Kaldığımız Yerden Her Telden..

kuzumm iyide böyle de nasıl olcak hala dvm ettiriyor agresifliğini
yanı ne diyim diycek bişeyde bulamıyorum inanki
yanı ben olsam bağırır çağırırım ama senın eşin çok farklı
annene desen iyi olmaz ama istersen kayınvaldene söyle
belkim o bi çözüm bulur

bana diyorki bu kapıdan çıktığın an seni vururum diyor.yani konuşmasak bile bana psikolojik baskı uyguluyor çok ii beceriyor ama ben sadece oturuyorum eve gelmesın diye dua edıyorum bu derece yaniiiiiiiiiiiiiii offfffffffff deli olacam bu nedır yaaaaaaaa benim başıma geldi

slmmmmm kuzularımmm nasılsınızzzz biz geldık prensesımleeee teyzeleriii

vaov iki fıstık gördüm sanki:)))))))))) hoşgeldiniz şekerim nasılsınız doğuma sayılı gününz kalmış artık heyacan varmı .

hehe alemsin sen kuzummm dimek kocişin saçını çektin he
boğazın çokmu kötü kuzumm aman dikkat et kendıne çok ağırlaşırsan dr a git emi mutlaka
hee ne yapayım çektim vallahaakötü kuzum boğazım fena baş ağrısıd yapıyo zaten perşembe kontrolum var geçmezse diyicem doktoruma bugün gidicektim eşim gidelim dedi ben ilaç kullanmak istemiyorum ona göre ilaçda verilse yok içmesem daha iyi be gülümm:26:
tabi tatlım içine sinmezse kestirme sakın sonra takarsın ona zaten bişi kalmadı 1,5 ay sonra serinlik başlar ya
sinmez gülüm malasef huyum batsın işte dyanırım vallaha ne yapayım hayırlısı Allahtan
slmmmmm kuzularımmm nasılsınızzzz biz geldık prensesımleeee teyzeleriii

a.slm hoşgeldin prenses anası snei nerelerdesin az kaldı doğuma kızzz Allahım hayırlı doğum nasip etsin kolay doğum nasip etsin inş gülüm

oldu kolaydı vurmak korkutuyo enide biliyo biliyo yapını korkutuyo korkma kuzum kolaymı öyle gidersin polise uzaklaştırma alırsın yaklaşamaz gerçi Allah o duruma düşürmesin ben gidicem derken hani korkut anlamlı dedim ama snein kocana sökmüyo galiba birde senin yapın müsait değil inan bana büyük konuşmuyorum asla ama benim gözüm öyle karaki sonuna kadar giderim bana yaptığının acısını çıarırım canım gerçekten yanarsa intikam almadan bırakmam çektitirim fazlasını

hoşbulduk canım benımmm aminnnnnnn inşallahhhh dua ett bıze tatlımmm:18::18:senın nasıl gecıyo bulantı varmı tatlım

tmm ozaman kuzum perşembe gittiğinde sülersin ozamana kadarda kendıne dikkat et balımcım
ay bende ev süpürcektim vazgeçtim valla hiç halim yok

hangi devirde yaşıyor kız senin kocan çok kıskanç heralde ondan oluyor bunlar. hepmi böyleydi birde aranızda çok yaş farkı varmı diyi sordum görmedin beni sanırsam

tmm ozaman kuzum perşembe gittiğinde sülersin ozamana kadarda kendıne dikkat et balımcım

tembel gibe seni ütüyü kocaya yaptır yemeği kocaya yaptır tostu kocaya yaptır evi süpürmeye üşen sen yokmusun sen işini iyi biliyon heeeee bizim kine nazda yapamıyon anacım ne olcak bu halim.

mooncum yeni gördüm sormuştun yaş farkını yok canım sadece 1 yaş büyük benden ama evet çok sert ve bulunduğum şehrinde en tanınmış mimarlarından pislikkkkkkkk şey...

benim durumumda olan ne yapardı.ben konuşmadığım sürece asla konuşmaz heleki özür asla dilemeeeeeeezzzzz.insanın başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyormuş.ben burda okurken başkalrına aaaa olurmu ayrılın bırakın katlanmayın diyordum ama kolay değilmiş iştee...babam duysa deli olur vallaaaaaaaa.eşime desem babama söylıyecem vurur benı sanırım

hoşbuldukkk tatlımmm iyizzzz şimdilik teyzesiii son gunlerı yaşıyoruzzz beraber canımmm nasıl heycan varmı:18::18:

heyecan olmamı kuzumm artık doğum hayalleri kurup duruyorum yakında sıyırcam
sen normalmi yapcan kuzumm bakalım hangimiz önce fırtlatcak

küstüm ben sana dermişim :) şaka bir yana ne yazdın en son bakem bana :) sohbet hızlı gdiyor yetişemedim galiba sanırsam.

herkesi kenara atcen bana yetişceeen yoksaamm çekerim kulaklarınıı
bak bakem ne yazmısım hatırlamıyorum bende

hee söylerim artıkın birde cinsiyet belli olsa eşime derim artık müjde gocacım ortaya karışık geliyo anam düşer bayırlı herhal şaka bir tarafa belli olsun ona demiycem süründürücem hele erkekse inada kız diyicem biraz dalgamı geçem demiamannn süpürme dünürüm yaaa boşver otur gitme bir yere sonra yaparsın

iyiiizzzzzzzzzzzz teyzesiiii şimdilikkk cokkk heycanlıyızzzzz cokkkkkkkkkkkkkkkkk valaaaaaa:18::18::18:

kolay doğum için tatlım ayetel kürsiyi okumaya başlayın şimdiden :))))) çok iyi geiyormuş benden dimesi. aaaaaaaaaaay heyacan olmamı ben bile heyacan yapıyom sizinki yaklaşınca ya rabbim bir avazda kurtarsın seni yormasın bebiş öyle gelsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…