- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.661
ahhhhhh canımcım bekar olsam neler yapıyordum varya herkesin burnundan getiriyordum kimse bana sesını çıkaramıyordu ama eşim çok sinirli çok agresif çok deli gibi oluyor sınırlenınce bilmiyorum gitmek mi kalmakmı???aileme de açıklayamadım annem benden uzak yetişremiyor diyede kahrolur offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ALLAHIM sen aklıma mukayet ol.beynim çatlıyorrrrrrrrr
güüm en başta koktuğıunu belli etmeyeceksin edersen o dahada üsteler sakın etme ona ihtiyacın yokmuş gibi umurunda değilmiş gibi davran keşke mümkün olsada o yokken çeksen gitsen babanlara diyebilsen burnunu sürtmek içinde işin içine aileler girince malesef dönüşü olmayan yola girilmiş olur ama ötesindede durum belli bak özürdileyecek yerde hala üste çıkıyo vallaha sinirliyimki eşine yanımda olsa patlarım çöemkiririm kimse tutamaz yatağını ayır yüzüne nbakma yemek yapma yap kendine ye o gelmeden birkaç gün böyle bak duruma sonra olamdı dersin ben bama diyicem gelsin alsın beni bekledim hatanı anlarsın diye ama sen dahada kötüye gittin de ben seninle yapamam de bugün bunu yapan ve suçunu affettirmeyen yarına herşeyi yapar de mecbur değilim snei çekmeye de
slmmmmm kuzularımmm nasılsınızzzz biz geldık prensesımleeee teyzeleriii
hee ne yapayım çektim vallahaahehe alemsin sen kuzummmdimek kocişin saçını çektin he
boğazın çokmu kötü kuzumm aman dikkat et kendıne çok ağırlaşırsan dr a git emi mutlaka
sinmez gülüm malasef huyum batsın işte dyanırım vallaha ne yapayım hayırlısı Allahtantabi tatlım içine sinmezse kestirme sakın sonra takarsın ona zaten bişi kalmadı 1,5 ay sonra serinlik başlar ya
a.s kuzumm hoşgeldinnn yirim senin o prensesini beeen
nasılsınız bakem bebişin nasıl
cadaloooz moon neyem yazmıyosun sen bana
bana diyorki bu kapıdan çıktığın an seni vururum diyor.yani konuşmasak bile bana psikolojik baskı uyguluyor çok ii beceriyor ama ben sadece oturuyorum eve gelmesın diye dua edıyorum bu derece yaniiiiiiiiiiiiiii offfffffffff deli olacam bu nedır yaaaaaaaa benim başıma geldi
hee ne yapayım çektim vallahaakötü kuzum boğazım fena baş ağrısıd yapıyo zaten perşembe kontrolum var geçmezse diyicem doktoruma bugün gidicektim eşim gidelim dedi ben ilaç kullanmak istemiyorum ona göre ilaçda verilse yok içmesem daha iyi be gülümm:26:
sinmez gülüm malasef huyum batsın işte dyanırım vallaha ne yapayım hayırlısı Allahtan
a.slm hoşgeldin prenses anası snei nerelerdesin az kaldı doğuma kızzz Allahım hayırlı doğum nasip etsin kolay doğum nasip etsin inş gülüm
hee ne yapayım çektim vallahaakötü kuzum boğazım fena baş ağrısıd yapıyo zaten perşembe kontrolum var geçmezse diyicem doktoruma bugün gidicektim eşim gidelim dedi ben ilaç kullanmak istemiyorum ona göre ilaçda verilse yok içmesem daha iyi be gülümm:26:
bana diyorki bu kapıdan çıktığın an seni vururum diyor.yani konuşmasak bile bana psikolojik baskı uyguluyor çok ii beceriyor ama ben sadece oturuyorum eve gelmesın diye dua edıyorum bu derece yaniiiiiiiiiiiiiii offfffffffff deli olacam bu nedır yaaaaaaaa benim başıma geldi
tmm ozaman kuzum perşembe gittiğinde sülersin ozamana kadarda kendıne dikkat et balımcım
ay bende ev süpürcektim vazgeçtim valla hiç halim yok
vaov iki fıstık gördüm sanki:)))))))))) hoşgeldiniz şekerim nasılsınız doğuma sayılı gününz kalmış artık heyacan varmı .
hoşbuldukkk tatlımmm iyizzzz şimdilik teyzesiii son gunlerı yaşıyoruzzz beraber canımmm nasıl heycan varmı:18::18:
küstüm ben sanadermişim :) şaka bir yana ne yazdın en son bakem bana :) sohbet hızlı gdiyor yetişemedim galiba sanırsam.
tmm ozaman kuzum perşembe gittiğinde sülersin ozamana kadarda kendıne dikkat et balımcım
ay bende ev süpürcektim vazgeçtim valla hiç halim yok
iyiiizzzzzzzzzzzz teyzesiiii şimdilikkk cokkk heycanlıyızzzzz cokkkkkkkkkkkkkkkkk valaaaaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?