Kaldığımız Yerden Her Telden..

asemb hanım litfen doğuma :))))))) napiyon şekerim.

waaaaaw herkes burdaymış
nasılsın canlarımmm
dejavum bilem burda yaşasııın

ivet şimdilik burdayım ama asıl haftaya burada olicğim çünkü tek olucam ohh.. O zaman nasıl kaynatcaz bakın görün.

ah canım ya üşüttün sen belli ki ama düzelmişsin çok şükür yine de cereyanda kalma fazla çok çok soğuk sular içme balım hele duş alınca rüzgarda hiç oturma eşinde az yardım etsin tabii olsun okadar ileriki aylarda daha da ihtiyacın olacak. İnşallah olsun da bana da gelsinler tabii. Valla hemen çıkıyor canım 4 haftaya kadar etkili diyor ama yok daha hızlı çıkıyor işte. Bende serinliği bekledim gece yaptım. Git balım baktır tabii ama daha tam alışverişler başlamaz masraf yapıp fazladan para verme dr emin olmazsa öbür kontrolde öğrenirsin ama tabii bu heyecan başka birşey.

ne yapmak istiyor neden böyle davranıyor yaa dün yazdıklarını okudum hepsine cevap yazamadım tek tek eve gidince genel yazdım. Özür dilemesi, gönlünü alması gerekirken yaptığına bak yaa sende yapma ona yemek kendine kadar yap ye canımm.. ya da git annene sen kafanı dinle de sırf gözünü korkutmak için yani sürekli deil ama kesin akıllanması lazım burnunun sürtmesi lazım öyle davrandıkça sen alttan alma sakın yaptığının cezasını çekmeli.

yok canım ya nerde ben on yıl konuşmasam o hala inadından devam eder keşke neyseeeee
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

moonumm balımm napıyosun kuzumm
dimek pisicik küstü he ama dediğin gibi unutunca çıkar piyasaya
yorma kendını zati çok sıcakk hiçbişeyle ugraşılmıyo valla

ahhhhhhhh dejavum bak sen beni ağlattın şimdi.ben başka şehire gelin geldim annemler istanbulda.ben onlara çooooooook uzağım.herşeyımı işimi,karıyerimi ailemi dostlarımı bırakıp buralara geldim işteeee....

asemb hanım litfen doğuma :))))))) napiyon şekerim.

neeeeeeeeeey dogumamııııı gelmeeeeeeeeeem bananeee gelmeeeeeeeeeem
napam kuzum çamşır astım geldim ev süpürcemde popomu kaldıramıyorum

ivet şimdilik burdayım ama asıl haftaya burada olicğim çünkü tek olucam ohh.. O zaman nasıl kaynatcaz bakın görün.

anlaştık kuzummm haftaya bolcana görüşürüz inşallahhhh
bu arada dediğin gibi doğum öncesi buzlugu doldurcam bu ara birazcık boşaltıyorum
ama annem gelince yapsın bişecikler bide tarhana yaptırcam anneme azalmış çünkü tarhanam
yapsında kışa afacana içiririm mis gibi

sorma sorma nazlı ki hemde nasıl biliyo canının kıymetini ee biliyoki sende sevyosun işte nazı geçiyo kuzum

evet bu sene hiçbirimiz sevmedik yazı vallaha gülüm ben birkere duydumki birisi kestirmiş ve bebeği ölmüş bendede batıl inançlar vardır denk gelincede pişşemde el sürmem yani fısıtğım ne yapayım çekicez ama baya uzun belime vuruyo topluyorum ama nafile

Allah korusun kuzumm annemde kestirme demişti bana böyle böyle derler felen diyede
ben uymadım valla kuzum dayanamazdım kafayı yerdim yoksa
iyikide kestirmişim diyorum yanı epeyce rahat ettim yanı

üşüttüm canım malesef boğazım hem yara hemde şiş aman geçer ne yapalım sağolsun ypapıyo eşim yaparda sofrayı kurar kaldırır yıkar ben diyimki bir evi sil süpür cam siiil yapar vallaha biz duvarları bile birlikte silmiştik diğer evde o bir taraftan ben bir taraftan sağolsun Allah razı olsun kıyamaz bana ama ben ona bazen kıyıyorum geçen işe gidecek üzerini değişicek açmış dolabı ne giysem diye bakınıyo bende seszice gittim yatağa oturdum ama sesle böyle ne giyicen gocacım dedim herif havaya zıpladı vallaha ama nasıl korkmaktı krıze giridm gülmekten yemin ettirdi daha yapma diye huyum kurusun çok severimdeevet yaa 4 hafta mümkün değil 2 hafta ancak işte ne yaparsın kadınların çilesi işte şimdilik biz birşey almıyoruz gülüm hele belli olsunda gidelim memelkete gelelim sonra başlarız artık bizde hayırlısı ile teyzesi

vee kızlar ben eşimden çok korkmaya başladım bi bağırır vallahi sesim çıkmaz çıt diyemem ama o herşeyi söyler.döver diye korkuyorum valla.geçen gün tokat atan kimbilir neler yapar.korkumuda belli ediyorum sanırım ne yapayım bellı etmeden duramıyorum.elim ayağım titriyor.ben bekarken bizim evde yükses sesle konuşşmak bile yasaktı.bu yüzden hiç alışık değilim.rkadaşlarımın arasında da höyt diyen biriydim ama erkeğe yem,yor sanırım.ne yapacam beynım çatlıyor ve 44 derece sıcak var burda klima da çarpıor açmıyorum

Allah korusun kuzumm annemde kestirme demişti bana böyle böyle derler felen diyede
ben uymadım valla kuzum dayanamazdım kafayı yerdim yoksa
iyikide kestirmişim diyorum yanı epeyce rahat ettim yanı

Allaha emanet gülüm ama bende takıntılar çoktur geçen yolda yürüyoruz çöpün üzerinde kara kedi gördüm benim baş kapalı yaa saç yok eşimin saçını tuttum çekiyorum manyak diyo tuutyosun anladıkda neden çekiyosun psikopatsın diyo bana harbide var yani öyle saçmlaıklarım duymaya geliyim tamam bitmiştir o benim için

güüm en başta koktuğıunu belli etmeyeceksin edersen o dahada üsteler sakın etme ona ihtiyacın yokmuş gibi umurunda değilmiş gibi davran keşke mümkün olsada o yokken çeksen gitsen babanlara diyebilsen burnunu sürtmek içinde işin içine aileler girince malesef dönüşü olmayan yola girilmiş olur ama ötesindede durum belli bak özürdileyecek yerde hala üste çıkıyo vallaha sinirliyimki eşine yanımda olsa patlarım çöemkiririm kimse tutamaz yatağını ayır yüzüne nbakma yemek yapma yap kendine ye o gelmeden birkaç gün böyle bak duruma sonra olamdı dersin ben bama diyicem gelsin alsın beni bekledim hatanı anlarsın diye ama sen dahada kötüye gittin de ben seninle yapamam de bugün bunu yapan ve suçunu affettirmeyen yarına herşeyi yapar de mecbur değilim snei çekmeye de

allah allah cnm ya kocan baya sert biri ozaman aranızda çok yaş farkı varmı tatlım.?

şekerlerim bende kestirdim saçımı , birçok etrafımdaki hamilede kestirdi rabbim bahşettiği ömürü kimse bilmez elifim allah bilir takma böyle şeyleri kafana rahat edemiyorsan kestir ben ağustos sonu gibi kestircem, kaşlarımı aldırcam, doğum sonrası içinde boya alırım anneme boyatırım doğumdan sonra oğluşuma güzel gözükeyim:))))) pu bana

güüm en başta koktuğıunu belli etmeyeceksin edersen o dahada üsteler sakın etme ona ihtiyacın yokmuş gibi umurunda değilmiş gibi davran keşke mümkün olsada o yokken çeksen gitsen babanlara diyebilsen burnunu sürtmek içinde işin içine aileler girince malesef dönüşü olmayan yola girilmiş olur ama ötesindede durum belli bak özürdileyecek yerde hala üste çıkıyo vallaha sinirliyimki eşine yanımda olsa patlarım çöemkiririm kimse tutamaz yatağını ayır yüzüne nbakma yemek yapma yap kendine ye o gelmeden birkaç gün böyle bak duruma sonra olamdı dersin ben bama diyicem gelsin alsın beni bekledim hatanı anlarsın diye ama sen dahada kötüye gittin de ben seninle yapamam de bugün bunu yapan ve suçunu affettirmeyen yarına herşeyi yapar de mecbur değilim snei çekmeye de

ahhhhhh canımcım bekar olsam neler yapıyordum varya herkesin burnundan getiriyordum kimse bana sesını çıkaramıyordu ama eşim çok sinirli çok agresif çok deli gibi oluyor sınırlenınce bilmiyorum gitmek mi kalmakmı???aileme de açıklayamadım annem benden uzak yetişremiyor diyede kahrolur offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ALLAHIM sen aklıma mukayet ol.beynim çatlıyorrrrrrrrr

gülüm kestiren çokmuş da ben kendimi biliyorum kestirsem içim içimi yer atamam aklımdan bitiririm kendimi ben çekeyim içim rahatb etsin adı üzerinde batıl tabiki rabbim ne kaar ömür verömişşe ama işte içim rahat etmez gülüm daralıyorum ama ne yapayım sıcakalr çıksa daralmamda şu havalar geçse bir :26::26:

hehe alemsin sen kuzummm dimek kocişin saçını çektin he
boğazın çokmu kötü kuzumm aman dikkat et kendıne çok ağırlaşırsan dr a git emi mutlaka

tabi tatlım içine sinmezse kestirme sakın sonra takarsın ona zaten bişi kalmadı 1,5 ay sonra serinlik başlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…