkadaşlarımın arasında da höyt diyen biriydim ama erkeğe yem,yor sanırım.ne yapacam beynım çatlıyor ve 44 derece sıcak var burda klima da çarpıor açmıyorum
vee kızlar ben eşimden çok korkmaya başladım bi bağırır vallahi sesim çıkmaz çıt diyemem ama o herşeyi söyler.döver diye korkuyorum valla.geçen gün tokat atan kimbilir neler yapar.korkumuda belli ediyorum sanırım ne yapayım bellı etmeden duramıyorum.elim ayağım titriyor.ben bekarken bizim evde yükses sesle konuşşmak bile yasaktı.bu yüzden hiç alışık değilim.rkadaşlarımın arasında da höyt diyen biriydim ama erkeğe yem,yor sanırım.ne yapacam beynım çatlıyor ve 44 derece sıcak var burda klima da çarpıor açmıyorum
aynen üle valla kuzum bende kışı geri istiyorum üşümek donmak istiyorum
normalde yazı severim ama hamişlikte hiiiiiiç sevmedim been
kuzum bence kestir gitsin ben kestirmiştim hemide baya kısalttıydım
çok iyi oldu sende kestir bence balımm hele bu sıcakta uzun saç hiiç çekilmez cnm kuzum
as. kuzum ya varya nediyimki hem suçlu hem güçlü bu ne yaa
valla sinir oldum hee yaptı bi hata özür diliycegıne olmadık yerde sana çatıyo hala
kuzum bak bence onla yatagını ayır sofranı ayır aynı odada bilem oturma bence
bu ne yaa kızdım iicene hee
allah allah cnm ya kocan baya sert biri ozaman aranızda çok yaş farkı varmı tatlım.?
şekerlerim bende kestirdim saçımı , birçok etrafımdaki hamilede kestirdi rabbim bahşettiği ömürü kimse bilmez elifim allah bilir takma böyle şeyleri kafana rahat edemiyorsan kestir ben ağustos sonu gibi kestircem, kaşlarımı aldırcam, doğum sonrası içinde boya alırım anneme boyatırım doğumdan sonra oğluşuma güzel gözükeyim:))))) pu bana
Allaha emanet gülüm ama bende takıntılar çoktur geçen yolda yürüyoruz çöpün üzerinde kara kedi gördüm benim baş kapalı yaa saç yok eşimin saçını tuttum çekiyorum manyak diyo tuutyosun anladıkda neden çekiyosunpsikopatsın diyo bana harbide var yani öyle saçmlaıklarım duymaya geliyim tamam bitmiştir o benim için
gülüm kestiren çokmuş da ben kendimi biliyorum kestirsem içim içimi yer atamam aklımdan bitiririm kendimi ben çekeyim içim rahatb etsin adı üzerinde batıl tabiki rabbim ne kaar ömür verömişşe ama işte içim rahat etmez gülüm daralıyorum ama ne yapayım sıcakalr çıksa daralmamda şu havalar geçse bir :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?